askolsun canimmm uzun uzun uzun yaz bilgilendir bizi ne guzel iste hosuma gidiyor valla boyle detayli yazlilar cok iyi devam et seviniyorumpeki bu dediklerin yurt disinda mi oldu? istanbulda mi? burada pek oyle yapmazlar bence biz amann usur diye... dr ilk dogdugunda sizden bir kat fazla giyecek demisti ben zaten cok usuyen bir sahsiyetim oglum da usur diye dusunmem gayet noormalll ama gece ayaklari usuyorsa hasta oluyor kesin...
dun gece yine o torba tulumun icine girdi basladi mizmiz ben de ondan zannettim cikardim sonra yine ayni uyumuyor mizmiz offf sonra basladi ciglik cigliga baya bi agladi elini agzina goturuyor suratini cekistiriyordu dis olduguna karar verdik ve parol verdik rahatladi hemen uyudu sonra torba tulumu tekrar giydirdim uyudu ve sabah 8.30 da kalkti yaniiii tuluma alisti sanirim sabah baktim ayaklar sicak icim rahat gece hic uyanamiyorum zaten hamislikten olsa gerek zaten uyanirsam uyuyamiyorum son iki aya girdim tabi agirlastim
selam sebnem nuran de banahosbulduk iyi sayilir iste sen nasilsin uykun kacti uykusuz kalma sonra bu bidiklarla ugrasmak yeterince yoruyordur seni
tsk ederim cnm icimi rahatlattinserde gevezelikde var bide yanliz kalinca halim boyle oluyo :))evet efeyi kanadada dogum yaptim mircan tr de..iki ulkede de uygulama cok farkli..trde bilirsin nasil oldugunu burada dogardogmaz cibil cibil veriyolar kucagina kordonunu kendin kesiyosun..o ilk dunyaya geldigi an anne kokusunu almasi cok onemliymis..daha sonra sapka eldiven takip bezini baglayip bi beze sarip veriyolar yanina bir saat kadar sonra yikamaya goturup yikayip paklayip geri getiriyolar.. ben yanimda yatirmistim ustunude orttum bide ince yelek giydirmistim hemsire gelip ustunu acti yelegi cikardi sicak kotu alismasin dedi bide emzirirken ten tene degecekmis dort gun kaldim dort gunde iki defa yikadilar efeyi..
bi anne olarak endiselenmen tabiki cok normal bide hamilesin onun verdigi hassaiyette var iki kat endise..tuluma alistigi icin sevindim en azindan sen rahatlamissin bu daha guzel ...allah kurtarsin cnm yaa son aylar gecmek bilmez bilmem mi hele bide cocukluysan..ikinci prensin ismi ne olucak
iyiyz canim iste nartanin uykusu geldi biraz daha oyalansin sut hazirlayacagim icsin yatsin istahi bariz azaldi disten sanirim ben de fazla uzerine gitmiyorum az yemek istioyorsa oyle olsun sonra duzeliyor kendiliginden bazen de bebekler midelerini dinlendirmek isterlermis zorrla yedirilirse mideleri rahatsiz olurmus biryerde okumustum hayirlisi.....
aaaa buradamiydin ben de kimse yok saniyorum cagan uyudu mu babasiyla mi oynuyor???
yok canım uyuyo babası evdeyken nete girmiyorum gönlü olmuyo zaten geç geliyo eve sabak 8 de gitti saat 11 e doğru gelir
nartan i uyutayim buradaysan geliyorum gorusuruzzzzz
tamam canım burdayım
deryacigim sen yeni mi evlendin? ne kadar oldu evleneli???
merlacim çok geçmiş olsun çağanında çok fazla olur bende bepanthen,trosyd,fito ve hametan hepsi var çok pişik olduğunda fito yada trosyd kullanıyorum hafif kızarıksa hametan yada bepanthen kullanıuyorum meyve olayına gelince bende çağana biz ne yersek veriyorum yemek konusundada meyveli yoğurt yapıyorum ayrıca...
geçmiş olsun canım hametan mavi olan çok iyi geliyo hemencecik farkedersin dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?