ay şu dertler topiğini bende merak ettim bir ara bakayım.
derya'cım geçmiş olsun canım,allah sağlık sıhat versin annanene....
selam şekerler,herkes iyi bebişler iyi keyifler yerinde ne guzel...
oğluşumla bende iyiyiz.ev mert'te dar gelmeye başladı genelde balkondayız.saksıları dokup,toprakla oynuyor bu sıralar bir mutlu bende ses çıkarmıyorum.şu baloncuk fikri guzelmiş bende deneyeceğim,nagihan:)içerde olduğumuz ender zamanlarda koltuk,sehpa tepeleri artık mert'i kesmiyor.masayla,konsola dadandı.ev evlikten çıktı zatem hersey kaldırıldı,kilitlendi falanda masayla,konsola çıkmasını nasıl onleyeceğim bilemiyorum.yakında duz duvara tırmanacak diye korkmaya başladım:)
derya,çağanın saçlar gitmiş aynı sen olmuş,valla kım ne derse desin bu çocuk senin kopyan.kısa saçla rahat eder çocuk iyi olmuş bence:)
şebnemcim bir ara anlatırım canım çin lokantası muhabetini şimdi evi toplamam lazım zira aldı başını gidiyor:)
zeynep,ne yapsın kuzu annesini ozluyor demek yollarda karşılıyor.biz 24 saat birlikte olmamıza rağmen gelip sarılıyor,opuyor bacaklarımı çekiştirip kucağıma gelmek istiyor.operken arada ısırmak ve saç yolmak gibi huylarımızda var yalnız.
bahardan çok beklentilerim var.
1.çok bağımlı değil ama tamamen emzikten kurtulmak istiyorum.
2.emzirme donemini noktalamak istiyorum.biliyorum muhteşem bır duygu emerken goz goze gelmek.elleriyle yuzumu okşaması.anne meme diye yakamı çekiştırmesi.gecenin bir vaktı o emerken ikimizinde uyuya kalmamız.ama deliksiz uyumasını7uyumayı istiyorum artık
3.odalarımızı ayırmak istiyorum.geç kaldığımı duşunmuyorum aslında emerken ayırmak zor olurdu benim için.ama artık emmeyı bırakır bıraqkmaz yatağını odasına taşımak istiyorum.
4,ufak ufak tuvalet alıştırmalarına başlamak ve bezden kurtulmak istiyorum.
5.biberon kullanmadığından sutu ya kahvaltısında bulamaç şeklinde ve akşam gece muhalebisi şeklinde vermekteyım.gece muhalebisinden kurtulmak sutu bardakla içmesini sağlamakta çalışmalarım arasında olacak:)
6.kendi kendiine uyumasını sağlamak gibi bir duşuncem daha var ama onu başka bahara erteliyorum.pek bir ihtimal dahilinde gozukmuyor çunkum:))
kızlar nasıl planlarım yababilirmiyim sizce
evet canım ya iyice bana benzedi ama babası duymasın kıskanıyo bana benzettikleri zamanama çağanın saçı daha kısa oldu şimdi benimkindennn..
canım planların güzel yapabilirsin şu odayı ayırma işini bende düşünüyorum ama eşim daha erken diye tutturyo bi site buldum ankarada çok güzel bebek ve genç odalrı var fiyatları biraz tuzlu ama ben çok istiyorum oğluma gönlümce bi oda hazırlamak...bide şu kendi kendine uyuma fikri ben bayağıdır bunun çalışmalarını yapıyorum beşiğine koyuyorum uyku saati geldiğinde konusa konusa uyuyo ama herzaman değil tabiki...
ben msndeki ftografı için bu yorumu yapmıştım.ondanda mı kısa kestirdiniz?
derya'cım ben şimdilik komple bir oda duşunmuyorum.zaten kocaman bir park yatağı var oğlumun 3 yaşına kadar yeter .giysilerinide bizim yatak odası takımının sifonıyerine koyuyorum yetıyor o da.ben odasını ayırınca ikeadaki minik bir masa ve sandalyelerden alacağım.birde o meşhur halıyı:)birde çadır kuracağım odasına oldu bitti,işte.oyle tam takım birseyı okul doneminde alırız kısmetse.
