2009 Kasm Anneleri

en kötü kaynanası olanların listesi
bela olma sırasına göre :roflol::roflol:

:roflol::roflol:yok allahtan bimkinin sorunu yok bu aralar ama yarın geliyorlar 1 hafta bizdeler bakalım ne maceralar olacak ama ben yapılıp yapılmaması şeyleri açıkça söylüyorum o da allhtan yapar enes doğduğundan beri alıştı cancağazııımm:roflol:

oda korkmuş demek kiii
yavrum benim,yoksa neden sürekli kontrol etsin kiii
yaaa musskaa olayınaaa nasıl bakıyosunnn
yaptırdın mı sen hiç?
ben acaba muska felan yaptırsam mı diyorum..

bizimkide oyle ya.
azcik sesimiz yukselse aglamaya basliyo.
gecen karsi apartmanda komsuyla konusuyorum, azcik sesimi yukselttim diye aglamaya basladi.
yine gecenlerde babasi oyun olsun diye dislerini gosterip hiirrr yapmis, nasil agladi dudaklarini buze buze.

oda korkmuş demek kiii
yavrum benim,yoksa neden sürekli kontrol etsin kiii
yaaa musskaa olayınaaa nasıl bakıyosunnn
yaptırdın mı sen hiç?
ben acaba muska felan yaptırsam mı diyorum..

muska hic yaptirmadim canim pek bilgim yok ama benimki ara ara hala cok sicriyo uyurken.
iyi gelicekse yaptirabilirim ama nerde kime yaptircagimi bilmem ki.bilmiyorumkismile

sorma canım yaramaz kızımdan fırsat bulamıyorum ki :))))
umarım büyüdüklerinde kalmaz bu hassasiyetleriii
hiç bişeyden korkmasınlarrr gözleri kara olsun hassas olmasınlar
ayyy o dudak bükmeleri yok mu zaten insan hiç dayamıyorrr
yiyesim geliyor valla benim :))))

sen nasılsın? ensar nasıl üzmüyodur inş seni,
allah yardımcın olsun ben bi taneyle zor uğraşıyorum
sen de iki tane bebiş valla işin çok zorrr allah yardımın olsun...

hoşbulduk canım nasıl gidiyor spor işikaydirigubbakcemile3

walla 3 gundur yapamadım malum misafirlerim vardı ahzırlık temizlik derken yapmıs kadar oldum zaten :))
57.5 a düştüm 55 yeter bana
o yuzden cok sıkmıyorum ama eldende bırakmıyorumm
kaydirigubbakcemile3

ayy kıslar evde resmen komedi filmi çeviriyoruz kaydirigubbakcemile3
enesin bu aralar giysilerin çıtçıtlarına merakı başladı odaya bir giriyorum ensarın kıyafetlerinin bütün çıtçıtları açıkkaydirigubbakcemile3
bugünde kendininkileri keşfetmiş pantolonunu çıkarıp atletinin çıtçıtlarını açmışkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

walla 3 gundur yapamadım malum misafirlerim vardı ahzırlık temizlik derken yapmıs kadar oldum zaten :))
57.5 a düştüm 55 yeter bana
o yuzden cok sıkmıyorum ama eldende bırakmıyorumm
kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canım darısı benim başımakaydirigubbakcemile5
niye gerginsinki bu kadar canim?
walla bilmiyorum hiç birşeyden mutlu olamıyorum akşam kociş geliyor çocukları ona devredip uyuyakalıyorum koltukta doğum sonrası deprasyondayım sanırım:sinifsinif:
bende iyiyim canım sağolsun ensar pek üzmüyor annesini allah kolaylığını veriyormuş gerçekten

harbiden komedi kızıyosun ama biryandanda hoşuna gidiyo dimi kaydirigubbakcemile3

sn zaten zayıfsın tatlım opuyorumnanaktan

walla bilmiyorum hiç birşeyden mutlu olamıyorum akşam kociş geliyor çocukları ona devredip uyuyakalıyorum koltukta doğum sonrası deprasyondayım sanırım:sinifsinif:

5 ay sonra depresyon mu olurmus kiz?kaydirigubbakcemile3
bunalmisindir, cocuklari annene ver azcik cik dolas.
ben napim, kizi 1 saat verecek kimsem yok yakinlarda.
kocisde her aksam erken gelmez, hatta bu aksam istanbula gidebilir.mafoldumben

ayy kıslar evde resmen komedi filmi çeviriyoruz
enesin bu aralar giysilerin çıtçıtlarına merakı başladı odaya bir giriyorum ensarın kıyafetlerinin bütün çıtçıtları açık
bugünde kendininkileri keşfetmiş pantolonunu çıkarıp atletinin çıtçıtlarını açmış

itekcim enes kaç yaşındaydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…