delüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ıyyyyyyyy rutubet mi dedinizz akannehir
bizim ev gibi kimse olamaz heralde artık çimler bitmeye başladı duvarlardan yerlerden akannehir ali sami yen stadıynan yarışıyo benim ev sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnibende hergun bi oda yapsam olur diyorum, sonra vazgeciyorum.kaydirigubbakcemile3
benim adam hep evde olsa ev yag dok yala olur valla, hani ona hamarat gozukmek icin o evdeyken hic oturmuyorum ya.delikafadulden
bulgur çorbası yaptıydım 2 günde bulgur pilavına dönüşmüş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yaa siz bulguru nerden alinizzz marketlerden aldığım pilavlık bulgurlar hep dana gibi şişiyo hasssssta ediyo beniiiiiiii delikafadulden
genelde köyden falan gelüdü e bitti şimdi gelen giden de yok bende çok severun nan bulguru ne edecuuukk :bbo:
hamarat gözüküyon da bi halt oliy sanki adam sana hala tatildesin diyyy bence daha çok çalışmalısın yiwrıımmm kaydirigubbakcemile3
delüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bulgur çorbası yaptıydım 2 günde bulgur pilavına dönüşmüş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben bugün bi devrim yapıp yerleri sildim süpürdüm derin temizlik yaani kaydirigubbakcemile3 banyo yaptım üstüne bi de ütü yapsam kendimi aşmış olurmuyum kii sempatiksalakcinni
ben bugün bi devrim yapıp yerleri sildim süpürdüm derin temizlik yaani kaydirigubbakcemile3 banyo yaptım üstüne bi de ütü yapsam kendimi aşmış olurmuyum kii sempatiksalakcinni
ben de bi yapem bi hafta yiyem dididimm kaydirigubbakcemile3o çorbayı çok az yapacan selo bi günlük yapacan ertesi günü şişiii de şişiiiiiii
kaydirigubbakcemile3
bence asmis olursun, bunye kaldirmaz.
onuda yarin yap.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 zaten akşam olmuş yaw yemek işine girişecez daha akannehir
kız ne deyun ya:1shok:ıyyyyyyyy rutubet mi dedinizz akannehir
bizim ev gibi kimse olamaz heralde artık çimler bitmeye başladı duvarlardan yerlerden akannehir ali sami yen stadıynan yarışıyo benim ev sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende hergun bi oda yapsam olur diyorum, sonra vazgeciyorum.kaydirigubbakcemile3
benim adam hep evde olsa ev yag dok yala olur valla, hani ona hamarat gozukmek icin o evdeyken hic oturmuyorum ya.delikafadulden
beray siren gibi ötüyo yaaa sempatiksalakcinni
korkuyorum o yüzdenbilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapıyon..ben evde yokkaen yapıyom hep nası yoruldumdan haberi yokk..hep anlatırım mırmırr,bugün bunu yaptım şunu yaptım die..ama tınnn tabedelikafadulden
ben yaptim, simci yiyorum.cokacimcoook
bizim o derin temizlik dediğimiz şeyiii sunways bacı dötiynen yapiiyy gafil uyan :roflol:
afiyet olsun yavruşa bol bol süt olsun..opuyorumnanaktan
ben yemek yapmadım bugün,akşamdan kalanlar var,dün baya yorulmuştum yaparken..kociş gelirse ek yapıcam bişey kolayca..gelmezse yeter bancokacimcoook
hiçbi işe yaramıyolar vallabundan sonra esin evdeyken ver bebeyi eline oyle yap canim.
oda bi ise yarasin.aklinialirimsmile
bizim o derin temizlik dediğimiz şeyiii sunways bacı dötiynen yapiiyy gafil uyan :roflol:
hiçbi işe yaramıyolar vallaklava: çocuk büyütmek bireysel bi işmiş..
bugun benden bi rahat yok kiza.
yine uyandirdim.
gece ocunu almaz insallah.eyvahedigeldismile
alemsin annesi ya bırak nazımı uyusun..Şeniz
uyku uykuyu getirir..annecimin sözüyerimseniben
ne sandin gulum, hemde sadece kadina bireysel.klava:
getirmiyo valla.
gecen ellemedim gunduz 4 saate yakin uyudu.
gece 2de kalkti 5de uyuduk tekrar.akannehir
kontrollu uyutcam artik.guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?