ahhh canimmm kardesim de amerika da yasiyor orasi da cok sogukmus sen gelsen burada donarsin abla diyor valla biz antalya da pek soguk gormedigimizden ben hic dayanamam sanirim
ay şekerim benden belli olmaz:)
canlarım merhaba
muhabbet yemek üstüne dönmüş...
benim oğlum sabah 6. dedin mi ayaktadır beni bi emer sonra ceviz peynir ekmek süt ekmek içi petek bal dan oluşan kahvaltısını yapar
saat yok bizde annem acıktın mı diye sorar o da gider önlüğünü getirir veya mama der öyle anlaşırlar:) saat artık gereksiz zira büyüdüler acıktılar mı belli ediyorlar...
sonra çorba içer genellikle içine mutlaka ekmek içi doğranmıştır çünkü ekmek önemli bi besin bana göre ve oğlum da çok seviyor... vermezsek herhalde kıyamet kopar.
arada bir muz soyuyoruz gelip gidip ısırıp elimizden yer tamamını bitirmesine izin vermem genelde yarıdan fazlasını yiyor ama.
canı istiyorsa gelip elma der elma da soyar bi dilim veririm eline
ben okuldan gelince mutlaka emer tok da olsa az da olsa emiyor
uyur uyanır ben artık ayrıca bir öğün olarak yoğurt vermiyorum süt peynir yoğurt hepsi gereksiz geliyor bana bi de emişiyoruz ya halen. yemeklerin yanında veriyorum yoğurtu. akşam biz ne yersek damağına uymuşsa o da kucağımıza oturup yiyor. uymamışsa eline bi ekmek kabuğu alır gezinir:)
saat 9-10 arasında uyuyor uyumadan önce bazen süt içiriyorum ama biberon kullanmıyoruz biz bardaktan içiyoruz o yüzden....
gece de 2 saatte bir genellikle uyanır emer uyur....
uykusu yeme saati tamamen kendisi tarafından belirleniyor ben asla sıkmıyorum zaten uyumak istediği veya acıktığı belli oluyor
siz 7.30 erken kalkıyor demişsiniz ben her sabah 6 da kalkıyorum bazen 5.30 oluyor:))))
bi de sonra işe gidiyorum kalkıp.
napalım bizimki de böyle her biri farklı işte diğerinden :26:
tşk ederim şebnemcim deneyimli bir anneden bunları duymak rahatlattı beni :)
eymen çok erken uyanıyo 7:30da ayakta bir kez uyuyo öğlenleri onun için 18/18:30 gibi akşam yemeği 20:30da gece muhallebisi 21/en geç 22 de uyuyo oda zorla gündüz bizi görmediği için bizimle oynamak istiyo görseniz dün akşam bir boğuştuk 6 tane dişiyle ısırıyo yanaklarımı
yok ya işte bi arkadaşa sıkıldı cnm ben masaya katalog koymuştum bu katalogları kaldırcam dedi sinirli sinirli bi de benden ürün almıştı önceden. ben o kataloglara para veriyorum bedava gelmiyo bana. ben de niye böyle yaptığını anlamadım cevap da vermedim elbet bana gelecek gene ben o zaman diyeceğimi biliyorumhayırdır şekercik neye sıkıldın
seninkide guzel valla hem calis hem cocuk bak masallahin var
benden bu kadar kizlarrr malum kahvalti yapacagiz daha.. sizler isinizi bitirip buraya geldiginizde benim islerim yeni basliyor sizi hep geriden takip etmekte kaliyodum ama bu gun cok memnun oldum sizlerle birlikte olduk ya guzel bi seymis karsilikli yazismak :))hepinize kolay gelsin kendinize ve bebislerinize iyi bakin allaha emanet olun anacimmmm ozellikle sen nuran hamissin ya uc kat emanet ol
evet ya ben de özlemişim yazışmayı karşılıklı görüşürüzbenden bu kadar kizlarrr malum kahvalti yapacagiz daha.. sizler isinizi bitirip buraya geldiginizde benim islerim yeni basliyor sizi hep geriden takip etmekte kaliyodum ama bu gun cok memnun oldum sizlerle birlikte olduk ya guzel bi seymis karsilikli yazismak :))hepinize kolay gelsin kendinize ve bebislerinize iyi bakin allaha emanet olun anacimmmm ozellikle sen nuran hamissin ya uc kat emanet ol
ozluyordur tabi sizi uyumak istemiyordur zaman gecirmek icin oyle bogusmakta cok hos oluyor arada ben de bogusuyorum koca gobegimle komik oluyor
Slm kızlar,ay ne guzel muhabetler edilmiş.annemle,ablam vardı sağolsunlar temizliğe yardım etttıler,gittilr bir bakayım dedim size ama mert rahat vermiyor kucağımda ve tuşlara basıyor.of ya bi yazamadım.onunla ilgileneyım sonra gelirim..
