2009 Kasm Anneleri

ahhh canimmm kardesim de amerika da yasiyor orasi da cok sogukmus sen gelsen burada donarsin abla diyor valla biz antalya da pek soguk gormedigimizden ben hic dayanamam sanirim

bildigin gibi gecen ay orayada gittim ya ama buranin yaninda orasida hafif kalir annemede soyledim turkiye soguk amerika daha soguk ama kanada en soguk diye kutuplara yakin burasi hani kastamonuda derlerya ayida cikabulurrr tasda dusebulurrrrr burdada her an kutup ayisina ratlayabilirsin gelsene gelseneeeeee bi kartopu yollayim sana..antalyanin neresindesin orayida cok severim

seninkide guzel valla hem calis hem cocuk bak masallahin var

benden bu kadar kizlarrr malum kahvalti yapacagiz daha.. sizler isinizi bitirip buraya geldiginizde benim islerim yeni basliyor sizi hep geriden takip etmekte kaliyodum ama bu gun cok memnun oldum sizlerle birlikte olduk ya guzel bi seymis karsilikli yazismak :))hepinize kolay gelsin kendinize ve bebislerinize iyi bakin allaha emanet olun anacimmmm ozellikle sen nuran hamissin ya uc kat emanet ol

ozluyordur tabi sizi uyumak istemiyordur zaman gecirmek icin oyle bogusmakta cok hos oluyor arada ben de bogusuyorum koca gobegimle komik oluyor

hayırdır şekercik neye sıkıldın
yok ya işte bi arkadaşa sıkıldı cnm ben masaya katalog koymuştum bu katalogları kaldırcam dedi sinirli sinirli bi de benden ürün almıştı önceden. ben o kataloglara para veriyorum bedava gelmiyo bana. ben de niye böyle yaptığını anlamadım cevap da vermedim elbet bana gelecek gene ben o zaman diyeceğimi biliyorum
seninkide guzel valla hem calis hem cocuk bak masallahin var

ay çok yıpratıcı ama... maalesef devlet kurumu olunca ara da veremiyorum bazen diyorum keşke okumasaydım çalışmasaydım ev kızı olsaydım. çocuğuma kendim baksaydım geçen bi öğrencim anlatıyodu kreşte annesi çalışıyomuş çocuklara süt saati geldiğinde ymek hazırlayan kadın yarı sür yarı su koyuyormuş annem sürekli bakamaz ya bi gün gelcek kreşe vercez o günleri düşündükçe içim daralıyo sabah gene ağladı arkamdan fena oluyorum ben böyle.
eşime diyorum işi bırakaym ama hala para atmaya çlışıyoruz bankaya emekliliğe de var baya bi

sagol canimcim eksik olma karsilasiriz isallah yine boyle onlineeee cocuklari da optum seni de

evet ya ben de özlemişim yazışmayı karşılıklı görüşürüz
ozluyordur tabi sizi uyumak istemiyordur zaman gecirmek icin oyle bogusmakta cok hos oluyor arada ben de bogusuyorum koca gobegimle komik oluyor

hehe biz de dün gece baya boğuştuk oğluşumla
geçen gün kolumu bi ısırdı hala mosmor napıcaz ya ısırıyo artık sinirlendi mi ben masaya oturdum mu geliyo ya bacağımı ya erebilirse kolumu ısırıyo

Slm kızlar,ay ne guzel muhabetler edilmiş.annemle,ablam vardı sağolsunlar temizliğe yardım etttıler,gittilr bir bakayım dedim size ama mert rahat vermiyor kucağımda ve tuşlara basıyor.of ya bi yazamadım.onunla ilgileneyım sonra gelirim..

slm cnm bıcırıklar kucaktayken girilmiyo bizimki uzaktan görse bile atlıyo bilg üstüne ondan dolayı başka bir yerde muhafaza ediyoruz bilg.ı

valla bende kreşlere ruhsat vermek için gidiyorum şimdiden güzel olanları işaretliyorum ama kreş müdürleri bile bakacak insan varsa 4 yaşından önce göndermeyin diyo
bende senin gibiyim dün bunalımdaydım hiçbirşeye yetişemiyorum oğlumla yeteri kadar ilgilenemiyorum diye ne yapalım çalışmakta onlar için bu bebeklik süreci geçince rahatlıcaz inş

