2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar... ya günde 5-6 kez kaka yapan kızım 4 gündür yapmıyo. normal midir bu kabız mıdır ?? bi ortasını tutturamıyo kızım yaa...

günaydın kızlar... ya günde 5-6 kez kaka yapan kızım 4 gündür yapmıyo. normal midir bu kabız mıdır ?? bi ortasını tutturamıyo kızım yaa...

benim kızımda geçenlerde 6 gün yapamadı en sonunda fitil verdim fitili verir vermez çocuğun içi dışı boşaldı iki bez birden yaptı korkma yani normall

canım böyle devam ederse dr a danış bence benimkide haftada 1 yapıyodu 1 ay kilo vermiş drun ilk sordugu kakasını yapıyomuydu ve bagırsak düzenleyici verdi ve emmesi düzeldi ...

walla regl olmama sadece stres yarayıyo hepsı o
olmamayı tercıh ederım cunku bıde bebekle onu hıııccc cekemem

walla regl olmama sadece stres yarayıyo hepsı o
olmamayı tercıh ederım cunku bıde bebekle onu hıııccc cekemem

aynennn olmadım hamile kalma korkum olmasa regl olmak isteiyorum bir süreliğine

benimde oğluş geçenlerde 3 gün yapmadı ama 4 gün 3 günün acısını çıkardı üst baş her yer batırırcasına yaptı benim dr 6 güne kadar normal ama 6 gün olursa gel dedi

slm kızlar biz dr dan geldik kızımboğaz enfeksiyonu geçirmiş o yüzden ateş ve huysuzluğu varmış döküntü yaptı bide 7kilo 65cm olmuş heryolunda şey yani çok şükür ilaç verdi gaz içinde bi ilaç verdi bakalım inş i olsun bütün kuzucuklar...

gecmis olsun canim.
bak huzursuzlugunun altinda varmis bisey.
cabucak gecer insallah.

geçmiş olsun canaım
bu arada maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…