cok gecmis olsun larem,allah nazarlardan saklasin bebislerimizi maasallah bunyeler saglamkızlar merhaba, okudum sizi ama yazamadım.pazartesiden beri keyfım yok grip oldum,sesim gitti,boğazım ağrıdı,burun akıntısı ve tıkanıklığı yaşadım,başım çatlarcasına ağrıdı neysekı şimdi daha iyiyim. ve çok şukurku mert'te geçmedi şimdi uyandı yemeğini yedireceğim.daha sonra yazarım hepinizi öpuyorum:90:
canim tr de olsam pek onemsemem analarimiz nasil bakmis onca cocuga der kendimi oyle empoze eder bakarim evelallahlaremmmm gecmis olsun canim yaaa ayni ben olmussun 3 gundur goruntu var ses yok tarzindayim
kimseye birsey anlatamiyor telefonla bile konusamiyordum offf ne kotu neyse ki biraz daha iyiyim ben de
senin de iyi olmana sevindim mert napiyor bakalim pek bi sarisin cikmis saclar da uzamis o kadar
sarisin mi mert annesi???? benim hastalik ta nartan a gecmedi sukur bence biz kendimizden cok
bu afacanlara dikkat ediyoruz bunyeleri saglam masallah.....
bu arada nartan in ishali gecmedi bir gaita testi yaptiracagim baya uzun surdu kerata su da icmiyor
pek fazla zorla da icmiyor offff diyorum sevgili ogluma sizin araciliginizla
sebnem cim kres olayi uzucu soyle sevdigi eglenebilecegi bir kres olsa arkadaslar falan seve seve
giderdi ama neden mutsuz oldugu yere gondereceksin ki canim benim ya okuldan bile sogur
boyle olursa sen de napacaksin iki afacanla ugras artik yeter ki iyi olsunlar da....
burada iyi bir kres var 2 yasindan itibaren aliyorlarmis hatta cis egitimi bile veriyorlarmis
eeee iki olunca bakacagim gidebilir mi sever mi sevmez mi??? yoksa yanimdan ayirmam valla
bakabildigim kadar artik kendim bakarim yamacimda kalsin kiyamam
evet bende biliyorum cok oncesinden bazi seylerden faydalandim ilk oglumda tavsiye ederim (ozguveni yerinde olsun kendine guvensin diye diye adam simdi bagimsiz bi ulke gibi dolaniyor piyasada)http://www.kadinlarkulubu.com/bebegimizin-asilari-kontrolleri-aylik-gelisim-bilgileri/231720-montessori-egitimi.html
kızlar bu topiği hamileyken keşfetmiştim,arada bakıyorum,guzel şeyler var.
selam kizlar offf ya totom yeni yer gordu valla ve hala uyumadi bidik babasi
ugrasiyor hala yaaani amma zor oluyor uyumasi 1 saate yakin ugras ta ugras
cani sagolasica napalim?????
laremcim bizim aga demek tehbihle dolasiyor pardon yani bir yanlislik olmasin
yaaaani ayni nartan i anlatiyorsun istediklerini iiiii iiiiii iiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaa yaaaaaa
seklinde yaptiriyor olmazsa hic susmuyor devam benim de kafa hic dayanmiyor
bagirmasdin diye mumkun mertebe yapiyorum allah sonumuzu hayir etsin vallla
canim kitabi aldim cok begendim bugun aksam baktik biraz sevdi bidik biz gosteriyoruz ya
parmakla o da bize isaret ediyor bu bu diye fena sey,,,,, demek mert annem diyor himmmm
nartan da gecen babammm dedi sonra soyletemedik oyuncaklatrin arasindan kopek
alip geliyor hav hav diyor kedi getiriyor miyav diyor kuzu getirmiyor henuz disarda en cok
kedi kopek gorunce asina tabi kuzu gormedi henuzzzzz... evet ya ben de lohusayken emzirirken
cok fena usutmustum nartan beye gecmemisti gucluler onlar ennesi merak etme masallah
nartan yuruyor resmen biryere gidersek araba da oturmuyor etrafi kolacan ediyor ya
merdivenlere ya da sokaga cikmak istiyor tehlikeyi severim hesabi ve dusuyor da arada
ust bas neyse temziliuyoruz ama eller heryere degiyor millete el sallamalar
gulmeler opucuk atmalar ellemeden gecmiyor kimse eline dokunanlar yuzune dokunanlar
offf ya napacagzi bu hijyen olayini hemen mendillle siliyorum ama bir mikrop falan
kapmasi an meselesi siz napiyorsunuz bu konuda rahat olsak hasta oluyorlar olmasak
paranoyak oluyoruz cagiriyoruz ne yapayim bilemedim'??//????
nartan in kakasini teste gotureyim dedgim gunden beri beyefendi sadece aksamlari 7-8
gibi iki kere kaka yapiyor ne hikmetse yakalarsam soyle mesai saatleri icin de goturecegim...
kizlar bir de herkes goz muayenesine goturdu mu???? BIZIM DR GOTURUN DEMISTI ONCEKI AYLARDA
bu kontrolde uniuttu birsey demedi......
cok gecmis olsun larem,allah nazarlardan saklasin bebislerimizi maasallah bunyeler saglam
canim tr de olsam pek onemsemem analarimiz nasil bakmis onca cocuga der kendimi oyle empoze eder bakarim evelallah
sonucta kendi cocuklarimiz zorluguda olsa bir annem demeleri bi gidiktan opmeleri herseyi unutturuyor..asil mesele fransisca ogrenmesi icin gitmek zorunda...fransizca konusmadigi icin nerye gitsek cocuklarla anlasamadigi icin cok hircinlasti...cok aktif sevecen sosyal yasitlarindan cok buyuklerle diyalog kuran bir cocuktu ama cidden depresyona girdi napicam bilmiyorum..cok uzuluyorum yuzme kursuna veya dans kursuna gondermeyi dusunuyorum artik sevdigi seylerde belki daha rahat olur.. ya bu arada bende iki tane oldugu icin ikisindende bahsediyorum kusura bakmayin acaba mircanida eylul dogumlularami yazsam yoksa burda mi kalsam gerci burayi seviyorum ama sizide rahatsiz etmek istemiyorum...ama ana yuregim iste sorun nerdeyse problem cozulene kadar orasi agir basiyor
evet bende biliyorum cok oncesinden bazi seylerden faydalandim ilk oglumda tavsiye ederim (ozguveni yerinde olsun kendine guvensin diye diye adam simdi bagimsiz bi ulke gibi dolaniyor piyasada)
saka bi yana cok faydali egitimler var
deryacigim cikmam lazim canim ortaligi toplayip yatacagim
yarin annemde olacagiz vaktim olur kesin o zaman gorusuruz
cagani op iyi aksamlarrrrrrr
sebnemcigim senin adina sevindim annenin yaninda biraz rahat edersin
annen amerikadaydi degil mi ??? yanlis hatirlamiyorum.....
bu dil konusu okula baslayinca ancak cozulur sanirim biran once ogrense
fransizcayi rahat eder tabi iletisim kurar annesinden babasindan baska insanlarla
şebnemcim teşekur ederim canım.mircandan bahset burda canım niye sıkılalımkı, bizim içinde tecrube olur bizimkilerin buyuduklerinde neler yapabileceklerinini aşağı yukarı anlamış oluruz:)farklı birdil konuşuluyor olması onun için zor tabiki,inşallah en kısa zamnda onun hoşuna gidebilecek bir aktıvite bulabilrsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?