laremcigim benim bebek 13 hafta olmak uzere ilk 3 ayi tamamladik hayirlisiyla
bayramda biraz endise ettim hic ilgilenmiyorum aklima bile gelmiyor ya acaba
iyi mi diye? acile gitsemm mi baksam mi napsam diye dusundum sonunda pazartesi
gunu kontrole gittim iyiydi sukur baya kilo kaybettim 46 ya kadar dustum ilk 3 ay hic
kilo almamisim ama dr da alma napacaksin kiloyu dedi bakalim hayirlisi....
mert in hic arkadasi var mi? bir araya geliyorlar mi? bzizm karsi blokta var
sosyallessin diye gorusturmeye calisiyoruz......
kızlar ben kızıma çorba yemek vs yediremiyorum yenek saati sinir stresle geçiyo yemeyince kızıyorum oda ağlıyo off ne yapacam sadece biberona süt cicibebe karıştırınca içiyo bide emiyo bu çocuk nasıl beslenecek böyle bide büyüdükçe daha mı zorlaşıyorlar gün içinde hep kucağında olim benle oyna benle ilgilen diyo sürekli bi yemek yapıom zar zor sizlerin bebişleri nasıl merak ediyorum
farketmeden çıkmışım şimdi gördüm.naber nasılsın canım mert nasıl.ömür diş çıkardı biliyorsun biraz rahatladı derken diğeri çıkıyor biraz huzursuz.bende çok yorgunum son zamanlarda daha da yorulmaya başladım umarım bir an önce sakinleşir.yoksa benim sinirler harabb.bu arada eşler konusunda bende sizden farklı değilim benimkide ben çalışıyorum sen evdesin diyor biraz bak diyorum ama nafile.sadece seviyor sonrası bana aitt..lmaz:
kizlar ya bu kasim bebislerine has birsey mi ilgi kucak zor uyuma
benim oglujm da ayni butun gun kucakta olayim birileri beninmle ilgilensin
istiyor mutfakta ayaklarima dolaniyor hicbirsey yaptirmiyor.... iki dakika
oyalaniyor saniuorsun o da kablo dolap cekmece kesin karistirmamasi gerken
bir yerin basindadir. Allahim duzelecekler mi acaba? duzelecekse ne zaman?
bazen gercekten sinirlerim dayanmiyor babasi gece gunduz yok anane gunduz
birkac saat kalip gidiyor o da bazi zamanlar gerci babasi olsa ilgilenir sen ilgilen
demez ama evde yok iste.....
laremcim nasilsin? mert napiyor? nartan gece 1 kez uyandi onda da sut
icip yatti gerci sabahin 7 sinde uyandi ama olsun deliksiz uyumak iyi
geldi vallahi
larem bi şey sorcam bebişine tv izlettiriyormusun yumurcak gibi kanalları ben bi yerde okumuştum 2 yaşına kadar çocuğu tv ile tanıştırmayın die ama ben yeterki biraz otursun ve sakin dursun die izlettiriom
maşallah nartana,darısı mertin başına,yok biz 3 kere kesin kalkıyoruz onada şükür dıyoruz artık.mert gece ateşlendi,şimdi iyi dişlerdenmıdir kı bilemedim,üşüttümmü yoksa çocuğu.şimdi kucağımda emiyor,uyuyor.
malesef yemek yerken izletıyorum lulı diye bebk kanalı var bizde.oraya bakarken ancak yedirebiliyorum.yemeğini yeğınce hemen kapatıyorum.izletmemeli biliyorum ama başka türlu kaşığı ağzına sokamıyorum bu sıralarbilmiyorumkismile
kizlar ya bu kasim bebislerine has birsey mi ilgi kucak zor uyuma
benim oglujm da ayni butun gun kucakta olayim birileri beninmle ilgilensin
istiyor mutfakta ayaklarima dolaniyor hicbirsey yaptirmiyor.... iki dakika
oyalaniyor saniuorsun o da kablo dolap cekmece kesin karistirmamasi gerken
bir yerin basindadir. Allahim duzelecekler mi acaba? duzelecekse ne zaman?
bazen gercekten sinirlerim dayanmiyor babasi gece gunduz yok anane gunduz
birkac saat kalip gidiyor o da bazi zamanlar gerci babasi olsa ilgilenir sen ilgilen
demez ama evde yok iste.....
ya aynı benim bebemi anlatmışsın lavaboya bile birlikte gidiyoruz arada yanlız bırak alışsın diyolar ama ne mümkün akrep burcunun özelliği mi acaba bıunlar :)) he bu arada bizimki çok inat onun için zararlı olabilecek bişeye dokunuyosa ne yaparsak yapalım vazgeçiremiyoruz ağlaya ağlaya hala dokunmaya çalışıyo kurban olurum ben veren allah'ıma.. Herşeyleri çok güsel yinede insan kendi bebişi olunca nazlarıda yaramazlıklarıda çok sempatik oluyo..
akrep burcu erkegi en zor erkek tipiymis cevreden gozlemlerim soylenenler
hem annelere hem eslere...ilk baslarda daha dogmadan yani yok canimmmm
benim oglum oyle olmaz hurafedir bunlar biraz da yetistirmeye bagli diye
nutuklar atiyordum nutuk atmasi kolaymis bebek nasil isterse oyle oluyormus
ne dersen ne istersen iste..... yetistirmeyle anca bir yere kadarmis...
tv izletme konusunda bende çok katıydım.yemek yedirirken mecburen izletiyorum.ömür sadece reklamları izliyor onun dışında tv ye bakmıyor.iştahsız olduğu zamanlarda mecburen izletiyorum.eğer güzel yiyorsa yemeğini açmıyorum.bu günler geçecek kızlarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?