2009 Kasm Anneleri

ısırdım canım dilimi popomuda çimdikledim
ya kaynanam arada bir canımı sıksada pek takmıyorum açıkçası kocişe anlatıyorum oda annesini uyarıyo öle kapanıyo konu kocişimdende allah binkez razı olsun bugüne kadar bir dediğimi iki etmedi allah hepimizin yuvasına mutluluk ve huzur doldursun canım

sen dedikodu yapicam derken gecikmisin.kaydirigubbakcemile3

ben uyutmasan huzursuz oluyo ağlıyo kendi kendine eee diyo topu topu zaten anca bi yarım saat 40 dk felan daha uyuyo

ohoooo bi yarim saat icin ugrasmam tekrardan.kaydirigubbakcemile3

benim kiz parmagimi isiriyo yeni disleriyle, bide acitiyoki zilli.kaydirigubbakcemile3
yemek yedirirkende kasiga carpiyo disleri tak diye.kaydirigubbakcemile3

bu arada ilk biz mi cikardik ya.
yok mu baska.bilmiyorumkismile

ayyy cnm yemesinler onlar başını bile yese derdi yine bize
ıyyyyy kaynana diyince bile içim bi hoş oluyo ya
bizdemi böyle olucaz ya
ben ksinlikle böyle olmam gide gide bıktırmamm kesinlikle bencil olmadım olmıcamda
ben ikinci kez bu kadar oturuyorum evde.
ilkinde oglusta oturmustum.
bi daha da bu kadar oturmaya niyetim yok insallah.kaydirigubbakcemile
aman inş. oturmassın :))
sen sanslısın canım ben calısınca bunlar her hafta sonu gene gelmeye kalkarlar düşüncesiz olunca böyle oluyo işte

wannababy canım naz diş mi çıkardııı???
hiç huzursuzluk tarzı belirtiler yaşadınız mı?
sanırım bizde çıkarttık akşam elimle damağıını kontrol ettiğimdee
elime bi sivrilik geldi kaşıkla bakmayı akıl edemedim
uyanınca bide öyle deneyeyim bakalım
birde sürekli bi huzursuzluk varrr demek ki ondanmış eğer gerçektten diş isee
daha çok erken yaaa inş.kilo kaybı yaşamaz yavrular..

[ı]hoŞbuldukkk bacularda
dıdımkı demın yazan kızcelere
bu bebeler ne zaman kendı kendıne uyuycak
ne zaman oturcak toz alıyom gelecem
[/ı]

benim kiz parmagimi isiriyo yeni disleriyle, bide acitiyoki zilli.kaydirigubbakcemile3

oy yerim onun dişlerini hadi hayırlısı olsun benimkide çıkarcak galiba geçen çığlık atarken benimki kendi kendine gözüme bi beyazlık ilişti bi baktım alt taraf çok hafif beyazlarım sanırım çıkartıcak çünkü geçenlerde ateşlenmişti 38 e kadar çıkmıştı ateşi ilk defa ateşlendi kuzucum çok korkmuştum dedim herhalde diş çıkarcak:smiley-cool:

slm kızlar ben geldima.s.
bayadır yoktum ankaradaydım annemlere gittik oğluşla..uçakla gittik geldik ağlamadı allahtan akıllıydı canım oğlum..:lepi:
orda giremedim nete hiç vaktim olmadı..ne haberler sizden,herkes ve bebişler iyidir inşallah..
ankarad annemler,kayınvalideler,ablamlar,görümceler (tüm aile orda kısaca)derken baya yoğun geçti..bide görümceler ankaranın iyi doktorlarından birine götürüyo çocuklarını bana da gidelim dediler iki günümüzü aldı..dr çok iyi ama çok inceliyo herşeyi bisürü tahili istedi..bişey çıkmadı çok şükür ama hem telaşlandırdı bizi hem yordu..kilo alımı durmuş oğluşun ek gıdaya geç dedi..bizim burdaki dr geçme 6.aya kadar demişti..
ama doymuyodu farkediyodum bebeğim..bikaç gündür veriyorum valla herşeyden..mama,sütlü pirinçli muhallebi,yoğurt,elma püresi verdim bugün..
ama kaka sorunumuz yine başladı gıdalardan heralde çünkü kaç kez kontrole götürdük tahlil yaptık bişey yok çok şükür ama sümüksülük ve çok kaka başlıyo bazen geçiyo anlamadım gittikafamçokkarıştı

