2009 Kasm Anneleri

günaydın canım
nasılsın bebişin nasıl
ek gıdaya başladınmı
ben uzun süredir girmemişim topikee
bu veletle vakit çok çabuk geçiyo baharda geldi hiç eve giresimiz gelmiyo
bide araba koltuğu aldıızmı ben almadım ne alcam nasıl alsam bilmim
birazcık fikir versenizz çok sevinirim :kedi:

gunaydin.
yawwww hani gece muhallebisi verince bu yaramazlar daha uzun uyuycakti?
gece muhallebisine basladigimdan beri daha cok uyanir oldu benimki.
iki saat icinde 5 kez uyanilir mi yawww?akannehir

cok asiri bi kilo almamisin hamilelikte. verirsin canim merak etme.
ilcede nerde oturuyosunuz?
incirliovada amcamlar var.

gunaydin.
belki gazı vardır annesi herzaman oluyormu bir bakarsın olmassa yatarken değilde biraz erken verirsin. sindirim sistemleri tam gelişmiş değilya belki hazmetmekte güçlük çekiyordur. arada bizdede oluyor

belki gazı vardır annesi herzaman oluyormu bir bakarsın olmassa yatarken değilde biraz erken verirsin. sindirim sistemleri tam gelişmiş değilya belki hazmetmekte güçlük çekiyordur. arada bizdede oluyor

olabilir canim.
bu aksam muhallebi degilde mama vereyim diyorum daha onceki gibi bakalim nolucak.bilmiyorumkismile

cok gecmis olsun canim.
nerden bulasmis mikrop dr. bisey soyledi mi?

canım dün sormuşsun yazamadım bugün son antibiyotiğimizide vurulduk yarin test yapılacak tekrar inş düzelmiştir burda her yerden olabilir zira ben afrikadayım suları çok temiz değil kaynatıyorum ama kalabalık bi şehir havası çook pis allahtan şehir dışına dogru oturuyoruzda biraz daha temiz burda çok normal bişi yaniii o kadarda dikkat ediyorum ama şu dönemi atlatsaydık 40 gün sonra türkiyeyye gelecem inş 2 ay boyunca.....biraz daha büyümüş olur en azından......dr da bişey demedi ....

ayy gerçekten kimsecikler yok. en azından sizin yazdıklarınızı okuyup stres atıyordum. Oğlum yeni uyudu. Bende yatayım bari

günaydın emekçi bayanlar:)

çarşamba sağlık ocağı kızıma ferro sanol verdi, demir damlası. kızıma ilk bu sabah verdim kızım kusa kusa öldü, saatlerce ağladı hala kucağımda sallıyorum. kullanan ve öneminibilen varmı?

gunaydin.

allah allah sinderemiyomu acep wannam yaaa bilmiyorumkismile

yaaa kimseler yokkk benim moralim bozuk fena halde paniğim ama kimseyle dertleşemiyorummmm

ne oldu sekerim yaa merak ettim bak şimdii kötü bişe olmamıştır inşallahhh :Saruboceq:

bizim dr.ferrum diye bi surup verdi ben henüz başlamadım yarın kısmetsee :kedi:

ben 1 aylıktan beri kullanıyordum 4 aylıkken drumuz ferrum ile değiştirdi
ferro sanolun tadı daha kötu tukurup duruyordu ustelik lekesi de kolay cıkmıyor
ferrumun tadı daha iyi seve seve içmesede ona göre daha rahat içiyor lekesi de kolay cıkıyor piyasada olmadığı için daha once vermemiş aynı amaclı kullanılıyor yani

bizim dr.ferrum diye bi surup verdi ben henüz başlamadım yarın kısmetsee :kedi:[/QUOTE]

tavsiyem şuki damla damla ver, ben tadına bakmadan 9 damlayı birden verdim sabah8'di kızım az önce sustu, kusmak cabası. sağlık ocağını aradım gel onun dengi bi damla verelim baı çocuklar sevmiyo dedi, nasıl sevsin 1 damla tadına baktım hala azımın tadı yok, sanki demir yaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…