2009 Kasm Anneleri

kızlar az önce sağlık ocağından aradılar
burda kızamık salgını başlamış en son 10 sene önce olmuş 4 bebek ölmüş 6-12 ay arasında kızamık aşısı yapılıyomuş bize şu an yapılamıyo diye haber verdiler. çocuğu kalabalığa çıkarmayın başka çocuklarla bir araya getirmeyin insanların çocuğunuzla temas etmesini engelleyin dediler. benim oğluş annemdeydi bu hafta aradım anneme söyledim tamam dikkat ederim dedi kaynanayı aradım pazartesi ona bırakıcaz ya olmaz ona bişey dedi bende eşimi aradım annenlerle düzgün bi şekilde sen konuş ve bu sorunu lütfen çöz dedim bakalım ne olcak

lann karılar alayınızı dawet ettım trıplenmeyın sakın haaaa
öyle bı dusuncem olsa burda paylasmazdım aydeeee öptum herkeşii

merhabalar benim oğlum 4,5 aylık oldu ek gıdalar başladık ama merak ediyorum bebişlerinize su veriyomusunuz

ben yardımcı olamıcam cnm çünkü hala anne sütü alıyo
ama ek gıdaya başladıysan suya ihtiyaç duyar bence
burcu bacım aman dikkat et Allah korur oğlunu inş

amaan ne sıkıcı bi günnnn
ben yokken eccük konuşmuşunuz
ben de annemle konuştum kociş aradı onla konuştum oğlanı uyuttum accık elma suyu verdim oğlana geldim

kızlar az önce sağlık ocağından aradılar
burda kızamık salgını başlamış en son 10 sene önce olmuş 4 bebek ölmüş 6-12 ay arasında kızamık aşısı yapılıyomuş bize şu an yapılamıyo diye haber verdiler. çocuğu kalabalığa çıkarmayın başka çocuklarla bir araya getirmeyin insanların çocuğunuzla temas etmesini engelleyin dediler. benim oğluş annemdeydi bu hafta aradım anneme söyledim tamam dikkat ederim dedi kaynanayı aradım pazartesi ona bırakıcaz ya olmaz ona bişey dedi bende eşimi aradım annenlerle düzgün bi şekilde sen konuş ve bu sorunu lütfen çöz dedim bakalım ne olcak
hey yarebbim tamam demek zormu ya illa bişi olmaz diceklmaz:
televizyona kalsak açlıktan ölecez zaten. bu söylentilerin gerçeklik payı olduğu kadar şişirme olduğunada inanıyorum. bu tür haberler büyük sermayenin işine göre ayarlanıyo. olan halka oluyo ne yapacağını bilmeyen kafası karışık bir halk olduk çıktık sonunda.

bir adam vardı prof. adı ahmetti soyadını hatırlamıyorum. bir ara çıktı bu televizyonlara hazır süt ve yoğurt tüketmeyin diye açıklamalarda bulundu. söledikleri çok mantıklıydı. adama bütün şirketler dava açmış bir dahada çıkmadı televizyona. adam diyo ki hazır yoğurtu yaparken içindeki yararlı bakterileri yok ediyorlar millet bunları kullanıp bağırsaklarında sorun yaşıyorlar sonra aynı firmalar prebiyotik yoğurt üretip satıyorlar bağırsaklar çalışsın diye......
Çok haklısın canım karmakarışık bir toplum olduk

üff ya bu misafirler 1 hafta üst üste hergün gelseler daha ii dün misafir vardı pazartesi yine var
hiç değilse 1 kez pasta börek yapardım
misafiri severimde ikramlıklar israf olmadan gelselerdi keşke mafoldumben

üff ya bu misafirler 1 hafta üst üste hergün gelseler daha ii dün misafir vardı pazartesi yine var
hiç değilse 1 kez pasta börek yapardım
misafiri severimde ikramlıklar israf olmadan gelselerdi keşke mafoldumben

ne ii olurdu demi bacım bebekle olmuoyki pasta börek en azından benimkiyle bak bana ilerde sen yapacan diyom yok banane diyo basıyor çığlığı:1shok:

ne ii olurdu demi bacım bebekle olmuoyki pasta börek en azından benimkiyle bak bana ilerde sen yapacan diyom yok banane diyo basıyor çığlığı:1shok:

ay cnm bundan sonra yarım ölçü yapıcam
hala bebek görme bitmedi kenyanın kaynana gibi benimkide bir işe yaramadığı gibi anca misafir toplar
bide demezmi çok çeşit yapıyosun sen israf diye pinti karı
ayyy yapmayıncada ayıplıyolar çünki güne gider gibi bariz oturmaya geliyolar üfffffffffffffffff

Allahım bu misafr pasta börek olayı beni delirtiyo resmen yaa
benim pastalarda kaldı bi ark. esiyle gelcekti oda aramadı napim onada o kadar cesit yapamıcımmm

ne yapayım kız unuttum nasıl yapılacağını cemre kafamı bıraktı ondan başkasına yer veremiyom kafamdabenneyaptımki
delikafaduldendelikafadulden

ne bitmez misafiriniz var yaw.
oglan sunnet olcak nerdeyse hala geliyolar.delikafadulden

ben geldiim. kociş arabayı takas etmeye gitti.
bakalım iki tarafta anlaşırsa tabii.
bukez arabayı ben üstüme yapam diyom. ne dersiniz hanımlar :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…