2009 Kasm Anneleri

tsk ederim cnm icimi rahatlattin serde gevezelikde var bide yanliz kalinca halim boyle oluyo :))evet efeyi kanadada dogum yaptim mircan tr de..iki ulkede de uygulama cok farkli..trde bilirsin nasil oldugunu burada dogardogmaz cibil cibil veriyolar kucagina kordonunu kendin kesiyosun..o ilk dunyaya geldigi an anne kokusunu almasi cok onemliymis..daha sonra sapka eldiven takip bezini baglayip bi beze sarip veriyolar yanina bir saat kadar sonra yikamaya goturup yikayip paklayip geri getiriyolar.. ben yanimda yatirmistim ustunude orttum bide ince yelek giydirmistim hemsire gelip ustunu acti yelegi cikardi sicak kotu alismasin dedi bide emzirirken ten tene degecekmis dort gun kaldim dort gunde iki defa yikadilar efeyi..
bi anne olarak endiselenmen tabiki cok normal bide hamilesin onun verdigi hassaiyette var iki kat endise..tuluma alistigi icin sevindim en azindan sen rahatlamissin bu daha guzel ...allah kurtarsin cnm yaa son aylar gecmek bilmez bilmem mi hele bide cocukluysan..ikinci prensin ismi ne olucak

cevreden de duyuyoruz isvecten gelen komsum anlatiyor orada karli havalarda oyle pek giydirmweden gezmeye cikarirlarmis soguga alissin diye ama buralarda ne kadar da sicaga alistirmayalim desekte olmuyor yetistirilme tarzzi artik degisemeyiz biz boyleyizzzzz
sebnem senin iki cocuk arasi kac ay var ikiciye hamis olanlar grubumuz var orada bir bayanin cocuklari arasinda 11 ay olacakmis benim yine en azindan 16 ay o bayana gore daha sansliyim degil mi?????

ayyy isim demissin nartan la okudugumu bu kadar aniyorum yani isim konusu hala bir gelisme yok soyle bir rahata erersem su yardimci bayan baslar da ancak o zaman birsey bulmaya calisacagim

slm güzel kasım anneleri nasılsınız?ben bugün daha iyiyim bayağı yıprandım bu aralar ama çağanın uyku düzeni bozuldu nasıl düzeltirim bilmiyorum dün gece kıvarnırken sıpa gece 4 te kalktı oturdu o yüzden ben ikinci bebek düşünmüyorum

iyiyz canim iste nartanin uykusu geldi biraz daha oyalansin sut hazirlayacagim icsin yatsin istahi bariz azaldi disten sanirim ben de fazla uzerine gitmiyorum az yemek istioyorsa oyle olsun sonra duzeliyor kendiliginden bazen de bebekler midelerini dinlendirmek isterlermis zorrla yedirilirse mideleri rahatsiz olurmus biryerde okumustum hayirlisi.....

tabi canım zorlamanın anlamı yok vallah şimdilik çağanın iştahı iyi bakalım ama grip hala ya ben şu c vitaminine taktım kafayı ben hergün bi tane portakal sıkıyorum intertte baktım ama bişey bulamadım onunla ilgili

deryacigim sen yeni mi evlendin? ne kadar oldu evleneli???

canım ben 2008 haziranda evlendim düğündede saçım bayrak kırmızısıydı ilk başta kimse beğenmedi ama gelinliğimle beraber çok beğendiler çok güzel duruyo ama çok akıyo şu anda saçımda boya yok kendi saç rengim çok boyadım saçlarım çok yıprandı o yüzden biraz dinlesn istiyorum ama sana sarı yakışıyo bence

sağol derya'cım geçti çok şukur.bende eline verdiğimde fazla yemiyor onun için ayrıyetten pure şeklınde vermeyı tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…