gunaydın ben daha olmadım hıc regl yaa
kızlar bebekleriniz günde kaç ssat uyuyor uyku saatleri düzenlimi
günaydın kızlar... ya günde 5-6 kez kaka yapan kızım 4 gündür yapmıyo. normal midir bu kabız mıdır ?? bi ortasını tutturamıyo kızım yaa...
günaydın kızlar... ya günde 5-6 kez kaka yapan kızım 4 gündür yapmıyo. normal midir bu kabız mıdır ?? bi ortasını tutturamıyo kızım yaa...
bizimkinin ayakları yere değmiyo, biz ittiriyoz sağa sola.kaydirigubbakcemile3ben 15 gündür günde yarım saat kadar iş yaparken yürütece koyuyorum iyi oluyo bir iki adım sağa sola atıyo
günaydınn. hadi gelin ya bekliyom
walla regl olmama sadece stres yarayıyo hepsı o
olmamayı tercıh ederım cunku bıde bebekle onu hıııccc cekemem
slm kızlar biz dr dan geldik kızımboğaz enfeksiyonu geçirmiş o yüzden ateş ve huysuzluğu varmış döküntü yaptı bide 7kilo 65cm olmuş heryolunda şey yani çok şükür ilaç verdi gaz içinde bi ilaç verdi bakalım inş i olsun bütün kuzucuklar...
slm kızlar biz dr dan geldik kızımboğaz enfeksiyonu geçirmiş o yüzden ateş ve huysuzluğu varmış döküntü yaptı bide 7kilo 65cm olmuş heryolunda şey yani çok şükür ilaç verdi gaz içinde bi ilaç verdi bakalım inş i olsun bütün kuzucuklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?