2009 Kasm Anneleri

deryacigim cikmam lazim canim ortaligi toplayip yatacagim
yarin annemde olacagiz vaktim olur kesin o zaman gorusuruz
cagani op iyi aksamlarrrrrrr

cok gecmis olsun larem,allah nazarlardan saklasin bebislerimizi maasallah bunyeler saglam
canim tr de olsam pek onemsemem analarimiz nasil bakmis onca cocuga der kendimi oyle empoze eder bakarim evelallah
sonucta kendi cocuklarimiz zorluguda olsa bir annem demeleri bi gidiktan opmeleri herseyi unutturuyor..asil mesele fransisca ogrenmesi icin gitmek zorunda...fransizca konusmadigi icin nerye gitsek cocuklarla anlasamadigi icin cok hircinlasti...cok aktif sevecen sosyal yasitlarindan cok buyuklerle diyalog kuran bir cocuktu ama cidden depresyona girdi napicam bilmiyorum..cok uzuluyorum yuzme kursuna veya dans kursuna gondermeyi dusunuyorum artik sevdigi seylerde belki daha rahat olur.. ya bu arada bende iki tane oldugu icin ikisindende bahsediyorum kusura bakmayin acaba mircanida eylul dogumlularami yazsam yoksa burda mi kalsam gerci burayi seviyorum ama sizide rahatsiz etmek istemiyorum...ama ana yuregim iste sorun nerdeyse problem cozulene kadar orasi agir basiyor
evet bende biliyorum cok oncesinden bazi seylerden faydalandim ilk oglumda tavsiye ederim (ozguveni yerinde olsun kendine guvensin diye diye adam simdi bagimsiz bi ulke gibi dolaniyor piyasada)
saka bi yana cok faydali egitimler var

siz simdi bebislerinizle kacinci uykunuzdasiniz kimbilir.bende buralarda cirit atiyorum saat oniki olmus aksam yorgun argin birazda dalgin bi halde bulasik yikarken biri bacagimi delercesine tik tik tikk vuruyo bi baktim bizim cuce gee geee diye diye beni pesinden surukluyo koltugun altina egilmis agul dugul biseyler anlatiyo eliyle isaret ediyo all all diyo baktim oyuncagi orda onu istiyo aldim verdim oyuncagi nasi alkisliyo bana alkis bizde afferim oluyo yani afferimi kaptim minik cucemden bezini degistirdigimde bezini cope atmayi gosterdim simdi kendi atiyo cope o zaman abartili bi sekilde afferim diyorum ki tesvik olsun diye sanirim ordan ogrenmis.. ufak tefek bu tarz seyler yaptirin ki sorumluluk simdiden zeminini hazirlasin izi kalsinki ilerde su akar yerini bulur..yaa bide cok enteresan bi sey bana mama diyo..hani o bildigimiz acikinca mama dediginden degil ingilizce mama yani anne diyo..bu gun tam emin oldum artik esimede soylemistim oda dikkat etti gercekten bana mama diyo,acikincada azini yemek yer gibi yapiyo ve mutfaga goturuyo beni su isterse muslugun oraya goturuyo ya dicem hani mama yemek istiyo ama yok aglarken bile mammaaaaaa diye agliyo..hayirdir insallah kanadada dogdu kanadali anladik taa bu kadarinada pes dogrusu...gulmekten kopuyorum yaa kizlar nedir bu durum boyle..acaba onu kordon bagini kesmem icin ilk kucagima verdiklerinde ona ilk sozum dogum sokundan olsa gerek hayatima hos geldin bebegim dedim ama bunu ingilizce soyledim bundan olabilirmi :))) ingilizceyi cok bilmiyorum hadi biliyorum diyelim niye yeni dogmus bebegime ingilizce dokturdum onu bilmiyorum ayy simdi halimi gorseniz kahkaha ata ata yaziyorum valla iyi saatte olsunlar geldi galiba.uyuyun uyuyun siz nanikk nanikk

