en kötü kaynanası olanların listesi
bela olma sırasına göre :roflol::roflol:
sagol canim.
darisi basiniza.
kiyamam, ben degisik birsey yapmalarina izin vermiyorum.
hatta karanlikta oynamalarina bile.
bende surekli okurum kizimi.
az oncede elini tutarken hep okudum.
bu kontrol etme bir suredir bizde de var.
hatta geceleri yanina yatiyorum uyuyana kadar gozleri 100 kere acip beni kontrol ediyo.
ayyy yavrum benim korktu demek
hoşgeldin canım nerelerdesin sen
ensarda çok korkak yaa enes çığlık atsa korkuyor bağırsa korkuyor babişimiz öksürüyor ondan korkuyor dudağı büklüm büklüm oluyorkaydirigubbakcemile3
oda korkmuş demek kiii
yavrum benim,yoksa neden sürekli kontrol etsin kiii
yaaa musskaa olayınaaa nasıl bakıyosunnn
yaptırdın mı sen hiç?
ben acaba muska felan yaptırsam mı diyorum..
kızlar altta görünen kuzucumduru kim:uhm:
ayyy yavrum benim korktu demek
hoşgeldin canım nerelerdesin sen
ensarda çok korkak yaa enes çığlık atsa korkuyor bağırsa korkuyor babişimiz öksürüyor ondan korkuyor dudağı büklüm büklüm oluyorkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:walla bilmiyorum sağolsun gelen gidenimiz çok kapımız herkese açıkkaydirigubbakcemile3
yaaa kıslar başım acayip ağrıyor gerginlikten:gitme:
hoşbulduk canım nasıl gidiyor spor işikaydirigubbakcemile3
ayy kıslar evde resmen komedi filmi çeviriyoruz kaydirigubbakcemile3
enesin bu aralar giysilerin çıtçıtlarına merakı başladı odaya bir giriyorum ensarın kıyafetlerinin bütün çıtçıtları açıkkaydirigubbakcemile3
bugünde kendininkileri keşfetmiş pantolonunu çıkarıp atletinin çıtçıtlarını açmışkaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canım darısı benim başımakaydirigubbakcemile5walla 3 gundur yapamadım malum misafirlerim vardı ahzırlık temizlik derken yapmıs kadar oldum zaten :))
57.5 a düştüm 55 yeter bana
o yuzden cok sıkmıyorum ama eldende bırakmıyorumm
kaydirigubbakcemile3
walla bilmiyorum hiç birşeyden mutlu olamıyorum akşam kociş geliyor çocukları ona devredip uyuyakalıyorum koltukta doğum sonrası deprasyondayım sanırım:sinifsinif:niye gerginsinki bu kadar canim?
bende iyiyim canım sağolsun ensar pek üzmüyor annesini allah kolaylığını veriyormuş gerçektensorma canım yaramaz kızımdan fırsat bulamıyorum ki :))))
umarım büyüdüklerinde kalmaz bu hassasiyetleriii
hiç bişeyden korkmasınlarrr gözleri kara olsun hassas olmasınlar
ayyy o dudak bükmeleri yok mu zaten insan hiç dayamıyorrr
yiyesim geliyor valla benim :))))
sen nasılsın? ensar nasıl üzmüyodur inş seni,
allah yardımcın olsun ben bi taneyle zor uğraşıyorum
sen de iki tane bebiş valla işin çok zorrr allah yardımın olsun...
enesin bu aralar giysilerin çıtçıtlarına merakı başladı odaya bir giriyorum ensarın kıyafetlerinin bütün çıtçıtları açıkkaydirigubbakcemile3
bugünde kendininkileri keşfetmiş pantolonunu çıkarıp atletinin çıtçıtlarını açmışkaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canım darısı benim başımakaydirigubbakcemile5
walla bilmiyorum hiç birşeyden mutlu olamıyorum akşam kociş geliyor çocukları ona devredip uyuyakalıyorum koltukta doğum sonrası deprasyondayım sanırım:sinifsinif:
bende iyiyim canım sağolsun ensar pek üzmüyor annesini allah kolaylığını veriyormuş gerçekten
selam arkidişleer a.s.
saol canım iyiyim nida hanımla uğraşıyorum
tam bi akrep burcu maffediyo beni hiç bişeye zaman ayıramıyorum.
durunun resimlerini gördümmm maaşalllah kocaman olmuş canımmm
hiç erken doğdu denmezzzz bizimkilere beş basar maaşalalh
rabbime şükürler olsun zaman herşeyin ilacı...
canımya bende şaşırıyorum onun bu hızlı gelişimi karşısında inan kucağıma ilk aldığım gün onu hiç büyümeyecek hep böyle kalacak sanmıştım eve onu görmeye gelenler aaa bu ne dediklerinde hep üzülürdüm ama şimdi onu gördüklerinde maşllah aferin sana diyolar allah sağlık sıhhat versin yeterki canım bebeklerimize
ya itek hastayım zaten senin şu iki oğlanlara :roflol: :roflol: :roflol:
walla bilmiyorum hiç birşeyden mutlu olamıyorum akşam kociş geliyor çocukları ona devredip uyuyakalıyorum koltukta doğum sonrası deprasyondayım sanırım:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?