2009 Kasm Anneleri

dun iki tane aşı yapıldı oğluma biri pnömokok(zature) aşısıymış diğeride kkk diğe yazıyor aşı kartında(kızamık,kızamıkçık,kabakulak)aşısıymış.bizim bundan sonrakı aşımız mayısta.
bende anlamadım bu işten birsey begonvilin bahsettığı aşı su çıçeğı aşısımı acaba.kendimiz miz alıp yaptıracağız onu :26::84:

slm kızlar bizde bugün su çiçeği aşımızı olduk geçen hafta mmr ve pönomokok olmuştuk neden her dr değişik tarih veriyoo anlamıorumm...

bircan su çiçeği aşısını ozel olarak alıptamı yaptırdın.mmr aşısı(kızamık,kabakulak ve kızamıkçıkmış) ve pönomokok yaptırdım bende ama su çıçeği için çağırmadılar beni.

şimdi baktımda aşı kartına bizim mayıstakı aşı su çıçeğıymiş.

Son düzenleme:
arkadaslar bu asi konusu ne enteresan oldu bizim dr amerikaya gitti gelince acip soracagim
devletin odemedigi ne asi yapilacakmis saglik ocagindan su cicegi ve hepatit a dediler ama....

laremcigim beni anladigin icin yanimda oldugun icin sana tesekkur ederim ayrica ve bizim dr da
pekmezi ihmal etme dedi hem kan icin sanirim hem de soguk havalarda iyi olur dedi
belki de iyi gelmistir canim ama onemli olan kurtulmus ya cok sevindim

slm kızlar dr dan geldik moralim çok bozuk hüma kilo almamış yedikleri noluyo anlamadım gelişimi normal...kilo neden almıo bilemiorummm yemeklerinide dikkat ediyorum hergün yumurtası eti tavuğu mutlaka var ama anlamışdeğilim ben dr kan ve idrar tahlili verdi minadex verdi bakalım hakkımızda hayırlısı annelik çok zorrrr....

evet canım kendim alıp yaptırdım su çiçeği aşısını ama bu ay aşılarla arasında bir ay olması gerekiyomuş salak sağlık ocağı bana 1hafta sonra yaptırdı dr umda kızdıııı

arkadaşlar bide günlük süte geç dedi gece hiç bişi yok ddi kızım saat 5te mama istiyo ben şimdi gece normal süt versem olmazmı dr erken kalksın bırak verme dedi ne güzel 10 a kadar uyuyoz ya niye kalkıcam 8de

uzaktan-davulun-sesi-hos-geliyo-drlara....sabah-erken-kalkipta-isemi-gitcekmis-bu-bebek
alissinmis-o-ne-yahuuu...sen-gene-nasi-alistirdiysan-oyle-yap-cnm-yaa
ben-sekiz-aylikken-basladim-normal-sute...
bide-bu-asilar-ne-oluyo..ben-ilk-oglumda-trdeydim-butun-asilarini-bedavaya
saglikocaginda-yaptirmistim-simdi-paralimi-olmus..

evet canım kaldırmıcam bende zaten vercem sütünü uyusun yavrum...evet bazı aşılar ücretli olmuşcanım

10 a kadar uyuyor mu ayyy masallah ne guzel tabi niye bozasin ki birak
uyusun istiyorsa 10 a kadar ne varmis anlamadim benim oglum 6.15 bilemedin 6.30
da uyanir aaahhhh ahhh 7.00 de bile kalksa zil takip oynayacagim....

kiloya takilma bence hareketlendiler ya ondan dir bir de boyu uzamis mi?
onemli olan o bazen o ay boya da verebiliyiorlar

parali asilar var eevet canim ama istege bagli ister yaptirirsin ister yaptirmazsin
ama dr lar genel de yaptir daha iyi olur deyince boynumuz kildan ince oluyor
genelde yaptiriyoruz cunku ana yuregi dayanamiyor ki

şimdiye kadar hiçbir aşısında ateş olmadı çok şükür.

derfat,sanisen sizinde bebişlerin doğum gunleri kutlu olsun.

mezvey'cim ne zor gunlerdi onlar deme,ama ne çabuk geçti bir yıl ya ben hiçbirsey anlamadım.oğlum buyudüde yaramazlıklara başladı bile:13:bugun arabası basamak nolarak kullanıp koltuğa çıktı.allahtan bende odadaydım.ya yalnız olsaydı ne olacaktı. aman kızlar sizlerde dikkat edin.bucurlerden gozumuzu ayıramayacağız herhalde bundan sonra

mert ilk cumlesini soylemeye başladı.'hadi aç'ilk cumlesi oldu.her iki kelimeyi ayrı ayrı kulanıyordu bir suredir.iki gundurde kapıyı gosterir hadi aç diyor
ya bunları bir yere yazmak lazım,zamanla unutacağız yoksa

tüm bebeişşlerin doğum günleri kutlu olsun bende pazar oğlumun arkadaşlarıyla kutluycaz doum günümüzü asıl byramın 2. günü anneanemizde kutlamamız olucak

cnm gözün önünden ayırmasanda yapacağını yapıyor benim oğlum 10. ayından beri kanepelere hatta orta sehpamıza sürekli inip biniyor her bindiğinde arkasını döndürüp indiriyordum kendi inemese bile öğrendi artık hakkından gelemiyorum hatta kanepede oturuyor sürekli orta sehpada oturuyor okadar korkuyorumki gözümü ayıramıyorum inanın wc gitmek bile sorun artık
bugünde adım çöreğimizi yaptık oğlum 1 haftadan beri yürüyor allahım ne mucizevi şeyler yaşadık onlarla birlikte iğiki doğurmuşuz anne olmak ne mükemmel bir duygu

dogum gunu olan butun bebekklerin dogum gunleri kutlu olsun saglikla
mutlulukla isallah....

ayyy ne guzel pitpr pitir yuruyor demek yaaaa ben de 3-4 adim atiyor simdiden
gozlerim doluyor bir de yuruse nolacal ben aglarim valla dayanamam..... oglum da su dis olaylari cikmadan once yurudu yuruyecek diyorduk ki hem dis hem yurume calismalari agir geldi baya agrili cikariyor cunku ben de ustune gitmiyorum isleri zor cunku ne zaman yurumek isterse o zaman yurusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…