2009 Kasm Anneleri

burcumurat ben de kıyamıyorum yaaa o zaman ben çocuğun yanında kanepede aytayım diyorum ona da izin yokk ayy çıldiriciimmm çok bozuk moralim kıyamıyorum hiç oğluşuma( daha minick yav

bende 1 yaşından sonra ayırmayı düşünüyorum
bi arkadaşım var oğlu bizden 20 gün güçük hatun 1 aylıktan beri ayrı yatırıyo akannehir
ben hayatta bırakamam

valla kızlar beb ek telsizi almadığım için ayıramıyorum yoksa ben 6 ayı bitince ayıralım diyorum eşimde aksi gbi bişeyden anlamıyo çocuk 1 yaşında ayırırız diyo

şu sütlere noluyo ya ...bari 6 ay doğru düzgün emselerdi.Geçende benim kaynana yine aman emzir sonra hasta olur çocuk bak ben emzirdim hiç hasta olmuyo...annem kardeşimi 1ay mı 3 ay mı unuttum tam ne kadardı azıcık emzirmiş gerisini patates nişastası ile geçirmiş.Kardeşimde hasta olmuyo....

benim sütümde kızı doktora götürdük sütümün yetmediği anlaşıldıktan sonra bi de şu atama tayin meselesi derken canım sıkıldı herhalde şimdi gece bile doğru düzgün dolmuyo göğsüm .....

orasi oyle. bebek buyutmek dunyanin en zor ama ne guzel isi.
ama su uyku saatlerinde bana zorluk cikarmasa benim kiz tadindan yenmiycek be.opuyorumnanaktan

canim, bende dusunuyorum artik ayirmayi odasini.
beni engelleyen tek sey kizin odasinin salona ve mutfaga yakin olmasi.
bundan dolayi da sesten uyanmasi.akannehir
simdilik bizim odada, kapiyida kapadim mi cok ses gitmiyo.

sesini daha rahat duyabilmek icin alet alsana tatlim.
nefesini bile duyarsin, cok fazla aglamadan da gidersin yanina.

burcumurat ben de kıyamıyorum yaaa o zaman ben çocuğun yanında kanepede aytayım diyorum ona da izin yokk ayy çıldiriciimmm çok bozuk moralim kıyamıyorum hiç oğluşuma( daha minick yav

bu arada kizin odasini ayirinca bir sure odasindaki kanepede yatayi dusunuyorum.
alet dedigimde bebek telsizi iste.

Canım evin büyük o zaman iki çocuğun odası da ayrı ise...Ben ayıramam ya odası yakın olur ama bilgisayar var .Tel.hattı sadece o oda da çalışıyo....

valla kızlar beb ek telsizi almadığım için ayıramıyorum yoksa ben 6 ayı bitince ayıralım diyorum eşimde aksi gbi bişeyden anlamıyo çocuk 1 yaşında ayırırız diyo
nasil anlamiyolar be.
herseyi anliyo bu canavarlar.
1 yasindan sonra daha zor olur ayirmasi.

bende 40 gun emmisim ve cok sukur cok nadir hasta olurum.
ablam nerdeyse 1,5 yasina kadar emmis, yel esse hasta olur. bunun cok sut emmeyle alakasi oldugunu sanmiyorum ben.

benim de goguslerim gece bile cok dolmuyo canim. cekince geliyo hissediyorum o kadar.

günaydın hatunlar kızım çok huysuzlandı akşam uyumuyo yemi deli olacan kabızda olmuş

niye uyumadiki kuzucuk.
gerci bende dun gece cok zor uyuttum.akannehir

benim kızın ayarı gene bozuldu iki üç gündür sabaha karşı uyuyoruz böyle olunca hala uyuyo...Ben de hazırlık yapıyom.bugün memlekete gitcez...kociş gelene kadar işleri bitirmem lazım.Süpürüz yacaz....

dis falan geliyosa yapiyolar huzursuzluk.
ama ne guzel girmisti duzene, gerci memlekete gidince yine sasicak mutlaka.
iyi yolculuklar.

bencede senin dediğin gibi canım anne sütü ile alakalı değil hastalanma...ama napcam beni kaynana da ne okusa ne duysa o doğru oluyo.Her uzmanın dediğini dinler artık.Bakalım nasıl bi tavır takıncak.benim adam gitmeden pazarlık yapıyo bak suratını asma.annem ne derse iyi niyetinden der.Falan filan işte....Zaten beni en çok sıkan da o ya .Otursa sessizce dursa ben bi şey danışmak istersem danışsam ya .....Ben onu istiyom ama bakalım...Bi hafta kocişle kaynanamda kalırım kociş gelince de geri gelene kadar annemde kalırım....:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…