2009 Kasm Anneleri

terbiyesine yumurta koymayız un ve yoğurtlu yaparız olur biter.

Ben eti nin bebek ekmeğinden aldım çorbalarına katıp verecem. Dün yoğurduna koydum yedi. Deneyin isterseniz

hmm, dogru. yumurta koymayiz.
etimekin ekmegini daha sulu corba yapinca bende almayi dusunuyorum.
simdilik pure gibi yiyolar ya gerek yok ekmege.

yarem kabak irmikli çorba nasıl oluyoya banada söyleyin hele
hemen soyluyorum, yaz cabuk.
1 kabagi soy dilimle.
1 bardak suyla 7-8 dk hasla.
1 tatli kasigi irmik ekle.
2 dk daha pisir.
rondoda cek. 1 cay kasigi z.yagi ekle.
afiyet olsun.
ben bugun yapicam.

çok teşekkür ederim ikinci yazışım tek sen cvp verdin
askolun bende yazdim ya.:umursamaz:

kabağın içine az havuçta ekle daha lezzetli oluyo

bugun sade kabak verimde yarin havuc eklerim.
tabi yerse.bilmiyorumkismile

tarif ver bakim, nasil yaptin?

ya ben ölçülü yapmıyom göz kararı tel şehriyetahminen iki yemek kaşığı iki bardak su küçük patates iki dal maydanoz havuş katmadım katabilirsiniz bunları piişirdim sonra blendirden geçirdim bir çay kaşığı zeytinyağı ekledim kızım yedi yarında kabak yaparım pazarım yarın evde yok şu an

slm kızlar nasılsınız bebikler nasıl?
ohh çorbalar yapılıyo afiyet olsun miniklere
zanan varsa şişko anneleri zayıflatan tarif bende istiyorum tekrar 55 kilo olmak istiyorum ama şu an 69 kiloyum offffffffffffffflmaz:

wanna bebekyemeklerim.com çok özür

şişko kalan annelere zayıflama tarifleri başlığı varmı bu aradaklava:
o siteyi biliyorum canim.
gercekten guzel tarifler var.

oh afiyet olsun.

bende kabak puresi yapip verdim. 4 yemek kasigi kadar yedi.
dahasini zorlamadim.
kalani yarin yedirsem olurmu ki?bilmiyorumkismile

kac kiloyla hamile kalmistin?
hamileliginde kac kilo aldin?

bende kilolarımı yazmak istiyom. 50 kiloyla hamile kaldım. 67 ile doğurtdum şimdi 57 yim. (tabi hergün oynuyo :sm_confused:) hedefim 54-53 :Saruboceq:

nerdesiniz bacılaaar. tek tek kapınızı çalıp çağırayım mı sizi. hadi gelin işte yaaa alsanaalsanasmile

kızlar bi şey sorcam dün kk ya girmedim konuya ingiliz kaldım bu bahsedilen rotarix bizim düzenli sağlık ocaklarında yaptırdığımız aşılar içerisinde mi mevcut yoksa isteğe bağlı olarak mı yaptırılan bişe öyleyse biz sağlıkocağının dışında aşı yaptırmadık

kac kiloyla hamile kalmistin?
hamileliginde kac kilo aldin?

sorma wannacım ya 57 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim 64.5 doğumdan çıktım sonra tartı 72 yi gördü biraz sıktım 69 düştüm ama 55 kadar inmek istiyorum spora başlayacağım ama sezeryanlıyım diye korkuyorum oğluşu alıpda dışarı da gezmeye gidemiyorum yalnız başıma (ilçede oturuyoruz) ancak hafta sonu eşimle aydın merkeze gidiyoruzda geziyoruz işte....tabi spor merkezide aydın da..işte böle canım ya bakalım ev arıyoruz aydında taşınacaz ama ne zamana.....kiralar çok pahalı ev alalım dedik fiyatlar uçtu

isteğe bağlı özel aşı rotarix ilk 3 ayda ilk dozu yapılıyor dozu 143 tl ,2 dozda ilk dozdan 2 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…