2009 Kasm Anneleri

evet canım ya iyice bana benzedi ama babası duymasın kıskanıyo bana benzettikleri zamanama çağanın saçı daha kısa oldu şimdi benimkindennn..
canım planların güzel yapabilirsin şu odayı ayırma işini bende düşünüyorum ama eşim daha erken diye tutturyo bi site buldum ankarada çok güzel bebek ve genç odalrı var fiyatları biraz tuzlu ama ben çok istiyorum oğluma gönlümce bi oda hazırlamak...bide şu kendi kendine uyuma fikri ben bayağıdır bunun çalışmalarını yapıyorum beşiğine koyuyorum uyku saati geldiğinde konusa konusa uyuyo ama herzaman değil tabiki...

ben msndeki ftografı için bu yorumu yapmıştım.ondanda mı kısa kestirdiniz?

derya'cım ben şimdilik komple bir oda duşunmuyorum.zaten kocaman bir park yatağı var oğlumun 3 yaşına kadar yeter .giysilerinide bizim yatak odası takımının sifonıyerine koyuyorum yetıyor o da.ben odasını ayırınca ikeadaki minik bir masa ve sandalyelerden alacağım.birde o meşhur halıyı:)birde çadır kuracağım odasına oldu bitti,işte.oyle tam takım birseyı okul doneminde alırız kısmetse.

*

evet canım o fotodanda kısa arkalar bayağı kısa olmuşş
oda içinde anladım canım ama ben öle istiyorum çok hevesliyim bakalım ama

ah canım inşallah bu beklentilerini gerçekleştirirsin benimkidde biberon hiçç almadı bende senin gibi kahvaltıyı bulamaç yapıyorum ikindide meyvesine koyuyorum gecede muhallebi yapıyorum hem süt içio hemde tok uyuyo meme emmio çünkü bkalım nereye kadar gitcek böleee

selam arkadaşlar sizlere 2sorum var 1bebişlere külotlu çorap giydiriomusunuz hala bıraktınızmı...2.si de kaç öğün yediriosunuz neler veriosunuz benimki 5 öğün yiyo 3er saat arayla aralık azmı sizce çok zor yiyo ve 2gündür kusuyooo sabah 10 buçukta kalkıo kahvaltı öğle yemeği ikindi meyve akşam emeği ve muhallebi yiyo çokmu sizce tabi nasıl yiyo bide bana sorum kavga dövüş...eğer 4saat arayla vericek olursam 1öğün eksiltmem lazım napıcaam ben

Son düzenleme:
merhaba tekrar,ben birşey sormuştum ama kimsa cevap vermemiş.burda eskiden tanıdıklar sohbet ediyor sadece galiba öyle gibi geldi.belki cevap yazarsınınız diye tekrar sormak istedimğlum bu 2-3 aydır sürekli bizi ısırıyor sizlerde de böyle bir dönem oldumu,dr.a götürmelimiyim.teşekkürler şimdiden

benim dr.umerkek bebeklere tavsiye etmiyorum demişti. ben giydirmedim hiç.bende 3-4 saat arayla yediriyorum.
.ben sabahları süt,yumurta,tuzsuz zeytin,peynir,domates(organik),bir dilim tam tahıllı ekmek ,fınık ezmesi yediriyorum arada ıhlamur,meyvesuyu da veriyorum..
öğlen mutlaka sebze çorbası,et türü bişeyler(köfte,balık.tavuk,),yoğurt veriyorum
ikindi meyve-yoğurt veya evde yaptığım kek-süt
akşam ev yemeğinden veriyorum
yatmadan önce 1 bardak ballı süt veya irmikli muhallebi bu arada emiyoruz aralarda tabi
yedirirken zorladıysanız kusabilir.benim oğlumda diş çıkartıyor ve iştahsız bu aralar sadece emek istiyor.bugün zar zor 2 öğün yedi binbir oyunla.bu dönemlerde yeme alşıkanlıkları değişebiliyor.yemek yesin diye binbir tarif deniyorum

Son düzenleme:

Cok teessuf ederim sekerim niye alinganlik yapiyorsun ki, burda herkez mumkun oldugunca bildigi konularda birbirine cvp yazar. sanada cevap yazdilar ama sen gormedin sanirim. larem35 ve nagieymen arkadasimiz yazmis cvp ben yazmadim cunku benim boyle bir tecrubem olmadigindan yazmadim. ayrica senide aramizda gormekten sahsim adina memnun oldum . baska sorunlarin olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

