selam hanımlarrr dün gidip yeni okulumda başladım ama 1 eylülde gidicem, ev aradık o sıcakta sonunda da bulduk okula çok yakın arada bi bina var ama çok boya ve temizlik istiyo uğraştırcak bizi. ama pazar filan da yakın. baya sevindim öyle olunca. biraz da küçük ama daha büyüğünü de bulamadık buluruz belki de hem çok uzak olur iki vasıta ister hem de kira çok yüksek olur. artık böyle olcak eşyaların bi kısmını bırakıcaz. bizde de eşya çok. ama işimi hallettim geldim şimdi on gün içinde taşıncaz bakalım işler bi bitsin de:)
selam hanımlarrr dün gidip yeni okulumda başladım ama 1 eylülde gidicem, ev aradık o sıcakta sonunda da bulduk okula çok yakın arada bi bina var ama çok boya ve temizlik istiyo uğraştırcak bizi. ama pazar filan da yakın. baya sevindim öyle olunca. biraz da küçük ama daha büyüğünü de bulamadık buluruz belki de hem çok uzak olur iki vasıta ister hem de kira çok yüksek olur. artık böyle olcak eşyaların bi kısmını bırakıcaz. bizde de eşya çok. ama işimi hallettim geldim şimdi on gün içinde taşıncaz bakalım işler bi bitsin de:)
2009 nisan anneleri nerede ayol hic ugrayan yok
ben hem buraya hem de nisan anneleri bolumune yetisebiliyorummmm
\askolsun kizlarrrrrr
canım önceden bunları yerken seni emmiyr muydu. aynı şey. tabi başta biberonu garipseyebilir. özellikle. sabah ilk uyandığında biberon veriyorum. 7 de uyanıyorlar. 9 gibi kahvaltı veriyorum. ama dedim ya pek iştahlı olmadıkları için pek yemiyorlar. ama nrmalde yiyorlardı. öğlen uykusuna yatmadan önce yine biberon veriyorum. uyandıktan sonra sebze. ikindide yoğurt veriyorum. 7 gibi falan biberon. bide yatmadan nce biberon. aralarda tabi bizimle birlikte atıştırıyorlar. yalnız bu beslenme programı bir kızıma ait biberonlar özellikle .diğer kızım malesef beslenmesi çok sıkıntılı. yeme bozukluğu v ar kafasına estiği gibi yiyor. kilo kaybediyor bu sıralar. şü dişler tamamen çıksada kurtulsak..
canım bir kerede 120 ml verdiğini yazmışsın birsey sorcaktım kaç dakikada içiyor o sutu bebeişlerin.ben emziriyorum ama çok kısa suruyor oğlumun emmesi en fazlası 10 dakika civarı,oyuzden merak ediyorum on dkda ne kadar sut çekebildiğini.gerçi biberonla gögusten çekmek farklıdır deme
kizlarrrr birsey daha soracaktim icinizde bebegine vitamin takviyesi vermeyen var mi?
bizim doktor hic vermedi d vitamini ve demir takviyesi zaten uzun zamandan beri veriyoruz
baska yok.....
canım ayımıza göre 3 numara mama kullanıyoruz. 2 numara emzik başlığı. onda da 3 e geçmemiz lazım gerçi. neyse neden yazdım bunu emzik ucu göğüse göre daha fazla gelmesini sağlıyor mesela 2 numara ile oyalanırlarsa 5 dk falan sürüyor. 3 numara ile daha az srecekir. bugün kızıma yanlışlıkla 1 numara uçla vermişim. 10 dkda bitirdi. uykuda olduğu için azından da çekemedim.eğer göğüslerin dolu dolu ise 120 içiyor olabilir canım. hiç sağdın mı gğüslerini ne kadar sü çıktığını biliyor musun? benim doktorum ne kadar emdiğini anlamak için arada gğsünü sağ bakalım ne kadar st geliyor emiyormu boş mu çekiyor demişti. emselerdi sütüm çok iyiydi şükür ama emmedi cadıalr. ve makine ile de sıkıldım 7. aydan sonra vermedim sütay sen ne sordun ben neler yazdım. içime dert olmuş emzirememek:kedi:
kizlar benim 3 numaraya mi gecmem lazim hipp devam sutu aldim da
6. ay sonrasi yaziyordu off ne zor is ama neyseki biberonla emmeyi reddetmedi
120 ml hazirladigim sutun 100 ml kadarini icti pek itiraz etmedi yavrum
hissetti sanirim halbuki emmeyi ne cok severdi yada sutumun tadi degisti
gece yine emzirdim ama en azindan 10 aylik olsun o zaman biraktirayim.
