2009 Kasm Anneleri

selaml kızçeler..
oglum ve ben geldık 2 ay sonunda,köydeydık serın serın temız hawayı aldık geldık
oglumun 6 d,işi war sıra köpek dıslerınde basladı ucları damakları acıtmaya.
kızlar ,yeni tarıfler warmı benım oglum ne pişirsem ondan yıyor ona oel bısey hıc yapmadım
hep sofrada bızımle yıyor ayrı yemıyor kahwaltıyıda aynı bız gıbı yapıyor
sızlerde durum ne gecmıse bakıcam yarın ama sımdı yatıcam herkesı optuk

ha şöle paylaşın tarifleri kızlar bende öyle orjinal şeyler yok... sağol canım yapıcam en yakın zamanda

kızlaaaaaaaaaaaaar nasılsınız.ne zamandır giremiyodum nete...taşınmaderdi çıktı kapattık neti..ev ara taşı yerleş derken daha dün açıldı net..oh be dedim..internetsizlik ne zormuş.))))))))))hepinizi çok öptüm....bebişler nasıl?büyümüştür herkesinki...benimki 10aylık oldu tosunlukda hala devam ediyo...rejim verdi doktor ama obur anacım bu ne yapsak boş ...kaydirigubbakcemile3

ha şöle paylaşın tarifleri kızlar bende öyle orjinal şeyler yok... sağol canım yapıcam en yakın zamanda

ömure ve cemreye afiyet olsun,yarasın,lop lop et olsun:)milupanın sitesınden arakladım ben bu tarifi guzel seyler var,tavsiye ederim.opuyorumnanaktan

ömure ve cemreye afiyet olsun,yarasın,lop lop et olsun:)milupanın sitesınden arakladım ben bu tarifi guzel seyler var,tavsiye ederim.opuyorumnanaktan

sağol canım inş. olur artık hiç bişi kısmıyom inek sütüylede bişiler yapıp veriyom 1 yaşını doldurcaktım ama kısmıcam yoksa yemiyen bir çocuk çok zor bir yere gitmeyi bu yüzden istemiyorum

bizim bayramınn 5 gününe denk geliyo rçok kalabalık bol ikramlı eğlenceli müzikli bir parti planlıyorum ama bakalım sayıya göre ya evde yada uygun fiyatlı mekan bulursam öyle bir yerde yapmak istiyorum ama şöyle bi yoklama yaptım mekan fiyetları çok pahalı

evet ya zaman ne çabuk geçti allahım inş. bir sorun olmazdı şaşaalı bir kutlama yaparız bir şeyden hevesimi alayım bari:)))
çok çabuk geçti 40 gün 3 ay 6 ay derken 1 yaşını doldurucak kuzular

bizim 1 kasım pazartesi pazar akşamüstü 1-2 saatlik çok müzikli olmayan bol süslü bir kutlama yapalım diye düşünüyorum çünkü Deniz erken uyuyor bizim burda annem ve abimden başka akrabamız yok iş arkadaşlarımızı çağırıcaz 15-20 kişi olur nette araştırırken çok güzel davetiyelerden buldum ve gelenlerede üzerinde Denizin resminni bulunduğu küçük sabunlardan yaptırmayı düşünüyorum.

davetiyeler hangi sayfada

ben doğum gunu düşünmuyordum,daha 1 yaşındaki bebek ne anlar diyordum ama eşim heveslı çıktı.onun planları varmış,pasta yaptıralım,yakın akrabaları çağıralım diyor.ben aaçıkçası biraz gereksiz goruyorum.çekirdek aile olarak kutlarız diye düşünüyordum ama eşim isteklı olunca onunda hevesini kırmak istemiyorum.bakalım zaman ne gosterecek.

kizlar selam nasilsiniz? biz de iyi olmaya calisiyoruz yardimci bayanla anlasamadik
daha dogrusu nartan sevmedi hic gitmek istemedi nedense cokta sevimsiz biri degildi ama
vardir bir sebebi dedik ve bekliyorum iyi birisi olana kadar kimseyi evime almak istemiyorum
zaten tanidik vasitasiyla ariyorum ben basinda oldugum halde bile ne zor ya bakiciyla
ugrasan anneleri cok iyi anliyorum......

kizlar yine bir sorum olacak bebeklerinizi gece besliyor musunuz? nartan bey memeden kesildikten
sonra gece 1 kez uyanip su icip yatiyor sonra saat 5-5.30 gibi uyanmadiysa ben uyandirip
sut iciriyorum o kadar saat ac kalir mi acikir mi? endise ediyorum acaba hic uyandirmasam mi?
ayyy karar veremedim siz nasil yapiyorsunuz ??? sukur memeden kesildi ve unuttu sayilir
zor bir surecti yakasi acik birseyler bile giyemedim acip emmek istiyordu...kaydirigubbakcemile2

bir de kizlar yan blokta oglumdan 1 ay kucuk bir arkadasi var o resmen yuruyor
9 adim atti bizde cok sekerdi ve 20 gundur falan boyle dedi annesi ben de istiyorum yaaa
oglum sadece birkac saniye ayakta duruyor esyalardan tutunarak siraliyor ama
yurumeye pek hevesli gorunmuyor:sinifsinif: bir de oglumu isirmaya cirmalamaya
calisti bizim ki bilmezki oyle seyleri nolacak bilmiyorum gozum hep uzerindeydi
birsey yapmasin diye offf ya boyle arkadaslardan nasil koruyacagiz bebeleri
onun abisi ogretiyormus boyle hircin olmayikaydirigubbakcemile

denizde sıralıyor 10sn kadar taytay duruyor. bizimkide bilmiyor öyle şeyler biz bayramda köye gidicez bende orda korkuyorum ordakilerin hepsi birarada büyüyorlar benimkini naparlar bilmiyorum o yüzden pek yalnız bırakmayı düşünmüyorum açıkçası

mertte sıralıyor,poposunun ustunde iki dakka durmuyor,mobil hayata geçtığinden beri:)veee hala yorulmuyor ben onun peşinde koşmaktan yoruldum,bittim bugun.sabah 8,30 dan beri iki kere uyudu oda toplasan 1,5 saat anca eder.son bir saattırde onu sallıyorum.sonuç uyumadı

artık kimse buralara uğramıyorgerçi benimde pek vaktim olmuyor artık ama yinede arada bakmaya çalışıyorum.nerdesiniz kızlar ya...

cok sekersin laremcim ayol mobil hayata gecti demekdelikafadulden cok yoruyorlar insani
vallahi ben de bir de ekstradan bebek var offf ya cok zor karnimdakine yazik annesi
ne yiyebiliyor ne dinlenebiliyor bu yaramazin pesinde kosmaktan :sinifsinif:
babasi cok soylendigimi nsoyluyor tabi kendisi sadece 6-7 saatligine geliyor eve gece gunduz yok tek basima iki bebegede yetmeye calisiyorum ama anlamiyor :gitme:
hatta cok yoruldugumu soyleyince oglumu sevmiyor oluyormusum yaaa kafaya bak
bu erkeklerin kafasi nasil calisiyor ben hala cozemedim kizlar guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…