2009 Kasm Anneleri

hayılısı bircan desene ikincileride aynı sene yapıcaz bende kısmetse 2012de düşünüyorum eymen gibi oda kasımda doğsun istiyorum ama bakalım Rabbim verecek mi eymende biraz zorlanmıştık :2:

ayyy nagihancım çok güldüm ya sende benim kafadansın

iyiyim canım sağol sen nasılsın???düzenli kullanıyomusun hayıtı ben ilaçla ünv tedeyken olmuştum 1 kere sınavlara hazırlanaırken onun dışında kendiliğinden oldum hep doğumdan sonra düzene girmişti ama 1 kaç ay 15 16 gün geçikiodu ama ben süt döneminde çok kilo aldım ondandı sorunum yani dok git bence bakalım hormonlar ne seviyede sen şimdiden düzene sokmaya çalış canım adetini çalışmayada başlayın ne olur ne olmaz ben çok korkuyodum tedavi işinden eşimde olursa kendiliğinden olsun olmassa zaten cemre yeter bize diyordu inş. seninde uğraşmana gerek kalmaz o ilaçlarda sana zarar verecek ya (farlutal gibi)sabah akşam düzenli iç canım 1 sene kullanın diyolar ondan sonra ara verilmeliymiş tohum kullanıyon değilmi karışık çaydeğil birde soğan kürrü yap oda ii araştır istersen kolay gelsin canım istediğin zamanda olur inş. 2. bebişin

evet canım ilaçlar bünyeme zarar ...hayıtı düzenli kullanıyorum ama günde 1kez içebiliyorum anca 6ay içeyim bakayım bide off allahım inş nasip eder tedavi çok zor tekrar aşılamadan korkuyorum maddi manevi çok yıpranıyoruz eşimi zor ikna ettim zaten çok korkuyorum sağlıkla olsun inş...

hayılısı bircan desene ikincileride aynı sene yapıcaz bende kısmetse 2012de düşünüyorum eymen gibi oda kasımda doğsun istiyorum ama bakalım Rabbim verecek mi eymende biraz zorlanmıştık :2:

inşallah canım bakalım hüma bizide çok uğraştırdı 1.5yılın sonunda aşılamayla hamile kalmıştım nasip bakalım ikincide nazlımı çıkacak...

sabah akşam içicen canım 2 defa günde ona dikkat et bakalım bilmemmi tedavi işini allahım yardım etsin inş.

slm kızlar neden kimse yok ya topiğimiz iyice boş kaldı hatunlar hadi aksam oldu gezmler bitmiştir çocukları uyutup gelinnn

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bu ara iş yerinde can sıkıntısından kknın bir dedim var ve doğum sonrası sorunlar kısmına bakıyorum ama fark ettimki beni çok etkiliyo üzülüyorum ve okudukça aileme, kayınvalideme (çok sevmesemde),oğluma vee özellikle eşime şükürler ediyorum melekmiş melek ayyy milletin ne dertleri var Rabbim bizlerden uzak tutsun onları okudukça bende ne ufak şeyleri dert etmişim diyorum :2:
zeynep hamilelik nasıl gidiyo birkaçgündür şebnemde yok
bu arada deryacım çocukları uyutun gelin demişsin ama akşamları tüm vaktimi eymene ayırıyorum 10-10:30 gibi uyuyo sonrasında da eşime vakit ayırıyorum mazallah koca milleti ilgisizliğe gelmez (okuduğum forumların etkisidir )

aydın nagihancım aslında haklsın çalıştığın için eymenle ilgilenmen lazımmmm..koca milleti kesinlikle ilgi bekliyo ve haklılarda ayy bende neler duyuyorum yaa insan tırsıyo en iyisini yapıyosun canımmm ..çağanıda babası berbere götürdü saçlarını kestircek sonra bıcı bıcı yapıcaz ben bugün evdeyim annaannemi yoğun bakıma almışlar mide kanaması geçirmiş çok yaşlıydı yatalaktı ALLAH kurtarsın annemi öyle üzgün ve ağlarken görünce içim yanıyo kıyamıyorum annemim ağlamasınaa

cnm çok geçmiş olsun Allah bakana da yatana da çok çektirmesin inş
aman kızlar çocuklar uyuyunca mutlaka birer fincan kahve yapıp sohbet etmeyi ihmal etmeyin olumlu olumsuz eleştirilerinizi yapın yaptırın biz hep sorarız birbirimize benden bir şikayetin varmı varsa düzeltmeye çalışayım diye bizim hayatımızın parçası oldu artık hergün olmasada haftada 2-3kez mutlaka yapın inanın sevgi-aşk-cinsellik gibi çiftleri birbirine yakınlaştıran bişey sohbet ayyyy bu forumlar beni amma etkilemil

nasıl olsun canım fena değil bugünlerde daha iyiyim sanki walla forumun etkisinde kalmışsın bayağı bende arada okur eşime anlatırım ilgi dedinde harbi ben hiç ilgilenemiyom kocişimle annem bende kalıo hafta içi çocuk için işten geldiğinde bile öpeemiyorum yani olursa kaçamak zaten erkenden uykum gelio koltuklardan zor kaldırıyor beni tembellikte var annemin olmasının rahatlığı eşime çok güveniyorum allahşaşırtmasın ama bir ordu kadının içine gönül rahatlığıyla gönderirim o kadar yani eymene sıhhatle olsun canım sen nasıl iş ortamına alışabildinmi???