*
oğluşumla bende iyiyiz.ev mert'te dar gelmeye başladı genelde balkondayız.saksıları dokup,toprakla oynuyor bu sıralar bir mutlu bende ses çıkarmıyorum.şu baloncuk fikri guzelmiş bende deneyeceğim,nagihan:)içerde olduğumuz ender zamanlarda koltuk,sehpa tepeleri artık mert'i kesmiyor.masayla,konsola dadandı.ev evlikten çıktı zatem hersey kaldırıldı,kilitlendi falanda masayla,konsola çıkmasını nasıl onleyeceğim bilemiyorum.yakında duz duvara tırmanacak diye korkmaya başladım:)
derya,çağanın saçlar gitmiş aynı sen olmuş,valla kım ne derse desin bu çocuk senin kopyan.kısa saçla rahat eder çocuk iyi olmuş bence:)
şebnemcim bir ara anlatırım canım çin lokantası muhabetini şimdi evi toplamam lazım zira aldı başını gidiyor:)
zeynep,ne yapsın kuzu annesini ozluyor demek yollarda karşılıyor.biz 24 saat birlikte olmamıza rağmen gelip sarılıyor,opuyor bacaklarımı çekiştirip kucağıma gelmek istiyor.operken arada ısırmak ve saç yolmak gibi huylarımızda var yalnız.
2.emzirme donemini noktalamak istiyorum.biliyorum muhteşem bır duygu emerken goz goze gelmek.elleriyle yuzumu okşaması.anne meme diye yakamı çekiştırmesi.gecenin bir vaktı o emerken ikimizinde uyuya kalmamız.ama deliksiz uyumasını7uyumayı istiyorum artık
3.odalarımızı ayırmak istiyorum.geç kaldığımı duşunmuyorum aslında emerken ayırmak zor olurdu benim için.ama artık emmeyı bırakır bıraqkmaz yatağını odasına taşımak istiyorum.
5.biberon kullanmadığından sutu ya kahvaltısında bulamaç şeklinde ve akşam gece muhalebisi şeklinde vermekteyım.gece muhalebisinden kurtulmak sutu bardakla içmesini sağlamakta çalışmalarım arasında olacak:)
6.kendi kendiine uyumasını sağlamak gibi bir duşuncem daha var ama onu başka bahara erteliyorum.pek bir ihtimal dahilinde gozukmuyor çunkum:))
selam arkadaşlar sizlere 2sorum var 1bebişlere külotlu çorap giydiriomusunuz hala bıraktınızmı...2.si de kaç öğün yediriosunuz neler veriosunuz benimki 5 öğün yiyo 3er saat arayla aralık azmı sizce çok zor yiyo ve 2gündür kusuyooo sabah 10 buçukta kalkıo kahvaltı öğle yemeği ikindi meyve akşam emeği ve muhallebi yiyo çokmu sizce tabi nasıl yiyo bide bana sorum kavga dövüş...eğer 4saat arayla vericek olursam 1öğün eksiltmem lazım napıcaam ben
merhaba tekrar,ben birşey sormuştum ama kimsa cevap vermemiş.burda eskiden tanıdıklar sohbet ediyor sadece galiba öyle gibi geldi.belki cevap yazarsınınız diye tekrar sormak istedimğlum bu 2-3 aydır sürekli bizi ısırıyor sizlerde de böyle bir dönem oldumu,dr.a götürmelimiyim.teşekkürler şimdiden
günaydın canlarım sizlerinki gibi benim oğlumda sokak kuşu işin tuhafı kendinden büyük abilerle oynamak istemesi ehh tabi onlarda alırmı aralarına dün bakkaldan bolon yapılan köpüklerden aldık sokakta ben boloncuk yaptım oda koşup birer birer patlattıana oğul oynadık yani sonra babamızda katıldı eymen çocuk biz ondan çocuk sonra evde balon oynadık bıcı bıcı yaptık uykuya ağlayarak bağırışarak daldık
ısırmak diyince eymende normalde yapmaz ama geçen halası ona bağırdı diye halasının kolunu ısırmış babannesiyle dedeside koca bir aferin vermiş neymiş kimsede hakkı kalmıcakmış yarın öbür gün kendini dövdürmücekmiş off offfkaç kez tembihliyorum ama nafile bildiklerini okuyolar çalışan anne çocuğu böyle malesef
hoş halasını ısırmasına sevindim benim intikamımıda almış
Cok teessuf ederim sekerim niye alinganlik yapiyorsun ki, burda herkez mumkun oldugunca bildigi konularda birbirine cvp yazar. sanada cevap yazdilar ama sen gormedin sanirim. larem35 ve nagieymen arkadasimiz yazmis cvp ben yazmadim cunku benim boyle bir tecrubem olmadigindan yazmadim. ayrica senide aramizda gormekten sahsim adina memnun oldum . baska sorunlarin olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim[/QUOT
tabi nagieymen arkadaşımızınkini gördüm teşekkürler ama diğer arkadaşınkini kaçırmışıp pek birşey yazmamış benim sorumla ilgili zaten, arada geçtiği için görmemişim.sizede cevabınız için çok teşekkürler.galiba sadece bizim ufaklık ısırıyor :44: bakalım zamanla geçer belki.
