budanda hayılı olsun diyorum canım doğum günümüz yaklaşıo bakktım bayramın 1. günü iimi kötümü bilemedimkızlarrr uzun zamandır girmiyordumm kızım yürüyo 20 gündürr:)delikafadulden her yerdee ama çok mutluyum paylaşmak istedim
mrb arkadaşlar bende kasım annesiyim bugüne kadar hep sizi takip ettim yazdıklarınızı okudum ama yazmamıştım.benim bebeğim kağıt hastası sürekli kağıt yiyo nerde kağıt gazete vs. bulsa hemen ağzına götürüyor sizlerdede böyle sorunu olan varmı?
kızlarrr uzun zamandır girmiyordumm kızım yürüyo 20 gündürr:)delikafadulden her yerdee ama çok mutluyum paylaşmak istedim
evet canım benim kızımda yiyo ağzını peçete ile silerken elimden çekip ağzına atıyo bıraksam iştahla bitirecekkaydirigubbakcemile3 bana bi armrb arkadaşlar bende kasım annesiyim bugüne kadar hep sizi takip ettim yazdıklarınızı okudum ama yazmamıştım.benim bebeğim kağıt hastası sürekli kağıt yiyo nerde kağıt gazete vs. bulsa hemen ağzına götürüyor sizlerdede böyle sorunu olan varmı?
benim oğlumda yapıyor ama yutmuyor çiğniyormrb arkadaşlar bende kasım annesiyim bugüne kadar hep sizi takip ettim yazdıklarınızı okudum ama yazmamıştım.benim bebeğim kağıt hastası sürekli kağıt yiyo nerde kağıt gazete vs. bulsa hemen ağzına götürüyor sizlerdede böyle sorunu olan varmı?
maşallah kızlar sanırım daha hızlı bu konuda bizimki daha adım atma aşmasına geçemedi ayakta tutnmadan durabiliyor bide kendine alkış yapıyor ama adım daha yokkızlarrr uzun zamandır girmiyordumm kızım yürüyo 20 gündürr:)delikafadulden her yerdee ama çok mutluyum paylaşmak istedim
kızlar özellikle emziren anneler adet düzensizliğiniz oluyormu? ben doğumdan sonra 2 kez düzenli 1 kez düzensiz adet oldum onda sonrada hiç olmadım en son 26 temmuzda adet olmuştum 2 ay geçti hala bi şey yok hamilede değilim korkmaya başladım hormonlarımmı bozuldu yoksa:bbo:
nazar değmesin maşallah kzınakızlarrr uzun zamandır girmiyordumm kızım yürüyo 20 gündürr:)delikafadulden her yerdee ama çok mutluyum paylaşmak istedim
evet aynen benim oğlumdada demir eksikliği varevet canım benim kızımda yiyo ağzını peçete ile silerken elimden çekip ağzına atıyo bıraksam iştahla bitirecekkaydirigubbakcemile3 bana bi ar
kadaşım kağıt peçete vs yiyen çocuklarda demir eksikliği olduğunu söyledi şimdi demir damlasını vermeye dikkat ediyorum
ayyy super ya hayirli olsun bakalim ne guzel masallah kizina bizim oglanlar
tembelkaydirigubbakcemile2
bizde de yavastan ayakta durma ellerini birakarak var ama henuz adim atamadi
ahh canim gorsen iki elini bir gayretle birakiyor sonra telasla tekrar tutuyor himmmm
her halleri cok ama cok guzel saglikla insallah herbir seyi de yaparlar
sekercikkkk neredesin ayol netim geldi dedin dersler pek agir degil dedin
ama yoksun umarim hersy yolundadir haber bekliyoruz senden oglusundanopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar.Bebişlerin yaramazlıklarından bahsetmişsiniz benim oğlum da çok hareketli.Işık hızıyla falan emekleyip heryeri karıştırıyor.Ama ben salona bir oyun halısı serdim üzerinde birsürü oyuncak mutlaka ilgisini çeken bişey oluyor gidip oynuyor salonumuz bayağı bir dağınık ama olsun artık.Sizler çok zor diyorsunuz ya arkadaşlar benim bir de 5 yaşında bir oğlum var ve üstüne üstlük anaokuluna başladı ve gitmek istemiyor.Hergün 1 saat sabahın köründe dil döküyorum,binbir zahmetle giydiriyorum ,ufaklığı uyandırıyorum onu da giydirip oğlumu okula bırakıyorum.Sonra eve dön miniğe kahvaltı yaptırt,malum hareketliler onunla oyna,sonra uyutup öğle yemeğini hazırla ,ortalığı topla ,akşam yemeğini yap,bu arada tabi meyve,öğle yemeği,emzirme falan sonra yine aynı durum oğlumu giydir abisini almaya git ..vs......1 haftada yorgun düştüm.şimdi abi kardeş oyun oynuyorlar da yarım saat takılayım dedim.2 çocukla inanılmaz zor arkadaşlar kendinize ayırabildiğiniz vakit hiç yok.Hep bir koşturmaca.Allahtan oğullarım öyle yaramaz çocuklar değil de oradan kazanıyorum.Biran önce 1 senenin geçmesini istiyorum şöyle Tuğra da 2 yaşına gelsin işte o zaman süper olacak.Eşimle gezmeyi çok severiz.Bu bayramda çocuklarla 2 günlüğüne ayvalığa bile gittik.Hftasonları hep dışardayız nasıl beceriyorum bilemiyorum ama çok yorulduğum kesin.
merhaba,bende inşallah 2010 kasım annesi olucam. Bişey sormak istiyorum bebek kıyafetlerinde 74 cm hangi ayda giyilebiliyor? 8-9 aylık bebekler giyebilir diyorlar ama siz deneyimli olduğunuz için danışmak istedim
evet canım bebeğin gelişimine bağlı ama bu dediğin ölçüler 9-10 aylık bebeklere göre
o kadar hızlı gelişiyolar ki kıyafet yetiştiremiyosun Allah yardımcın olsun ama ilk zamanlar çıtçıtlı badiler dışınlda fazla kıyafet almamanı öneririm çabuk büyüyolar çünkü hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar olur inş.
evet canım benim kızımda yiyo ağzını peçete ile silerken elimden çekip ağzına atıyo bıraksam iştahla bitirecekkaydirigubbakcemile3 bana bi ar
kadaşım kağıt peçete vs yiyen çocuklarda demir eksikliği olduğunu söyledi şimdi demir damlasını vermeye dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?