walla siz gelin siznki zahmet olmaz kaydirigubbakcemile3
slm kızlara.s.
işleri bitirdim off yoruldum bu saat oldu.evi süpür sil,balkonu yıka çamaşır as,duş al,bankaya gittim geldim..daha yemek yok ama yapmam belki pek iyi olmucam çünkü..:bbo:
kızlar ya ertesi gün hapı aldım off bikaza olabilir..:kedi:
daha dün konuşuyoduk ya,ikinciyi istiyorum ama hemen deil ya çok erken ama allah bilir tabi..kocişime kalsa hemen olsun birlikte büyüsünler diyo akıllım..akannehir
bende istiyorum dedim ama bu vücut makine deil ki bi toparlansın 1-2 sene sonra inşallah,hem taşıyan doğuran sen deilsin,erkeklere göre ne kadar kolay söylemesi dedim..
daha önce de evliliğimizin ilk zamanlarında bikere almıştım çok kötü bi hap ya altüst olmuştum çalışıyodum bide kafamı kaldıramamıştım tüm gün mide bulantısı ve baş ağrısı yapmıştı..bide süt veremicem bugün şimdik yavruşuma...mafoldumben
slm kızlara.s.
işleri bitirdim off yoruldum bu saat oldu.evi süpür sil,balkonu yıka çamaşır as,duş al,bankaya gittim geldim..daha yemek yok ama yapmam belki pek iyi olmucam çünkü..:bbo:
kızlar ya ertesi gün hapı aldım off bikaza olabilir..:kedi:
daha dün konuşuyoduk ya,ikinciyi istiyorum ama hemen deil ya çok erken ama allah bilir tabi..kocişime kalsa hemen olsun birlikte büyüsünler diyo akıllım..akannehir
bende istiyorum dedim ama bu vücut makine deil ki bi toparlansın 1-2 sene sonra inşallah,hem taşıyan doğuran sen deilsin,erkeklere göre ne kadar kolay söylemesi dedim..
daha önce de evliliğimizin ilk zamanlarında bikere almıştım çok kötü bi hap ya altüst olmuştum çalışıyodum bide kafamı kaldıramamıştım tüm gün mide bulantısı ve baş ağrısı yapmıştı..bide süt veremicem bugün şimdik yavruşuma...mafoldumben
amann canım ankaradan geldiğimden beri işler bitmedi bide kociş temizlik yapmıştısempatiksalakcinnibu ne hamaratlik.
sabah beri camasir attim, hala asicam.akannehir
anacim dikkat edin, oyle ertesi gun haplarini yuklemeyin vucudunuza.
evet canım çok erken ya..vakitlice olur inşallah isteyenherkes içinopuyorumnanaktanayy çok korkarım bende. vakitsiz olmasın ya bencede
merhaba kızlar oglum emmiyo diyodum ya meger kakadan dolayıymış 2 3 gündür bagırsak düzenleyici veriyoruz ve emmesi düzel allahım şükürler olsun zira mama verdim hiç begenmedi meyve sularınıda çok sevmedi ama tekrar tekrar deniyorum bugün elma suyu içti 20 ml kadar.....
merhaba kızlarr nasılsınız bizim ufaklık galiba sanırsam emeklemeye başladıı kollarını pek atamıyoo ama bi görseniz tırtıl gibii kıvrılıyoo artık işlerimi yetiştiremiyorum giremiyom pek siteye inş herkesin keyfi yerindedirr
suremcim inş bişiy olmaz bende bebek 2 aylıkken böyle bişeye maruz kaldığımı sandım panikledim emin olmak için hayatımda ilk kez ertesi gün hapı aldım bebeğide emzirdim 2 kez mecbur durmadıı elektrikli sağma makinesinide bi arkadaşa vermiştim bişiy olmadı şükürr sende takma kafana canımm
oy oy masallah, hadi bakalim.merhaba kızlarr nasılsınız bizim ufaklık galiba sanırsam emeklemeye başladıı kollarını pek atamıyoo ama bi görseniz tırtıl gibii kıvrılıyoo artık işlerimi yetiştiremiyorum giremiyom pek siteye inş herkesin keyfi yerindedirr
suremcim inş bişiy olmaz bende bebek 2 aylıkken böyle bişeye maruz kaldığımı sandım panikledim emin olmak için hayatımda ilk kez ertesi gün hapı aldım bebeğide emzirdim 2 kez mecbur durmadıı elektrikli sağma makinesinide bi arkadaşa vermiştim bişiy olmadı şükürr sende takma kafana canımm
amann canım ankaradan geldiğimden beri işler bitmedi bide kociş temizlik yapmıştısempatiksalakcinni
almak istemezdim ama dediğin gibi hazır olmak çok önemli bebek için..erkekler için sorun deil herzaman hazırlar,bi yükü yok ki çocuğun onlar içinakannehir
off gene kimseler yokkk
benim kocişe takılıyorum hadi bi tene daha yapalım şu oğlandan deyü o da hayıır daha erken diyy benim kocişte mi bişi var aceppp
benim oğluşu da yatırıyorum sırtüstü daha arkamı dönmeden hemen yüzüstü dönüyo bi de ellerini kollarını hareket ettiriyo sanki emeklicek...
benim oğlan üşümüş yemyeşil kaka yaptı ama koyu yeşil:))) ben de giydirdim kışlık tulumunu
ondan mı huysuzdu acep? karnı mı ağrıyodu fukaranın da anlamadıydım
yav wanna eski tadı kalmadı topiğin ben girdiğimde sen yoktun hem diğer kızlar da yazmıyodu sen sonra geldiinnn
benim kizin disleri kesiyoda.
esim yalasin diye muz vermis, kizda koparip yutmus.kaydirigubbakcemile3
esim kizi basasagi sallmis bi panik geldi, koca parca muz yuttu diye pat pat sirtina vuruyo.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?