2009 Kasm Anneleri

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmmmm :D:D:D:D:D:D ben geldimmmmmm hemide tek olrak ::D:D:D

bugün tekrar test yaptım tık yokkkkkkkk hhahahhaha çok mutluyum ama bugün ömdrümden ömür gitti herhalde ....... iananın sütüm bile azıldı 3 eve gittiğimde mama verdim kuzuma ama ben genede salıya randevu aldım dr den gidecem neden olmadım diye

burda fiyatlar niye euro oldubilmiyorumkismile
ipeşimde durmuy
gece inceleyimde karar verem olmadı
yarın yine görüşürüz cnm saolopuyorumnanaktan

burda fiyatlar sterlin canim, ona gore hesapla.
bende bakiyorum, konusuruz.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmmmm :D:D:D:D:D:D ben geldimmmmmm hemide tek olrak ::D:D:D

bugün tekrar test yaptım tık yokkkkkkkk hhahahhaha çok mutluyum ama bugün ömdrümden ömür gitti herhalde ....... iananın sütüm bile azıldı 3 eve gittiğimde mama verdim kuzuma ama ben genede salıya randevu aldım dr den gidecem neden olmadım diye

hadi gozun aydin.hihoyyyt

selaaaaaaaaaaaaam kizlar süt cocuk ariyorum kendime.. benim sütüm var masallah ama kizim emmiyoo.. bardaga akitmaktan biktim.. kasikla yada biberonlada vermicem inat ettim.. konusuyom yüzüme bakip gülüyoo.. küstük oynamiyoz daha..

zeytiin niye canon almaya karar verdiki.. bizim makinadan alcakti..

wanna kiz sterlini cevirince ne kadar ediyo.. mesela 137sterlin

amma gezenti oldun, hic takilmiyon artik.

canımm benmm. aslında çok gezmyom kız. işyerinde şimdilik pek giremiyom. malum doğum iznindeyken ben işler beni bekledi. eve gelincede bi yorgun oluyom ki.
dün öğlen bebyi emzirirken uyuyup kalmışım. bakıcı kapıyı çalmış çalmış duymamışım ya akannehir artık nasıl bi yorgunluksa...
ama işleri bi toplayım gelcem yine eskisi gibi..
buarad oğluşta iş başında. allahım mis gibi kokuttu odayı laelaelaelaelae

ayşecim araştırdımda canon daha kaliteli oluymuş
ondan vazgeçtim casiodan ama hala aklımdada şimdilik bi model beğendim
bakalım şekillendirecem artık
wannam ya sterlin ingiliz değilmiydibilmiyorumkismilen
yaklaşık 1 sitelin ne kdr oliyyy:kedi:

canımm benmm. aslında çok gezmyom kız. işyerinde şimdilik pek giremiyom. malum doğum iznindeyken ben işler beni bekledi. eve gelincede bi yorgun oluyom ki.
dün öğlen bebyi emzirirken uyuyup kalmışım. bakıcı kapıyı çalmış çalmış duymamışım ya akannehir artık nasıl bi yorgunluksa...
ama işleri bi toplayım gelcem yine eskisi gibi..
buarad oğluşta iş başında. allahım mis gibi kokuttu odayı laelaelaelaelae

kolay diil tabi hem is hemde minicik bir bebe.
hadi git bak kuzunun altina.kaydirigubbakcemile3

ayşecim araştırdımda canon daha kaliteli oluymuş
ondan vazgeçtim casiodan ama hala aklımdada şimdilik bi model beğendim
bakalım şekillendirecem artık
wannam ya sterlin ingiliz değilmiydibilmiyorumkismilen
yaklaşık 1 sitelin ne kdr oliyyy:kedi:

1 sterlin yaklasik 2,5 tl canim.

Back
X