yakin arkadasimin kocasi iste kiz 2. cocugu istiyor adamda ayyy beni bulastirma kendin dogurup kendin bakacaksan olur diyor ayy dedim ki tam bir moloz adam
kızlar sizi şok edeyimmi hamileyimmmm ne hissedeceğimi şaşırdım kendime gelıemiyorum kafam ii değil ne olcak şimdi veremedim kiloları ama Allahıma bin şükür uğraştırmadan verdi yarın kan testi yaptırıcam
face ekledim bekliyorummmm anacimmmşoktan bahsederken nuran,şok haber senden gelmiş:)seneye hamilesin demiştim bak şimdiden kalmışsın çok ama çok sevindim.5 gun gecikti adetim değince sen ,aklıma gelmişti biliyormusun hamile olmasın zeynep diye düşünmüştüm.hadi gozun aydın,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
zeynep facede eklememiştik biz birbirimizi,kasım anneleri merhaba grubunda muhabet etmiştik.şimdi baktımda ekleyemedim seni profil ayarlarında kısıtlamalar yapmışsın sanırım,gozukmuyorsun..istersen sen ekle beni...
nuran,derya,şebnem, sizlerde kullanıyorsanız facebookda ekleyelim birbirimizi.şekercik senin kullanmadığını biliyorum:)
cok yakinen taniyorum o bencil babalardan. bizzat enistem olureşlerimiz yardım ediyor nekadar şanslıyız aslında neler var,neler duyuyoruz.çocuğun ağlamasına tahamülü olmayan,sustur şunu diyen eşlein olduğunu duyuyorum. yazık o bebişlerede,kadınlarada..
selam kızlar nasılsınız şebnemcim ben tuz koyuyorum yemeklerine...begonvil canım benim annem benden hassas valla zorla yemek yediririm kızar ses yaparım kızar hatta çok iş yaparım kızar çocuğunla ilgilen bırak şu işleri der
ben bu konularda cok sansliyim cunku benden once takip ettigi abisi var,bana acikinca uykusu gelince yada altina yapmissa gelir onun disinda abisiyle kovalamaca,tirmanmaca,kapiyi ac kapa dolaba gir cik yukari cik assagi in yere yat kalk daha neler neler :)) abisiyle oyuncaklari toplatiyorum son favorisi uzanamadigi yere buyuk bir arabasi var onu getiriyo onun ustune cikiyo cekmecelerden kasiklari yerlere atiyo evvelden sandalyenin ustune cikip masaya geciyodu sandalyeyi suruklemeye calisti bir iki kere ama cok agir geldi demir sandalye simdi bu yolu buldu taburede var onu bulursa onu tasiyo bide wc nin kapisini acik bulursa tuvaletin kapagini kapatiyo ustune cikiyo ordan suyu acip elini yuzunu yikiyo tabi heryeri islatiyo ben alistim artik bu tarz seylere fazla telaslanmiyorum uzaktan takip tehlikeli seyleri kaldirdim ama bunlarinda onune gecemiyorum artik.. bunlarin en buyuk etkisi abisi ne yapiyorsa aynisini yapmaya calisiyo..kitap okurum her gun oyle dikkatli dinlerki adam gibi,hele mircanda ee sonra heh aaa gibi konusunca oda tekrar ediyo.sarki soylemeyi cok severim sanirim cocuklarda ayni efe mirildaniyo bi tatli oluyoki sorma dis fircasi aldim alistirma olsun simdiden yuzune gozune kafasina goturuyo azinada ara sira :))macun koymuyorum hic bunlar oyun simdi tuvalet daha erken diye dusunuyorum iki yasindan sonra basliyacagim mircanda oyle oldu ayiptir soylemesi bakarak taklit yontemiyle merak saldi sonra taklite gecti bir iki derken anne sen cik demeye basladi yani lazimlik olmadan direk wc ye gecti ama sonra bio arkadasimin evinde gordu lazimlik onu istedi aldim ama fazla kullanmadi cok bilmis neymis rahat degilmis :)))canım benim çok güzel şeyler bulmuşsun ama çağan daha bunları bilmiyo mesela kanepenin en arkasına bi oyuncağını atıyo ama alamıyo ayağını kaldırıyo ama koltuğun üzerine çıkıp almayı becermeiyo atıyo alamayınca bana bakıp ağlıyo ver diye oyuncaklarıyla oynamıyo zaten evde ellememesi gereken ne varsa onlarla oyunuyo
oldum gulmekten kiz gercektende oyleymis o nasil bisi yahu beni bulastirma hahahahahaa onun kocaligi pazara kadarmis mezara kadar degil...benimki hep kalabalik aile olsun istiyordu dort bes diye sayikliyordu,simdi iki cocuka bile dayanamiyor ama saolsun cok yardimci olur basim agrisin alir cocuklari disari cikar iki uc saat gelmez yada isime yardim eder simdi ben diyorum ucuncuyu yapalim diye ayyy iki taneye zor bakiyorum ucuncuyede bakamam diyor oluyorum gulmekten..eee senede bir ay gorusurken cok istiyordu kalabalik aile simdi dusuncesi bile rahatsiz etsede olursada hayirlisi olsun diyebilecek yapida..bu arada benimde esimin ilk esinden 20 yasinda bir oglu var turk degil kanadali...
