ooooff offfffffffff okurken daraldımmm(( aman ağlamasınlar da evde oturalım yaa...sonra onlar hep gezmek isticek zaten :lepi::
ayy o bağırmalar bizde de var... sabahın köründe başlıyo bağırmaya bzde ne uyku kalıyo ne bişey sonra kendi uyuyo mışıl mışıl...kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsuunnnnn .........
yaa hani biberona bayılıcaktı bunlar memeyi bırakıcaktı biberonu alınca ?? boşuna mı kafaya taktık yani akannehir
bu arada benim cadı hep 4-5 saat aç duruyo akannehir bende hepsini öle sanıyodum yaa kafamçokkarıştı
ne kaynanalar var bee kadıncağız mamayı yediremedim diye özür diliyokafamçokkarıştı benimkine de biberonu sevmiyo mamayı içiremiyorum demiştim ohhhh aferin kızım içme sakın kaka o demişti :tomato:
selaaaaaaam
napıyonuzzz
diloşşcuum yağız neden öle yaptıki kız nazar falan mı değdiki yavrumaa bilmiyorumkismile
benim kız gee 9.30da uyudu sonra emmeye kalktıklarında sallamadan uyumadı neyse ona da şükür hemen uyudu ama 6da sen uyan uyumak bilmedi yaa bilmiyorumkismile
yarın kızımı babasına bırakıp tohtura gidecüümm inş. bu sefer içer sütü öncelerde hep içiyodu geçen süt çıkmadı mama bıraktım içmemiş 4 saat aç durmuş mafoldumben
geçen gece de süt sağmıştım yatmadn veriim diye allam biberondan nefret etmiş gibi çocuk yaa ağzına dayayınca basıyo çığlığı nolduki acepp
wannacım akşam eve gider gitmez emzirdim ama ben gidene kadar uyanmış mamasını yemişti beni görünce seviçten kendisini nerdeyse dedesinin kucağından atacak eller kollar zıp zıp beni al diyo yavrum kıyamam ya.
hemen emzirdim ama emerken bir oyunlar yapıyo ağzına memeyi alıyo emiyo sonra cıkarıp bana bakıyo gülüyo tekrar emmeye devam ediyo.
az evvel kayınvalıdemle konuştum yıne istememiş mamasını ama ben akşam ona o istemessede sen ağzından biberonu cıkarma o ıllakı tutar yer demiştim senin dediğini yaptım kızım dedi önce istemedi bende pes etmedim tuttum ağzında sonra bıtıtrdı mamasını bundan sonra pes etmicem kızım özür dilerim dün belki pes etmeseydim yerdi kusura bakma falan dedi oda üzüldü tabi kadıncağız ne yapsın.
Ya annem bana özellikle tembıhledı bak kızım duru bıberonu ilk bir kaç dakika ıstemıyo eğer sen pes edersen o yemez ama pes etmeyıp tutmaya devam edersen bıberonu son damlasına kadar bıtıryo demişti.
canım sen bide açken dene olmazsa bak nette biberonlar var hımmm nasıl anlatsam emmiyoda ucunda kaşık var basıyon hop yutuyo falan çok zorda kalırsan ondan alırsın
valla benim kıza akıl sır ermiyo....kaç aydır biberonla gayet güzel içerken son bi kaç haftadır huyu değişti...biberonu ağzına götürünce konuşmaya başlıyo ısrar edersem ciyak ciyak ağlıyo... önce memeyi verip sonra birden değiştiriyorum yutarsa ne ala...haa bazen de aynı şeyi meme için yapıyo...emmicem diye kafasını arkaya atıp ağlamaya başlıyo... sağ memede bu tripleri yaparken sol memeye birden yapışıp emmeye başlıyo ve bütün bunları günde 10 kere yapıyo !!! akşam olunca artık oturup ağlamaya başlıyorummm !!!
ondan sonra can başlıyo noldu şimdi istemiyosa verme ne var ağlıycak diye bi de ona laf anlat akşama kadar ben bunu kaç kere yaşıyorum biliyo musun diye ....
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniyaa hani biberona bayılıcaktı bunlar memeyi bırakıcaktı biberonu alınca ?? boşuna mı kafaya taktık yani akannehir
bu arada benim cadı hep 4-5 saat aç duruyo akannehir bende hepsini öle sanıyodum yaa kafamçokkarıştı
ne kaynanalar var bee kadıncağız mamayı yediremedim diye özür diliyokafamçokkarıştı benimkine de biberonu sevmiyo mamayı içiremiyorum demiştim ohhhh aferin kızım içme sakın kaka o demişti :tomato:
canım sen bide açken dene olmazsa bak nette biberonlar var hımmm nasıl anlatsam emmiyoda ucunda kaşık var basıyon hop yutuyo falan çok zorda kalırsan ondan alırsın
bu adamlar hic laftan anlamiyo.
benimkide sabah sinir etti beni. efendim ev dandini oynuyomus.
