geçmiş olsun canımslm hatunlar bu aralar giremiyom kızın ateşi çıkıyo ishal olmuş ateşini düşüreyim derken üstünü tek kata indirdim bu defada üşütmesinden korkuyom
geçmiş olsun yaremcimm
saol canım ya ateş çıkınca ne yapıyonuz biraz öncede yazdım 37 derece sütü tek kat ince mi olur aceb
calpol vermişmiydin canım bizimde 4. ay aşılarından sonra öle ateş oldu ben sadec üstünü örtmedim normal giydirdim calpol düşürmüştü hemen..
saol canım ya ateş çıkınca ne yapıyonuz biraz öncede yazdım 37 derece sütü tek kat ince mi olur aceb
selam kızlar nasılsınız
perşembe günü bebişim çift taraflı kasık fıtığından ameliyat oldu narkozu almışken sünnetinide yaptırdık ameliyattan çıktığı gün çok kötüydü oğlum şimdi biraz daha iyi bugün kontrole gittik dr iyi dedi ama hala canı yanıyo bebişimin. o benim artık küçük erkeğim
yaremcim geçmiş olsun bebeğin üşümez korkma zaten onun kendi ateşi var şuan.ben oğlum ameliyattan çıktığı gün altına sadece bolca bezini bağladım üstünde de yalnız badisi vardı öyle yatırdım
karakızz teyzenin oğluna çok geçmiş olsun allah ailesine bağışlasın
canım bebişine geçmiş olsun alllah acil şifalar versin inş....ne güzel sünnetide atlatmışsınız işte
sağol canım evey iyi oldu sünnetide yaptırdık yazık daha canı yanıyo ama düşününce tekrar narkoz alıp aynı acıyı çekmektense bunu uygun gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?