Ahh ahh simdi bizimkiyle balkon kapmaca oynuyoruz bizde. iki balkon var evde bi oraya bi buraya kosturyo havalarda daha isinmadi hasta olucak garibim sonra yicek igneyi popise gorcek gununu :)
meralcigim valla senin evle benim ev elele tutusmus kordonda geziyodu gordum onlari sana yakinlar sen bi el at artik benim evede
canim insallah planlarini basariyla yaparsin. her ne kadar kendi kendine uyutmak hayal olsada ben hala ayagimda salliyorum hizlandirilmis sekilde uyusun diye ama nanay. ya mircan ne guzel yastigi havada gorse uyurdu bu cok zorluyo beni cakacam zumzugu gozune hee

Son düzenleme:

teşekkürler cevap için.ama ege kızmadığı zamanda ısırıyor.çıplak kol bacak görmesi yeterli

canım ben çorap giydiriyorum sıcacık tutuyo o kadar drada götürdüm bişey iyen dr çıkmadı
bende 3 saat arayla veriyorum çağanın boğazı maşallah iyi ama arkadasım çok sık arayla veriyosun diyo obez olacak fdiyo ama 3 saat normal bence ben sabah kahvaltı yaptıryorum zeytin,peynir,portakal yada mandalina sıkıyorum domates,salatalık baazen balla reçelde veriyorum öğlen uykusuna yatmadan süt içiyo çorbası var meyveli yoğurt eğer babası geldiyse aksam yemeği yiyo yatmada yine muhakkak süt içiyo çünkü emmiyooo

canım burda herşeye cevap verilir ayrıca sohbette ederiz send ekatıl bize ..soruna cevap vereyim canım aynı şikayetler bizdede var durduk yere heryerimizi ısırıyo ama dra götürmedim zamanla bırakır herhalde

saolun arkadaşlar normal ozaman benim kahvaltıyı öle zeytin domates vermem mümkün değil çünkü daha çiğneyemio malesef hep çorba tarzı yyo ve kahvaltımız bulamaç yumurta peynir tahin bal yada pekmez cevz ekemk süt karışımı

günaydın canlarım nasılsınız
haftasonu süperdi hep oğlumlaydım hele cumartesi sabahı babası işe gidince yanıma aldım sarıldı boynuma uyuduk uyandığında baktı yanındayım anniii dedi ve gülmeye başladı Allah'ım ne büyük mutluluk babannesi diyoki hafta içi uyandığında babannesini görünce suratını asıp poposunu dönüyomuş
sonra paşamla yaptık her işi geçenlerde birlikte pasta yapmıştık şimdi hadi oğlum mutfağa mama yapıcaz diyince pas pas diyip yüzüme bakıyo galiba pastamı yapıcaz demek istiyo
sonra bugün doğum günümün şerefine diyete başladım bakalım küllerimden yeniden doğabilecekmiyim
beslenme aralıklarından bahsetmişsiniz valla ben saldım kızlar ne zaman acıkıp talep ederse o zaman veriyorum :13:

canım öncelikle anladığım kadarıyla bugün dogumgününmüş..eşinle,oğluşunla ve sevdiklerinle beraber bir ömür boyu mutlu yaşaman dileğiyle doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara nagihancım..
oyy yerim ben o eymeni yavrum ya nasılda mutlu olmuşşş seni yanında görünce...ya çağanda bazen geliyo yanıma yatıyo kafasını getiryo yüzüme filan sürüyo çok hoşuma gidiyo bide konusabilseee

tşk ederim deryacım Rabbim hepimize sevdiklerimizle nice yıllar yaşatır inş
ayy derya bizimkinin hiç oyuncakla işi yok hep bize sırnaşsın yerlerde yuvarlansın boğuşsun böyle yani bitek üst üste dizilen küpleriyle oynuyo ama gün içinde kuzu gibi biz yanında olunca kurt kesiliyo zaar

nagihancım çağanda aynı vallahi bir sürü oyuncağı var ama o nerde oynamaması gereken bişey var onunla oynuyo mesela ocak,çekmeceler çoraplar,kirli çamaşır sepeti laptop vs...

sağol bircan'cım emzik olayından kurtulduk.ilk hedefimiz gerçekleşti,darısı diğerlerinin başına:)suttu alıyorlar ya bir şekilde buna da şukur.bardağa alışırlar zaten yakında,daha rahat ederiz.
bircan birsey sorcam sana gece uykusu nasıl hüma'nın,deliksiz uyuyormu?emmiyor demişsin acıkıpta uyanıyor mu,uyanıyorsa nasıl beslıyorsun?

bende senin gibi 5 oğun veriyorum.fakat her zaman 3 saat olmuyor,saat konusunda esneğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…