2009 Kasm Anneleri

ay deme canım ya beni de bugün araba tutut en son hamileliğimde tutmuştu. çok tırstım vlla.. gerçi biz korunuyoruz böyle bir ihtimal olabilirmi ya.bilmiyorumkismile ay allahım sen koru ..eyvahedigeldismile

hoşgeldin canım her zaman bekleriz,bizde senin tecrubelerinden faydalanmak isteriza.s.
estafurullah canım sizden pek bir farkım yok tecrübe konusunda kızlarla emekleyerek sıralayarak anneliği öğreniyorum. a.s.
korkuyorum valla olmadı bi gitcem dr a canım ya

ya bendede var psikolojikmi bilemiyorum ama canım sürekli bişeyler istiyo(
psikolojiktir caım psikolojiiik.i yani inşallahhh ay tırsıyom tırsıyom tırsıyommeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
emziren anneler ramazan yaklaşıyor oruç tutacakmısınız?ben nasib olursa tutmayı düşünüyorum ama kızım gün içinde 4_5 defa emiyo ve emmeden uyumuyo nasıl yapacam bilemiyorum :bbo:
canım senin için çok zor olacaktır. san tutma diyemem ama sütün azalıcak emdikçe için kıyılacak su içmek isteyeceksin. allah yardımcın olsun canım..

ikiz canım 1 ay öcesine kadar annemle birlikte bakıyorduk. annem memlekete gidince tek başıma kaldı. ama benimkiler hep yanlarında birileri olmaya alışmış. şimdi zorluyorlar beni. bir de huysuzlukları tuttumu ki bu günde 4-5 posta oluyor ev inliyor. o ağlıyor bende ağlarım diyip basıyolar yaygarayı. ama geçecek inşallah atlatacağız birlikte bu günleri.. zorluk olmadan güzellik olmazmış dimi ama
ayy canım hadi gözünüz aydın. darısı bizmkilerin başına. ikiside iyice huysuzluğu aldı yürüdü. diş yerleri iyice kabardı. ay bir çıksada rahatlasak valla. bu arada bir palayınca arkası pıtır pıtır geliyormuş. ay bu arada keşke sen görmemişlğe getiri arkadaşına görmesini sağlasaydın:))ne fenayım dimizemuszemus

hayirli ugurlu olasun bakalim bugunu baya bir beklemistin degil mi?
oglumun da gorunen birsey yok ama kabaran dis etinin icinde elinle bakarsan
farkediliyor sanirim yakinda cikar

dün ömrümüzden ömür gittin akşam üstü deniz yoğurt yerken genzine kaçtı ve tıkandı mama sandalyesinde oturuyordu onu sandalyeden nasıl çıkardım kucağıma aldım hatırlamıyorum gık gık ses çıkarıyor nefes alamıyordu o an saatlaer boyunca gibi geldi öne doğru eğdim biraz kustu ama gene rahat nefes alamadı biraz daha kustu ağlamaya başladı ama hala rahat nefes alamıyordu elimi ağzına soktum tekrar kusturdum ne var ne yok çıktı midesinde ondan sonra rahatladı ve çok korktu bana nasıl sarılıyor kıyamam kuzuma tabi babası ve ben şoktayız adam dondu kaldı benim elim ayağım boşaldı yemekyerken sesler çıkarıyor oyun yapıyor hep diyordum oğlum bağazına kacacak diye bundan sonra daha dikkatli olucaz annemide tembihledim allah kimseyi evladıyla sınamasın

çok geçmiş olsun.aslında boyle durumlarda ne yapmamız gerektiğini öğrenmemiz lazım.
bebişler hareketlendiler,etrafa saldırıyorlar evde kendimizce tedbirler alsaktayeterli olmayabiliyor, ilk yardım konusunda bilgilenmemiz gerekiyor.
mertte bugunlerde oturduğumuz odanın kapısına taktı illa kapıyı kapatmaya çalışıyor.onune koyduğum zımpırtıları çekip kapatıyorda,eline sıkıştırcak diye ödum kopuyor.kapının kapanmasını engelleyecek bir şeyler vardır herhalde onlardan bulmam lazım.

hayirli ugurlu olasun bakalim bugunu baya bir beklemistin degil mi?
oglumun da gorunen birsey yok ama kabaran dis etinin icinde elinle bakarsan
farkediliyor sanirim yakinda cikar
saol cnm darısı başınıza inş ateş olmadan atlatın diycem bizde oldu ateş gçen hafta baya korktuk 38,5 a çıktı duş aldırdık fitil koyduk calpol filan zor indirdik

şekercik
bizimki geri çekme yöntemi
cnm ya o yöntem çok sakat. her an hamiş kalma ihtimali var bence daha sağlıklı bi yöntemle korunun kafanız rahat olsun.

