haklısın cnm vereliniortakkizim daha kac sekle giricek bu kuzular.
bir gece degisil bisey oldumu panik yapma hemen.
boyle buyuycekler.
.
unem sabır gerek her şey zamanla oturur
ben kızıma daha hiç bişey vermedim
6.ayda verecem
acıkınca mecbur yiyecek diye düşünüyom
5.ay ufaktan ufaktan tattırırım sanırsamCADIARZU
yoğurdun içine pekmez atmayı denedinmi bide
benim dr kan ilacı yerine onu önerdidebilmiyorumkismile
bız geldık oglumlaaa
1 saat uyumusuz ıyı geldı ya heryerım agrımıstı temızlık sonrası
ama altını doldurdu yıne ve yıne en bastan
:roflol::roflol::roflol: yav wanna hariç yazmayı unuttum diye düşündüm valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa ben bi ara saatli uyutmaya taktım sonra baktım hem ona hem bana hatta o anda evde bizden başka kim varsa onlara da hayat zehir oluyo kaydirigubbakcemile3 dedim ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutcam zorlamıycam...çünkü diğer türlü çocuk huzursuz oldu uyucağı varsa da uyumaz oldu... son bi haftaya kadar iyice uykusu gelince memeyi veriyodum emerken uyuya kalıyodu ya da sallanan koltukta sallanıyoduk beraber...en kötü dizime yastık koyup dizimde sallıyodum hafifçe...şimdi napsam kar etmiyo... en kötüsü de kucağımda uyuyo yerine yatırdığım anda kahkaha atarak açıyo gözünü :lepi: bi de yeni bi adet daha her 10 dk da bir ağlayarak uyanıyo gidip sallıyorum uyuyo daha odadan çıkarken tekrar ağlamaya başlıyo ....ayyy anlatırken daraldım...mesela bu msj ı yazana kadar 2 kere ağladı yanına gidince susuyo uyuyo....kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3başlıyacak galba 6.ayda kavgalarımızkız 5. aydayız zaten :)))
ben de onu diyorum zaten şu anda sen istesen de oturup bişey yediği yok en azından tattırmaya başlamak lazım ki 6 aylık olunca bi öğün yerine verebilelim...
valla benim kızda bu inat varken acından ölse gene yemez gibi geliyo bana akannehirakannehirakannehir
anası koç babası oğlakkk... o da oldu akreppp inadın başı akannehir
ayy ne güzel yaa ben gündüz hiç uyuyamıyorummm bilmiyorumkismile
süper olur gezerek günü bitirmek keyifli oluyohihoyyytbende bi yandan hazirlanayim.
kiz uyaninca emzirip, oglusuda alam bi avm yapak, daraldim evde.
orda da bi posta uyusa gunu bitirmis olurum hayirlisiyla, darisi geceye artik.eyvahedigeldismile
süper olur gezerek günü bitirmek keyifli oluyohihoyyyt
burda hava çok kötü daraldım evde
duvarlar üstüme geliyo kociş ne dese batıyo ayyyyyyy nefes alamıyom gidecek yerde yok
kociş izinli olduğu gün bizde bi yerlere gitcez bakalıom tabi ilçe dışı ya vana gideriz yada tatvana offffff ne iç açıcı yerler ama(((((((((((((
canim ya, bide havalar kotu orda di mi?
burda kar yok ama hala isinmadi diye sizlaniyoruz.(
neyse hepsi gecici bunlarin, bende surekli kendimi boyle telkin ediyorum.
fotoğraf makinasımı alıyonuz bakın bu benimki ben çok memnunum
OLYMPUS C-520 8.0MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ - En ucuz fiyat 0 TL
guzelmis gule gule kullanin.
fiyatida iyiymis kiz. 0tl.kaydirigubbakcemile3
sorma hava kötü gidecek yer yok ama sabrediyorum yaaa
sağol canım biz geçen sene 300 e almıştık
valla bebekle rahat rahat bi yere gidebilmek icin 1,5 -2 sene sabredicez zaten canim.
ondan sonra daha rahat oluyo bir yerlere gitmek.
ben burdan alim bari.kaydirigubbakcemile3
o zamana inş bende ist a gitmiş olurum kaydirigubbakcemile2
Insallah, bebeginin en keyifli zamanlarinda istanbulda olursun iste ne guzel.opuyorumnanaktan
inş tek tesellim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?