2009 Kasm Anneleri

kızlar mrb debridat die bi şurup kullananınız var mı bide dr bana 4 ay bitince kaşık mamalarına yoğurda falan başla dedi ne dersiniz?

oohoo işi çok ozmaann :roflol:

benim oğlan nasıl kahkaha atıyo yaaa :nazar: öle böle değil :sm_cool::sm_cool:
kedi gibi auvv auvvv sesler allahı çok komik :roflol:

benimki atami henüz hız alıyo atmak için ama gerisi gelmi hızı kesiliyo :roflol::roflol::roflol:
gülücükler ne komiktir onnarın yaaa bi gülücüğü ömre bedeldir bunlarına.sa.smaşallah edoşum

kızlar mrb debridat die bi şurup kullananınız var mı bide dr bana 4 ay bitince kaşık mamalarına yoğurda falan başla dedi ne dersiniz?

canım şurubu duymadım..
dr.lar genelde öyle söylüyo ama ben bu ay ek bişey vermicem,5.ayda düşünüyorum..az kaldı zaten..

oohoo işi çok ozmaann :roflol:

benim oğlan nasıl kahkaha atıyo yaaa :nazar: öle böle değil :sm_cool::sm_cool:
kedi gibi auvv auvvv sesler allahı çok komik :roflol:

benimki atami henüz hız alıyo atmak için ama gerisi gelmi hızı kesiliyo :roflol::roflol::roflol:
gülücükler ne komiktir onnarın yaaa bi gülücüğü ömre bedeldir bunlarına.sa.smaşallah edoşum

benimkide tam bi yavru kuş,kumru-güvercin karışımı sesleri:roflol:
sevdiği hareketler var,zıplattım hafif bikaçkere bayıldı kahkaha atıyo o zaman yavruşumhihoyyyt

Son düzenleme:

duymadım cnm kulanmadımda bilmiyorumkismile
biz yavastan başladık ayrı bi topicte actık ordan atkip edebilirsin zemuszemus

aayy bazen nefessiz kalıyo ege de murata diyom yeter yapma boğulcak çocuk diyee :roflol::roflol::nazar:

oooo masallah masallah.:nazar:

:sm_cool:opuyorumnanaktan

benimkide tam bi yavru kuş,kumru-güvercin karışımı sesleri:roflol:
sevdiği hareketler var,zıplattım hafif bikaçkere bayıldı kahkaha atıyo oazman yavruşumhihoyyyt

hakikaten yaa bu sesleri ne komik demii hergün başka bişe çıkıyo :roflol::roflol:

yavruşum rekor kırdı uymada,hiç uyumayan bebek sabahtan beri 3 saat uyudu..ishal ya hali yok heralde bebeğim beni ya:sinifsinif:

duymadım cnm kulanmadımda bilmiyorumkismile
biz yavastan başladık ayrı bi topicte actık ordan atkip edebilirsin zemuszemus

aayy bazen nefessiz kalıyo ege de murata diyom yeter yapma boğulcak çocuk diyee :roflol::roflol::nazar:[/QUOTE
allah bilir ne şebklikler yapiniz ona kameraya çekte bizde gülek:roflol::roflol:

Back
X