gecmiste okudugum kadariyla ikinciyi istiyordun galiba,ne mutlu sana ki allah gonlune gore vermis..ins saglikla mutlulukla alirsin bebisini kucagina...
begonvil maşallah cnm epey yiyo ozaman senin bıdık eymen onun yarısını anca yiyo (
zeynepcim hayırlı olsun cnm inş sorunsuz geçer kısmetse bende 2012de düşünüyorum 1.zor olmuştu polip falan vardı bakalım 2. nasıl olacak bakarsın bizede süpriz olur
günaydın hanımlar nasılsnınz bakalım çağan sabah 6 da uyandı bugünde sankş alarmı kurmuş gibi dünde aynı saatte uyanmıştı şimdi uyuyo ama nagihancım hoşgeldin nerelerdesin ya?eymen nasıl iyimi kuzum?
inş. canım sağol evet istiyodum ama süpriz oldu dua edin ne olur herşey yolunda gitsin
deryacigim nasilsin ne kadar erken kalkmaya baslamis cagan hay allah nartan da eskilersen 6.30 da uynairdi cok kotu olurdum butun gun ruh gibi sen nasilsin iyisin????
günaydın güzel anneler ve tatlı kuzucukları
aynı sorunu yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum eymen haftasonu hep ateşliydi bende pazar akşamı yanıma aldım soyunuk yattırdığım için ateşini kontrol etmek için vs ogün sarılıp sarılıp uyudu bu gecede 05:30dan sonra çok ağladı ee benimde uykum var aldım yanıma yine elleri yüzümde sarıldı anında uyudu bu tablo çok hoş kabul ediyorum ama yanımada alışsın istemiyorum bu kadar zaman sonra dr demiştiki 3gün üst üste aynı hareketi tekrarlarsan alışkanlık olur ne yapabilirim
eşimde diyo ki bu gecede bele yatsın alışkanlık olmaz değişiklik olur
sagol canim yedigi kadar yediriyorum bu ogunlerde bebeklerin 4 saati gecmesin ogun aralari diyorlar kan sekeri dusermis... ama ben abur cubur kek borek kraker dahil hicbirsey vermiyorum eger birseyler istiyorsa kuru uzum veriyorum agzinda evirip cevirip duruyor sonra cikariyor sabah harici ekmekte vermiyorum acaba versem mi kizlar???? corba ve yemek yaninda
yaaaa gene nereye kayboldunuzzz :84::84::84ysa sabahin altisinda kalkmistimm burdasiniz diye
geldim canim buralardayim da kimse yok diye camasir asmaya gittim... sebnem nasil azar azar cok ogun veriyorsun anlatsana bi nasil oluyor 3 ana 2 ara ogun veriyorum tika basa mi oluyor acaba????/
porsiyonlari kuculttum mesela onceden bi buyuk kase yedirirdim simdi kaseyi kuculttum bes ogun yerine alti yedi oluyo bide gubduz hic sut vermem sut tokluk yapar istahini kapatir diye sadece yatarken sut ve icine biskuvi bide aynisi gece dortte icer onun disinda fazla sut kansizlik yapar diye iki biberon baska yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?