kizlarrrrr esim bana hediye almisssssssshadi bilin bakalimmm ne almisss
hehehehehe simdi kesin tek tas,yada ic camasiri,kolye falan filan diyorsunuz amaaaaaaa
butun gun dusunseniz bilemezssinizhadi s fazla yormadan soyliyeyim bildircin yumurtasi almisssssss simdi diceksinizki bu kiz delirmis valla bildircin yumurtasina bu kadar sevindigine gore esi ona hic hediye almiyo galiba :)))yok yok oyle degil saolsun canim kocam hic unutmaz..bizim evde bu konu ters ben unuturum kocam unutmaz :))neyse gelelim konuya niye bu kadar cok sevindim
trdeyken kullaniyordum zaten ama burda bulamadim hic esimde bu konuyla hic alakasi olmadigi icin nerde satirlir hatta varmi bilmiyodu bile umidimi kaybetmistimki dun aksam uc kutu almis..gercekten tek tas almis kadar mutlu oldum..bildircin yumurtasi kullanan varmi aranizda. bence doga harikasi bi sey dogal ilac sifa kaynagi faydalari saymakla bitmez tavsiye ederim..bir kac ay once kafaya bildircin bulursam evde besliyecegim diye takmistim esimde' yok yok kanada sana yaramadi sen iycene tozuttun 'derken faydalarini soyledim oda kabul etti..millet kus besler bizde bildircin besliyecegiz nolmus yani yumurtalarimiz taze tazeeee olucak kotumu ...gitgitgidakkk yumurtam sicakkkk diye diye yeriz artik
bildircin yumurtasi ilginc burada var ama ben arada biryerlerde duyunca basladim yemeye ama sonra biraktim seni bu kadar sevindirdigine gore sanirim cok vitaminliydi vallahi unuttum ben bir arastirayim bakalim... kucuk ogluna nasil yedireceksin peki yagda yiyor mu? haslamasi yapiliyor mu???
baktim bildircin yumurtasina 1 adet rafadan sekilde yedirilmesi gerekiyormus haslasam ve kahvaltisina karistirsam oyle rafadan sekilde nasil olur ki tek basina oyle yemez ki akilli bidik
ayy nereye gittinn nuran,bende haril haril bildircin yumurtasini anlatiyordum :)) neyse bugun rahatim
dun aksam cekirdek partisi vardi evde cocuklar cekirdek coplerini her yere boca edince bizde esimle 'biz niye kaseye citliyoruz ki,madem durum bu bizde cekirdegin sanina yakisan bicimde boyleeee yerlere ata ata yiyelim 'bakisi attik ve cekirdekleri yere citladik :))))ayy nekadar zevkli sonra savas yaptik cekirdeklerle bi gorseniz heryer cekirdek ama cok eylendik valla..sonra evi temizledik ben topladim esim supurdu hatta hizini alamadi bide sildi neymis yapinca tam yapmasi lazimmmis.. halyle bugune isim kalmadi dundende cok cesit yemek yapinca bu gune bi corba kaldi onuda burdan bakiyorum ne pisirsem diyede nuranda okuyunca canim mercimek cektihimmm cok severiz bugun bende yapayim mercimek.dunden firinda besamel soslu karnibahar vardi bide taze fasulye,patates salatasi pek alakasi olmayan bi menu ama olsun seviyoruz boyle karisik yemeyi
efe bayildi karnibahara, onceden yemegini yapiyodum seviyodu ama bunu ayri bi sevdi tavsiye ederim
sağol canım istersen sende olursun belkide istemezken:)))günaydın güzel kasım anneleri nasılsınız?sebnemcim aksam eşim geldi çıkmak zorunda kaldım kusura bakam canım...evet bende denk gelemiyorum bu ara sizlere özledim sohbet etmeyi..zeynepcim gözün aydın canım çok sevindim aynı zamandada çok şaşırdım...sen 2nci a istsin 3ncü kim olacak bakalım bide bakarsınız istemezken ben olurmusum
