2009 Kasm Anneleri

çok haklısın canım sana katılıyorum çağanda daha iyi canım uykularımızda düzene girdi biraz rahatladım bende sen nasılsın?senin bıdık napıyo?

of ya neler var deme etrafımızdakilerden bile haberimiz yok.gereksız bir suru şeyı dert edip halimize şukretrmeyı unutuyoruz bazen.birseyler yapmak lazım,ben ikinci bebiş düşünmediğimden mert'in küçülen giyilebilecek durumda olan tum gıysilerini çocuk esirgeme kurumuna goturdum.ordakı çocuklara o kadar uzuldum kı kelimelerle ifade edemem,keşke ileride şartlarım elverse bir tanesini evlat edine bilsem.onları gordukten sonra bir hafta kendime gelemedim

mertİ uyutayım geliyorum..

çok haklısın canım sana katılıyorum çağanda daha iyi canım uykularımızda düzene girdi biraz rahatladım bende sen nasılsın?senin bıdık napıyo?

ii olmanıza sevindim canım bizde iyiyiz şükür cemre hanımın yemek derdi dışında bir sıkıntımız yok şükür hala aynı benim kız istikrarlı okuldayım dersim boş ve kkdayım ne olsun be canım başka

tamam canım uyutta gel çağan erken uyandı sabah 6 da kalktık o yüzden uyuyo şimdi yarım saat oldu uyuyalı

sen gel ben çıkayım öğle arası malum yemek vakti daha doğrusu yiyememek vakti

aaa günaydın meralcim burdamıydın görmedim seni nasılsın bakalım

sağol deryacım iyiyim.sen nasıl oldun?sabah bir baktamd soyle dunu okudum.mert rahat bırakmadı,hemen çıktım.şimdi uyuttumda bir sure rahatım.ama daha yemeğini hazırlayacağım.birde evi süpurup,silmem lazım.bu evin işleri hiçççç bitmiyor

yemiyomu hala ya?çok şükür çağanın iştahı iyi nutellaya deli oluyo çok seviyo bizimle kahvaltı yapıyo vermeyince deli oluyo

bende iyiym canım ama biraz midem bulanıyo bu aralar herşeyden tiksinmeye basladım çorbam var da bende nohut yemeği yapıcam ev işleride çabası...

yemiyomu hala ya?çok şükür çağanın iştahı iyi nutellaya deli oluyo çok seviyo bizimle kahvaltı yapıyo vermeyince deli oluyo

nutellayı kim sevmez canım zaten enerji fırlıyor kızdan birde çikolata versem tutabilene aşkolsun babam çaktırmadan yediriyor gidince vermessem darılıo .. dün bizle kahvaltıya oturdu hanfendi 2 zeytin yedi sadece başka bişey verince yok diyor zeytin istermisin diyoz kafa sallıo hey yarabbim ya

oyyy kuzum ya kıyamam zeytini çağanda çok seviyo ama nutellanın kavanozunu görünce herşeyi itekleyip ona saldırıyo çok mutlu oluyo biraz veriyorum bırakınca bi bağırıyo sofrda bişey bırakmıyo

oyyy kuzum ya kıyamam zeytini çağanda çok seviyo ama nutellanın kavanozunu görünce herşeyi itekleyip ona saldırıyo çok mutlu oluyo biraz veriyorum bırakınca bi bağırıyo sofrda bişey bırakmıyo

ben taddırmadım çikolata ve reçel.elimden geldiğnce geç tanıştıracağım onlarla.ama bende bayılırım nutellaya

arada olur o kadar.şimdi iyi deme oksuruk falan geçtı mı.derya bu ayla birlikte tum hastalıklarda bitsin artık,kuzuda rahat etsin inş.

inş meralcim ya bu aralar böyle oldu annemlerdede kötü olaylar oldu kızkrdeşimin durup dururken çenesi çıkmış dili şişmiş aynı zamanda kısmi yüz felci geçirmiş onun üstüne erkek kardeşim arabasını kullnırken yan camı patlıo kulağıının içi kesiliyo ertesi gün ben acilleştim bugün yine erkek kardeşim acile gitmiş böyle bi uğursuzluktur gidiyoruz inş bu ayla beraber tüm sıkıntılarda biter

zeynep facede grubumuz vardı ya orda gordum cemrenin fotosunu çok guzel bir kız olacak maşallah.ata binmiş ya nasıl seviyor mu onu ,vakıt geçırıyormu onunla.mert'te atlara bayılıyor.resim olsun,tv de olsun deliriyor gorunce at at diye sayıklıyor.geçen hafta atlı karıncaya bindirdik inmek istremedi.cemrenın atı gibi birsey alsam mı diye duşunuyordum bende,tavsiye edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…