yok ya işte bi arkadaşa sıkıldı cnm ben masaya katalog koymuştum bu katalogları kaldırcam dedi sinirli sinirli bi de benden ürün almıştı önceden. ben o kataloglara para veriyorum bedava gelmiyo bana. ben de niye böyle yaptığını anlamadım cevap da vermedim elbet bana gelecek gene ben o zaman diyeceğimi biliyorum
boşver ya iş yerinde oluyo öyle dengesizler
ay çok yıpratıcı ama... maalesef devlet kurumu olunca ara da veremiyorum bazen diyorum keşke okumasaydım çalışmasaydım ev kızı olsaydım. çocuğuma kendim baksaydım geçen bi öğrencim anlatıyodu kreşte annesi çalışıyomuş çocuklara süt saati geldiğinde ymek hazırlayan kadın yarı sür yarı su koyuyormuş annem sürekli bakamaz ya bi gün gelcek kreşe vercez o günleri düşündükçe içim daralıyo sabah gene ağladı arkamdan fena oluyorum ben böyle.
eşime diyorum işi bırakaym ama hala para atmaya çlışıyoruz bankaya emekliliğe de var baya bi
valla bende kreşlere ruhsat vermek için gidiyorum şimdiden güzel olanları işaretliyorum ama kreş müdürleri bile bakacak insan varsa 4 yaşından önce göndermeyin diyo
bende senin gibiyim dün bunalımdaydım hiçbirşeye yetişemiyorum oğlumla yeteri kadar ilgilenemiyorum diye ne yapalım çalışmakta onlar için bu bebeklik süreci geçince rahatlıcaz inş
öpüyorum kızlar hepinizi yarım saat sonra çıkıcam işten ortalığı toparlayayım
ayy ne güzel oldu bugün işlerim azdı sizinle muhabbet edebildim ii akşamlar
cnm ben bi yıl çalışmadım izin kullandım devlet memuru olunca mecburen geri döndüm aslında en kötüsü memurluk istifa edemiyosun özelde çalışsam kesin 3 yıl ara verirdim emeklilik derdi olmazdı şmdi hepsi yanacak haklarımın.sekercik canim isin zor ara versen olmuyor demissin 1-2 sene sonra bakardin tekrar calismak istiyorsan biriktiryorsaniz bu da cocuklarin icin olacak rahat edeceksiniz onu da dusun bu arada
meralcigim selam nasilsin ohhh ohhh temizlikler yapilmis ev tertemiz olmustur
bildigin gibi gecen ay orayada gittim ya ama buranin yaninda orasida hafif kalir annemede soyledim turkiye soguk amerika daha soguk ama kanada en soguk diye kutuplara yakin burasi hani kastamonuda derlerya ayida cikabulurrr tasda dusebulurrrrr burdada her an kutup ayisina ratlayabilirsingelsene gelseneeeeee bi kartopu yollayim sana..antalyanin neresindesin orayida cok severim
kızlar ben d eçıkıyorum oğlan uyuyo az sonra uyanır annem de doktora gidecek az sonra bakalım neyse görüşürüz bye
inşallah canım ya hayırlısıyla önce sen sonra ben alırız kucağımıza ayıpsız kusursuz bugün cemroş karnımı açıp öptü tuhafıma gitti hissettimi bilmiom yaz gelsede dışarı çıksak enerjisini atsa yoksa halim harap.. doktora gittim teyit ettik değerim 2894.08çıktı ay doktor ne desen beğenirsin niye geldin idrarda çıktıya folik asit ben istedim ultrason ben istedim yeni yetme bişi mecburiyetten devlete gittim başka yer yok burda 4 geçe eve geldim bir evrağı doğru yapamadılar bin kere dolandım bayılacaktım az kalsınonce allaha emanet sonra bizlere isallah hersey yolunda gider zaten kizinla ugrasmaktan gunler nasil geciyor anlamayacaksin ben bazen hamis oldugumu bile unutuyorum ta ki karnimdaki bidik tekme atana kadarkendini hatirlatiyor napsin tatlisim
teşekkür ederim canım süppriz istiyosan olsun inş.begonvil maşallah cnm epey yiyo ozaman senin bıdık eymen onun yarısını anca yiyo (
zeynepcim hayırlı olsun cnm inş sorunsuz geçer kısmetse bende 2012de düşünüyorum 1.zor olmuştu polip falan vardı bakalım 2. nasıl olacak bakarsın bizede süpriz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?