günaydın kızlar... ya günde 5-6 kez kaka yapan kızım 4 gündür yapmıyo. normal midir bu kabız mıdır ?? bi ortasını tutturamıyo kızım yaa...
bende daha regli olmadım.
kesin denize gidince olurum.
belki göbişim biraz daha iner diye kendi kendini avutuyorum
aynennn olmadım hamile kalma korkum olmasa regl olmak isteiyorum bir süreliğine
benimde oğluş geçenlerde 3 gün yapmadı ama 4 gün 3 günün acısını çıkardı üst baş her yer batırırcasına yaptı benim dr 6 güne kadar normal ama 6 gün olursa gel dedi
merhaba. naber kızlar
slm kızlarr işten artık giremiyorum nabersiniz
nbr kıslar
ayyy kızım geceleri uyumadığı için
uykusuzluktan başım zonkluo yaa
tamamen ek gidalara gecince, karni daha iyi doyar ve belki uyur canim.
slm kızlarr işten artık giremiyorum nabersiniz
haydaaaa, annenin senin yaninda olmasi lazim.haklısın canım bence benim kız gece muhallebisiyle felan doymuyo zaten yarım ölçü yapıyorum yada günde 2 kezmi versem akşam 6 da bide 10da annem bende 10 gündür
vallaha kaynanadan beter yaaa dediğim hiç bişeyi yapmıyo eşimin yanında ben anneyim seni ben büyüttüm ben bilirim ben yaprım dio bide eşime bu çocuk aç benim kız bakamıo felan demiş annem şaşırdı vallaha ya dün bi tartıştık püfffffffffffffffffffffffffffff
wanna çorba için öğüne ne zaman geçecen
darksea dunde istedim ama gormedin herhalde.
irmikli kabak tarifini istedim.
birde bu yesil kabak di mi?
evet canım yeşil kabak. pazardan aldığın ufak bi kabağı soy. dilimle minik minik. küçük bi tencerede 1 bardak suyla 7- 8 dk haşla. sonra işine 1 tatlı kaşığı irmik (irmik çok vitaminli ve faydalıymış bebeklere) 2 dk da onunla pişir. rondada çek. 1 çay kaşığı zeytin yağı koy.
dene yemezse 1-2 tatlı kaşığı yoğurtla karıştır ver canım. afiyet olsun nazımaa.
buarada benim bebiş onu yedi ama ondan sonra patates-havuç-kabak püresini ve bulgurlu yoğurt çorbasını yemedi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?