2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun yarem üşütmez ateşi varsa az giydir
ay hiç halim yok namaz kıliyimde ne yemeği yapıcam bilmemm

merhaba arkadaşlar bugün burda hava yağmurlu ve çok
sıkıcı üf sıkıldım babamız gelsede çıksak

kızlar herkese selam ay ne zamandır giremiyorum biraz yoğun bir dönem geçiriyoruz bu sıralar annem anıden mersine gitmek zorunda kaldı teyzemin oğlunun beyninde tümör çıkmış gencecik iki tane küçücük çocuğu var tüm aile oraya gitti apar topar allah onu yavrularına bağışlasın inşallah bizde mecburen kayınvalıdeme gecmek zorunda kaldık valla ne gündüzüm ne gecem belli ordada ınsan ne olursa olsun rahat edemiyo kendı evı olmayınca annemin ne zaman döneceği şuan belli değil o dönene kadar orda kalacağız.
Ev yaptırma derdine düştük bide kızlar onun telaşeside var hergün yeni bişiler çıkıyo bitsede kurtulsak diye bekliyoruz eşimle birlikte
sizleride o kadar cok özledimki insan gerçekten buraya alışınca sonra kendını bi tuhaf hissediyo birkaç gun girmeyince şahsen ben öyleydim.
acaba bebekler nasıl kızlar nasıl diye düşünüyorum.

saolun kızlar ateşi 37 derece şu ana üstü halen tek kat acaba bir tane daha mı giydirsem bu arada dok yoğurda başla dediiki gündür veriyom elma suyu veriyordum verme dedi oda barsakları çalıştırıyormuş

saol canım ya ateş çıkınca ne yapıyonuz biraz öncede yazdım 37 derece sütü tek kat ince mi olur aceb

kızlar bizim 4 .ay aşılarından sonra kızımın huyu çok değişti çok sakin bir çocuktu şimdi sürekli mız mız cuma yaptırdık aslında geçmesi lazım demir damlası vermeye başladık 9 damla o mu rahatsız ediyo acaba..

calpol vermişmiydin canım bizimde 4. ay aşılarından sonra öle ateş oldu ben sadec üstünü örtmedim normal giydirdim calpol düşürmüştü hemen..

parol verdim canımşimdi ölçtüm37.3 sen kaç kat giydirdin birde karakız canım sen gıdaya bizden önce geçtin bize yazsana ilk önce ne verdin miktarını falan

saol canım ya ateş çıkınca ne yapıyonuz biraz öncede yazdım 37 derece sütü tek kat ince mi olur aceb

canım bir de elini yüzünü yıka ben koltuk altlarına da kolonyalı ıslak mendil sıkıştırmıştım biraz olsun iyi gelmişti ama sürekli kontrol et canım yükselirse dr. aramanda fayda var ama oluyo bu aylarda.

yarem bizde aıda olmuştu tek kat giydirip calpol vermiştim ben
nazlı da çoraplarını sirkeli suya batır sıkıp giiydir ateşini alır demişti

selam kızlar nasılsınız
perşembe günü bebişim çift taraflı kasık fıtığından ameliyat oldu narkozu almışken sünnetinide yaptırdık ameliyattan çıktığı gün çok kötüydü oğlum şimdi biraz daha iyi bugün kontrole gittik dr iyi dedi ama hala canı yanıyo bebişimin. o benim artık küçük erkeğim

yaremcim geçmiş olsun bebeğin üşümez korkma zaten onun kendi ateşi var şuan.ben oğlum ameliyattan çıktığı gün altına sadece bolca bezini bağladım üstünde de yalnız badisi vardı öyle yatırdım

karakızz teyzenin oğluna çok geçmiş olsun allah ailesine bağışlasın

selam kızlar nasılsınız
perşembe günü bebişim çift taraflı kasık fıtığından ameliyat oldu narkozu almışken sünnetinide yaptırdık ameliyattan çıktığı gün çok kötüydü oğlum şimdi biraz daha iyi bugün kontrole gittik dr iyi dedi ama hala canı yanıyo bebişimin. o benim artık küçük erkeğim

yaremcim geçmiş olsun bebeğin üşümez korkma zaten onun kendi ateşi var şuan.ben oğlum ameliyattan çıktığı gün altına sadece bolca bezini bağladım üstünde de yalnız badisi vardı öyle yatırdım

karakızz teyzenin oğluna çok geçmiş olsun allah ailesine bağışlasın

yarem bizde aıda olmuştu tek kat giydirip calpol vermiştim ben
nazlı da çoraplarını sirkeli suya batır sıkıp giiydir ateşini alır demişti

canım bebişine geçmiş olsun alllah acil şifalar versin inş....ne güzel sünnetide atlatmışsınız işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…