2009 Kasm Anneleri

benim kizin disleri kesiyoda.
esim yalasin diye muz vermis, kizda koparip yutmus.kaydirigubbakcemile3
esim kizi basasagi sallmis bi panik geldi, koca parca muz yuttu diye pat pat sirtina vuruyo.kaydirigubbakcemile3

ay yerim onu maşallah napsın dişleri kaşınıyor şimdii iyi bişiy olmadıı bende rahat oluyim diyom ama fena paniğim ne olcak bilmem bide wannacım muzu 9.ayda yiyebilirler diye biliyodum gerçi sen tecrübelsin daha iyi bilirsinn

ayy kıyamam ben onaaa
kız ben naptım bili,yon mu oğluşun odasındaki kanepeyi açtım yastıkları da dizdim duvar boyuna bi de oğlanın battaniyesini serdim oyuncaklarını dizdim öyle hep açık uduroy tabii ben yanındayken orda yatıyo yuvarlanıyo kocaman oldu açınca kanepe... nasılsa kisme gelmiyy geleni de salona alırım napiim yanii bi işim olunca mutfakta filan hemen beşiğine yatırıyorum eline de oyuncak tutuşturuyorum ama ben gelene kaa kıyamet kopuyo orası ayrı artık ben odadan çıkınca bağırıyo bana hemen gitmessem de ağlıyo
amin cnm ben de hemen olsa da kurtulsam diyorum:) ikisi bi arada büyür yaş da gidiyo ben 78 doğumluyum da:) daha kaç yıl beklicem yaş ilerledikçe bakması da zor olur yav... yok cnm hiç dert etme elbet vercez kiloları
kociş benm kiloma bayıldı:) ya da beni çok güzel teselli ediyo
esim kizi basasagi sallmis bi panik geldi, koca parca muz yuttu diye pat pat sirtina vuruyo.kaydirigubbakcemile3

alemsiniz geçen gün de benim oğlan verdiğim elmadan koparmış bi parça ay hiç beklemem kendimden o soğukkanlılığı ama sakince çocuğu öne eğdim de parmağımla çıkardım ağzımdan ay nası yaptım pani,klemeden hala hayret ediyorummmm

destna cnm ben tattırıyorum elma suyu bi iki kaşık anca bi iki kez havuç suyu verdim yani ek gıdaya geçmedim henüz
bi de dün de çok üşüdüm bugün de elektirikli sobayı açtım ama pek fayda etmedi

destna cnm ben tattırıyorum elma suyu bi iki kaşık anca bi iki kez havuç suyu verdim yani ek gıdaya geçmedim henüz
bi de dün de çok üşüdüm bugün de elektirikli sobayı açtım ama pek fayda etmedi

hımm olabilir tabii sıcak tut ayaklarını ben başladım mecbur geçtiğimiz ay 200 grm alınca doktorumuz mama vermektense başlıyalım çorbalara meyve suyu yoğurda dedii ama bu ay emmeside düzeldii şükürr

muz olunca panik yapmadim nasil olsa kayar gider, ama elma olsa paniklerdim herhalde.

muz 6.aydan sonra derler canim ama bizim dr. verebilirsin dedi.
bizde yalatiyoruz, cok seviyo ama bundan sonra ezip azcik vermeli, yoksa kendi isirip alacak zaten.kaydirigubbakcemile3

ben panik yapardim herhalde ya.mafoldumben

evet cnm bakalım dr bize iyi başlamayın didi biz de sadece tattırıyoruz
hayırlısı ya emsinler azcık dhaaa

hmm muz ben de bir iki kez yalatmıştım bayılıyolar hakkatten de:) yumuşacık olmasıda hoşlarına gidiyor sanırım
bence de ez gitsin:))) içine de pekmez....