canım bende uyuz oluyorum olur olmaz kişilerin elleyıp hata opmesine oğlumu.hele ilk aylarda bu konuda daha bir dertliydim eve gelenlere ellerini yıkatıp solona alıyordum bir ara tabi yakınlara soylenebiliyorda,herkesede birsey diyemiyorsun diyemeyıncede bebişini silip yıkayıp duruyorsun.o da ne kadar işe yararsa artık.ilk aylarda,hatta ilk yııllarda insanlar biraz dikkat etmeli el kadar bebeği mucuk mucuk opmenin anlamı ne,zaten her taraf hastalık kaynıyor anlamıyorum valla.bir iki kişiyle papaz oldum bu yuzden adam(eşimin eniştesi) oğlumu tam opecekken biz opturmuyoruz,opmuyoruz merti doktoru yasakladı falan dedim.adam , bak başkasına optururken gormeyım falan dedi.başkası olsa lafını soylerde hadi ben neyse dedim sustum hala karşılaşınca aynı muhabet var
artık biraz daha rahatım,eskisi kadar titizlenmiyorum ama yınede korumak durumundayım oğlumu en azıdan aşıları tamamlanana kadar.dışardan gelince ellerini yıkıyorum.dışardaykende ellerini sılıyorum arada.
bende gotürmedimgöz için ama ihmal etmemek lazım 1 yaş sonrası yapılmalı diye biliyorum bende

şebnemcim teşekur ederim canım.mircandan bahset burda canım niye sıkılalımkı, bizim içinde tecrube olur bizimkilerin buyuduklerinde neler yapabileceklerinini aşağı yukarı anlamış oluruz:)farklı birdil konuşuluyor olması onun için zor tabiki,inşallah en kısa zamnda onun hoşuna gidebilecek bir aktıvite bulabilrsiniz.

:84:deryaaaa,ay sohbet nerdesin burdamisin slm nasilsindan ileri gitmiyor enteresan valla deryada kayboldu simdi ala alaaa neyse bende fazla duramiyacagim ucuncu bebegim (esim)hasta onla ilgileneyim bari yeter bu kadar dinlendigim demi

sebnemcigim senin adina sevindim annenin yaninda biraz rahat edersin
annen amerikadaydi degil mi ??? yanlis hatirlamiyorum.....
bu dil konusu okula baslayinca ancak cozulur sanirim biran once ogrense
fransizcayi rahat eder tabi iletisim kurar annesinden babasindan baska insanlarla

laremcim nasilsin canim??? antalya nin o guzel havalari yerini biraz soguk
havaya birakti klima kullandigimiz odada bu afacanlari nasil zaptedcegiz
zirt virt mutfak orasi burasi gitmemiz gerekecek tabi pesimizden bu arkadaslar
usutmese bari allahima emanetler ne yapalim butun kis boyle olacak....

derya sen nerelerdesin nasilsin bugun pazar kimsecikler yok bizim babacikta
evde olsa ben de giremezdim kadinlar klubune ama simdi garip garip bir
pazar geciriyoruz napalim allah saglik versin de bugunler de gecer elbet

cok tsk ederim begonvilcigim..hafizan kuvvetliymis canim evet annem amerikada..okula baslamadan once cozulmesi lazim,
yoksa dahada zor olur tahminimce su amerika olayi bitsin dondugumde ilk is bu isi cozmek olacak ins..kuzum benim iletisim kurmak icin elinden geleni yapiyor hatta kendince bir dil uretti guya fransizca konusuyo ama karsidaki cocuk anlamiyo tabi bizimkinin ne dedigini ahanda ayni boyle bon bon bakiyo hakli olarak.trai komik bi haldeyiz yani gulsemmi aglasam mi bilemedim..

havalar sogudu aman dikkat et kendinede nartanada.klimali odaninkapisini acik biraksan heryeri esit olarak isitmasada ilitsa daha iyi olmazmi yoksa yerinde durmaz pesine takilir dedigin gibi bi sicak bi soguk daha kotu olmazmiki

Son düzenleme:

ilgin ve guzel dileklerin icin tsk ederim canim cok saol

acik birakip gittin sanirim ben de nartan in meyvesini yedirdim oncesinde de hava super burada
1.5 saat gezdirdim arabasiyla markete gittik alisveris yaptik acil alinacaklari aldik
dun hic disari cikmamisti bunaldi tabi hic halim yok ama kiyamiyorum da ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…