bide ben uyandiktan sonra bi daha uyutmaya calismiyorum.
ister yarim saat ister 1 saat uyuyo kalkiyo.
2-3 saat sonra yine uyutuyorum.
sende cok geziyon be kenyam.benimkilerde arıyo ama kabul etmeyince bozuluyolar ne alaka ya her zaman musaitmi oluca olmuyorum işte cıkıp benimde dolasmaya hakkım var sanane hem benim gezip dolasmamdan sen kimsin yaa
kabul edeyim geri cevirmeyeyim diye özellikle esimi arıyolar onada hayır deyince huzurumuz bozuluyo eşimle tartısmam hosunuza mı gidiyo dedim sonunda görümceke gıcıklar yaa
bi daha bi arasınlar agızlarının pyını öyle bi alacaklarki
her geldiğinde aretim gelcek diyo 6 aydır gelcekse gelsin dedim kac kere soyledi yaa bıktım artık eşimde sana gelsinler simdi onlar kalabalık gelir ugrastırma gelinini dedi hayır buraya gelecekler diyo takıntılı takıntılı uyuzzzzzzzz
slm kızlar
kenyacım seni çokkk iyi anlıyorum kaynana konusunda
wanna senide tebrik ediyorum kaynananı ii eğittiğin için kaydirigubbakcemile5
işte uyutmadığımız için huzursuz oluyolar ben çözdüm o işi annemde diyodu eğer uyanığında tekrar uyutursan daha iyi uyur diyodu bende uyutuyorum gerçekten iyi uyuyor tabi bazen huzursuzluğu tutupta uyumadığıda oluyo ama bence tekrar uyut en iyi gelişen bebek uyuyan bebektir
benimki tekrar uyumuyo canim.
uyandimi bitti o is.kaydirigubbakcemile3
zaten bir sonraki uyku saatini bozucak kadar uyutmuyorum ben.
bide bunlar gunduz uykusu. kisa olmasinda zarar yok.
amac biraz dinlenip enerji depolamak.
benimki tekrar uyumuyo canim.
uyandimi bitti o is.kaydirigubbakcemile3
zaten bir sonraki uyku saatini bozucak kadar uyutmuyorum ben.
bide bunlar gunduz uykusu. kisa olmasinda zarar yok.
amac biraz dinlenip enerji depolamak.
benim oğlum gündüz 3 en fazla 4 saat uyuyo sabah ve akşam uykusu çok kısa öğle uykusu 1-1,5 saat olabiliyo başkada uyumuyo buda bana yetiyo demekki onada yetiyo
her çocuk farklı ve hepsinin kendi düzeni var
geçenlerde radyoda duymuştum doktorun teki dedi ki bebeklerin gündüz toplam 5 saat uyuması gerekliymişboshayallersmileopuyorumnanaktan
benim kizda toplamda 2-3 saat arasi bisey uyuyo.
dedigin gibi yetiyo herhalde.
bide zaten daha fazlasini uyudumu gece sapiyo uykusu.:sinifsinif:
başlarını yesinlerslm kızlar
kenyacım seni çokkk iyi anlıyorum kaynana konusunda
wanna senide tebrik ediyorum kaynananı ii eğittiğin için kaydirigubbakcemile5
haklısın kaydirigubbakcemile3 valla hamileyken iyiki gezmişim haa bu kadr kapanmamıstım hiç evesende cok geziyon be kenyam.
otur evde kaynanani bekle dermisimmmm.kaydirigubbakcemile3
aynı akşamları hep 12-1de uyuyodu doğduğundan beri bizimde hayatımız felçti
son 1 aydır çok olmasada azıcık erkene çekebildim şükürler olsun kocişle 1 kahve içimlik vaktimiz kalıyo şimdilik ii bu düzen inş değişmez ben memnunum
benim kizda toplamda 2-3 saat arasi bisey uyuyo.
dedigin gibi yetiyo herhalde.
bide zaten daha fazlasini uyudumu gece sapiyo uykusu.:sinifsinif:
başlarını yesinlerlmaz:
haklısın kaydirigubbakcemile3 valla hamileyken iyiki gezmişim haa bu kadr kapanmamıstım hiç eve
ben ikinci kez bu kadar oturuyorum evde.haklısın kaydirigubbakcemile3 valla hamileyken iyiki gezmişim haa bu kadr kapanmamıstım hiç eve
nasil yedinki bu kadar zamanda anca yedinde geldin.bilmiyorumkismileay yemeğe gttim geldim ama hele bi sorun ne yedin gene aç kaldımmmmmmmmmmmmmm
yediğim bi lokma börek ve ayran
aynen benimkide öyle zaten fazla uyumasın gece zırt pırt uyanıyoakannehir
:
haklısın kaydirigubbakcemile3 valla hamileyken iyiki gezmişim haa bu kadr kapanmamıstım hiç eve
kenyacım fallaha ne yalan söliyim hamileykende evde bi dakka durmadım şimidide durmuyorum hiçbir haftasonu evde değilim bütün hafta çalışıyorum akşam eve geliyorum kızımla oynaşıyoruz e haftasonuda kızımla ve eşimle gezmek benim en doğal hakkım bunuda sonuna kadar kullanıyorum şuan inşaat yaptırıyoruz gerçi nerdeyse bitmek üzere ama daha başlamadan kocişe dedimki bak kocacım şimdi sen inşaat başlayınca yok ustaların başında durmam gerek yok şöle yapmam gerek diye bana bişiler sakın söleme pazar günleri gidersin sabah erkenden orayı yoluna koyar öğlen gelir bizi alır gezmeye götürürsün tammaammı dedim peki karıcım dedi.he inşaatta kaygananın üst katı olıyy bu arada kaydirigubbakcemile3
nasil yedinki bu kadar zamanda anca yedinde geldin.bilmiyorumkismile
canım benım bınadan yemekhane 3 dakika gidiş dönüş 6 dakika orda dedikodu sohbet derken zaman nası geçmiş anlamadığımız gibi üzerine arada uyarıda alıyoruz yemekhanede cok oturdunuz diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
[ı]huuuuuuuuuuuuuuuu nan benı ne gormuyonuz bıse yazdık dımııı[/ı]
ben ikinci kez bu kadar oturuyorum evde.
ilkinde oglusta oturmustum.
bi daha da bu kadar oturmaya niyetim yok insallah.kaydirigubbakcemile3
nasil yedinki bu kadar zamanda anca yedinde geldin.bilmiyorumkismile
demek ki ayni iste.
ama uyandiginda ben tekrar uyutmuyorum.
o bi sekilde 2-3 saat arasini kendi ayarliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?