ne demek canım hepimiz anneyiz artık daha farklıyız anne gözüyle bakıyoruz olaylara tabi babalarda aynnı hassasiyet içersinde ilk önce insanız bu duruma üzülmeyen insan olamaz tabiki sadece üzülmek yetmez birşeyler yapmak lazım kızmın kıyafetlerini beğenmedimi söylüyodum eşime oda bana bu olayı anlattı ne kadar kendimle meşgul olduğumu farkettim ne kadar şükretsek az bize verilenlerin karşılığını vermek zorundayız değilmi deryacım ????neyse elimizden geleni yapacağız siz nasılsınız çağan nasıl oldu???
Günaydın kızlar nasılsınız????geçen gün eşimin gazetede okuduğu beni kaç gündür bayağı üzen bir haberi anlatayım belki sizde okumuş olabilirsinz kadının 2.5 aylık bebeğini susturamayınca doktora götürmüşler bakmışlarki bebek açlıktan ağlıyo kadın emziriyor ama yemek yokki yesinde sütü olsun süt gelio zannedio doktorlarda aralarında para toplayıp mama alıyolar belli bir süre idare ediyolar ama sonra gene aynı durum kimsedende bişey istemiolar sonra gene hastane bu sefer bebiş açlıktan ölüyor ...çok acı değilmi.... bir önceki çocuğuda 3 yaşında aynı sebebten ölüyor bu olay adapazarında oluyor.. burnumuzun dibinde nasıl içimiz acıdı anlatamam biz ne derdindeyiz (kendi adıma)onlar neler çekio şimdi onların vebali boynumuza değilmi kim için ne yapıorum deyip durdum hiç kimse aç kalmamalı bundan sonra etrafıma daha dikkatli bakıcam insanlık ne unuttum resmen keşke bakıcı anne olsaydım kimsesiz bebişlere şevkat gösterip kimsesizliklerini bir nebze unuttururdum özel eğitimci olacak biri değilmişim
çok haklısın canım sana katılıyorum çağanda daha iyi canım uykularımızda düzene girdi biraz rahatladım bende sen nasılsın?senin bıdık napıyo?
of ya neler var deme etrafımızdakilerden bile haberimiz yok.gereksız bir suru şeyı dert edip halimize şukretrmeyı unutuyoruz bazen.birseyler yapmak lazım,ben ikinci bebiş düşünmediğimden mert'in küçülen giyilebilecek durumda olan tum gıysilerini çocuk esirgeme kurumuna goturdum.ordakı çocuklara o kadar uzuldum kı kelimelerle ifade edemem,keşke ileride şartlarım elverse bir tanesini evlat edine bilsem.onları gordukten sonra bir hafta kendime gelemedim
mertİ uyutayım geliyorum..
of ya neler var deme etrafımızdakilerden bile haberimiz yok.gereksız bir suru şeyı dert edip halimize şukretrmeyı unutuyoruz bazen.birseyler yapmak lazım,ben ikinci bebiş düşünmediğimden mert'in küçülen giyilebilecek durumda olan tum gıysilerini çocuk esirgeme kurumuna goturdum.ordakı çocuklara o kadar uzuldum kı kelimelerle ifade edemem,keşke ileride şartlarım elverse bir tanesini evlat edine bilsem.onları gordukten sonra bir hafta kendime gelemedim
mertİ uyutayım geliyorum..
aaa günaydın meralcim burdamıydın görmedim seni nasılsın bakalım
ii olmanıza sevindim canım bizde iyiyiz şükür cemre hanımın yemek derdi dışında bir sıkıntımız yok şükür hala aynı benim kız istikrarlı okuldayım dersim boş ve kkdayım ne olsun be canım başka
tamam canım uyutta gel çağan erken uyandı sabah 6 da kalktık o yüzden uyuyo şimdi yarım saat oldu uyuyalı
sağol deryacım iyiyim.sen nasıl oldun?sabah bir baktamd soyle dunu okudum.mert rahat bırakmadı,hemen çıktım.şimdi uyuttumda bir sure rahatım.ama daha yemeğini hazırlayacağım.birde evi süpurup,silmem lazım.bu evin işleri hiçççç bitmiyor
uyuttum bile.8.30 da uyanmıştı,2 dk salladım uyuduçok erken kalkmış çağan,hep oyle kalkmıyor deme.
sen gel ben çıkayım öğle arası malum yemek vakti daha doğrusu yiyememek vakti
sabha kalvaltısını yaptın mı yeter,birde akşam atıştırırsın.oğlen yemeğini boşver.zayıflatacağız seni burda,seneyede hamilesin inşallah
yemiyomu hala ya?çok şükür çağanın iştahı iyi nutellaya deli oluyo çok seviyo bizimle kahvaltı yapıyo vermeyince deli oluyo
nutellayı kim sevmez canım zaten enerji fırlıyor kızdan birde çikolata versem tutabilene aşkolsun babam çaktırmadan yediriyor gidince vermessem darılıo .. dün bizle kahvaltıya oturdu hanfendi 2 zeytin yedi sadece başka bişey verince yok diyor zeytin istermisin diyoz kafa sallıo hey yarabbim ya
yok canım her zaman değil ama bugün öyle kalktı acıkmıştaa ondan kalktı
ne hamilesi kız bebekmi düşünüyon
oyyy kuzum ya kıyamam zeytini çağanda çok seviyo ama nutellanın kavanozunu görünce herşeyi itekleyip ona saldırıyo çok mutlu oluyo biraz veriyorum bırakınca bi bağırıyo sofrda bişey bırakmıyo
arada olur o kadar.şimdi iyi deme oksuruk falan geçtı mı.derya bu ayla birlikte tum hastalıklarda bitsin artık,kuzuda rahat etsin inş.
deryacım yok ben düşünmüyorum.mevzey için yazdım onu,o iştiyor ya ondan..
nutellayı kim sevmez canım zaten enerji fırlıyor kızdan birde çikolata versem tutabilene aşkolsun babam çaktırmadan yediriyor gidince vermessem darılıo .. dün bizle kahvaltıya oturdu hanfendi 2 zeytin yedi sadece başka bişey verince yok diyor zeytin istermisin diyoz kafa sallıo hey yarabbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?