2009 Kasm Anneleri

e canım 5 bitip 6. ayına girmesine az kalmış. milupanın bebek sütlü, sütlü pirinçli kaşık mamasını yer (içinde bebek sütüde var) bebek sütünü içmez belki sade. benimki hiç sevmiyo. bende kaşık mamasıyla birlikte veriyom. bide elma suyu. ve yoğurt da verebililer canım

bizde saatlerce emismiyoruz ki canim, 5dk falan.
yani arada serbet niyetinekaydirigubbakcemile3

2 saat tok tutarmi bilemem ki, bi dene bakalim.

niye nereye gidiyosun?bilmiyorumkismile
simdi aptamili daha sonra kullanmiycaksan o kadar mamaya yazik olur.
keske yakinda olsak ben sana getirirdim, bende acik var zaten.
daha kucuk bir paket al, yazik olmasin.

iş başvurusuna ama devlet memurluğu olduğu için binlerce kişi geliyo malum sıra beklicem :1no2: hoş sıra beklesem ne olcak adamlar acık acık adamın var mı dedi
kız wanna belediye başkanıyla ahbaplığınız varmı :roflol::roflol:
saol cnm söylemen yeter

nereye gidecen kız ilk defa mama vereceksen yer mi acaba biberona alışkın mı birde o var ben bebelac veriyom aptamil içmemişti[/QUOTE]

ayy ne bileyim ya şimdiden alıp denesemmi benim sütümü biberonla içiyo ama mamaya ne der bilmiyorum mafoldumben

hangi belediye?

selam kızlar..ogluma elma werdım bugun ılk kez cok sewdı walla
ama dıs yuzunden galıba mızmız kuzum ya
bı fıtıl werdım gercı bı kızmını cıkardı kakayla
bıde demır olacı wermeye basladım sanırım oda ıyı gelmedı kuzuma
bu arada baktım sızın ek gıda da neler werdıgınıze walla kafam karıstı su reklamdakı cocuk dıyo ya matematık ölsun dıye bden dıyomkı ek gıda ölsünhihoyyyt
ewet tecrubelı bacılar desteklerınızı beklıyourm

Şu formÜl mamalarla yoĞurt nasıl yapıyosunuz yaaaa
bende mama alıp bı deneyım dıyomda
ay bızım doktor bı hoŞ ılla hıpp dıye bı mama varmıŞ onu sÖylÜyo tek organık mama oymuŞ
ben gerÇı hıÇ vermedımde yoĞurt ıÇın ondanmı alayım yoksa bebelac mı alayım
bebelac ucuz dıĞer 18 tl

sadece yogurt icin deniyceksen ucuzundan al.

kızlar dua edin paşamın kanında mikrop çıktı zir bu haftada kilo alamadık bizde kan tahlili yaptırdık 3 gün antibiyotik iğne vurulacak rabbimin izniyle düzelir inş...ama en azından kilo vermemiş 1 haftada....dualarınızı bekliyoruz......

geçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin oğluşuna

saolun arkadaşlar şu gazımızda bi bitse tam olacak hala daha acı çekio yavrum..reyhancım sizede allah acil şifalar versin inş...

geçmiş olsun canım inş. düzelir oğluşun rabbim hepsini korusun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…