ay deme canım ya beni de bugün araba tutut en son hamileliğimde tutmuştu. çok tırstım vlla.. gerçi biz korunuyoruz böyle bir ihtimal olabilirmi ya.bilmiyorumkismile ay allahım sen koru ..eyvahedigeldismileNe demek canım her zaman bekleriz vakit buldukça demek 2 tane var allah yardımcın olsun kilolaı det etme onlar ayaklanınca hepsi gider en azından öyle ümit ediyorum üstelik seninki katlkamalı gider çiftlerya bende 1 2 kere hamileyim sandım kusmam bile oldu ama değilmişim inş. sende şimdi olmassın 2 taneylene yaparsın:1shok:
estafurullah canım sizden pek bir farkım yok tecrübe konusunda kızlarla emekleyerek sıralayarak anneliği öğreniyorum. a.s.hoşgeldin canım her zaman bekleriz,bizde senin tecrubelerinden faydalanmak isteriza.s.
psikolojiktir caım psikolojiiik.i yani inşallahhh ay tırsıyom tırsıyom tırsıyommeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilekorkuyorum valla olmadı bi gitcem dr a canım ya
ya bendede var psikolojikmi bilemiyorum ama canım sürekli bişeyler istiyo(
canım senin için çok zor olacaktır. san tutma diyemem ama sütün azalıcak emdikçe için kıyılacak su içmek isteyeceksin. allah yardımcın olsun canım..emziren anneler ramazan yaklaşıyor oruç tutacakmısınız?ben nasib olursa tutmayı düşünüyorum ama kızım gün içinde 4_5 defa emiyo ve emmeden uyumuyo nasıl yapacam bilemiyorum :bbo:
saolun arkadaşlar ramazandan sonra bende alıştırıcam inş çünkü ramazanda 1ay annemde yatıcaz mecbur beraber evime gelince hemen alıştırıcam.bide bizim klimamız oturmaodasında kışın onu açıcam mecbur çocuğun park yatağını oturma odasına koymuştum ayrıyetten odasındada yatağı var şimdi park yatağını yatak odama alsam orda yatırsam diyorum ama gece orda ne yakıcamda ısıncaz.gündüz uykusnda oyun parkkında oturma odasındamı yatsa acaba diyorum gecede odasındaki beşiği yanıma alayım...siz kışın nasıl yatırıcaksınız uyku tulumu giydirip bişey yakarsak fazlamı gelir acaba biraz karışık oldu idare edin...
ikiz canım 1 ay öcesine kadar annemle birlikte bakıyorduk. annem memlekete gidince tek başıma kaldı. ama benimkiler hep yanlarında birileri olmaya alışmış. şimdi zorluyorlar beni. bir de huysuzlukları tuttumu ki bu günde 4-5 posta oluyor ev inliyor. o ağlıyor bende ağlarım diyip basıyolar yaygarayı. ama geçecek inşallah atlatacağız birlikte bu günleri.. zorluk olmadan güzellik olmazmış dimi amacanımmm tesekkur edrım benim oglum da zor bir bebek yalnız baktım 8 ay kadar
cok zorlandım soranlara ikinci mi aslaaaaaaa diyordum büyük konuşmuşum
demek kisempatiksalakcinni ben 4. ayda adet olmaya başlamıştım 7. ayda bebiş olmuş
bir test al merak ediyorsan için rahatlar
teşekkür ederim umarım bu bebek daha sakin bir bebek olur hayırlısıyla abisi fena....
bu arada benim oglum da kaç gün yatagında yatmayı reddetti hatta evde kullandığım
baston pusette bile yattı ve illa gelip karnımın üzerinde yatıyordu hissetti mi acaba?
bir kardeş geliyor bilemedim valla....şimdi diş yerleri aşağıdan iki tane kabarmış bu dişler
çıkınca huyu eski huyu olur inşallahkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım sana da sorayım ikiz mi bebeklerin ve nasıl bakıyorsun?
ayy canım hadi gözünüz aydın. darısı bizmkilerin başına. ikiside iyice huysuzluğu aldı yürüdü. diş yerleri iyice kabardı. ay bir çıksada rahatlasak valla. bu arada bir palayınca arkası pıtır pıtır geliyormuş. ay bu arada keşke sen görmemişlğe getiri arkadaşına görmesini sağlasaydın:))ne fenayım dimizemuszemusşekerim ben de haber vercektim dün arkdş geldi bi baktım benm oğlanın alt damağınde bi inci tanesi pirinç gibi bişi. delikafadulden zor çıkıyo ama dişler belli önceki gece uyutmadı beni sürekli mızıldadı kaç kez kalktım bilmiyorum dün gece de öyleydi.sürekli kucak istiyor iştah da gitti. meğer çıkıyomuş bak ateşten bi hafta sonra filan çıktı. ay çok sevindim iyice çıksın da diş buğdayı yapayım!!!!! zemuszemus darısı başınıza