2009 Kasm Anneleri

wanna ne gzel duruyo maşallah o zaman

git as bakem krispiiii ben bi iş yapmiciimmm bugünlerde ev alsın başını gitsin gördsün bakalım akşama kaa evde oturuyomuymuşummm

kiz ne durmasi, kipir kipir. kici basi ayri oynuyo.
bi buraya bakicam, bi kiza diye canim cikiyo.kaydirigubbakcemile3

kizim, oglusda benim kocada bisey takmadi bana. hastaneye bi cicek bili getirmedi. kendi ustunu basini duzmus gelmis.
senelerce nasil soylendiysem artik, bu sefer hastaneye daha dogurmadan vazosuyla getirmis cicegi. dogumdan sonrada bi yuzuk takti parmagima.kaydirigubbakcemile3

benimki allah var o konularda çok düşüncelidir..evlilik yıldönümümüzde doğumdan birbuçuk ay önceydi..onda da yüzük aldı..doğumdada yüzük aldı..zemuszemusçiçek alır normalde..doğumda almadı ama koşturmacadan adam başımdan ayrılmadıki benim bile aklıma gelmedi valla

buarada doktoru aradım..ilk kez aradım ilgilendi sağolsun..demir damlası mı yaptı ishali dedim,evet büyük ihtimalle ondandır dedi...bikaç gün bakın geçmezse kontrol edelim dedi..damlayı verme dedi,zaten dünden beri vermiyom..
3.kez ishal yaptı bugün az öncemafoldumben

wannacım herşeyi löp löp götürüosun
üstüne kilo veriosun annamıorum yaw

valla bilmim ama hosuma gidiy.kaydirigubbakcemile3

wanna biizm oğlan da seviy öyle ben de erkek ne de olsa diydimmm

:roflol::roflol:

wanna nasıl sıktın elmayı kızzzz
cam rende yok bende

cam rendede sikiyorum canim ben.

benimki allah var o konularda çok düşüncelidir..evlilik yıldönümümüzde doğumdan birbuçuk ay önceydi..onda da yüzük aldı..doğumdada yüzük aldı..zemuszemusçiçek alır normalde..doğumda almadı ama koşturmacadan adam başımdan ayrılmadıki benim bile aklıma gelmedi valla

ben dogum sancisi cekerken benimki aciktim dedi ve gidip hastane restoraninda karnini doyurup geldi.
yuh deyincede hepimizin ac kalmasinin ne alemi var dedi.akannehir

buarada doktoru aradım..ilk kez aradım ilgilendi sağolsun..demir damlası mı yaptı ishali dedim,evet büyük ihtimalle ondandır dedi...bikaç gün bakın geçmezse kontrol edelim dedi..damlayı verme dedi,zaten dünden beri vermiyom..
3.kez ishal yaptı bugün az öncemafoldumben

gecmis olsun canim. en azindan neden oldugunu biliyosun.
degistirir belki dr.

zamaninda soylemistim ya.
1.67 civarinda
kilomda 58 oldu.
60la hamile kalmistim.lülülülülülü

wannamm ben de fırsat buldukça kakıyorum baya pişman oldu ama iş işten geçti alma artık die bi de bastırıyorum neymiş layık bişi bulamamış mışşşşşş ysinler bahanesiniii:))))

benm boy 165
kızlar kilo da en son 56 idi

ne bulursam tıkıştırıyorum:)
maşallah baya formdasınız..
ben ikinizdende kiloluyum:bbo:
1.70,62..
valla bilmim ama hosuma gidiy.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

cam rendede sikiyorum canim ben.

ben dogum sancisi cekerken benimki aciktim dedi ve gidip hastane restoraninda karnini doyurup geldi.
yuh deyincede hepimizin ac kalmasinin ne alemi var dedi.akannehir

gecmis olsun canim. en azindan neden oldugunu biliyosun.
degistirir belki dr.

sağol tatlım ya şimdi bidaha yaptıakannehir

Son düzenleme:
wannam meyzey o sorduğun kaydirigubbakcemile3

surem geçmiş olsun cnm yaa takılma sende madem ilaçtanmış keser çabucak inşallahh :Saruboceq:

Back
X