tebrik ederim cnm allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bende mineöğretmeni biliyordum begonvilden sonrada applearzu şaşırdım allahım sağlıkla sıhhatle herkese nasip etsin inş. bana çok zor görünüyor ama allahım verince insana zor gelmez herhalde
şimdi de ben
geldim sen gitmişsin nuran:)
oh yemekler hazır afiyet olsun.burasıda guneşlı ama hava buz gibi sabah çamaşır asarken ağzımdan buharlar çıkıyordu.ama sıkıca giydirip çıkarılabilinir aslında.bizim doktor etrafta mikrop yoksa soğuktan,üşütmekle hasta olunmaz diyor bencede haklı.hastalardan uzak durmak.bol bol ellerini yıkamak lazım galiba.geçen hafta yıne boyle guneşlı bir gunde mert i ilk kez metroya bindirdim.kalabalık dıye ya hasta biri varsa dıye tırstım ama şukur birsey olmadı.yarım saatlık bir yolculuk yapıp,biraz dolaşıp,yıne metroyla donduk.donuşte mızıldadı,emmek istedi milletin içinde
kızlar tvde dinledim bebişler mutlaka yoğurt verin.dr saymakla bitiremedi pastoruze edilmiş sutlerde ve devam sutlerinde yararlı bakteriler oluyormuş.bu bakteriler mayalanınca tekrar açığa çıkıyormuş ve bağırsaklar için bunların faydaları çok ama çokmuş.mumkunse evde mayalayın ve yıne mumkunsa kefirle mayalayın dedi dr.2 gundur bizim yoğurlardan veriyordum.kendim mayalamaya devam edeceğim.kefırlede deneyeceğim
nuran face falan geçip buraları bırakmayız canım,fotolara falan bakarız diye eklemek istedim.madem yok sizde burda da foto eklemeye devam...
şebnem,sen bizim grubu eklemişsin ben kabul ettım seni gruba ama artık faal değil orası
.sen beni ekle arkadaş lıstene:)
kızlar zeynep'in fotolarını( mevzey) gorseniz,saçlar,gozler falan çok guzel bir hatun maşallah
slm cnm hos geldinn nasilsin
aaa sebnemcim hosgeldin konusamadık dünde seninle napıyosun efeyle mircan nasıllar?saat kaç kuzum orda?msne gelsene konusalım biraz
cnm çok saol ameliyatlık bi durum deil dediannene cok cok gecmis olsun sekercik ins. ameliyat demezde sende zor durumda kalmazsin vede annen iyi olur ..
aileyi birakip uzaklara gitmek cok zor ama mecbur kalinca hele bide cocuk olunca butun dusunceler alt ust oluyo ve cocuk icin herseyi yapar hale geliyor insan..baska bir ulkede kimsesiz kalmak heleki yeni bir hayata baslamak cok zor tabii..herseyin hayirlisi olur ins..
.o yazilmisniye kimse yazmiyor yahu... yogurt konusunda cok haklisin ben kahvalti haric her oyun veirim sade yogurt meyveli pek kullanmam..ben sizler gibi hamarat degilim canim mayalamak bilmiyorum bi kac defa denedim sonuc husran bende saldim cayira mevlam kayira hazir yogurt yediriyorum..eczanelerde kucuk el sterilleri var disari ciktiginda ondan al SIK SIK kullan sokakta ama fazla kafanada takma mikrop isini cocuklarin mikrobada ihtiyaci var azcik,yanlis gibi geliyor ama hayatimda yasadim gordum annem ablami ilk cocugu diye cok sakinmis herseyden zamanla ablam alerji olmus herseye en ufak bi seyde hemen alerji oluyor simdi 38 yasinda hala cekiyor kadin..bizdede fazla unemsememis cok sukur oyle bi durumumuz yok bende cocuklara pek oenmsemem bu yuzden..