alıştım sayılır cnm ya bişeyler yavaş yavaş rayına oturuyo eymende alıştı annenin işe gidişine çok şükür iyiyiz şimdilik valla bende senin gibi eşime çok güvenirim
insanın evinde annede olsa başkası olunca ilişkilerde azıcık resmiyet oluyo tabi
aman iyi olun ayy zeynep Allah bide erkek verirse çok güzel olur tabi en başında sağlık ne zaman belli olacak cinsiyeti

sağol canımmda babası çok kısa kestirmiş çok sinirlendim ya benim istedğim gibi olmamışş

al benden de o kadar kulaklarının üstünü aldır dedim 3 numara yaptırıp getirmiş zaten saçları sarı ve az kel gibi görünüyo neyse çağanın kesilenleri bize gönderinde ekleyelim eymene

olur canm çağanın saçı çok fazlaydı ama şimdi yok hiççç gıcık oldum yaaaa

Tamam canim bi dahaki sefere veje kofteyi denerim. bu arada senin su eski cin lokantasi gunleride dinlemek isteriz yani mircanin olan herseye efe sahipleniyo sekerim ,onun elinden alamiyoruz ki koca herif olmus bana bile dikleniyo kerata ayyy bide dillendi papagan gibi ne dersek soyluyo tabi net degil ama genede soyluyo. bide vir vir vir cevap veriyo kavga ediyo essek sipasi
burdan gondereyim canim domates biber salatalik :)) acayip uretime basladik evin heryani minik saksilarla doldu. esim la kavga ede ede doldurdum heryeri. oyleki yatakodasinda bile domates biber fidelerim var hem yerim yok hemde cocuklardan kurtarmak icin oraya koydum. ama cok zevkli is her an topraktan bir cimlenme varmi diye bakmak bide kendin uretmek cok heyecan verici..

canim cok gecmis olsun allah acil sifalar versin ananene. caganin saclarda gitmis saglik olsun buyur gene :)

huuuuu kizlarrrr hayrola kocisler ask mesk. ask mi tazeliyosunuz ayol. biz kocamisiz valla ben ciceklerle boceklerle ugrasirken esimde pokere vurdu kendini o bana al karoyu ver papazi derken bende ona ya surayada patlican mi eksek yoksa fasulye mi diyorum hizli yasa genc ol cesedin yakisikli olsun dediler oyle yaptik, hizli yasadik ama olmedik yaslandik surunuyoruz iste yapcak bi seyde kalmadi:85:zzzzzzzzz

selam şekerler,herkes iyi bebişler iyi keyifler yerinde ne guzel...

oğluşumla bende iyiyiz.ev mert'te dar gelmeye başladı genelde balkondayız.saksıları dokup,toprakla oynuyor bu sıralar bir mutlu bende ses çıkarmıyorum.şu baloncuk fikri guzelmiş bende deneyeceğim,nagihan:)içerde olduğumuz ender zamanlarda koltuk,sehpa tepeleri artık mert'i kesmiyor.masayla,konsola dadandı.ev evlikten çıktı zatem hersey kaldırıldı,kilitlendi falanda masayla,konsola çıkmasını nasıl onleyeceğim bilemiyorum.yakında duz duvara tırmanacak diye korkmaya başladım:)

derya,çağanın saçlar gitmiş aynı sen olmuş,valla kım ne derse desin bu çocuk senin kopyan.kısa saçla rahat eder çocuk iyi olmuş bence:)

şebnemcim bir ara anlatırım canım çin lokantası muhabetini şimdi evi toplamam lazım zira aldı başını gidiyor:)

zeynep,ne yapsın kuzu annesini ozluyor demek yollarda karşılıyor.biz 24 saat birlikte olmamıza rağmen gelip sarılıyor,opuyor bacaklarımı çekiştirip kucağıma gelmek istiyor.operken arada ısırmak ve saç yolmak gibi huylarımızda var yalnız.

bahardan çok beklentilerim var.
1.çok bağımlı değil ama tamamen emzikten kurtulmak istiyorum.
2.emzirme donemini noktalamak istiyorum.biliyorum muhteşem bır duygu emerken goz goze gelmek.elleriyle yuzumu okşaması.anne meme diye yakamı çekiştırmesi.gecenin bir vaktı o emerken ikimizinde uyuya kalmamız.ama deliksiz uyumasını7uyumayı istiyorum artık
3.odalarımızı ayırmak istiyorum.geç kaldığımı duşunmuyorum aslında emerken ayırmak zor olurdu benim için.ama artık emmeyı bırakır bıraqkmaz yatağını odasına taşımak istiyorum.
4,ufak ufak tuvalet alıştırmalarına başlamak ve bezden kurtulmak istiyorum.
5.biberon kullanmadığından sutu ya kahvaltısında bulamaç şeklinde ve akşam gece muhalebisi şeklinde vermekteyım.gece muhalebisinden kurtulmak sutu bardakla içmesini sağlamakta çalışmalarım arasında olacak:)
6.kendi kendiine uyumasını sağlamak gibi bir duşuncem daha var ama onu başka bahara erteliyorum.pek bir ihtimal dahilinde gozukmuyor çunkum:))

kızlar nasıl planlarım yababilirmiyim sizce

ay şu dertler topiğini bende merak ettim bir ara bakayım.

derya'cım geçmiş olsun canım,allah sağlık sıhat versin annanene....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…