Bu arada yogurt yemeyi reddediyor yine icine bebe biskuvisi bile koydum
pekmez koydum meyve rendeledim yokkkkk yokkk 1 hafta kadar vermeyeyim
diyorum ozler belki ayyyyy benim damak tadim tatli degildir babasina cekti
sanirim.[/
hiplerde numara yok galiba benimde aklım karıştı markette kahvaltılarda kullanmak için alcaktım 6 ay sonrası için yazıyor yani 2 numaradır diye dğşundum bizim artık 3 numara kullanmamız lazım.markettemi kalmadı acaba dedim kendi kendime aptamilin 3 numarasından aldım bende.ama hipp almak istıyorum onda numara yok mu,yani 6 ay sonrası için yazanı mı alacağız bilemedim.
begonvilcım birde ayrangibi yapıp biberonla vermeyi denesen,belkı sever bebişin.
kizlarrrr birsey daha soracaktim icinizde bebegine vitamin takviyesi vermeyen var mi?
bizim doktor hic vermedi d vitamini ve demir takviyesi zaten uzun zamandan beri veriyoruz
baska yok.....[/QU
ben balık yağı kullanıyorum,son bir aydır havalar çok sıcak ağır gelmesin diye 2 gunde bir veriyorum.
cnm yakın ama 2li öğrt olduğundan tahmnim teneffüsler 5 dk dan fazla değildirne guzel okula yakınmış,tenefuslerde bile oğlunun yanına gidersin:)bir dolu iş seni beklıyor,allah kolaylık versin.yakın olsaydın sen taşınırken oğluna bakardım valla benım oğlumla oynarlardı:)
cnm hipp alıyorum ben hep ve hippin sadece 2nosu var ben aylardı hipp 2 alıyorum dr kahvaltısına bi kaşık kat bi de akşam muhallebisine demişti.kizlar benim 3 numaraya mi gecmem lazim hipp devam sutu aldim da
6. ay sonrasi yaziyordu off ne zor is ama neyseki biberonla emmeyi reddetmedi
120 ml hazirladigim sutun 100 ml kadarini icti pek itiraz etmedi yavrum
hissetti sanirim halbuki emmeyi ne cok severdi yada sutumun tadi degisti
gece yine emzirdim ama en azindan 10 aylik olsun o zaman biraktirayim.
Bu arada yogurt yemeyi reddediyor yine icine bebe biskuvisi bile koydum
pekmez koydum meyve rendeledim yokkkkk yokkk 1 hafta kadar vermeyeyim
diyorum ozler belki ayyyyy benim damak tadim tatli degildir babasina cekti
sanirim.
baska yok.....
slm kızlar epeydir giremiyorum ama yazdıklarınızı okudum ..ben taşındım okula YAKIN EV BULDUK EŞİMİNDE TAYİNİ ÇIKTI 1 SAAT UZAKLIKTAKİ OKULA zor olucak ama ne yapalım bunada şükür bu arada kayınpederimi kaybettim çok üzgünüz allah rahmet eylesin ..kızımsa performansının tepesinde kuduruk hem çok hareketli hemde yemio yemio yemioooo sinirden saçımı başımı olasım gelio iştah sıfır beni bile zor emiyor 2 kişi oyalıyor da ağzına ufak bişi giriyor vitaminsiz kalcak diye korkuyorum çok cenazeden beriii böyle herkeste anca sen yiyon bu çocuk ne böle deyip beni öldürüyolar sinirden benden böle örüşürüz en kısa zamanda unutmadan şekercik tayinin hayırlı olsun
basin sagolsun canim allah rahmet eylesin.... istahsizlik benim oglumda da var
yogurt zaten hic yemiyor ben de oyalayarak birseyler vermeye calisiyorum ama
nereye kadar... umarim bu istahsiz gunleri de gecer....opuyorumnanaktan
slm kızlar epeydir giremiyorum ama yazdıklarınızı okudum ..ben taşındım okula YAKIN EV BULDUK EŞİMİNDE TAYİNİ ÇIKTI 1 SAAT UZAKLIKTAKİ OKULA zor olucak ama ne yapalım bunada şükür bu arada kayınpederimi kaybettim çok üzgünüz allah rahmet eylesin ..kızımsa performansının tepesinde kuduruk hem çok hareketli hemde yemio yemio yemioooo sinirden saçımı başımı olasım gelio iştah sıfır beni bile zor emiyor 2 kişi oyalıyor da ağzına ufak bişi giriyor vitaminsiz kalcak diye korkuyorum çok cenazeden beriii böyle herkeste anca sen yiyon bu çocuk ne böle deyip beni öldürüyolar sinirden benden böle örüşürüz en kısa zamanda unutmadan şekercik tayinin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?