alemsin kız:) ben ymem o yumurtadan... marketlerde görüyorum ama yemem:) size afiyet olsunkizlarrrrr esim bana hediye almisssssssshadi bilin bakalimmm ne almisss
hehehehehe simdi kesin tek tas,yada ic camasiri,kolye falan filan diyorsunuz amaaaaaaa
butun gun dusunseniz bilemezssinizhadi s fazla yormadan soyliyeyim bildircin yumurtasi almisssssss simdi diceksinizki bu kiz delirmis valla bildircin yumurtasina bu kadar sevindigine gore esi ona hic hediye almiyo galiba :)))yok yok oyle degil saolsun canim kocam hic unutmaz..bizim evde bu konu ters ben unuturum kocam unutmaz :))neyse gelelim konuya niye bu kadar cok sevindim
trdeyken kullaniyordum zaten ama burda bulamadim hic esimde bu konuyla hic alakasi olmadigi icin nerde satirlir hatta varmi bilmiyodu bile umidimi kaybetmistimki dun aksam uc kutu almis..gercekten tek tas almis kadar mutlu oldum..bildircin yumurtasi kullanan varmi aranizda. bence doga harikasi bi sey dogal ilac sifa kaynagi faydalari saymakla bitmez tavsiye ederim..bir kac ay once kafaya bildircin bulursam evde besliyecegim diye takmistim esimde' yok yok kanada sana yaramadi sen iycene tozuttun 'derken faydalarini soyledim oda kabul etti..millet kus besler bizde bildircin besliyecegiz nolmus yani yumurtalarimiz taze tazeeee olucak kotumu ...gitgitgidakkk yumurtam sicakkkk diye diye yeriz artik
cnm çok çok saolllkizlar bu kadar cok konu okuyunca arada atliyorum yazmayi unutuyorum nolur kusura bakmayim oncelikle sekercik annene ameliyata gerek yok demis dr cok sevindim dualarin kabul oldu allah saglikla uzun omurler versin.....
yogurt konusu beni cildirtiyor sade yogurt yemiyor elmali sutas yaninda muzla veriyordum yada beb biskuvisiyle su an onu da yemiyor simdi sutas minimix var tropikal meyveli ve cilekli var hic istemesem de ondan vermek zorunda kaldim ayyyyy nasil oldu anlamadim nartan a hamisken hergun yatarken 1 kase yogurt mutlaka yerdim bana cekmemis yine de kefir icirmeye kalktim meyveli falan yooookkkkkk yoookkkk zaten cok su icmedigi icin ayran falan da icmez yemeklerle yemez minimix verecegime hic mi vermesem daha mi iyi acep???? napayim kizlar??? akil lutfennnn:84:
cnm nedne tek uykuya alıştırmak istiyorsun bilmiyorum anlamadım ama her bebeğin uyku saati farklıdır sabah kaçta uyandığı önemlidir mesela, uykuya düşkünlüğü önemlidir. bizimki sabah 6da kalkar sabah 9-10 arası uyur bu uykusu birbuçuk saati bulabilir sonra öğlende 2 gibi bi uykusu var gene az da olsa uyur bazen bi saat uyuyor akşamları da 9-10 arası uyuyor kendi kendine bir düzen tutturdu öyle de gidiyo. ben müdahelede bulunmuyorum benim hayatım da kaydı canım hepimiz aynı durumdayız şekerim merak etme:)))) bi de ben o yatınca plan yap yazılı oku derdine düşüyorum banyoydu bulaşıktı derken baya bi oyalanıyorum gece yatmam en erken 12 oluyo bide zırt pırt uyanması cabası...ama elbet geçecek diyorum sabrediyorum herşey oğluşum için. yapacak bişi yok çünkü ben bi yerde okumuştum: eğer çocuğu gündüz az uyutursanız gece çok uyusn az uyansın die uyutmaktan kaçınırsanız çocuk akşam daha sık kalkarmış alıştığı düzeni istermiş bırakın uyusunlar diyotrdu benm mantığıma yattı bunlar ondan beri müdahele etmiyorum oğluma dilediği gibi uyuyor uyanıyor zaten saat gibi her gün aynı saatte yatıyo kalkıyo. ben ekstradan bişi yapmıyorumkizlar ya benim bu oglusumu tek uykuya alistirmak mumkun olmadi sadece 1 saat uyuynca erkenden yemek bile yemeden uyumak istiyor boyle iki kez uyursa da 6 da uyuyor 7 de uyaniyor ve 9.30 10 da uyuyor offf ya cok gec ya aksam hayatim bitti sonra etrafi topla yatmaya hazirlan saat 11 oluyor buna da bir offff cekiyorum napacaksam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?