2009 Kasm Anneleri

ahhh ahhh sekercik ayni benim oglumu anlatmissin hay allahim yaaa bizimki de
arada suratimiza saaappp diye vurmaz mi??? boyle seviyor biz bambam diyoruz kendisine
tas devrinde varya herseyi alip alip yere carpiyor oynamadigi tek sey oyuncaklri
artik kupler kutular ve kitap haric oyuncak almamaya karar verdim, bir de biraz buyusun tahta oyuncaklari puzzle lari falan var onlari tercih etmeyi dusunuyorum bakalim....

calisan anne olmak harbiden zor olmali evdeki hersey yine sana bakiyor ama bir de
calisiyorsun.......

gece uyumalari duzelmisti oglumun ama birkac gundur bozuldu acaba diger disler mi geliuor sizinde olabilir tabi.....

bir de yurume konusu ne acele ettin be sekercik daha yasina kadar anca yurur acele
etme annesi kaydirigubbakcemile3

laermcim ben adim adima uye oldum simdilik iki aylik geldi
alistirmalar var onlara gore oyun oynayarak gelisimini sagliyorsun
simdilik memnunumkaydirigubbakcemile3

cnm zor gerçekten de... ben de salonun ortasına bi sepet oyuncak koydum ama bizimki oturmuyor ki yerinde hemen koltuğa tutunup kalkıyor hepimiz yanında bile olsak mutfağa ya da antreye doğru yola çıkıyor mutfakta gidip tüpü kurcalıyor dolapları çekeliyor hatta yer sofrasını çeke çeke salona getirmeye bile çalışıyor üstelik ben işe giderken el bile sallamıyor küsüyor bana işten geliyorum emmek için geliyor kucağıma, emerken de tokatı yapıştırıyo nereme denk getirebilirse suratıma boynuma enseme... çimdik atıyor göğsüme akşamları erkendne uyuyor sonra da gecede 6-7 kez uyanıyor sanırım benim işe gitmeme tepki koyuyor oğluşum... artık ev işi yapamaz oldum hiç bi şeye yetişemiyorum üstelik evde yapmam gerekn okuldan getirdiğim işler de oluyor eşim de dalga geçiyor sen daha okulu bitiremedin ne zaman mezun olcan die... çok yoruluyorum kızlar herkes mi böyle acaba? ev hanımlığı ile iş bir arada zordu ama annelikle çok daha zormuş ben mi beceriksizim okuldan gelince tabanlarım sızlıyor hep ayaktayım geceden zaten uykusuz oluyorum bi de oğlanla ilgileniyorum eşim de arada söyleniyor bu ev neden böyle diye valla yoruldum artık moralim bozuluyo kızlar ay, sabah sabah eşim buzdolabını neden silmiyosun die sinirlendi sanki çok zamanım oluyo ben gezmekten tozmaktan yapamıyorum gibi... o sinirle kahvaltı yapmadan çıktım gittim işe. zaten sütüm de azaldı sanırım moralim ona da bozuluyo keşke daha uzun süre şakır şakır gelseydi ama artık o kadar değil...

tatlım o kadar kafana takma ev işlerini bebeklerimizle ilgilenmek onceliğimiz bizim.ev dağınık olsun buzdolabı sık sık silinmeyıversin ne olacak.erkrk milleti bazen haddini aşıyor,sen çalışıyorsun hangi ara yetişeceksin herseye.

mert hazırladığım herseyın anca yarısını yıyor 2 gundur 5,6 oğun yerken şimdi ancak 3 oğunu tamamlayabiliyoruz.gunduz desen hiç emmıyor gibi birsey,gece doğru duzgun iki kere emiyor.ne yapcam ben ya doktora gidip kaç kilo olduğunu görmekten korkuyorum o yuzden erteliyorum gitmeyi.ilk ek gıdaya başladığımızda ne verirsem iştahla yıyordu.son iki aydır birseyler oldu sıcaklardandır dedik sıcaklar geçti hala iştahsız.ilk zamanlar iyi kilo aldıda şimdilik o kilolar kurtarıyor,yoksa son iki aydır 400 gram aldıboy,kilo tablolarında normal değerlerde ama yınede uzuluyorum .bu hızla az kılo almaya devam ederse alt sınırlara girecek yakındaoff çok canım sıkıldı şimdi yazaken..

ayyy hic sorma bu babalarin bazen dusuncesizce konusmalari gercekten
hassas olan dengemizi iyice bozuyor ben bir de hamilelik psikolojisi gercekten
zor yani ben de cok yorgunum bir seye yetemiyorum yemek bile yeddirmiyor
bu oglusum diye anlatmaya basladigimda bu anlattiklarimdan oglumu sevmiyorum
sonucunu cikarmisti isteeeee once cok uzuldum ama nolacak ben yipraniyorum
hem de karnimdaki bebek......