cnm evd eyalnızsan pank yapamıyon kociş olsa yapardım kesinn ama iş başa düşünce gayet sakin ve pratik oluyosun napıcannn

fena değil işte nolsun acayip bi tatlı krizi yaşıyorum çik yedim ama kesmedi ay deliricem şimdi kesme şeker yicem avuç avuç
noldu kızzz
kimse gelmiyo hakkatten sıkılıyorum artık

fena değil işte nolsun acayip bi tatlı krizi yaşıyorum çik yedim ama kesmedi ay deliricem şimdi kesme şeker yicem avuç avuç
noldu kızzz
kimse gelmiyo hakkatten sıkılıyorum artık
ayy sorma ben hep tatlı krizlerindeyim nolcak bu hallerim bilmem
sürekli karnım acıkıyo 78 kiloyum umarım daha almam öfff

al bendende o kadardelikafadulden
tabi güzel katkıları var hava hoş onlaraklava:

benim oğlan üşümüş yemyeşil kaka yaptı ama koyu yeşil:))) ben de giydirdim kışlık tulumunu
ondan mı huysuzdu acep? karnı mı ağrıyodu fukaranın da anlamadıydım
canım benimki çok yapıyo yeşil alıştım artık..
:roflol::roflol:
şanslısın canım işte..
aman allah korusun ama nazcıma maşallah yani yiyebiliyo
canım illa üşütmüş olması gerekmez ek bişey ler veriyosan kaka rengi değişiorr bizimki yeni doğduğundaa nasıl çok kaka yapıyorsa yine aynı gündekaç kere batırıyorr
ya benimki 4.ayına girdiğinden beri kakası sorunlu..günde 5-6 kez yapıyo bazen azalıyo ama kaç gündür yine öyle ama ek gıdaya geçtim ben özellikle bu hafta epey vermeye başladım ondan mıdır diye düşünüyorum..dr lar bişey yapamadı bu konudabilmiyorumkismile
ustume alinmiyim yani.kaydirigubbakcemile3
evet eskisi gibi girmiyo herkes nedense.
halbuki butun forumlar arasinda en hareketli yer burasiydi, simdi issiz kaldi.
hamileyken ne keyf yapardık ya..tabi kimse çıkmazdı kk dan..nerdeee o günlerrsempatiksalakcinni

bende iki gündür elmayla ezip veriyorum,kakasını da tutar diye ama nafile:bbo:

bizdede esim paniktir cocuklar konusunda.
o panik olunca ben sakin olmak zorunda kaliyorum.

selam canim
eee tencere kapak:) birbirimizi tamamlıcaz ama dimi...
ayy sorma ben hep tatlı krizlerindeyim nolcak bu hallerim bilmem
sürekli karnım acıkıyo 78 kiloyum umarım daha almam öfff
off al benden de o kadarrrr sürekli yiyesim var yaaa bolca yeşillik yiyorum ama dişimin kovuğuna gitmiyo kociş de diyo ki senin boğaz açıldı artık....
şimdi harika bi tarif buldum aman hemen yapıcammmm krepli bi tarif çok basit görünüyo güzel de olur sanırımmm

ahh cnm ben yapam bi tane daha da kurtulayım bi an önce diyorum nasılsa olcak bi tane daha bebek dimi. çıksın aradan işte... benim oğlan bayadır yeşil yapmıyodu ayol şaşırdım bi an... valla ya özledim ben hamileliği ya herkes el üstünde tutuyodu valla gene hamile kalasım var....zemuszemus

Annem geldı bı ara yazamadım
tesekkÜr ederım yaremcım gel tabı beklerım:)
bızımkıde ne soksam agzına koparıyo artık tehlıkelı oldular :)
ıkıncı bebek ıyı cesaret vallarabbım ısteyene versın ınŞ.
Ben havuc verıyorum kızın elıne hem sert dıyekoparamıyo hem vıtamınlı

havuc oyalanmasi icin iyi fikir.
bende verem bari.

benim oglan bu gece ankaraya gidiyo okul gezisine.
ay buyudulerde okul gezisine gidiyolar, zaman boyle cabuk geciyo iste.:sinifsinif:

iyiyim canim, nolsun.
kiz dis cikariyo onunla ugrasiyorum.

senin oglan niye camura yatti yine?kaydirigubbakcemile3
maşallah kuzucuğa
ya bırakamıyorum zır zır ağlıyo
gece de zor daldı uykuya yine cıvıtmaya başladı
ne diş var ne dönüyo sadece tükürüyo suratımıza hayırlı evlat sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…