selam arkadaşlar sizlere 2sorum var 1bebişlere külotlu çorap giydiriomusunuz hala bıraktınızmı...2.si de kaç öğün yediriosunuz neler veriosunuz benimki 5 öğün yiyo 3er saat arayla aralık azmı sizce çok zor yiyo ve 2gündür kusuyooo sabah 10 buçukta kalkıo kahvaltı öğle yemeği ikindi meyve akşam emeği ve muhallebi yiyo çokmu sizce tabi nasıl yiyo bide bana sorum kavga dövüş...eğer 4saat arayla vericek olursam 1öğün eksiltmem lazım napıcaam ben
merhaba tekrar,ben birşey sormuştum ama kimsa cevap vermemiş.burda eskiden tanıdıklar sohbet ediyor sadece galiba öyle gibi geldi.belki cevap yazarsınınız diye tekrar sormak istedimğlum bu 2-3 aydır sürekli bizi ısırıyor sizlerde de böyle bir dönem oldumu,dr.a götürmelimiyim.teşekkürler şimdiden
günaydın canlarım nasılsınız
haftasonu süperdi hep oğlumlaydım hele cumartesi sabahı babası işe gidince yanıma aldım sarıldı boynuma uyudukuyandığında baktı yanındayım anniii dedi ve gülmeye başladı Allah'ım ne büyük mutluluk babannesi diyoki hafta içi uyandığında babannesini görünce suratını asıp poposunu dönüyomuş
sonra paşamla yaptık her işi geçenlerde birlikte pasta yapmıştık şimdi hadi oğlum mutfağa mama yapıcaz diyince pas pas diyip yüzüme bakıyo galiba pastamı yapıcaz demek istiyo
sonra bugün doğum günümün şerefine diyete başladımbakalım küllerimden yeniden doğabilecekmiyim
beslenme aralıklarından bahsetmişsiniz valla ben saldım kızlar ne zaman acıkıp talep ederse o zaman veriyorum :13:
canım öncelikle anladığım kadarıyla bugün dogumgününmüş..eşinle,oğluşunla ve sevdiklerinle beraber bir ömür boyu mutlu yaşaman dileğiyle doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara nagihancım..
oyy yerim ben o eymeni yavrum ya nasılda mutlu olmuşşş seni yanında görünce...ya çağanda bazen geliyo yanıma yatıyo kafasını getiryo yüzüme filan sürüyo çok hoşuma gidiyo bide konusabilseee
tşk ederim deryacım Rabbim hepimize sevdiklerimizle nice yıllar yaşatır inş
ayy derya bizimkinin hiç oyuncakla işi yok hep bize sırnaşsın yerlerde yuvarlansın boğuşsun böyle yani bitek üst üste dizilen küpleriyle oynuyo ama gün içinde kuzu gibi biz yanında olunca kurt kesiliyo zaar
ah canım inşallah bu beklentilerini gerçekleştirirsin benimkidde biberon hiçç almadı bende senin gibi kahvaltıyı bulamaç yapıyorum ikindide meyvesine koyuyorum gecede muhallebi yapıyorum hem süt içio hemde tok uyuyo meme emmio çünkü bkalım nereye kadar gitcek böleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?