kendisi hemen hemen her aksam cocuklar yattiktan sonra geliyo, hicbirsey gormuyo sonrada boyle diyo.klava:
selamm dıdım tukkanı ben actım kımse görmemişmafoldumben
neyse
dun 9.30 da uyuduk...2 bucukta kalktık masalllahhh
sonra 4 .40
sonra 7 ye dogru uynadı daha da uyumadopuyorumnanaktan
bende sabah kahwaltı bulasıl ew supur utu yap toz al
ayakkabılıgı sıldımm
caması astım geldım
bıraazdan uyur danam
kendisi hemen hemen her aksam cocuklar yattiktan sonra geliyo, hicbirsey gormuyo sonrada boyle diyo.klava:
selamm dıdım tukkanı ben actım kımse görmemişmafoldumben
neyse
dun 9.30 da uyuduk...2 bucukta kalktık masalllahhh
sonra 4 .40
sonra 7 ye dogru uynadı daha da uyumadopuyorumnanaktan
bende sabah kahwaltı bulasıl ew supur utu yap toz al
ayakkabılıgı sıldımm
caması astım geldım
bıraazdan uyur danam
valla benimki dün gece yaptıklarını saydı benden çok iş yapıyo :roflol: dedim ben de bi mok yapıyom sanıyodum çocuğa meğer sen bakıyomuşun üstüne bi de işe gidiyosun allah razı olsun :roflol::roflol::roflol:
allahım yaa hepsi aynı demekki bunların...akannehir
sagol kuzum.ya yaparken kı agrılarımı es gectım nisanda dr gıdınce bakım ne dıcek.yapmasam bırıkıyo bende öyleydım bı ara boşwer yaparsın saglı olsunolumunekankayizsmilecanım maşallah sana yaa...benim hiç bişey yapasım yok ütüler bana bakıyo ben ütülere sabahtan beri...:1ninca:
ewet maksımum 4 saat ıyı geldı bu walla oh beee:lepi:masallah. demek ki gunduz uykularini gercekten ayarlamak gerekiyo.
biraz dinlemip kalkicaklar.
mesela ben simdi gidip benim kizi uyandiram.
i
ev dandiniyse erken gelde toplayıver deseydinklava:
benim kaynanada ilk geldiğinde işte ev dağınık pis falan filan diyordu yok perdeleri yıkayalım...
şimdide diyoki çocuk bakarken zor valla yazık sana hem işe gidiyon gelincede hiç dinlenmeden bebekle ilgileniyon diyo birde gece 4-6 sefer uyanıp tekrar yatıyom ama birgün bile yoruldum yeter demedim çok takdir ediyom seni diyo. hakkımı veriyo sağolsu ama kocaya kalsa taş mı taşıyonda yoruluyonklava: klava:
kalıbının adamı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniAllah'im hergun mu huy degisir?
biraz istikrarli olsunlar ya, biraz kalibinin adami olsunlar.kafamçokkarıştı
ev dandiniyse erken gelde toplayıver deseydinklava:
benim kaynanada ilk geldiğinde işte ev dağınık pis falan filan diyordu yok perdeleri yıkayalım...
şimdide diyoki çocuk bakarken zor valla yazık sana hem işe gidiyon gelincede hiç dinlenmeden bebekle ilgileniyon diyo birde gece 4-6 sefer uyanıp tekrar yatıyom ama birgün bile yoruldum yeter demedim çok takdir ediyom seni diyo. hakkımı veriyo sağolsu ama kocaya kalsa taş mı taşıyonda yoruluyonklava: klava:
kalıbının adamı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kalıpları ne ki hacıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ah bi gün 24 saat baksalar şu bebelere gece 50 kere uyanması zaten yeterince yorucuu
canım hiç üzülme..hepimizinki günden güne huy değiştiriyo..bizde 4.aya girdiğimizden beri huysuz ve iştahsız oldu..meme istiyo ama süt yeterli deil..mamayı yemiyo..böyle böyle büyütücez işte,çok zormuş annelikkafamçokkarıştıvalla benim kıza akıl sır ermiyo....kaç aydır biberonla gayet güzel içerken son bi kaç haftadır huyu değişti...biberonu ağzına götürünce konuşmaya başlıyo ısrar edersem ciyak ciyak ağlıyo... önce memeyi verip sonra birden değiştiriyorum yutarsa ne ala...haa bazen de aynı şeyi meme için yapıyo...emmicem diye kafasını arkaya atıp ağlamaya başlıyo... sağ memede bu tripleri yaparken sol memeye birden yapışıp emmeye başlıyo ve bütün bunları günde 10 kere yapıyo !!! akşam olunca artık oturup ağlamaya başlıyorummm !!!
ondan sonra can başlıyo noldu şimdi istemiyosa verme ne var ağlıycak diye bi de ona laf anlat akşama kadar ben bunu kaç kere yaşıyorum biliyo musun diye ....
allahım yaa hepsi aynı demekki bunların...akannehir
kiza elma, armut, nar suyu verdim. cildirdi.delikafadulden
demem mi kiz. gelde yap yada gel kiza bak yapayim dedim.
evde olsada bisey olmuyoki, aksama kadar o kanepeden yataga, yataktan tekrar kanepeye gun bitiyo.:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?