2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun inş. çabuk iyileşirsiniz

selam kızlar ben fena halde grip olmuştum h.sonu, oğluma da geçti ne yazık ki. dün dr a götürdük ilaç veriyoruz bugün sabah beri bişey yememiş işten bi geldim bana saldırdı emdi şlimdi de uyuyo bi haftadır da simsiyah kaka yapıyodu söylemeyi unutmuşum doktora. şimdi tel açıp sormak da ayıp geliyo neden acep bilen var mı demir ilacı alıyo ya ondan mı ki ferrum veriyoruz halen. sizde ne var ne yok
doğumgünü bizim 4 kasım beni de bi düşüncedir aldı ne yapsak die zaten kimse olmıcak doğumgününde çocuğun burda arkadaşım yok bi ay oldu taşınalı. annemle babam yanımızda olcak bi tek. pasta hazırlarım ben, bolca balon aldım renk renk onları şişireceğim odayı balonla kaplarım hoşuna gider sanırım. çağırdığım kimse olmıcak ya, ne gibi bi hazırlık yapsam bilemiyorum sevdiği yiyecekleri yaparım oğlumun. onu eğlendirmek ana amacım ne de olsa.aslında ilk doğumgünü kimse gelmese de kuru kuru geçsin istemiyorum kameraya alırız fot çekeriz ne bileyim anısı kalır işte. ben bi de fotoğrafçıya gidip fot çektirmek istiyorum

dün akşam deniz uyuduktan sonra eşimle otururken kamerada denizin resim ve videolarını pcye atayım dedim videolara bakıyorduk neler çekmişiz diye birden farklı bir görüntü çıktı annemin sesi geliyor kamera halıyı çekiyor deniz kameraya bayılıyor gördümü istiyor oynarken kayıt etmeye başlamış annem abime kzııyor söyleniyor denizde yerde halını üstünde oynuyor görüntülerden anladığımız kadarıyle 6-7 dk kaydetmiş asıl sonunu izlediğimizde eşimde bende şok olduk annem denize bağırıyor ve kayıt bitiyor o anda sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü eşim dönüp bana baktı ne söyleyeceğimi şaşırdım kaldım işi bırakıp kendim bakmayı düşünüyorum gece doğru düzgün uyuyamadım hep aklıma geldi eşim tabi küplere bindi bu akşam izlettirip bi cevap beklicez bakalım ne olacak sizce ne yapmalıyım

ay canım çok kötü bir durum
senin annenmi kayınvalidenmi.
acaba süreklimi öyle bağırıyor diye düşünmüşsündür ama sanmam canım
sonuçta öz torunu torun evlattan tatlıdır derler ya,

ahhh ahhh bu mecburiyetler
her anne bebeğine kendi bakmak ster ama şartlar
sende üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun

ay canım çok kötü bir durum
senin annenmi kayınvalidenmi.
acaba süreklimi öyle bağırıyor diye düşünmüşsündür ama sanmam canım
sonuçta öz torunu torun evlattan tatlıdır derler ya,

malesef benim annem kayınvalidem olsa bu kadar üzülmezdim sevmemesinden değil ama annem sinirli biridir ama denize böyle davranacağını düşünmemiştim

ahhh ahhh bu mecburiyetler
her anne bebeğine kendi bakmak ster ama şartlar
sende üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun

inşallah hayırlısı olur hayret ediyorum nasıl kameranın düğmesine basmış ve kaydetmiş Allah işte görmemizi istedi gördük yoksa nerden aklımıza gelecek

canım ilk abime kızıyo demişsin ya belki o sinirlilikle söledi ne diye bağırdı ne dedi mesela belki kemra elindediye bişi olucak diye bağırmıştır hemen yanlış algılamayın bence...

