wannanın dediği gibi söle içindekileri benimki 73 yaşında ozman hiçbişey sölenmio
bunamış oluo çünki akannehir
Allah iyiligini versin.kaydirigubbakcemile3
gecenlerde sana bi alet gostermistim ya. hem resim cekiyo hemde kayit yapiyo diye.
gecen getirdi kiz kardesim. cep telefonu boyutunda, surekli elimizde. habire ya resim cekiyoruz ya kayittayiz.kaydirigubbakcemile3
anammm adim cikmis 9a inmez 8e.kaydirigubbakcemile3
tamam icimdekini pat diye soyleyen lafini esirgemeyen biriyimde bu kadar desifre etmeyin anacim beni.sempatiksalakcinni
evet o yastan sonra soylenmez bisey. ama 55 laf soylemek icin iyidir.kaydirigubbakcemile3
doğru din gııı o 1 günde baktırmayım zaten dünden sonra baya etkilendiydim
o 1 gün bile gözüm arkada kalır onuda kaybetti işte piss kaynanakötükedihüso
evet ya seninkide gıcık bişeymiş valla
ben üsülceme o üsülsün napam benim için kızım daha önemli
varsın kaynana beni sevmesin çok da tınnnn
kizim yasi 55 daha gencmis.
sen saklama icinde, soyle gitsin.kaydirigubbakcemile3
kenyacım bencede wannam haklı
ders al birazcık wannamdan
ben misafirlik konusunda wannamı takip ediyom böle daha rahat edim valla
içindekini direk söle ohhhhhhhhhhhh
wannanın dediği gibi söle içindekileri benimki 73 yaşında ozman hiçbişey sölenmio
bunamış oluo çünki akannehir
senin kaynana buraya takilip benden akil aldigini ogrense yasaklar kiz sana burayi.:roflol:
ya 2 yasindan sonra falan daha rahat verirsin bakar.
ama ondan once senin gibi bakmiycaksa seni sadece sinir eder.
mesela benim kaynanamda benim baktigim gibi bakmaz.
bildigini yapar. bu yuzden hic girmiyorum oyle olaylara.
ama annem benden daha iyi bakiyo valla.
simdi bana yakin 1+1 daire bile almayi dusunuyolar, ben ise baslayinca Naz'a bakmak icin.:sinifsinif:
bakalim ben napicam ise donerken.mafoldumben
simdilik memnunuz ya.resim kalitesi nasıl güselmi bari
ben makinamdan memnunumda sadece video olayını pek çözemedim
senin makinan video çekimi nasıl
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bence en iyisini yapıyosun canım
herşeyde keşke böle olabilsek o zaman stres diye bişey kalmazdı ohhhhh
kızlar yoğurt çorbasınıda yemedi ya iki hafta oldu çorbaya başlayalı ama yemiyo ne kadar yedirmem gerek artık öğün olarak yemesi gerek yemiyo
bayanlar bebeciklerinizin uzun uyumasını sağlamak için her seferinde yan yatırın benim oğlanın uykusu düzeldi her iki saatte bir uykusu geliyo kucağımda uyutuyorum meme emer gibi yüzünüde mendille örtüyorum çauk uyuyo bide kendi kendine eeee söylüyo uyuyo bazende memede uyuyo hemen yerine yan yatırıyorum bi sarım saat sonra hemen uyanıyo yada 40 dk sonra hemen pışpışlıyorum kucama alıp yada mememi tutuyorum yine pışpışlıyorum yine uyuyo yatırıyorum bu sekilde uykusu düzeldi uyanıp uyandığı zaman daha çok uyuyo aklınızda bulunsn bayanlar 2 aydır uğraşıyorum düzene girdi maşallah ama gecede 2 saatte bir uyanmasa sempatiksalakcinni ama uyanması benim için daha iyi daha hızlı kilo veriyorum kalori harcıyorum :lepi:
kesinlikle yan yatırınca benimkide uzun uyuyo
azar azar yedir.kızlar yoğurt çorbasınıda yemedi ya iki hafta oldu çorbaya başlayalı ama yemiyo ne kadar yedirmem gerek artık öğün olarak yemesi gerek yemiyo
tabiki diyebilmelisin.tabiki benim bebegimde bende ondan daha önemliyiz ama benim kaygana epilepsi hastası eşimde bişi söylersek hasta olur yine biz ugrasırız diyo anlıcan ne hasta olsun ne ugrasayım benimki paradoks iki ucu moklu degnek anlıcanız 2.5 aydır hiç gitmedik diye takılıyomus yaa 1 saatlik yol iki kez araa değiştircez havalar cok soguktu zaten hastamı olsun bebegim o üzülmesin diye onların gönlü olsun diye beni babam tasımak zorunda değil onlara beklesin yaz gelsin diye zaten her hafta sonu geliyosunuz ve yanlarına mutlaka birini takarak daha ne istiyosunuz ha gelip sen görmüsün ha ben getirmişim amaç bebegi gormek değilmi
