2009 Kasm Anneleri

gunaydın kızlar..bbugunden ıtıbaren ek gıdaya gecıs yapıyorum..ama basım zonkluyo we sankı karısıkcakmıs gıbı korkuyorum ya

günaydın kızlar... ya günde 5-6 kez kaka yapan kızım 4 gündür yapmıyo. normal midir bu kabız mıdır ?? bi ortasını tutturamıyo kızım yaa...

bende daha regli olmadım.
kesin denize gidince olurum.
belki göbişim biraz daha iner diye kendi kendini avutuyorum

benim oğlumda çok kaka yapıyo,doğduğundan beri bir kere 3 gün yapmadı ama sonra ek gıdaya geçtim şimdi yine yapıyo..6 kez filan yapıyodu geçen hafta,şimdi 3 e indi ama ilaç verdim yoksa eridi çocuk..dr a iki kezde aynı ilacı kullan demişti bende götürmedim bidaha..bu kakası yüzünden batırdı bizi özel drlarakannehir

bende regl olmadım..3.ayda iki gün çok az başlar gibi oldu ondan beri bişey yok..
ama hamile kalma riski yine yüksek,dikkat edin..ben çok korkuyorum zamansız olmasından:bbo:

dün formül mamadan yoğurt yapıym dedim bakalım nasıl olcak diye
çok sulu oldu tadı güzeldi ama ben içtim hepsini
nasılsa kıza süt olarak geri dönüyo kaydirigubbakcemile3

tamamen ek gidalara gecince, karni daha iyi doyar ve belki uyur canim.

haklısın canım bence benim kız gece muhallebisiyle felan doymuyo zaten yarım ölçü yapıyorum yada günde 2 kezmi versem akşam 6 da bide 10da annem bende 10 gündür
vallaha kaynanadan beter yaaa dediğim hiç bişeyi yapmıyo eşimin yanında ben anneyim seni ben büyüttüm ben bilirim ben yaprım dio bide eşime bu çocuk aç benim kız bakamıo felan demiş annem şaşırdı vallaha ya dün bi tartıştık püfffffffffffffffffffffffffffff

haydaaaa, annenin senin yaninda olmasi lazim.
bak kizdim anana simdi.

wanna çorba için öğüne ne zaman geçecen

ben sebzeyi ogun yaptim zaten.
13.15 gibi yediriyorum, uyutmadan oncede biraz su verip uyutuyorum.
kalkinca emziriyorum.

darksea dunde istedim ama gormedin herhalde.
irmikli kabak tarifini istedim.
birde bu yesil kabak di mi?

evet canım yeşil kabak. pazardan aldığın ufak bi kabağı soy. dilimle minik minik. küçük bi tencerede 1 bardak suyla 7- 8 dk haşla. sonra işine 1 tatlı kaşığı irmik (irmik çok vitaminli ve faydalıymış bebeklere) 2 dk da onunla pişir. rondada çek. 1 çay kaşığı zeytin yağı koy.
dene yemezse 1-2 tatlı kaşığı yoğurtla karıştır ver canım. afiyet olsun nazımaa.
buarada benim bebiş onu yedi ama ondan sonra patates-havuç-kabak püresini ve bulgurlu yoğurt çorbasını yemedi (((

ya şimdi çorba ne kadar veriyon öğün olarak birde ben öğün olarak verirsem kaç saat sonra mama vermem gerek

sagol canim.
patates havucu benim kizda sevmedi.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…