slm hanımlar
biz sonunda taşındık yerleştik anca bitti tamir işleri
internette de sorun vardıu anca gelebildim
oğlan gayet foırmunda sürekli kapıya gidip dışarı çıkmaya çalışıyor duvara tutunarak mutfağa diğer odalara gidiyor bir de acayip hızlı yetişemiyoruz annemle babam helak oluor benm dersim az ama yetişemiyoruz valla
bide gece en az iki kez emmeye kalkıyor bazen gece 4te bi uyanıyor sabaha kadar uyanığız nedne böyle bilmiyorum
bayrmda iki diş daha çıakrdık altta iki üstte iki diş oldu çok sevimli görünüyor
işe gtmek çok zormuş moralim bozuk oğluşum bana küs gibi duruyor el bile sallamıyor arkamdan
hatta öpmek istiyorum ama kafasını çeviriyor çok gücüme gidiyor
ilk gün ağladı ağlayacak gibiydim ama toparlamaya çalışıyorum
hala sünnet ettiremedik oku lda başladı artık zor bikaç gün evde olduğum bi zmana denk getirmek istiyorum hayırlısı
doğumgününe de a z kaldı ama burda hiç arkadaşım yok kimle kutluycaz bilmiyorum
cok sekersin laremcim ayol mobil hayata gecti demekdelikafadulden cok yoruyorlar insani
vallahi ben de bir de ekstradan bebek var offf ya cok zor karnimdakine yazik annesi
ne yiyebiliyor ne dinlenebiliyor bu yaramazin pesinde kosmaktan :sinifsinif:
babasi cok soylendigimi nsoyluyor tabi kendisi sadece 6-7 saatligine geliyor eve gece gunduz yok tek basima iki bebegede yetmeye calisiyorum ama anlamiyor :gitme:
hatta cok yoruldugumu soyleyince oglumu sevmiyor oluyormusum yaaa kafaya bak
bu erkeklerin kafasi nasil calisiyor ben hala cozemedim kizlar guclubacismile
slm hanımlar
biz sonunda taşındık yerleştik anca bitti tamir işleri
internette de sorun vardıu anca gelebildim
oğlan gayet foırmunda sürekli kapıya gidip dışarı çıkmaya çalışıyor duvara tutunarak mutfağa diğer odalara gidiyor bir de acayip hızlı yetişemiyoruz annemle babam helak oluor benm dersim az ama yetişemiyoruz valla
bide gece en az iki kez emmeye kalkıyor bazen gece 4te bi uyanıyor sabaha kadar uyanığız nedne böyle bilmiyorum
bayrmda iki diş daha çıakrdık altta iki üstte iki diş oldu çok sevimli görünüyor
işe gtmek çok zormuş moralim bozuk oğluşum bana küs gibi duruyor el bile sallamıyor arkamdan
hatta öpmek istiyorum ama kafasını çeviriyor çok gücüme gidiyor
ilk gün ağladı ağlayacak gibiydim ama toparlamaya çalışıyorum
hala sünnet ettiremedik oku lda başladı artık zor bikaç gün evde olduğum bi zmana denk getirmek istiyorum hayırlısı
doğumgününe de a z kaldı ama burda hiç arkadaşım yok kimle kutluycaz bilmiyorum
kızlaaar günaydın nasılsınız??
kizlar selam nasilsiniz? biz de iyi olmaya calisiyoruz yardimci bayanla anlasamadik
daha dogrusu nartan sevmedi hic gitmek istemedi nedense cokta sevimsiz biri degildi ama
vardir bir sebebi dedik ve bekliyorum iyi birisi olana kadar kimseyi evime almak istemiyorum
zaten tanidik vasitasiyla ariyorum ben basinda oldugum halde bile ne zor ya bakiciyla
ugrasan anneleri cok iyi anliyorum......
kizlar yine bir sorum olacak bebeklerinizi gece besliyor musunuz? nartan bey memeden kesildikten
sonra gece 1 kez uyanip su icip yatiyor sonra saat 5-5.30 gibi uyanmadiysa ben uyandirip
sut iciriyorum o kadar saat ac kalir mi acikir mi? endise ediyorum acaba hic uyandirmasam mi?
ayyy karar veremedim siz nasil yapiyorsunuz ??? sukur memeden kesildi ve unuttu sayilir
zor bir surecti yakasi acik birseyler bile giyemedim acip emmek istiyordu...kaydirigubbakcemile2
gunaydın,iyiz biz oğlumlaopuyorumnanaktan.sen ve bebişin nasılsınız
canım aynı düşünce bendede oluyo.gece burak illa uyanıyor ve süt içiyor yoksa sürekli dönüp duruyor.doktor verme kilosu çok diyo ama napıyım acıktımı diye düşünüp veriyorum...bazen çok nadir 6saat uyuyo süt içmeden..demekki duruyo içmeden diyorum ama kararsızım hala....gece uykumuz 2gecedir yok delircem dün gece 3de uyudu..akannehir
bir kaç yerde bebek istemediği halde gece beslemek refluye sebep olur diye okudum,sizde bir araştırın yada doktora sorun isterseniz.
benimkininde bellı saatleri yok ama genel olarak 10 gibi uyumuş oluyor.12 yı bulduğuda oluyor,8 de uyuyup kaldığıda.mesela dun 11.30 da yattı.gece uyanıp emme seanları dışında 7 de uyundı.emzirdim altını değiştirdim oynadık.8 de tekrar uyuttum çunku bellı uykusu var mızlıyor,daha hala uyuyor.bu ekstra bir gun ama normalde 9 da kahvaltı faslımız olurdu.şimdi kalkçakta kahvaltı yapacaz neden boyle oldu anlamadım bendesempatiksalakcinni
normal gunumuzde 10 da uyur,8 de kalkar.arada bugun olduğu gibi sapıtır benim oğlam,sende op oğluşunu..
öperim sağol cnm...desede bebişlerin sağı solu belli olmuyor:)))benimki normalde engeç 10da uyurdu sabah 9gibi kalkardık ara ara uyanarak sürekli tabii...var bi derdi heralde..ama zor oluyo..kızımda okula gidiyo 3de yattık..6ya doğru kaktım kızı okula yolladığımda saat 7,10 du..uyuyayım dedim 8de kalktı velet ölüyorum uykusuzluktan..şu uykular bi düzelse süper olucak....gündüzde hiç durmuyo yürümeye çalışıyo emekliyo önüne gelen yere tırmanıyo ayağa kalkıyo eşyaları yere atıyo çok yararmaz oldu ya..kızım böyle değildi.burak hiç durmuyo..kafamçokkarıştı
sevin naber?gordüm seni aşağıdasınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?