2009 Kasm Anneleri

aynen cnm benimkide öyle yemek saattleri kabus gibi iştahsız bebk çok ozrmuş bunu anladım ben allahım herşeyi şöyle yiyeceği günleri iple çekiyorum

canım,doktorun doğru soylemiş bebeğin kilo alması onemlı sen almasanda oluır.bende ilk aylarda hiç almamıştım.
devamlı goruşturebileceğim yakınlarda kimse yok malesef.bende sitede oturuyorum etraf çocuk kaynıyor aslında ama mertİn yaş grubunda bebeği olan kimseyı tanımıyorumonemlı aslında arkadaşının olması,iyi yapıyorsun,goruşsun bebişler...

kizlar ya bu kasim bebislerine has birsey mi ilgi kucak zor uyuma
benim oglujm da ayni butun gun kucakta olayim birileri beninmle ilgilensin
istiyor mutfakta ayaklarima dolaniyor hicbirsey yaptirmiyor.... iki dakika
oyalaniyor saniuorsun o da kablo dolap cekmece kesin karistirmamasi gerken
bir yerin basindadir. Allahim duzelecekler mi acaba? duzelecekse ne zaman?
bazen gercekten sinirlerim dayanmiyor babasi gece gunduz yok anane gunduz
birkac saat kalip gidiyor o da bazi zamanlar gerci babasi olsa ilgilenir sen ilgilen
demez ama evde yok iste.....

arkadaslar yememesi gercekten sorun insan cok takiyor ama
aylik kontrollerde iyi kilo aliyuor normal gelisimini tamamliyor
boyu da guzel uzuyorsa yedikleri yetiyor demektir benim dr oyle bir
tabak yemesi gerekmiyor doymasi icin derdi... aslinda bu bir surecte
olabilir oglum da bir ara cok istahsizdi hic yemezdi o ay yedigi diger aydan
daha iyi kilo almis boyu uzamis olurdu iste yemiyorsa birazda saygi duymali
belki midesi rahatsiz oluyordur dinlendirmek istyordur.....
cok fazla uzmeyin kendinizi gecer bugunler deeeeekaydirigubbakcemile2

omur'de incililer kervanına katıldı:)ewet ilk ıki diş arka arkaya çıkıyor.çıksınlarda bir an once rahatlasın şu yavrular ya.mert'inde sanırım ust kopek dişleri geliyor tam emin değilim baktırmıyor.oda huzursuz iki gundur dun gece emmeye kalkınca ateşi olduğunu farkettim,olçtum 37,5du. calpol verdim ,giysılerini incelttim,düştü.sabahtan beri mızmız geziniyor ortalıkta.-tatlicadiarzu-

laremcim nasilsin? mert napiyor? nartan gece 1 kez uyandi onda da sut
icip yatti gerci sabahin 7 sinde uyandi ama olsun deliksiz uyumak iyi
geldi vallahi

of of yaramı deştın valla ne guzel kendi kendine oyuncaklarıyla oynardı bu çocuk,tv nin onune pufu koydumda kablolarla tvi ellemesini enngelledim,şimdi kıtaplığa dadandı kıtapları çekip alıyor,hayırrrrr ellemiyoruz yasakkk diye dolaşıyorum evin içinde. herşeyı kaldırmakta istemiyorumki bir yere gittığımızde zorlanmayayım.nasıl eğiteceğiz biz bu kuzuları.

laremcim nasilsin? mert napiyor? nartan gece 1 kez uyandi onda da sut
icip yatti gerci sabahin 7 sinde uyandi ama olsun deliksiz uyumak iyi
geldi vallahi

maşallah nartana,darısı mertin başına,yok biz 3 kere kesin kalkıyoruz onada şükür dıyoruz artık.mert gece ateşlendi,şimdi iyi dişlerdenmıdir kı bilemedim,üşüttümmü yoksa çocuğu.şimdi kucağımda emiyor,uyuyor.

larem bi şey sorcam bebişine tv izlettiriyormusun yumurcak gibi kanalları ben bi yerde okumuştum 2 yaşına kadar çocuğu tv ile tanıştırmayın die ama ben yeterki biraz otursun ve sakin dursun die izlettiriom

larem bi şey sorcam bebişine tv izlettiriyormusun yumurcak gibi kanalları ben bi yerde okumuştum 2 yaşına kadar çocuğu tv ile tanıştırmayın die ama ben yeterki biraz otursun ve sakin dursun die izlettiriom

malesef yemek yerken izletıyorum lulı diye bebk kanalı var bizde.oraya bakarken ancak yedirebiliyorum.yemeğini yeğınce hemen kapatıyorum.izletmemeli biliyorum ama başka türlu kaşığı ağzına sokamıyorum bu sıralarbilmiyorumkismile

