maşallah kuzucuğa
ya bırakamıyorum zır zır ağlıyo
gece de zor daldı uykuya yine cıvıtmaya başladı
ne diş var ne dönüyo sadece tükürüyo suratımıza hayırlı evlat sempatiksalakcinni
nereye gidiyolar canımbenim oglan bu gece ankaraya gidiyo okul gezisine.
ay buyudulerde okul gezisine gidiyolar, zaman boyle cabuk geciyo iste.:sinifsinif:
nereye gidiyolar canım
benimki de az önce geldi okuldan
yine triplerde yaa alsanaalsanasmile
günaydın kızlar
yahu benim oğluş geceleri gazdan uyuyamıyo niye geri döndü bu illet anlamadım
bide demir damlası başladık kakasını yapmış sarıydı kahverengi olmuş normalmiki
slm arkadaşlar kızım 2gündür ateşli ve gece uyumuyo 12de uyuyan çocuk ağlıo uyumuyo gecede saat başı jalkıo ne güzel 3saatte kalkıodu 2gündür uyumuyoz bugünde eşimin dedesini kaybettik moralimiz bozukkk...
geçmiş olsun canımslm arkadaşlar kızım 2gündür ateşli ve gece uyumuyo 12de uyuyan çocuk ağlıo uyumuyo gecede saat başı jalkıo ne güzel 3saatte kalkıodu 2gündür uyumuyoz bugünde eşimin dedesini kaybettik moralimiz bozukkk...
günaydın kızlar
yahu benim oğluş geceleri gazdan uyuyamıyo niye geri döndü bu illet anlamadım
bide demir damlası başladık kakasını yapmış sarıydı kahverengi olmuş normalmiki
selammmmm
oglumla gezdık geldık
maşallah kuzucuğa
ya bırakamıyorum zır zır ağlıyo
gece de zor daldı uykuya yine cıvıtmaya başladı
ne diş var ne dönüyo sadece tükürüyo suratımıza hayırlı evlat sempatiksalakcinni
canım, göndermeyip napıcam?wannacım iyi göndrmişsin ankraya ben panik o gelene kadar artık ne senaryolar yazarı ki sorma paranoyaklştım ben oğlum doğduktan sonrasempatiksalakcinni
slmm kıslar bu arada naılsınız hava çok kapalı burda dün güzeldi oğlumla gezdik saçlarımı kestirdim arkadşa oturmya gittim özlemişim iş arkadaşlarımı ruhum dinlendi onları görünce dünkü harekete göre bugun çok sakiniz evde oturyoz oğlumla...
benim oğlan memede uykuya dalıyor meme olmadan asla uyumuyo ben eylülde işe başlayınca bakıcıya bırakacm oğluşu nasıl meme olmadan uykuya alıştırcam bana yardım edermisiniz?emzik denedim almıyo sadece beni meip bana dokunarak uyuyyacak zaten zar zor günde 2 kere uyuyor onuda bırakırsa nasıl gelişecek kuzum diye kafaya takıyorum...bakıcıya bırakmak zaten bir işkence düşündükce napcam diye saçlarım beyazlamış saçlarım kesilince ortaya çıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?