bu deli kız bi tek muz yalamayı sevio pis maymun nolcek sempatiksalakcinni
yarem kiz nasil oldu?
pirincin suyu nasil bisey oluyo kiz?bilmiyorumkismile
canım çok şükür şimdi iyi ilaç kulandık iki gün alerji oldu dok bıraktırdı yarım fincan pirinçi göz kararı suda haşladım piriç iyice ezildi suyuda kalınlaştı onu verdim ilk olarak bir kaç gün sonra patates bırakrım dok öyle yap dedi dok önce az az ver bir ay sonra öğüne geçeriz dedi mayada devam et dedi çünkü verdiklerim doyurmaz onu birde açken veriyom verdikten bir saat sonrada mama veriyom
günaydın bebişin kaynanada mı
wanna senin aşı olmuş şifa olsun birde mama veriyon mu halen birde ferum demir ilacı kullnıyonuz mu ishal yaptımı ben daha kullanmadım
ay evet kaynanamda ya sinirim zıplıyo ama 1 ay daha dayanıcam. sonra bebişim annemde. :lepi: benim uyuz kaynana ev almıştı ya kira vermesin diye yanıma gelcekti sonra gelemedi neyse artık daha fazla kira vermek istemiyo eşyalarını bir yere koyup fetiye ye yazlığa gidicek ve temmuza kadar yok zemuszemus bizde oğluşumla rahat bi nefes alırız gelincede ek gıdalara başlamış olucaz onuda beceremiyeceği için zxafer benim olcek. ama çınarımın onda olduğu haftalar berbat geçiyo çocuk mok içinde her kakasını üstüne geçiriyo altını düzgün alamıyosun deyince asıl sen iyi bez alamıyosun diyo manyak doğduğundan beri aynı bezi kullanıyorum ne diyim
gecmis olsun canim.
bizim doktor patlican haric butun sebzeleri verebilirsin dedi.
ben bu hafta yogurt basladim, azcikta armut puresi.
bende bunlari verdikten bir saat sonra emziriyorum cunku ogun degil.
pazarteside hazir kavanozlardan sebze deniycem bakalim napicak.bilmiyorumkismile
armut dokunmaz mı ya demir ilacını vermeye korkuyom kız zaten devamlı mıcıyo onu versem ne olacak kimindede kabızlık yapıyo
gecmis olsun canim.
bizim doktor patlican haric butun sebzeleri verebilirsin dedi.
ben bu hafta yogurt basladim, azcikta armut puresi.
bende bunlari verdikten bir saat sonra emziriyorum cunku ogun degil.
pazarteside hazir kavanozlardan sebze deniycem bakalim napicak.bilmiyorumkismile
canım çok şükür şimdi iyi ilaç kulandık iki gün alerji oldu dok bıraktırdı yarım fincan pirinçi göz kararı suda haşladım piriç iyice ezildi suyuda kalınlaştı onu verdim ilk olarak bir kaç gün sonra patates bırakrım dok öyle yap dedi dok önce az az ver bir ay sonra öğüne geçeriz dedi mayada devam et dedi çünkü verdiklerim doyurmaz onu birde açken veriyom verdikten bir saat sonrada mama veriyom
hanım yoğurt yemedi
canım problemimiz aynı..dünde yazmıştım sanırım..
ben demir ilacını kestim 1 haftadır vermiyorum..kakası önce yeşil oldu sonra ishal oldu ki hala tam geçmiş deil 1 haftadır çok kaka yaptı ve de biraz sümüksü yine..koku okadar yok..geçen ay bizdede amip vardı gerçi tahlilde çıkmadı ama dr amiptir dedi ilaç verdi kullandık geçmişti şimdi 1 haftadır yine böylebilmiyorumkismile
sizdede olmuştu dimi..
amip geçti şükür dok söyle istersen biz flagl poşet serumu makattan sabah 20cc akşam 20cc verdik düzeldi şimdi yoğurt veriyom düzeldi sanki yinede her mamaan sonra yapıyto
wanna yedirdim yoğurdu ilk verdiğim zaman yüzünü buruşturuyo mızırdanıyo sonra yutuyo
armut dokunmaz mı ya demir ilacını vermeye korkuyom kız zaten devamlı mıcıyo onu versem ne olacak kimindede kabızlık yapıyo
ya benim oğluş çok zayıfladı ama iştahsız yediremiyorum..
iki kez yoğurt vermeyi denedim hiç yemedi kesin yutmadı bile biraz..
siz maşallah nası yediriyosunuzbilmiyorumkismile
1-2 çay kaşığımı veriyosunuz sonra alışıncamı artırıyosunuz gün günbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?