canım ilk abime kızıyo demişsin ya belki o sinirlilikle söledi ne diye bağırdı ne dedi mesela belki kemra elindediye bişi olucak diye bağırmıştır hemen yanlış algılamayın bence...
evet o sinirle söylenmiş bişey ama öyle bağırılmaz inan, bide bu sinir durumu hiç geçecek bişey değil problemler var abimle ilgili ve bunlar denize yansıyacak
bence annenle sen konuş bu konuyu
eşini karıştırma ki annende madem sinirli ortam gerilmesinn

dün akşam eşim gelmeden ben konuştum önce kamerayı izlettiğimde güldü ve ne var bunda dedi iki laf söylemişim ne kadar abartıyorsunuz ben bu kadar bakıyorum o zaman otur kendi çocuğuna kendin bak dedi yani onun için gayet sıradan bi durum akşam eşim telefonla arayıp gayet sakin ve güzelce konuştu karşılığında hiç bişey dememiş bugün sabah asık bi suratla geldi annemin oğluma uzun süre bakmasını istemiyorum denizin psikolojisi için 2-3 yıl kendim bakmayı düşünüyorum kış sonu yada daha erken işten ayrılıcam son kararımız bu

çalışmamak kendin bakmak gibi imkanın varsa bencede bunu kullan.her zaman çalışma hayatına geri donebilirsin.bebeklerin ilk 3 yılı hayatının şekillendiği donem o donemde yanında olarak onu en iyi şekilde sen yetiştırebilirsin.hayırlı olsun kararın canım,bence en doğrusunu yapıyorsun.

şekercik geçmiş olsun ya tam mevsim değişimi herkes hasta,allah şifa versin.oğlumda bir kaç kere siyah kaka yaptı birsey yapmadım kendi kendine düzeldi nedendir bende bilmiyorum.ilk yaşında studyo ortamında foto çektirmek iyi fikirmiş...

evet canım bende öyle düşünüyorum sağol herşeyde bir hayır varmış

merhaba arkadaşlar;
çok uzun zaman oldu uğramayalı bende 2009 kasım annesiyim 23 kasım doğumlu oğlum var allah bağışlarsa oğlum 2 aylıktı çalışmaya başladığımda halen çalışıyorum gerçekten çok zor geliyor bazen ama napalım herşey evlatlar için

sgumus arkadaşım senin durumunada çok üzüldüm inanki annen yaşlıysa tahammül daha az oluyyaşlılarda kafaları kaldırmıyo gürültü patırdı bence çocuğa bakacak insan 30-40 lı yaşlarda olmalı çocuk bakmak gerçekten zor hele bizim şu dönemlerimiz çok yorucu durdukları yerde durmuyorlar ha düştü düşecekler derken arkalarından koşturmak gerekiyor hep allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

sgumus cnm annen sana bakmış ve büyütmüş bu açıdan da düşün ama eğer kendin bakabiliyorsan hiç durma kendin bak. ben işten gelince oğlan tepemden inmiyor ah diyorum ne vardı okuyup meslek sahibi olacak? oğluma kendim bakmak, her anını her gelişmesini yakından izlemek isterdim en doğru kararı sen vermişsin zaten canım hayırlısı olsun inş.

biz gribi baya geçirdik zorla da olsa ilaçları içiriyoruz ama iştah filan kalmadı hiç umarım çok zayıflamaz. bu ay 500 gr almıştı zira. siyah kakayı dr a söylemeyi nası da unuttum bilemiyorum hasta olunca panikledim bi an. yanımda annem de vardı ama nutkum tutuldu işte. ama benm bildiğim, demir ilacı öyle yapıyor. umarım ciddi bişey deildir.

evet canım haklısın onada hak vermiyo değilim bütün gün zor gerçekten en azından kreşe gidene kadar kendim bakarım kreşe başladığında da ben işten gelene kadar 1-2 saat gözkulak olur hem daha büyük olacağı için daha kolay olur

hem yaş hemde yaşanan problemler annemi tahammülsüz yapıyo böyle daha iyi olucak herşeyde bir hayır vardır aklımın ucundan geçmezdi denizin kayıt yapabileceği vesile oldu diyorum. ay şekercim denizinde işten gelince bi sarılışı varki inan içim gidiyo,
geçmiş olsun canım sizede kış geldi hastalıklarda başladı geçen sene hiç hasta olmadık ama bu sene nolur bilemiyorum. siyah kaka denizdede oluyor canım kan ilacı yapıyor

slm kızlar bende kasım annesiyim uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara takip ediyorum sizleri
bişi sormak istiyorum oğlumun giysilerinde lekeleri çıkaramıyorum domestos kulanmaya karar verdim ama iki defa durlama yapıcam
sizce yinede zararı olur mu

bende düşünüyorum neyle çıkarayım diye kosla alayım dedim ama kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…