mevzey canım nasılsın ya ben hayıtı içiorum ama fayda etmedi ya adetim yine ilaçla gelio 2aydır içiorum daha ancamı etki eder ki sence 2.çocuk isteyene kadar içeyimmi senin adetlerin düzenlimiudi hamile kaldığında benim bu gidişle yine tedavi isticek çünkü adet olmuyorum zor hamile kalmam hazır kocayıda ikna etmişken ama 1yıl sonra falan dedi
günaydın canlarım sizlerinki gibi benim oğlumda sokak kuşu işin tuhafı kendinden büyük abilerle oynamak istemesi ehh tabi onlarda alırmı aralarına dün bakkaldan bolon yapılan köpüklerden aldık sokakta ben boloncuk yaptım oda koşup birer birer patlattıana oğul oynadık yani sonra babamızda katıldı eymen çocuk biz ondan çocuk sonra evde balon oynadık bıcı bıcı yaptık uykuya ağlayarak bağırışarak daldık
ısırmak diyince eymende normalde yapmaz ama geçen halası ona bağırdı diye halasının kolunu ısırmış babannesiyle dedeside koca bir aferin vermiş neymiş kimsede hakkı kalmıcakmış yarın öbür gün kendini dövdürmücekmiş off offfkaç kez tembihliyorum ama nafile bildiklerini okuyolar çalışan anne çocuğu böyle malesef
hoş halasını ısırmasına sevindim benim intikamımıda almış
mevzey canım nasılsın ya ben hayıtı içiorum ama fayda etmedi ya adetim yine ilaçla gelio 2aydır içiorum daha ancamı etki eder ki sence 2.çocuk isteyene kadar içeyimmi senin adetlerin düzenlimiudi hamile kaldığında benim bu gidişle yine tedavi isticek çünkü adet olmuyorum zor hamile kalmam hazır kocayıda ikna etmişken ama 1yıl sonra falan dedi
iyiyim canım sağol sen nasılsın???düzenli kullanıyomusun hayıtı ben ilaçla ünv tedeyken olmuştum 1 kere sınavlara hazırlanaırken onun dışında kendiliğinden oldum hep doğumdan sonra düzene girmişti ama 1 kaç ay 15 16 gün geçikiodu ama ben süt döneminde çok kilo aldım ondandı sorunum yani dok git bence bakalım hormonlar ne seviyede sen şimdiden düzene sokmaya çalış canım adetini çalışmayada başlayın ne olur ne olmaz ben çok korkuyodum tedavi işinden eşimde olursa kendiliğinden olsun olmassa zaten cemre yeter bize diyordu inş. seninde uğraşmana gerek kalmaz o ilaçlarda sana zarar verecek ya (farlutal gibi)sabah akşam düzenli iç canım 1 sene kullanın diyolar ondan sonra ara verilmeliymiş tohum kullanıyon değilmi karışık çaydeğil birde soğan kürrü yap oda ii araştır istersen kolay gelsin canım istediğin zamanda olur inş. 2. bebişin
hayılısı bircan desene ikincileride aynı sene yapıcazbende kısmetse 2012de düşünüyorum eymen gibi oda kasımda doğsun istiyorum ama bakalım Rabbim verecek mi eymende biraz zorlanmıştık :2:
evet canım ilaçlar bünyeme zarar ...hayıtı düzenli kullanıyorum ama günde 1kez içebiliyorum anca 6ay içeyim bakayım bide off allahım inş nasip eder tedavi çok zor tekrar aşılamadan korkuyorum maddi manevi çok yıpranıyoruz eşimi zor ikna ettim zaten çok korkuyorum sağlıkla olsun inş...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bu ara iş yerinde can sıkıntısından kknın bir dedim var ve doğum sonrası sorunlar kısmına bakıyorum ama fark ettimki beni çok etkiliyo üzülüyorum ve okudukça aileme, kayınvalideme (çok sevmesemde),oğluma vee özellikle eşime şükürler ediyorum melekmiş melek ayyy milletin ne dertleri var Rabbim bizlerden uzak tutsun onları okudukça bende ne ufak şeyleri dert etmişim diyorum :2:
