2009 Kasm Anneleri

kizlarrrr neler duyuyorum makarna omlet kek ooooo mesela makarnayi nasil yiyor yutabiliyor mu? ben daha yemeklere anca gecebildim nohut pilav ayse kadin pilav turlu tabi patlicani haric oglumun
agzina putur gelirse bir ooooo diyor sonra devam ama zaten oglumun disleri de yeni cikti 2 alt
bir ust....

Bayramları seviyorum ben içimi bir manevi çoşku,çocuksu bir sevinç kaplıyor.artık birde bebişlerimiz yanımızda bayramlarda...herkese sevdikleriyle huzurlu,sağlıklı,mutlu bayramlar...........

domates soslu makarna veriyorum,ikiye boluyorum tekini çiğneye çiğneye yutuyor:)
tam olarak omlet değil tabiki rendelediğim yarım domatesi teflonda yağsız olarak pişiriyorum 1 dakka kadr sonra yumurtanın sarısını kırıyorum birde oyle pişiriyorum.
nartan'ın incileri hayırlı olsun bu arada..:lepi:

tesekkurler laremcigim hic cikmayacaklar zannetmistimkaydirigubbakcemile3
makarna konusunda tereddutluyum ama omleti denemek istiyorum tesekkurler tarif icinopuyorumnanaktan

Bu bayramın benim için anlamı çok büyük çünkü minik bir bayram şekerim var tatlımı tatlı şekermi şeker..hepinizin bayramı kutlu olsun nice mutlu bayramlara eşleriniz ve bebişlerinizle...opuyorumnanaktan

ay aynen canım tatlıların en ballısı var yanımızda yanlız ben dün bayramlık almadım kuzuma 1 hafta önce bişiler almıştım kardeşim niye çocuğa bişi almadınız deyince sıkıldı canım galiba alışveriş yapıcaz

ben de almıştım bir kaç gün önce sonra dışarı çıkınca dayanamadım tekrar bayramlık aldım.

Herkesin bayramı kutlu olsun.Bizde kızımla beraber ilk ramazan bayramımızı kutluyoruz. Çok hareketlendik artık durduğumuz yerde duramıyoruz. Yürüyünce ne olacak halimiz bilmiyorum.Dişlerimizde 5 tane cıktı 3 tane yolda. Katı gıdalar yiyebiliyoruz. İlk zaman bende cok kokardım yutamaz diye. Ama bir arkadaşım kızdı şimdi alışmazsa yutmayı ögrenemez diye o gazla pütürlü yemeyi öğrendik. Makarnayı ikiye bölüpte veriyorum ama genelde yüksük aldığım için bölmeme gerek kalmıyor.

selam kızlar nasılsınız kızımın ilk dişi bugün patladı çok şükür dün gece ateşli geçirdi bugünde ishal oldu akşamınada dişini patlattı...

selam kızlar nasılsınız kızımın ilk dişi bugün patladı çok şükür dün gece ateşli geçirdi bugünde ishal oldu akşamınada dişini patlattı...

hayırlı olsun dişiniz canım diğerlerinide kolaycacık çıkarır ,inş. bizim tatilde bitti hiç çıkamadım şu modtan yaaa zaten yeni oklumun idarecileri doğudaki eziyetçilerimden daha beter çıktı allah sonumu hayır etsin

amin canım inşallah ya...tatil modundan çıkmak çok zor tabiki,,,sanada işinde allah kolaylık versin canım

kızlar yeni bir tarif,oğlum seviyor... Malzemeler:

* 1 orta boy haşlanmış patates
* ½ haşlanmış yumurta sarısı
* 1 çorba kaşığı pekmez
* ½ kibrit kutusu tuzsuz beyaz peynir
* 30 ml devam sütü

Hazırlanışı:

Patates, yumurta sarısı, pekmez, beyaz peynir ve 30 ml devam sütü ezilip karıştırılarak leziz bir kahvaltı karışımı haline getirilir.

yarın hemen deniyorum tarifini umarım ömür de severek yer mert gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…