hem ben annem gelmek istediğinde rahatca anne bugun gelme dısarı cıkıcam diyosam onunda annesine soyleyebilmeliyim dimi oda sonucta ANNEM dimi yeri gelince böyle deniliyo oda kabul edeek bu durumu
anacim bende hep yan yatiriyorum ama artik donuyo benimki.bayanlar bebeciklerinizin uzun uyumasını sağlamak için her seferinde yan yatırın benim oğlanın uykusu düzeldi her iki saatte bir uykusu geliyo kucağımda uyutuyorum meme emer gibi yüzünüde mendille örtüyorum çauk uyuyo bide kendi kendine eeee söylüyo uyuyo bazende memede uyuyo hemen yerine yan yatırıyorum bi sarım saat sonra hemen uyanıyo yada 40 dk sonra hemen pışpışlıyorum kucama alıp yada mememi tutuyorum yine pışpışlıyorum yine uyuyo yatırıyorum bu sekilde uykusu düzeldi uyanıp uyandığı zaman daha çok uyuyo aklınızda bulunsn bayanlar 2 aydır uğraşıyorum düzene girdi maşallah ama gecede 2 saatte bir uyanmasa sempatiksalakcinni ama uyanması benim için daha iyi daha hızlı kilo veriyorum kalori harcıyorum :lepi:
:roflol::roflol::roflol:
büyüyünce dediğin gibi sorun olmaz yani olurda en zından uyku sorunu olmazkaydirigubbakcemile3
süper valla annenler sana yakın olursa gözün arkadada kalmaz
benim annem de olsa rahat ederdim insanın kendi annesi gibi olmuyo
neyse ben kaçam evi toparlayam kız uyurken
bayanlar bebeciklerinizin uzun uyumasını sağlamak için her seferinde yan yatırın benim oğlanın uykusu düzeldi her iki saatte bir uykusu geliyo kucağımda uyutuyorum meme emer gibi yüzünüde mendille örtüyorum çauk uyuyo bide kendi kendine eeee söylüyo uyuyo bazende memede uyuyo hemen yerine yan yatırıyorum bi sarım saat sonra hemen uyanıyo yada 40 dk sonra hemen pışpışlıyorum kucama alıp yada mememi tutuyorum yine pışpışlıyorum yine uyuyo yatırıyorum bu sekilde uykusu düzeldi uyanıp uyandığı zaman daha çok uyuyo aklınızda bulunsn bayanlar 2 aydır uğraşıyorum düzene girdi maşallah ama gecede 2 saatte bir uyanmasa sempatiksalakcinni ama uyanması benim için daha iyi daha hızlı kilo veriyorum kalori harcıyorum :lepi:
anacim bende hep yan yatiriyorum ama artik donuyo benimki.
yatirdigim yerde bulamiyorum ki.
gece acayip bir pozisyonda buldum.
sabahta yatakta yan donmus bana guluyodu.kaydirigubbakcemile3
.
canım yoğurt için erken değil mi benim bildiğim yoğurt 6.aydan sonra yani 7.ayına girerken verilir.eğer yoğurdu kendin yapıyosan problem yok ama inek sütünden değil kendi formül mamasıyla yaptığın sütten yapılıp verildiğini biliyorum.yoksa inek sütü zararlıymış 6 aydan önce alerji durumu felan oluyomuş
benimkilerde arıyo ama kabul etmeyince bozuluyolar ne alaka ya her zaman musaitmi oluca olmuyorum işte cıkıp benimde dolasmaya hakkım var sanane hem benim gezip dolasmamdan sen kimsin yaatabiki diyebilmelisin.
isin varsa onunda anlamasi lazim.
benim kaynanam gelmeden arayip gelebilirmiyiz, musaitmisin diye sorar.
.
benimki yuzustude donuyo, 360 derecede.kaydirigubbakcemile3benimki yatakta dönmüyo sadece yanken işte sırtına dönüyo yatak o kadar büyük değil ama tabi yere yatırdığımda 360 derece dönüyo bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
evde yapıyom bizim dok ilk yoğurdu başlattı wannam yemiyo ki bir çay bardağı kadar anca çeyreği kadar çoğunuda çıkrıyo of ağlıyo uyumak için eşimi bekliyom o zaman uyutam pazara gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?