kızım yumurcakta çıkan reklamlara bayılıyo ve kısa süren renkli çizgi filmlere bakıyo bende yemek yedirirken izlettiriorum ama pek faydası olmuyo yine kafasını çeviriyo bakşa tarafa kaşık ağzına gelince bazen sabır ediyorum bazende sinirlenip kızıyorum oda başlıyo uzun uzun ağlamaya kızsamda yine ben susturuom çocuk büyütmek zor zanaat hele tek başına

ahhh tatlim kiyamam disten olabilir baska usutme belirtisi yoksa havalarda
bir beter yatirdigimda sicak sabaha karsi soguk ne giydirecegimi sasirdim
acikcasi...... valla hayirrrrrr diyorum ben de nartan a o ise gozlerimin
icine baka bakaaaaaa dokunmaya devam ediyorrrrr hatta guluyor bana
hiiiiii diyorum parmagimi kaldirip o da isaret parmagiyla hiiii yapiyor
ayyyy naptik biz acaba hamileyken vitamin haplarini mi fazla kacirdik
dersiniz?delikafadulden

valla arkadaslar ilk aylarda nartan in yaninda hic tv acmadik algilaqmaya
baslayinca simdi ise hic tv izlemiyor aciyorum envai cesit bebek kanalini
digiturk d smart ama ben acip ben izliyorum ahhh ahhh cok pismanim
keske alistirsaymisim hem kotu kanallar degil ki bu beblkte nasipse alistiracagim
valla izlesin de iki rahat edeyim degil mi?????sempatiksalakcinni

tv izletme konusunda bende çok katıydım.yemek yedirirken mecburen izletiyorum.ömür sadece reklamları izliyor onun dışında tv ye bakmıyor.iştahsız olduğu zamanlarda mecburen izletiyorum.eğer güzel yiyorsa yemeğini açmıyorum.bu günler geçecek kızlarrr..

ya aynı benim bebemi anlatmışsın lavaboya bile birlikte gidiyoruz arada yanlız bırak alışsın diyolar ama ne mümkün akrep burcunun özelliği mi acaba bıunlar :)) he bu arada bizimki çok inat onun için zararlı olabilecek bişeye dokunuyosa ne yaparsak yapalım vazgeçiremiyoruz ağlaya ağlaya hala dokunmaya çalışıyo kurban olurum ben veren allah'ıma.. Herşeyleri çok güsel yinede insan kendi bebişi olunca nazlarıda yaramazlıklarıda çok sempatik oluyo..

selam arkadaşlar...kızım gece 11de uyuyo 5te ben mama yapıyorum acıkır diye ukuda içiriorum bide sabah 8de yapıyorum tok olunca uyur diye yine bi 9 10 a kadar uyuyo öle olunca yemek saatleri çok zor geçio sebze çorbası şehriye yayla bunları tek tek yapıp artık değişik olsun diye sebzenin tadı hep aynı oluyo akşamda tarhana ama çok zor yiyo bi pirinçunu bide meyve sevioooo

akrep burcu erkegi en zor erkek tipiymis cevreden gozlemlerim soylenenler
hem annelere hem eslere...ilk baslarda daha dogmadan yani yok canimmmm
benim oglum oyle olmaz hurafedir bunlar biraz da yetistirmeye bagli diye
nutuklar atiyordum nutuk atmasi kolaymis bebek nasil isterse oyle oluyormus
ne dersen ne istersen iste..... yetistirmeyle anca bir yere kadarmis...

ilk dogdugunda anne babayla cocuk arasinda bir ask dogarmis ki onlari
buyutmedeki surecte hicbirsey zor gelmesin diye... tabi zor diyoruz bizi mahvediyorlar
diyoruz ama bir gulusleri bir bakislari herseyi unutturuyor tatli seyler yaaaaa.s

Ya bende aynı şeyleri söylüyodum hatta kızıyodum böyle ağlayan çocuk görünce ben öyle yetiştirmem ağlamaya alıştırmayacğım diyodum tamamen karakter meselesi gibi gözüküyo şimdilik. Ama benim içimde hala umut var şimdi bişeyden anlamıyo ilerde anlayınca daha uslu ederim ben onu diyorum :)) :lepi:

ya burda yazılanları okuyunca inanamıyorum bazen, sanki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bende tv ye asla onay vermiyodum ama bi süre sonra pes ettim izlettim şimdide kendisi bakmıyo pek ilgilenmiyo inş. hep böyle gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…