kızızm dilini ısısr poponu kaşı nazar değmesin
sen kaynana açısından rahatsın kocanda kafa demekki kaydirigubbakcemile3
yani bu şans herkeste olmuyo sağ olsun kocama söyleyecek lafım yok ama ailesi tam belaklava:
buda size
[ı]huuuuuuuuuuuuuuuu nan benı ne gormuyonuz bıse yazdık dımııı[/ı]
canım benım bınadan yemekhane 3 dakika gidiş dönüş 6 dakika orda dedikodu sohbet derken zaman nası geçmiş anlamadığımız gibi üzerine arada uyarıda alıyoruz yemekhanede cok oturdunuz diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben uyutmasan huzursuz oluyo ağlıyo kendi kendine eee diyo topu topu zaten anca bi yarım saat 40 dk felan daha uyuyo
ben ksinlikle böyle olmam gide gide bıktırmamm kesinlikle bencil olmadım olmıcamdaayyy cnm yemesinler onlar başını bile yese derdi yine bize
ıyyyyy kaynana diyince bile içim bi hoş oluyo ya
bizdemi böyle olucaz ya
aman inş. oturmassın :))ben ikinci kez bu kadar oturuyorum evde.
ilkinde oglusta oturmustum.
bi daha da bu kadar oturmaya niyetim yok insallah.kaydirigubbakcemile
sen sanslısın canım ben calısınca bunlar her hafta sonu gene gelmeye kalkarlar düşüncesiz olunca böyle oluyo iştekenyacım fallaha ne yalan söliyim hamileykende evde bi dakka durmadım şimidide durmuyorum hiçbir haftasonu evde değilim bütün hafta çalışıyorum akşam eve geliyorum kızımla oynaşıyoruz e haftasonuda kızımla ve eşimle gezmek benim en doğal hakkım bunuda sonuna kadar kullanıyorum şuan inşaat yaptırıyoruz gerçi nerdeyse bitmek üzere ama daha başlamadan kocişe dedimki bak kocacım şimdi sen inşaat başlayınca yok ustaların başında durmam gerek yok şöle yapmam gerek diye bana bişiler sakın söleme pazar günleri gidersin sabah erkenden orayı yoluna koyar öğlen gelir bizi alır gezmeye götürürsün tammaammı dedim peki karıcım dedi.he inşaatta kaygananın üst katı olıyy bu arada kaydirigubbakcemile3
eşim geldi kızı uyuttum pazara gidiyom gelince yazdıklarınızı okurum bebişleri öp
benim kiz parmagimi isiriyo yeni disleriyle, bide acitiyoki zilli.kaydirigubbakcemile3
yemek yedirirkende kasiga carpiyo disleri tak diye.kaydirigubbakcemile3
bu arada ilk biz mi cikardik ya.
yok mu baska.bilmiyorumkismile
wannababy canım naz diş mi çıkardııı???
hiç huzursuzluk tarzı belirtiler yaşadınız mı?
sanırım bizde çıkarttık akşam elimle damağıını kontrol ettiğimdee
elime bi sivrilik geldi kaşıkla bakmayı akıl edemedim
uyanınca bide öyle deneyeyim bakalım
birde sürekli bi huzursuzluk varrr demek ki ondanmış eğer gerçektten diş isee
daha çok erken yaaa inş.kilo kaybı yaşamaz yavrular..
slm kızlar nasılsınız ?
benim kiz parmagimi isiriyo yeni disleriyle, bide acitiyoki zilli.kaydirigubbakcemile3
aa dişmi çıkardınız wannacım hadi hayırlı olsun bakalım..
bizde çıkarıyomuşuz başlamış acayip kaşınıyo dişleri..
kilo alamama ve kaka sorunlarımız ondanda olabilir diye düşünüyorum,annemde öyle diyo..dr bişey söylemedi amabilmiyorumkismile
slm cnm hosgeldinslm kızlar nasılsınız ?
bizimkininde cok sert ama daha cıkmadı kesinlikle ısırınca baya acıtıyo zillibenim kiz parmagimi isiriyo yeni disleriyle, bide acitiyoki zilli.kaydirigubbakcemile3
hosgeldin cnımslm kızlar ben geldima.s.
bayadır yoktum ankaradaydım annemlere gittik oğluşla..uçakla gittik geldik ağlamadı allahtan akıllıydı canım oğlum..:lepi:
orda giremedim nete hiç vaktim olmadı..ne haberler sizden,herkes ve bebişler iyidir inşallah..
ankarad annemler,kayınvalideler,ablamlar,görümceler (tüm aile orda kısaca)derken baya yoğun geçti..bide görümceler ankaranın iyi doktorlarından birine götürüyo çocuklarını bana da gidelim dediler iki günümüzü aldı..dr çok iyi ama çok inceliyo herşeyi bisürü tahili istedi..bişey çıkmadı çok şükür ama hem telaşlandırdı bizi hem yordu..kilo alımı durmuş oğluşun ek gıdaya geç dedi..bizim burdaki dr geçme 6.aya kadar demişti..
ama doymuyodu farkediyodum bebeğim..bikaç gündür veriyorum valla herşeyden..mama,sütlü pirinçli muhallebi,yoğurt,elma püresi verdim bugün..
ama kaka sorunumuz yine başladı gıdalardan heralde çünkü kaç kez kontrole götürdük tahlil yaptık bişey yok çok şükür ama sümüksülük ve çok kaka başlıyo bazen geçiyo anlamadım gittikafamçokkarıştı
evet canım çıkarmaya başlamış..bizdede öyle işte..baya beyazladı diş yerleri belli epey..salyasıda arttı baya..ya bacılar benim oğlumunda ön iki dişinin çıkacağı damak beyazlamış ama tam tepesi değil damak beya dişmi sizce bide ne bulsa ağzına alıyo
slm cnm hosgeldin
bizimkininde cok sert ama daha cıkmadı kesinlikle ısırınca baya acıtıyo zilli
masallah nazımıza
hosgeldin cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?