evet canim, alttan iki disimiz geliyo.kaydirigubbakcemile3
cok fazla huzursuzluk olmadi ama zaten zor kilo aliyoruz, insallah vermez.
sizde rahatca cikarirsiniz insallah.
dis jeli al, baya rahatlatiyo.

slm kızlar nasılsınız ?

iyilik canım senden naberrr opuyorumnanaktan

oyyyy maşallah nazar değmesin nazımaaaa benimmmm opuyorumnanaktan

aa dişmi çıkardınız wannacım hadi hayırlı olsun bakalım..
bizde çıkarıyomuşuz başlamış acayip kaşınıyo dişleri..
kilo alamama ve kaka sorunlarımız ondanda olabilir diye düşünüyorum,annemde öyle diyo..dr bişey söylemedi amabilmiyorumkismile

ya bacılar benim oğlumunda ön iki dişinin çıkacağı damak beyazlamış ama tam tepesi değil damak beya dişmi sizce bide ne bulsa ağzına alıyo

slm kızlar nasılsınız ?
slm cnm hosgeldin

bizimkininde cok sert ama daha cıkmadı kesinlikle ısırınca baya acıtıyo zilli
masallah nazımıza
hosgeldin cnım

ooo kızlar bakıyorum gene kayganaların kulakları çınlatılıyo
benimki bana küstü konuşmuyo
ama bu pazartesi çınarı ona bırakınca mecburen konuşucak
kayganamın bana küsme nedeni sevgili oğlunun onu değil beni dinliyo olması
eşimle geçen cumartesi biraz atışmışlar en kon kocişim sen kendi kayınvalidenle anlaşabiliyonmu ki burcudan onu bekliyosun demiş kıza ettiklerinden sonra nereni sevsin demiş kaygana çıldırmış
pazartesi hastalandı hastaneye gitti tansiyonu çıkmışta bi dünya laf ölüyomuş neyse zati hasta ya benim kaygana salıda kendi doktoruna gitmiş adam ne dese beyenirsiniz kaç yıldır çıkan en iyi tahlil sonuçların bizimki kuyruğu kıstırdı sustu
bide kalkmış beni etrafta anlatmaya en yakın arkadaşı beni çekip benle konuşmaya kalktı nasıl sinir oldum bende yaptıklarını anlattım sende haklısın ben tek taraflı dinledim bu güne kadar dedi
ay ben bu kayganayı geberticem anca o zaman rahatlıycam
bide kadının söylediği lafa bakarmısınız eğer oğluma benim annem bakarsa onlara torunu ve kendi oğullarını göstermiyceğim için işi inada bindirmişler. ya varmı böyle şey
pazartesi baya kötüymüş kayınpeder eşimi aramış annen çok kötü apartmandan indiremiyorum gel diye tansiyon çıkmış 20 ye peki ya benim oğlum onlada olsaydı ne olucaktı kayınpeder kayganayamı bakıcak benim oğlumamı böyle söyleynce senin annendede olabilir diyolar
kimse beni anlamıyo ya ben en çok ona yanıyorum

ya bacılar benim oğlumunda ön iki dişinin çıkacağı damak beyazlamış ama tam tepesi değil damak beya dişmi sizce bide ne bulsa ağzına alıyo
evet canım çıkarmaya başlamış..bizdede öyle işte..baya beyazladı diş yerleri belli epey..salyasıda arttı baya..
slm cnm hosgeldin

bizimkininde cok sert ama daha cıkmadı kesinlikle ısırınca baya acıtıyo zilli
masallah nazımıza

hosgeldin cnım

hoşbulduk canımcımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…