slm kızlar geçen gün bir yaş aşısını yaptırdım oğlumun mmr siz hangi aşıları yaptırdınız
doktor 13.ayda suçiçeği var dedi bide 15.aya kadar pnömokok
ay şaşırdım bu aşıo takvimi hergün değişiyo anlamadım gitti
bu arada yürüyen bebişlere ve tembellere kocamaaaaaaaan öpücükler
slm kızlar bizde bugün su çiçeği aşımızı olduk geçen hafta mmr ve pönomokok olmuştuk neden her dr değişik tarih veriyoo anlamıorumm...
arkadaşlar bide günlük süte geç dedi gece hiç bişi yok ddi kızım saat 5te mama istiyo ben şimdi gece normal süt versem olmazmı dr erken kalksın bırak verme dedi ne güzel 10 a kadar uyuyoz ya niye kalkıcam 8de
arkadaşlar bide günlük süte geç dedi gece hiç bişi yok ddi kızım saat 5te mama istiyo ben şimdi gece normal süt versem olmazmı dr erken kalksın bırak verme dedi ne güzel 10 a kadar uyuyoz ya niye kalkıcam 8de
uzaktan-davulun-sesi-hos-geliyo-drlara....sabah-erken-kalkipta-isemi-gitcekmis-bu-bebek
alissinmis-o-ne-yahuuu...sen-gene-nasi-alistirdiysan-oyle-yap-cnm-yaa
ben-sekiz-aylikken-basladim-normal-sute...
bide-bu-asilar-ne-oluyo..ben-ilk-oglumda-trdeydim-butun-asilarini-bedavaya
saglikocaginda-yaptirmistim-simdi-paralimi-olmus..
10 a kadar uyuyor mu ayyy masallah ne guzel tabi niye bozasin ki birak
uyusun istiyorsa 10 a kadar ne varmis anlamadim benim oglum 6.15 bilemedin 6.30
da uyanir aaahhhh ahhh 7.00 de bile kalksa zil takip oynayacagim....
kiloya takilma bence hareketlendiler ya ondan dir bir de boyu uzamis mi?
onemli olan o bazen o ay boya da verebiliyiorlar[/QUama gece çok geç yatıo canım ondan uyuyo...boy uzamış sanırım gerçi bişi demedi bakalım tahlillere ne dicek
tüm bebeişşlerin doğum günleri kutlu olsun bende pazar oğlumun arkadaşlarıyla kutluycaz doum günümüzü asıl byramın 2. günü anneanemizde kutlamamız olucak
cnm gözün önünden ayırmasanda yapacağını yapıyor benim oğlum 10. ayından beri kanepelere hatta orta sehpamıza sürekli inip biniyor her bindiğinde arkasını döndürüp indiriyordum kendi inemese bile öğrendi artık hakkından gelemiyorum hatta kanepede oturuyor sürekli orta sehpada oturuyor okadar korkuyorumki gözümü ayıramıyorum inanın wc gitmek bile sorun artık
bugünde adım çöreğimizi yaptık oğlum 1 haftadan beri yürüyor allahım ne mucizevi şeyler yaşadık onlarla birlikte iğiki doğurmuşuz anne olmak ne mükemmel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?