bende 1 yaşından sonra ayırmayı düşünüyorum
bi arkadaşım var oğlu bizden 20 gün güçük hatun 1 aylıktan beri ayrı yatırıyo akannehir
ben hayatta bırakamam
evet darsea ben de öyle düşünüyodum ama hain kociş olmaz bu beşiği sök çıkar oyuncak mı buu dedi sallanan beşik vardı üst kısmını çıkarıp alalım odamıza dedim hayır iki haftadır çocuğun odasındaki kanepede yatıyoruz belimiz mahvoldu o da yeter herkes kendi yatağında odasında yatıcak dediay moralim bozuk iki gündür sütümde azaldı sanki (((
orasi oyle. bebek buyutmek dunyanin en zor ama ne guzel isi.kızlar 3 5 ay daha sıkacaz dişimizi. geçicek inş. bu ağlama nöbetleri huysuzluk filan.
e yazda geliyo. herşeyden daha çok zevk alacak onlarda.
oyuncak, gezme., resimli kitaplar, müzik....
ay ne güzel bişey yavrunu büyütmek. allah herkese nasip etsin inş...
daha güzel bi duygu yok be. aşık oldum oğluma ben ya :asigim::asigim:
selam şekerler
dün gece de kalktık ama o kaa çok değil 12.30, 2.30, 4.30 sonra 6, 7, 8.30:))) buçuklarda kalktı bu defa da oğluş. şimdi de uyudu.
nası tutuyonuz uzun süre memede yaa ben zorlasm da durmuyo 5-10 dk ne fazla emiyo sonra gene acıkıyo. zorluyorum hayatta almıyo memeyi bi daha... ya benim oğluş artık kendi odasında yalnız yatıyo ya içim parçalanıyo ya ben ayırmak istemiyodum daha hep kociş yüzünden olduodalar yan yana amenna amaa ben kalkıp koşup gidene kaa baya ağlıyo offf yatak odasına da sığmıyor beşiği. aramızda yatıralım diyorum kociş hayır ezer mezeriz diyo arkadaşlarının hepsi bebeklerini kendi odasında yatırıyomuş alışsın diyor ay ne gaddar herif bu yaaaaa
burcumurat ben de kıyamıyorum yaaa o zaman ben çocuğun yanında kanepede aytayım diyorum ona da izin yokk ayy çıldiriciimmm çok bozuk moralim kıyamıyorum hiç oğluşuma( daha minick yav
orasi oyle. bebek buyutmek dunyanin en zor ama ne guzel isi.
ama su uyku saatlerinde bana zorluk cikarmasa benim kiz tadindan yenmiycek be.opuyorumnanaktan
canim, bende dusunuyorum artik ayirmayi odasini.
beni engelleyen tek sey kizin odasinin salona ve mutfaga yakin olmasi.
bundan dolayi da sesten uyanmasi.akannehir
simdilik bizim odada, kapiyida kapadim mi cok ses gitmiyo.
sesini daha rahat duyabilmek icin alet alsana tatlim.
nefesini bile duyarsin, cok fazla aglamadan da gidersin yanina.
günaydın hatunlar kızım çok huysuzlandı akşam uyumuyo yemi deli olacan kabızda olmuş
gunaydın karılarrrrr ne edıysınızzz
gunaydın karılarrrrr ne edıysınızzz
nasil anlamiyolar be.valla kızlar beb ek telsizi almadığım için ayıramıyorum yoksa ben 6 ayı bitince ayıralım diyorum eşimde aksi gbi bişeyden anlamıyo çocuk 1 yaşında ayırırız diyo
bende 40 gun emmisim ve cok sukur cok nadir hasta olurum.şu sütlere noluyo ya ...bari 6 ay doğru düzgün emselerdi.Geçende benim kaynana yine aman emzir sonra hasta olur çocuk bak ben emzirdim hiç hasta olmuyo...annem kardeşimi 1ay mı 3 ay mı unuttum tam ne kadardı azıcık emzirmiş gerisini patates nişastası ile geçirmiş.Kardeşimde hasta olmuyo....
benim sütümde kızı doktora götürdük sütümün yetmediği anlaşıldıktan sonra bi de şu atama tayin meselesi derken canım sıkıldı herhalde şimdi gece bile doğru düzgün dolmuyo göğsüm .....
günaydın hatunlar kızım çok huysuzlandı akşam uyumuyo yemi deli olacan kabızda olmuş
gunaydın bacımgünaydın...
yolla gelsin tosunumuuu bakarımmgünaydın bacım eymeni yolluyorum bugün sen bakarmısın
ben acık dinlenem sende yarın doruğu gönder sen dinlen kaydirigubbakcemile5
kızlar arada takılmak ıstersenız geyık topıgı actım
eskıler yenıler kaynasabılsın dıye..
beklerım gelürsenız http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/358827-gruplasmadan-geyige-varmisiniz-8.html
benim kızın ayarı gene bozuldu iki üç gündür sabaha karşı uyuyoruz böyle olunca hala uyuyo...Ben de hazırlık yapıyom.bugün memlekete gitcez...kociş gelene kadar işleri bitirmem lazım.Süpürüz yacaz....
gunaydın bacım
yolla gelsin tosunumuuu bakarımm
bı eksık bı fazla yirim onudaa
offfff benim kiz niye aglamadan uyumuyo ya?
ille bi nobet yasiycaz her uyku saati.mafoldumben
bencede senin dediğin gibi canım anne sütü ile alakalı değil hastalanma...ama napcam beni kaynana da ne okusa ne duysa o doğru oluyo.Her uzmanın dediğini dinler artık.Bakalım nasıl bi tavır takıncak.benim adam gitmeden pazarlık yapıyo bak suratını asma.annem ne derse iyi niyetinden der.Falan filan işte....Zaten beni en çok sıkan da o ya .Otursa sessizce dursa ben bi şey danışmak istersem danışsam ya .....Ben onu istiyom ama bakalım...Bi hafta kocişle kaynanamda kalırım kociş gelince de geri gelene kadar annemde kalırım....:lepi:nasil anlamiyolar be.
herseyi anliyo bu canavarlar.
1 yasindan sonra daha zor olur ayirmasi.
bende 40 gun emmisim ve cok sukur cok nadir hasta olurum.
ablam nerdeyse 1,5 yasina kadar emmis, yel esse hasta olur. bunun cok sut emmeyle alakasi oldugunu sanmiyorum ben.
benim de goguslerim gece bile cok dolmuyo canim. cekince geliyo hissediyorum o kadar.
niye uyumadiki kuzucuk.
gerci bende dun gece cok zor uyuttum.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?