ya canım götür bi devlet hastanesine bebeğini. şekerli yoğurt yedir desin diyemi veriyosun 120 tl.
bütün doktorlar aynı eğitimi görüyo. hem devlettekilerin daha fazla hastası olduğundan daha fazla tecrübesi oluyo. bende özele götürdüm ilk zamanlar baktım onun dediklerinin aynısını sağlık ocağındaki hemşire bile her ay söylüyo zaten. artık aylık kontrole götürmüyorum. hastalanırsa fln hemen devlete gidiyorum. hemde doktorumuz okadar ilgili...
yazık günah o parayla oğluşuna neler alırsın... özeller ticarethane hastalarada o gözle bakıyolar...
cnm ben de özel hast.ye götürüyorum ama ödediğim para toğlam 24 tl yarısını da devlet alıyo artık biliyosunuz benczel dr a gerek yok devlettekini beğenmediğim için gidiyoruz ve biz artık 2 ayda bir gidiyoruz dr bana gerek yok her ay gelmene dedi öyle bi dr bi daha bulamam die düşünüyorum ama şekerli yoğurt da neym,iş yaaa tamam çok da pimpirikli olmamak lazım ama bu da olmaz ki cnm?
canım her ay neden kontrole götürüyorsunuz ben sadece sağlık ocağına götürüyorum aşıları yapılınca orda gerekli kontrolleri yapıyorlar hasta olmadıktan sonra bence gerek yok üstelikte özel dr ben geçen ay kızımı öksürük ve burun akıntısı olduğu için önce sağlık ocağına sonra çocuk dr götürdüm inanın sağlık ocağındaki doktordan farklı bir ilaç ve teşhiş koymadı pişman oldum bi sürüde sıra bekledik hemde özel hastanede sana tavsiyem hasta olmadıkça götürme...
sağol canım yanlış nefes aldıklarında oluyormuş dru öyle söyledicok gecmis olsun canim umarim allah bir daha gostermez bu seker seyler boyle
yapiyor genelde benim oglumda su icerken hep bogazina kaciriyor resmen korkumdan
su vermek istemiyorum ohoooo ohoooo diyor anlamiyorum ki su nasil bogazina kacar
bütün drlar söylüyor şeker vermeyin diye bu eğitimi nerde almış acaba ayrıca bu kadar ukala olmasıda hoş değil benim tosbada ağlıyor muayne boyunca artık yabancı farkettikleri için bide çıplak olup vucuduna dokunulmasını istemiyor deniz dru resmen ayağıyla itiyor üstünü bile emzirme odasında giydiriyorumarkadaslar gecen aylik kontrole gittik nartan in doktoruna gece uykusuzlugundan
bahsettik doktora o da iste yikayin, oda soguk sicak olmasin, yorun, acik havaya
cikarin gibi her zamanki hasihatlerini etti biz zaten bunlarin hepsini yapiyoruz dedik
bu sefer sekerli yogurt yedirin dedi ben de seker 1 yasina kadar verilmiyor diye
biliyorum dedim o da rahat ol cok takiyorsun herseyi dedi ayrica da yogurda pekmez de
katilmaz diye biliyorum kalsiyumla demir birlikte alinmaz diye ona da hurafe
internette 2-3 kisi bir araya geliyorsunuz yalan yanlis seyleri paylasiyorsunuz dedi
kadini cozemedim beni cok iyi tanidigini herseyi dert edindigimi soyledi. Ben de orada
hazir cevap birisi olsam beni degil dr hanim nartan i iyi tanimaniz gerekiyor diyecektim
ama hazir cevap degilim malesef bir de oglum doktor da muayene boyunca agliyor
hic muayene olmak ve doktora gitmek istemiyor ....
yani doktor anladik ama her ukalaligina da katlanmali miyiz bilemiyorum kizlar ????
ayda 120 tl bayiliyoruz ustelik.....
bence en iyisini anne bilir dr değil! her bebek farklıdır ve huylarını da anne bilir
kizlarrrrr acil bir sorum olacaktiiiii ben simdi devam sutune gecmek zorundayim ya
hala kilo kaybediyuorum yani o yuzden yavas yavas geceyim diyorum da
ne kadar ve ne miktar da vermeliyim acaba bilemiyorum? devam sutu kullanan arkadaslar
yardimci olabilirlerse cok sevinecegim....
ayrica bebek sut emmedigi icin goguslerdeki sut nolacak aciyor ya normalde o zaman nasil olacak???