öpüyorum kızlar hepinizi yarım saat sonra çıkıcam işten ortalığı toparlayayım
ayy ne güzel oldu bugün işlerim azdı sizinle muhabbet edebildim ii akşamlar

ay cnm yaa annem 71 yaşında daha ne kadar dayanabilir bakar bilemiyorum ki. ona da kıyamıyorum
ben bu aralar gene bunalımdayım sorma şekerim kocama da çemkiriyorum ya hadi hayırlısı
ben aslında çok kararsızım ya bu dediğinde çalışmak da onlar için mi gerçekten hangisini yaparak daha iyi yapıyoruz? yani ben çalışmasam kendim baksam eşimin maaşı yeter bize, benimkiyle birikim yapıyoruz işte, ilerde okul masrafları için diyoruz ama zaten kitabı bile devlet veriyo benm babam memurdu iki çocuk okuttu öğretmen çıktık ikimiz de o yetirdi bizmi yetiremicez ben doğru dürüst para harcamam üstüme başıma bile zor alırım sevmem öyle alışverişi. çocuğum ilerde üniv okuyacak desem onda da burs alsın çalışsın normal normal okusun ben bebekliği için şikayetçi değilim benm oğlum doğduğundan beri nerdeyse gece sık kalkıyor uyku filan kalmadı bende ondan da şikayetçi dğeilim ama onun gelişimi sürecinde hep yanında olmak istiyorum mesela geçen gün eee ee dmeiş kakasını söylemiş ve ben bunu kaçırdım ilk kez söyledi bi daha ne zaman söyler kimbilir. daha neler kaçırıyorum kaçırıyoruz düşündükçe cinnet getiriyorum değer mi para kazanmak için? çocuk mu iş mi derseniz çocuk derim ama eşim delirme diyor onu bi ikna etsem bi sn tereddüt etmicem bi sn

Son düzenleme:
sekercik canim isin zor ara versen olmuyor demissin 1-2 sene sonra bakardin tekrar calismak istiyorsan biriktiryorsaniz bu da cocuklarin icin olacak rahat edeceksiniz onu da dusun bu arada

meralcigim selam nasilsin ohhh ohhh temizlikler yapilmis ev tertemiz olmustur

cnm ben bi yıl çalışmadım izin kullandım devlet memuru olunca mecburen geri döndüm aslında en kötüsü memurluk istifa edemiyosun özelde çalışsam kesin 3 yıl ara verirdim emeklilik derdi olmazdı şmdi hepsi yanacak haklarımın.
ay cnm ya çocuk için para biriktirmek mantığıma ters benim
ev almak istiyoruz onun için koyuyoruz bi kenara.
siz boşverin beni ben böyle huysuzum bugn

kızlar ben d eçıkıyorum oğlan uyuyo az sonra uyanır annem de doktora gidecek az sonra bakalım neyse görüşürüz bye

antalya konyaaltinda oturuyorum canim valla kar gormeyeli baya oldu burada saklikent var oraya gidip karlarda bogusup kardanadam yapip kartopu oynuyoruz bu yetiyor istemem valla buyuk konusmayayim ama .... gecen ay da amerika da baya soguk kar kardesimin isyeri acilmadi kapisi karla kaplanmis arabasi karda kaybolmus onu kurekle acayim derken dusmus off dedim ya bu eziyeti niye cekiyorsun gel don antalya ya yok mucadeleci iste....

ayi mi ayyyy korkarim ben valla ayi falan sen hangi sehirdesin sebnem?? esim de fransizca biliyor oraya tasinsak bu ulke cozurtttuyor diyor arada

once allaha emanet sonra bizlere isallah hersey yolunda gider zaten kizinla ugrasmaktan gunler nasil geciyor anlamayacaksin ben bazen hamis oldugumu bile unutuyorum ta ki karnimdaki bidik tekme atana kadar kendini hatirlatiyor napsin tatlisim
inşallah canım ya hayırlısıyla önce sen sonra ben alırız kucağımıza ayıpsız kusursuz bugün cemroş karnımı açıp öptü tuhafıma gitti hissettimi bilmiom yaz gelsede dışarı çıksak enerjisini atsa yoksa halim harap.. doktora gittim teyit ettik değerim 2894.08çıktı ay doktor ne desen beğenirsin niye geldin idrarda çıktıya folik asit ben istedim ultrason ben istedim yeni yetme bişi mecburiyetten devlete gittim başka yer yok burda 4 geçe eve geldim bir evrağı doğru yapamadılar bin kere dolandım bayılacaktım az kalsın
teşekkür ederim canım süppriz istiyosan olsun inş.

r ederim canım
t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…