kızlar dua edin paşamın kanında mikrop çıktı zir bu haftada kilo alamadık bizde kan tahlili yaptırdık 3 gün antibiyotik iğne vurulacak rabbimin izniyle düzelir inş...ama en azından kilo vermemiş 1 haftada....dualarınızı bekliyoruz......
kızlar dua edin paşamın kanında mikrop çıktı zir bu haftada kilo alamadık bizde kan tahlili yaptırdık 3 gün antibiyotik iğne vurulacak rabbimin izniyle düzelir inş...ama en azından kilo vermemiş 1 haftada....dualarınızı bekliyoruz......
beratefe bir tuttam Burak utkuyla geldim :nazar:[/QUOTE .!.:Maşallah ya çok şirin, Allah size bağışlasın...
Merhaba arkadaşlar sürekli giremiyorum foruma, umarım herkes ve bebişler iyidir. Hatırlarsanız sünnet ettirmiştim oğlumu, deneyimlerimizi paylaşayım istedim sizlerle faydası olursa diye...
ilk gün acılı ağlamaları oldu, ertesi gün azaldı sonraki gün hepten kesildi ağrısı da ağlaması da çok şükür.doktor ağrı kesici ve penisilin vermişti onları kullandık üç gün... kıpkırmızı idi zaten operasyon yeri, sonra morardı sonra pembeleşti ve iyileşti... bir hafta boyunca kağıt bardak alıp tepesini keserek ağız kısmı tenine gelecek şekilde koruma yaptık bezini bağlamadan evvel, böylece temasla can acısı olmadı bunun için de şükürler olsun tabi. dikişler kendiliğinden eriyor ama 10-15 güne yakın sürüyor tamamının dökülmesi, aa bir de unutmadan sıcak suya dökülen sarı tozlar vardır ya onun buharında tutma olayı var onu da operasyondan 24 saat sonra yapıyorsunuz ilk, gerek olursa da 1-2 kere daha tekrarlayabiliyorsunuz, sonuçta oldu da bitti maşallah oluyor hakkatten derler ya :) inşallah tüm erkek annelerinin sünnet maceraları da (acı olcak eninde sonunda ya) az acılı ve rahat bir süreç olarak geçer...
Bu arada konudan konuya atlayayım, bu ay almamız gereken kiloyu alamadık, ek besin yerine aptamil takviyesi önerdi bugün doktorumuz, bu arada bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı, suprax,piyeloseptyl ve etol verdi doktor emziriyorum demiştim, ilaçları aldık geldik hepsinin prospektüsünde emzirirken kullanılmamalı yazıyor ne yapacağımı bilemedim, dedik aptamil vercez nasıl olsa gece sabaha kadar geçer ilacın da etkisi sabah emer, aldım ilaçları...
paşam ne kaşıkla ne biberonla ne de ağızlıkla almadı aptamili...açlıktan ağladı ama korkumdan besleyemedim çocuğu...2,5 saat bekledim sonra emzirdim uyudu şimdi ama tırsıyorum acaba olumsuz bir etkisi olur mu?emzirirken antibiyotik kullanan var mı benim gibi?paylaşırsanız sevinirim çok, umarım bir zararı olmaz ilaçların...
günaydın bir şey soracam şehriye çorbası bebişe yapsam olur mu yapan var mı
hmmm sehriye olabilir herhalde ama tuzsuz.
sonucta sehriyeler minicik kayar gider bogazindan.
bende tarhana denesemmi diye dusunuyorum ama baharatsiz tarhana nerden bulucam bilmiyorum.bilmiyorumkismile
kabak irmikli çorbayı denedin mi ya şehriye dokunmaz demi her gün pirinç patates brokoli sıkılmıştır yavrucak
kabak irmikli çorbayı denedin mi ya şehriye dokunmaz demi her gün pirinç patates brokoli sıkılmıştır yavrucak
2009 kasim bebekleri ek gidaya basladi diye bir baslik var canim.slm ben yeniyim burda, herkesin bebişini allah bağışlasın. benim ela diye bir kızım var, ek gıdaya başlamadım ama yavaş yavaş vermeliyim diye düşünüyorum. neler verebilirim nette bakıyorum çok kafam karıştı öneride bulunursanız sevinirin
salça koymadığın sürece sorun olmaz. Salça tuzlu olduğu için önermiyorlar
2009 kasim bebekleri ek gidaya basladi diye bir baslik var canim.
Oraya bi bak belki fikir verir sana.
Eee, salca koymayinca terbiyeli mi yapicaz?
O zamanda yumurta koymak lazim.
Sirf sehriyeyi suda mi haslayip vercez, arastirmaci gazetecim?
kabak corbasini bugun yapip deniycem.
Bakalim yiycek mi?bilmiyorumkismile
sehriyesi cok yogun olmasin, sisirebilir midesini.
salça koymadığın sürece sorun olmaz. Salça tuzlu olduğu için önermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?