ayyyy yaaaa ne kadar zor bir durum
Begonvil canım bu arada göğsündeki sütü eğer sağarsan çoğalıreskiler bebekleri sütten kestikleri zaman yavaş yavaş elleriyle sıvazlayarak göğüslerini rahtlatırlarmış. biraz zor bir süreç olacak senin için. ama bence bu konuyu doktoruna sor canım. çünkü hamilelikte göğüslerin fazla uyarılması rahmi harekete geçiriyor diye biliyorum. o yüzden profesynel birine danışman en iyisi olacak..
sekercikkk naptin sekerimmm? tasindin mi? kolayladin mi isleri?
oglunla da zor olmustur.... allah kolaylik versin...
sgumus biz daha götüremedik cnm dr.a bu ay.. taşınma işi de var daha hiç toplanmadım bile ay nası altından kalkıcam bilmiyorum
şekerim çocukla taşınmak zaten zor havalarda sıcak allah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre ev bulursun bizde nisanda taşındık ama önümüzdeki nisan tekrara taşınıcaz ev sahibinden ve siteden memnun değiliz ev güzel ama ev sahibi çok gıcık bitipay şekerim sormayın ya bugün çok koşturdum acyip yorgunum ct de baya gezdik ev aradık yok bulamıyoruz bugün de ilişik kesme işleriyle uğraştım ordan oraya bu sıcakta helak oldum çocuğu da arkadaşa bıraktım daha bi çöp toplamadık bugün eşim ev aramaya devam etmiş ama okula yakın ev yok minibüsle gidip gelmem lazım evler çok küçükmüş bize en az 3+1 lazım annemler de yanımızda kalcak çünkü. bi de boya işi çıkar kesin. eşya topla taşın temizle yerleş. valla daha nerdeeee... ama zaman da daralıyor. oğlanla çok zor diş çıktı çıkıyor halen bekliyoruz bugün çok huysuzdu sürekli kulak çekiştiriyor. tam taşınırken çıkarır gıcıklığına. of çok yorgunum
şekerim çocukla taşınmak zaten zor havalarda sıcak allah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre ev bulursun bizde nisanda taşındık ama önümüzdeki nisan tekrara taşınıcaz ev sahibinden ve siteden memnun değiliz ev güzel ama ev sahibi çok gıcık bitip
ay şekerim sormayın ya bugün çok koşturdum acyip yorgunum ct de baya gezdik ev aradık yok bulamıyoruz bugün de ilişik kesme işleriyle uğraştım ordan oraya bu sıcakta helak oldum çocuğu da arkadaşa bıraktım daha bi çöp toplamadık bugün eşim ev aramaya devam etmiş ama okula yakın ev yok minibüsle gidip gelmem lazım evler çok küçükmüş bize en az 3+1 lazım annemler de yanımızda kalcak çünkü. bi de boya işi çıkar kesin. eşya topla taşın temizle yerleş. valla daha nerdeeee... ama zaman da daralıyor. oğlanla çok zor diş çıktı çıkıyor halen bekliyoruz bugün çok huysuzdu sürekli kulak çekiştiriyor. tam taşınırken çıkarır gıcıklığına. of çok yorgunum
ahhh canim tasinmak zaten basli basina cok zor bir de oglusunla bizim ogluslarin disleri tembel cikti bizim de damaktan cikti ama o kadar buyuyemedi henuz cok zor cikartiyor bizimki de sorma...
bizim burada siz ozel esyalarinizi alin diger seyleri biz toplariz diyorlar ve
yapiyorlar da gercekten kolaylik oluyor bir arastir istersen yoksa toplan
tekrar yerles cok daha zor olacak.... allahim kolayliklar versin canim
biran once bulup tasinirsin isallah.....opuyorumnanaktan
evet ya çıkamadı gitti diş.. ne tembeller haaaa
kesin bizim telaşede çıkarır sıpa. :roflol:
burda da var ama biz genelde özel eşyalarımızı kap kacağı topluyoruz benm de bi dünya eşyam var oturup duruyorum sinirlerim bozuldu :)
inş bi an önce giderim hemen internetim de bağlanır:) sizden fazla uzak kalamam ki ben...
okul mdr aradım yard oluruz ev konusunda diyor bakalım yarın gidicez inş denk gelir yarın
:dance:
ahhhh severim o balkaymaklari ben.... peki ek gida alma durumlari nasil bu kadar
sut ve ek gidalar cok gelmiyor mu? kahvalti, meyve, corba, aksam yemegi yogurt
bizim ki 100ml kadar ek gidalardan 50ml kadar da istahi yerindeyse yogurt
tuketiyor onlara yer kaliyor degil mi?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?