ay cnm Allah korumuş meleğini... geçmiş olsun ya durmuyorlar durdukları yerde.
bizimki de prize taktı priz de aşağıda taşıncaz die evi de değiştirmiyorum gidip gidip kabloyu çekiyo prizi söktü yerinden yaaaa deli olcam dün babasıyla balkonda duruyodu babası yere koymuş ayakta durup sandalyeyi itmece oynuyomuş kafasını süpürgeliğe çarptırmış baya çiziktirmiş kafasını ısladık hemen sonra da ben giyinirken yatak odasına aldım yanıma orda da çamaşır çekmecemi açıp kapatırken parmağını kıstırdı allahım susmadı bi türlü artık zor oluyor çok hareketlendiler herşeyi karıştırıyorlar. çok dikkatli olmak lazım. ilk yardım kursuna mı gitsek napsak hanımlar ay bende bilmiyorum ne yapılır tamamen içgüsel davranıyorum bişi olduğunda ama bilinçli olmak da şart

ay o kapı takıntıları zaten deli ediyor hmm yapı markete bakıp evin güvenliğini sağlayıcı şeyler almak lazım

sağol canım evet hareketlendiler kaşla göz arası yapıyorlar herşeyi

sağol şekercim yaramaz oldular biraz daha büyüdülermi koltuk tepelerinde gezecekler helralde yada duvara tırmanıcaklar kafamçokkarıştı

valla bizimki, düz duvara tırmanacak cinsten ya hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

aynen ya çok yoruluyorum artık,uyusada dinlensem diye bakıyorum.tabi uyuyunca bu seferde yemeğini yap,evi topla,çamaşırlar,bulaşıklar,akşam yemeğini hazırla ve daha bir suru şey çıkıyor.aylardır kitap okuyamadım ya..

sorma şekerim yaaa ben arada okuyorum gene oğlanı uyutunca ama internete takılmak daha keyifli geliyyyyy

kızlarrrrr benm tayinim çıkmış ay nası sevindi nası sevndm dua edin de çocuklunun halinden anlayan bi mdr olsunnnnn:))))))

hadi canım hayırlısı olsun,allah gonlune gore versin.:Saruboceq:

cok gecmis olsun canim umarim allah bir daha gostermez bu seker seyler boyle
yapiyor genelde benim oglumda su icerken hep bogazina kaciriyor resmen korkumdan
su vermek istemiyorum ohoooo ohoooo diyor anlamiyorum ki su nasil bogazina kacar

arkadaslar gecen aylik kontrole gittik nartan in doktoruna gece uykusuzlugundan
bahsettik doktora o da iste yikayin, oda soguk sicak olmasin, yorun, acik havaya
cikarin gibi her zamanki hasihatlerini etti biz zaten bunlarin hepsini yapiyoruz dedik
bu sefer sekerli yogurt yedirin dedi ben de seker 1 yasina kadar verilmiyor diye
biliyorum dedim o da rahat ol cok takiyorsun herseyi dedi ayrica da yogurda pekmez de
katilmaz diye biliyorum kalsiyumla demir birlikte alinmaz diye ona da hurafe
internette 2-3 kisi bir araya geliyorsunuz yalan yanlis seyleri paylasiyorsunuz dedi
kadini cozemedim beni cok iyi tanidigini herseyi dert edindigimi soyledi. Ben de orada
hazir cevap birisi olsam beni degil dr hanim nartan i iyi tanimaniz gerekiyor diyecektim
ama hazir cevap degilim malesef bir de oglum doktor da muayene boyunca agliyor
hic muayene olmak ve doktora gitmek istemiyor ....
yani doktor anladik ama her ukalaligina da katlanmali miyiz bilemiyorum kizlar ????
ayda 120 tl bayiliyoruz ustelik.....

ya canım götür bi devlet hastanesine bebeğini. şekerli yoğurt yedir desin diyemi veriyosun 120 tl.
bütün doktorlar aynı eğitimi görüyo. hem devlettekilerin daha fazla hastası olduğundan daha fazla tecrübesi oluyo. bende özele götürdüm ilk zamanlar baktım onun dediklerinin aynısını sağlık ocağındaki hemşire bile her ay söylüyo zaten. artık aylık kontrole götürmüyorum. hastalanırsa fln hemen devlete gidiyorum. hemde doktorumuz okadar ilgili...
yazık günah o parayla oğluşuna neler alırsın... özeller ticarethane hastalarada o gözle bakıyolar...

cnm ben de özel hast.ye götürüyorum ama ödediğim para toğlam 24 tl yarısını da devlet alıyo artık biliyosunuz benczel dr a gerek yok devlettekini beğenmediğim için gidiyoruz ve biz artık 2 ayda bir gidiyoruz dr bana gerek yok her ay gelmene dedi öyle bi dr bi daha bulamam die düşünüyorum ama şekerli yoğurt da neym,iş yaaa tamam çok da pimpirikli olmamak lazım ama bu da olmaz ki cnm?

canım her ay neden kontrole götürüyorsunuz ben sadece sağlık ocağına götürüyorum aşıları yapılınca orda gerekli kontrolleri yapıyorlar hasta olmadıktan sonra bence gerek yok üstelikte özel dr ben geçen ay kızımı öksürük ve burun akıntısı olduğu için önce sağlık ocağına sonra çocuk dr götürdüm inanın sağlık ocağındaki doktordan farklı bir ilaç ve teşhiş koymadı pişman oldum bi sürüde sıra bekledik hemde özel hastanede sana tavsiyem hasta olmadıkça götürme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…