günaydın
sorma wannacım ya 57 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim 64.5 doğumdan çıktım sonra tartı 72 yi gördü biraz sıktım 69 düştüm ama 55 kadar inmek istiyorum spora başlayacağım ama sezeryanlıyım diye korkuyorum oğluşu alıpda dışarı da gezmeye gidemiyorum yalnız başıma (ilçede oturuyoruz) ancak hafta sonu eşimle aydın merkeze gidiyoruzda geziyoruz işte....tabi spor merkezide aydın da..işte böle canım ya bakalım ev arıyoruz aydında taşınacaz ama ne zamana.....kiralar çok pahalı ev alalım dedik fiyatlar uçtu
cok asiri bi kilo almamisin hamilelikte. verirsin canim merak etme.
ilcede nerde oturuyosunuz?
incirliovada amcamlar var.
günaydın hanımlar araba koltuğu aldınız mı nasıl bişi aldınız bana tavsiyede bulunurmusunuz
belki gazı vardır annesi herzaman oluyormu bir bakarsın olmassa yatarken değilde biraz erken verirsin. sindirim sistemleri tam gelişmiş değilya belki hazmetmekte güçlük çekiyordur. arada bizdede oluyorgunaydin.
yawwww hani gece muhallebisi verince bu yaramazlar daha uzun uyuycakti?
gece muhallebisine basladigimdan beri daha cok uyanir oldu benimki.
iki saat icinde 5 kez uyanilir mi yawww?akannehir
belki gazı vardır annesi herzaman oluyormu bir bakarsın olmassa yatarken değilde biraz erken verirsin. sindirim sistemleri tam gelişmiş değilya belki hazmetmekte güçlük çekiyordur. arada bizdede oluyor
sempatiksalakcinni
cok gecmis olsun canim.
nerden bulasmis mikrop dr. bisey soyledi mi?
gunaydin.
yawwww hani gece muhallebisi verince bu yaramazlar daha uzun uyuycakti?
gece muhallebisine basladigimdan beri daha cok uyanir oldu benimki.
iki saat icinde 5 kez uyanilir mi yawww?akannehir
yaaa kimseler yokkk benim moralim bozuk fena halde paniğim ama kimseyle dertleşemiyorummmm
günaydın emekçi bayanlar:)
çarşamba sağlık ocağı kızıma ferro sanol verdi, demir damlası. kızıma ilk bu sabah verdim kızım kusa kusa öldü, saatlerce ağladı hala kucağımda sallıyorum. kullanan ve öneminibilen varmı?
günaydın emekçi bayanlar:)
çarşamba sağlık ocağı kızıma ferro sanol verdi, demir damlası. kızıma ilk bu sabah verdim kızım kusa kusa öldü, saatlerce ağladı hala kucağımda sallıyorum. kullanan ve öneminibilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?