teşekkürler canım sizede çok geçmiş olsun bu yavrucakların hasta olmasına kıyamıyorum yaaa dua ediyorum bende ensarıma bulaşmasın diye:Saruboceq:
teşekkürler canım sizede çok geçmiş olsun bu yavrucakların hasta olmasına kıyamıyorum yaaa dua ediyorum bende ensarıma bulaşmasın diye:Saruboceq:
artık eskısı ıbı durulmuyo pc baında.ben kacar oglumun altını acım emzırıyım accık uzanalım
optum herkesı
cok gecmiş olsun aysem Allah acil sifasını versinselam kizlar biz doktordan geldik.. kizimin bronslari doluymus.. cok fazla balgami varmis.. öksürügünü bi duysaniz.. gece emmek icin kalktik.. 6-7 dk emdi yavrum tam yatircam.. öksürük tuttu.. sonra emdigi sütün hepsini üstüme yataga kendi üstüne bosallti gece lambasi acikti sadece neye ugradigimi sasirdim.. kocisi uyandirdim bagirarak.. böyle bi kusma görmedim ben yaaa. haala elim ayagim titriyor.. resmen soldu bi haftada kizim..
emmemeside balgamdan dolayi dedi dr.. öksürük surubu bide spray verdi insallah gecer yaa.. emzirme saatlerimiz kavgaya dönüstü.. ama bu öksürük icimi acitiyo..
haa bu arada bende grip oldum. ama kizim iyi olsun baska bisey istemiyorum
ahhh nerdeeeeeeeeeeeeeeeeegece oldumu bende kasiliyorum valla.
sinirlerim lacka oluyo.mafoldumben
aaaa ne sinir ya, agirlasin iste misafirlerini kendi.klava:
hay Allah geldimi hepsiüstüste gelir gecmiş olsun canımhoşbulduk canlarııımmmopuyorumnanaktan
inanın öyle bir koşturma içindeydim kiiii anlatamam
1 haftadan beri eneste ishal kusma ateş vardı hast.gittik dişten dediler ama yavrum gözünü açamıyordu 2 gün serum alınca biraz toparlandı
ertesi gün öksürük balgam başladı dr.bu seferde alerjisi var dikkat edelim astıma çevirmesin demez mi hemen ilaç tedavisine başladık
bu arada kociştede başladı öksürük ateş falan derken resmen hemşireye döndüm evde ateşlerini ölç ilaçlarını ver
bunun üstüne caba gibi 1 haftadır kayınvalidemler bizdeydiakannehirakannehirneyseki perşembe gittiler
hosgeldin canımnbr kızlar net açık ben bakamıyom yaaaaaaaa
biz oğluşla sabahtan gece yatana kadar yapışık nyaşıyoz
ay bi rahat yok. tam kizi uyutuyorum azcik oturcam bu seferde oglan geliyo aciktim diye.akannehir
ay bi rahat yok. tam kizi uyutuyorum azcik oturcam bu seferde oglan geliyo aciktim diye.akannehir
canım yaa çok geçmiş olsunselam kizlar biz doktordan geldik.. kizimin bronslari doluymus.. cok fazla balgami varmis.. öksürügünü bi duysaniz.. gece emmek icin kalktik.. 6-7 dk emdi yavrum tam yatircam.. öksürük tuttu.. sonra emdigi sütün hepsini üstüme yataga kendi üstüne bosallti gece lambasi acikti sadece neye ugradigimi sasirdim.. kocisi uyandirdim bagirarak.. böyle bi kusma görmedim ben yaaa. haala elim ayagim titriyor.. resmen soldu bi haftada kizim..
emmemeside balgamdan dolayi dedi dr.. öksürük surubu bide spray verdi insallah gecer yaa.. emzirme saatlerimiz kavgaya dönüstü.. ama bu öksürük icimi acitiyo..
hoşbulduk canlarııımmmopuyorumnanaktan
1 haftadan beri eneste ishal kusma ateş vardı hast.gittik dişten dediler ama yavrum gözünü açamıyordu 2 gün serum alınca biraz toparlandı
ertesi gün öksürük balgam başladı dr.bu seferde alerjisi var dikkat edelim astıma çevirmesin demez mi hemen ilaç tedavisine başladık
bu arada kociştede başladı öksürük ateş falan derken resmen hemşireye döndüm evde ateşlerini ölç ilaçlarını ver
bunun üstüne caba gibi 1 haftadır kayınvalidemler bizdeydiakannehirakannehirneyseki perşembe gittiler
bende zor bekliyorum gelmesini, tabi kiz yatmadan gelirse.wanna bende atıyom kocişe valla
gece sırt ağrısında uyuyamıyom
iki taneyle cok zor yaaa Allah kolaylık versin canım
geçmişe bakmadan dalıyom
sadece gözüme ilişen ayşenin mesajı oldu
inşallah zeynebim düzelcek cnm:Saruboceq:
çok geçmiş olsun zor bi gece gecirmişiniz valla
dediğin gibi balgamı geçerse emmeside düzene girer cnm
sende kendine dikkat et sana da çok çok geçmiş olsun
enesin odası ayrı zaten ensara yaklaştırmıyorum bu akşam kocişe bakacam eğer o da düzelmediyse onun odasınıda ayıracağım:roflol:bulasmaz insallah.
