2009 Kasm Anneleri

burası paylaşım alanı gıbı bacım bozmak ıstemedım
hem baslık baska ondan yanı yoksa öle düşünmedım:kedi:

Canım evin büyük o zaman iki çocuğun odası da ayrı ise...Ben ayıramam ya odası yakın olur ama bilgisayar var .Tel.hattı sadece o oda da çalışıyo....

canim, 3 oda 1 salon iste.
daha onceden bos odaydi orasi. ivir zivir, tv falan duruyodu.
simdi kizin odasi oldu.
ivir zivirlarda diger odalara dagitildi.kaydirigubbakcemile3

kızlar iki keredir milupanın bir tarifi var onu yapıom ölçü 200ml su 1 tatlı kaşığı pirinç unu,6 ölçek devam maması pirinç unu pişip ılıyınca mamayı katıyom bunu 4te 1ini yapıom 50ml ile seviyor sizde muhallebi verionuzmu kilo alsın diye uğraşıyom elma suyunu bile içmio benim kız ya ben buna çok zor yedirecem galiba havucu bir damla yutturabildim benimle aynı olan varmı

dilmuh ben senin oğlanın resmini hiç görmedim ya
bacım ekleyemiyom buraya face varsa özelden yaz emi
görme zaten şekerim onada aşık olursun çok tatlı dilmuhun yakışıklısı maşallah
canıııııııııııım çok sağol seninkide çok datluuuuuuuuuu
deme ya. daha bi merakım arttı bak şimcik.
bi koşu vana mı gitsem ne :1ninca:
gel gel vanaaaaaaa
ayyy 2 gündür elim kolum kalkmıyo regl olmak ne zormuş 9 aydan sonra
bütün enerjimi oğluşum alıyodu şimdi hiç kalmadı mafoldumben

yaaaaaa bende olmak istiyorum artık

ben daha muhallebi vermedim.
sadece gecen gun su kahvaltilik muhallebilerden yaptim verdim biraz yedi.
bu ay gecede basliycam artik.

ben daha muhallebi vermedim.
sadece gecen gun su kahvaltilik muhallebilerden yaptim verdim biraz yedi.
bu ay gecede basliycam artik.

ya ben bide neyi ne zaman vericem tutturamıyom 2 saatte bir uykusu gelio çok huysuz oluyor öncesindede emmiş oluyor elma suyunun zamanını mı tutturamıyom anlamadım geçende bebek mamaları gdolu diye sölediler haberlerde üretim yasaklanıcakmış raflarda kalacak diyolar ay biz ne yedircez paket sütlerdede kansorejen madde ürüyormuş ani ısı alıp kaybetmesinden sütçü bulsamda öle mayalasam yoğurdunu

ayyy delircem, harbiden ne yiycez, ne yedircez biz ya.akannehir
evet canim saatleri ayarlamasi zor oluyo ama zamanla oturur merak etme.

televizyona kalsak açlıktan ölecez zaten. bu söylentilerin gerçeklik payı olduğu kadar şişirme olduğunada inanıyorum. bu tür haberler büyük sermayenin işine göre ayarlanıyo. olan halka oluyo ne yapacağını bilmeyen kafası karışık bir halk olduk çıktık sonunda.

bir adam vardı prof. adı ahmetti soyadını hatırlamıyorum. bir ara çıktı bu televizyonlara hazır süt ve yoğurt tüketmeyin diye açıklamalarda bulundu. söledikleri çok mantıklıydı. adama bütün şirketler dava açmış bir dahada çıkmadı televizyona. adam diyo ki hazır yoğurtu yaparken içindeki yararlı bakterileri yok ediyorlar millet bunları kullanıp bağırsaklarında sorun yaşıyorlar sonra aynı firmalar prebiyotik yoğurt üretip satıyorlar bağırsaklar çalışsın diye......

huuuu anam ne bıtmez ew ısı bu yawww
newresım degısıyom
benım dorugumun

dorugum sızdı
kaynanayı baksınd ıye cagırdım oda yanına sızmıs hade bakemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…