inşallah yeni okulun senin için iyi olur...
kızlar yeni bir tarif,oğlum seviyor... Malzemeler:
* 1 orta boy haşlanmış patates
* ½ haşlanmış yumurta sarısı
* 1 çorba kaşığı pekmez
* ½ kibrit kutusu tuzsuz beyaz peynir
* 30 ml devam sütü
Hazırlanışı:
Patates, yumurta sarısı, pekmez, beyaz peynir ve 30 ml devam sütü ezilip karıştırılarak leziz bir kahvaltı karışımı haline getirilir.
ha şöle paylaşın tarifleri kızlar bende öyle orjinal şeyler yok... sağol canım yapıcam en yakın zamanda
ömure ve cemreye afiyet olsun,yarasın,lop lop et olsun:)milupanın sitesınden arakladım ben bu tarifi guzel seyler var,tavsiye ederim.opuyorumnanaktan
kızlar doğum günleri yaklaşıyor paylaşalım neler yapacaklarımızı
çok çabuk geçti 40 gün 3 ay 6 ay derken 1 yaşını doldurucak kuzularevet ya zaman ne çabuk geçti allahım inş. bir sorun olmazdı şaşaalı bir kutlama yaparız bir şeyden hevesimi alayım bari:)))
bizim bayramınn 5 gününe denk geliyo rçok kalabalık bol ikramlı eğlenceli müzikli bir parti planlıyorum ama bakalım sayıya göre ya evde yada uygun fiyatlı mekan bulursam öyle bir yerde yapmak istiyorum ama şöyle bi yoklama yaptım mekan fiyetları çok pahalı
davetiyeler hangi sayfadaçok çabuk geçti 40 gün 3 ay 6 ay derken 1 yaşını doldurucak kuzular
bizim 1 kasım pazartesi pazar akşamüstü 1-2 saatlik çok müzikli olmayan bol süslü bir kutlama yapalım diye düşünüyorum çünkü Deniz erken uyuyor bizim burda annem ve abimden başka akrabamız yok iş arkadaşlarımızı çağırıcaz 15-20 kişi olur nette araştırırken çok güzel davetiyelerden buldum ve gelenlerede üzerinde Denizin resminni bulunduğu küçük sabunlardan yaptırmayı düşünüyorum.
davetiyeler hangi sayfada
bir de kizlar yan blokta oglumdan 1 ay kucuk bir arkadasi var o resmen yuruyor
9 adim atti bizde cok sekerdi ve 20 gundur falan boyle dedi annesi ben de istiyorum yaaa
oglum sadece birkac saniye ayakta duruyor esyalardan tutunarak siraliyor ama
yurumeye pek hevesli gorunmuyor:sinifsinif: bir de oglumu isirmaya cirmalamaya
calisti bizim ki bilmezki oyle seyleri nolacak bilmiyorum gozum hep uzerindeydi
birsey yapmasin diye offf ya boyle arkadaslardan nasil koruyacagiz bebeleri
onun abisi ogretiyormus boyle hircin olmayikaydirigubbakcemile
mertte sıralıyor,poposunun ustunde iki dakka durmuyor,mobil hayata geçtığinden beri:)veee hala yorulmuyor ben onun peşinde koşmaktan yoruldum,bittim bugun.sabah 8,30 dan beri iki kere uyudu oda toplasan 1,5 saat anca eder.son bir saattırde onu sallıyorum.sonuç uyumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?