azcik ayri tut onlari. odalari ayrimi bilmiyorum ama enesi ayri odada yatirmaya falan calis.
bende öyle diyorum herşeyine razıyım ama hasta olmasınlarsaol canim benim.. senin isin dahada zor Allah yardim etsin.. hastaligi gecsinde huysuzsun olsun uyumasin böylesi cok daha zormus..
cok gecmiş olsun aysem Allah acil sifasını versin
ahhh nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
hay Allah geldimi hepsiüstüste gelir gecmiş olsun canım
hosgeldin canım
yok arkadaş bu çocuklar büyüyene kadar bize rahat yokkkkakannehirakannehirakannehir
wannacım ben bu ürünü almaya karar verdim gibi
gitti gidiyordan
çünkü ingiltere amazon satışı amerikaya göre daha pahalı
en azından canonlar içinbilmiyorumkismile
gitti gidiyorla ing.amaonla karşılaştırdığımda gitti gidiyor daha uyguna geliyor
9 saatim kaldı bu ürünü alabilmem için o yüzden acale ediyom
inşallah pişman olmam:Saruboceq:
CANON POWERSHOT SD780-IXUS100, #25104535 Gittigidiyor.com
ayşecim çok geçmiş olsun canım yaz gelsede şu hastalıklar geçse artık çocuklar bi rahat nefes alsaselam kizlar biz doktordan geldik.. kizimin bronslari doluymus.. cok fazla balgami varmis.. öksürügünü bi duysaniz.. gece emmek icin kalktik.. 6-7 dk emdi yavrum tam yatircam.. öksürük tuttu.. sonra emdigi sütün hepsini üstüme yataga kendi üstüne bosallti gece lambasi acikti sadece neye ugradigimi sasirdim.. kocisi uyandirdim bagirarak.. böyle bi kusma görmedim ben yaaa. haala elim ayagim titriyor.. resmen soldu bi haftada kizim..
hoşbulduk canlarııımmmopuyorumnanaktan
ayşecim çok geçmiş olsun kıyamam yaaaaaaaa
cok gecmiş olsun aysem Allah acil sifasını versin
ahhh nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
hay Allah geldimi hepsiüstüste gelir gecmiş olsun canım
hosgeldin canım
geçmişe bakmadan dalıyom
sadece gözüme ilişen ayşenin mesajı oldu
inşallah zeynebim düzelcek cnm:Saruboceq:
çok geçmiş olsun zor bi gece gecirmişiniz valla
dediğin gibi balgamı geçerse emmeside düzene girer cnm
sende kendine dikkat et sana da çok çok geçmiş olsun
wannacım ya harbiden dilini ısır gıııkaydirigubbakcemile3
dün konuşuyodum ya şu saat yatıy şu saat kalkıy diye
dün ne olduysa uyuduktan 1 saat sonra ağlayarak uyandıeyvahedigeldismile
bi korktum noldu diye niye uyandı diye düşündüm durdum
acaba dedim dırtladı onun sesinemi uyandı falan diye
aklıma hemen konuşmamız geldi.dedim nazarmı deydi acepohaoldumsmile
hemen mevbur verdim memeyi 5 dk emzirdim geri uyudu allahtan
inşallah bozulmaz düzen.gerçi düzen diyomda bi gece düzenimiz var gündüz maalesef
uğraş durr
sağol canım valla anlamıyorum sıcak evde nasıl hasta oluyorlar diye işte mikrop girdim mi çıkmak bilmiyorcanım yaa çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
ya noluyo bu bebişlere bi hatlalıktır aldı başını gidiyo
alahım hepsine acilşifalar versin:Saruboceq:
sağol zeytiniiiimm şimdilik ayaktayım bakalım ne kadar dayanacağımitekkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım yeni gördüm senide
ayy yavrum benim ya o kadar dikkat etmemize neden hasta oluylar anlamadımeyvahedigeldismileinşallah çabuk atlatırlar canım
sen bari sağlam kalda bakabilesin.allah acil şifalar versin cnm:Saruboceq:
gerçekten öyle yaaa annem yazık hala bizimle uğraşıyorbuyuncede rahat yok. sen buyudun annen rahat edebiliyomu?
tamam canim.
tabiki sen bilirsin.opuyorumnanaktan
ayşecim çok geçmiş olsun canım yaz gelsede şu hastalıklar geçse artık çocuklar bi rahat nefes alsa
itekcim canım çok geçmiş olsun
wannacım ya harbiden dilini ısır gıııkaydirigubbakcemile3
dün konuşuyodum ya şu saat yatıy şu saat kalkıy diye
dün ne olduysa uyuduktan 1 saat sonra ağlayarak uyandıeyvahedigeldismile
bi korktum noldu diye niye uyandı diye düşündüm durdum
acaba dedim dırtladı onun sesinemi uyandı falan diye
aklıma hemen konuşmamız geldi.dedim nazarmı deydi acepohaoldumsmile
hemen mevbur verdim memeyi 5 dk emzirdim geri uyudu allahtan
inşallah bozulmaz düzen.gerçi düzen diyomda bi gece düzenimiz var gündüz maalesef
uğraş durr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?