bak sen de kahvalti etmeden cikmissin hem senin icin calisiyorsun enerji lazim hem de
oglunu emziriyorsun aslinda takmamak lazim da nerede biz de o vurdumduymazlik
eminim sonra dusununce uzulmustur oyle soyledigine ama..... peki canim
annen bakiyor ogluna acaba yardimi olmuyor mu sana??? oglun uyuyunca en azindan??

laremcim yapmayin kizlar bu mevsimsel gecislerde boyle haller herseyi cok takmalar
olurmus normalmis birazda ondan boyleyiz sanirim....

merak etme mert guzel kilo almistir belki istahsiz zamanidir hem nartan gecen ay
istahli bir ayiydi 150 gr aldi 2 cm boyu uzadi dr normal dedi ben de takmadim
zaten bu aylarda artik 1 kilolar falan alinmiyormus 400 gr cok iyi bence takma...

bu adim adim sana 9. aydan itibaren mi gelecek? hayirli olsun bu arada....

eşim netten başvurmuş geldi bize kitap 4.5 tl kargo dışında bişi ödemedik çok beğendim hemde işitme engellilerdede kullanabilirim kaydirigubbakcemile5

laermcim ben adim adima uye oldum simdilik iki aylik geldi
alistirmalar var onlara gore oyun oynayarak gelisimini sagliyorsun
simdilik memnunumkaydirigubbakcemile3
bende larem yazınca keşfettim üye olmayı düşünüyordum memnun almana sevindim aylık gelen paketlerin içeriğini açarmısın neler geldi

çalışan anneler olarak hepimiz öyleyiz yani en azından bende senin gibiyim tabi sen yeni işe başladığın için bunları yeni yaşıyorsun ben mayısta başladım işe ve artık takmıyorum evin dağınıklığını eşim genelde bişey söylemiyor arada söylediğindede bu kadar yetişebiliyorum diyorum bütün gün işte çalışıyoruz akşam bebişlerle ilgilen gece emzirmeye kalk eeeee bizimde bi sınırımız var çok kafana takma canım sütünde azalsada artık önemli değil maşallah bu zamana kadar şakır şakır emdiler bu kadar ememeyenler bile var artık emecekleri çay kahve niyetine

bence gayet iyi almış canım diş durumları nasıl

banada geldi iş yerinde gören herkezde iştedi

s gumus cugum ornegin ilk kitapta birseylerin uzerini kapatip mesela araba
araba neredeymis oynuyoruz daha sonra kendi oyuncaklariyla saklayip
\bulabiliyor bu ay kupler gondermisler onlarla attiiiii oyunu oynuyorsunuz ve vucudumuzu
kesfedelim var eller ayaklar yuz ifadeleri uzgun mutlu gibi iste zaten cabucak dikkatleri
dagiliyor iste o ana kadar ne ogrense kardir diyoruz.....

umarim sen de memnun kalirsin canim

güzelmiş peki canım kitapların sayfaları kalınmı deniz çok seviyor kitap gibi çevirebileceği şeylere bakmayı küçük albümleri bile çok seviyor ama tabi yıpratıyor onun için soruyorum

selam kızlar
nasılsınız benım dorugumda tıpkı sızın bebıslerınız gıbı yaramaz ıdare edıyoruz ama
su egıtıcı kıtap lınklerını bı ara yazın kızlar ya bend ebakayım

kitap 3,4 gun içinde geliyor,guzel bir kitap yanında dergiside var,ileriki yıllarda da o dergiye abone oluruz artık.:hulya:
9 aydan itiberen gelecek adım adım.hızlandırılmış kurs vereceğim mertesempatiksalakcinni

kıralama sitesini gormuştum daha once evet dediğin gibi ilginç,fiyatlarda uygun aslında.oyuncakların durumu nasıldır ,kullanılmaktan yıpranmış olabilir diye duşunmuştum o an.

ben kızımda bu anaokulu dergilerinin hepsini aldım
şu an 3. sınıfa gidiyo
hala proje ve performans ödevlerinde resimlerini kullanıyoruz
fena değil.
ama bizim için çok erken
anca bizim bebeler dergiyi yer

kızlar dua edin ben gribim ogluşummda oluyo galiba hiç bişey yemiyo çok şükür emmesi iyi ateşi yok ama severek yediği şeyleri bile yemiyoooooo

bebeklerimiz artık 1 yaşına yaklaşıyorlar ne gibi hazırlıklar yapıcaz annler izim doğum gunumuz 24 kasım şimdiden duşunuyırum ama sizin fikirleriniz nelerdir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…