zeynep hamilelik nasıl gidiyo birkaçgündür şebnemde yok
bu arada deryacım çocukları uyutun gelin demişsin ama akşamları tüm vaktimi eymene ayırıyorum 10-10:30 gibi uyuyo sonrasında da eşime vakit ayırıyorum mazallah koca milleti ilgisizliğe gelmez (okuduğum forumların etkisidir)
aydın nagihancım aslında haklsın çalıştığın için eymenle ilgilenmen lazımmmm..koca milleti kesinlikle ilgi bekliyo ve haklılarda ayy bende neler duyuyorum yaa insan tırsıyo en iyisini yapıyosun canımmm ..çağanıda babası berbere götürdü saçlarını kestircek sonra bıcı bıcı yapıcaz ben bugün evdeyim annaannemi yoğun bakıma almışlar mide kanaması geçirmiş çok yaşlıydı yatalaktı ALLAH kurtarsın annemi öyle üzgün ve ağlarken görünce içim yanıyo kıyamıyorum annemim ağlamasınaa
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bu ara iş yerinde can sıkıntısından kknın bir dedim var ve doğum sonrası sorunlar kısmına bakıyorum ama fark ettimki beni çok etkiliyo üzülüyorum ve okudukça aileme, kayınvalideme (çok sevmesemde),oğluma vee özellikle eşime şükürler ediyorum melekmiş melek ayyy milletin ne dertleri var Rabbim bizlerden uzak tutsun onları okudukça bende ne ufak şeyleri dert etmişim diyorum :2:
zeynep hamilelik nasıl gidiyo birkaçgündür şebnemde yok
bu arada deryacım çocukları uyutun gelin demişsin ama akşamları tüm vaktimi eymene ayırıyorum 10-10:30 gibi uyuyo sonrasında da eşime vakit ayırıyorum mazallah koca milleti ilgisizliğe gelmez (okuduğum forumların etkisidir)
ayyy unuttum deryacım çağan paşamada şimdiden sıhhatler olsun
nasıl olsun canım fena değil bugünlerde daha iyiyim sanki walla forumun etkisinde kalmışsın bayağı bende arada okur eşime anlatırım ilgi dedinde harbi ben hiç ilgilenemiyom kocişimle annem bende kalıo hafta içi çocuk için işten geldiğinde bile öpeemiyorum yani olursa kaçamak zaten erkenden uykum gelio koltuklardan zor kaldırıyor beni tembellikte var annemin olmasının rahatlığı eşime çok güveniyorum allahşaşırtmasın ama bir ordu kadının içine gönül rahatlığıyla gönderirim o kadar yani eymene sıhhatle olsun canım sen nasıl iş ortamına alışabildinmi???
sağol canımmda babası çok kısa kestirmiş çok sinirlendim ya benim istedğim gibi olmamışş
alıştım sayılır cnm ya bişeyler yavaş yavaş rayına oturuyo eymende alıştı annenin işe gidişine çok şükür iyiyiz şimdilik valla bende senin gibi eşime çok güvenirim
insanın evinde annede olsa başkası olunca ilişkilerde azıcık resmiyet oluyo tabi
aman iyi olun ayy zeynep Allah bide erkek verirse çok güzel olur tabi en başında sağlık ne zaman belli olacak cinsiyeti
al benden de o kadar kulaklarının üstünü aldır dedim 3 numara yaptırıp getirmiş zaten saçları sarı ve az kel gibi görünüyoneyse çağanın kesilenleri bize gönderinde ekleyelim eymene
alıştım sayılır cnm ya bişeyler yavaş yavaş rayına oturuyo eymende alıştı annenin işe gidişine çok şükür iyiyiz şimdilik valla bende senin gibi eşime çok güvenirim
insanın evinde annede olsa başkası olunca ilişkilerde azıcık resmiyet oluyo tabi
aman iyi olun ayy zeynep Allah bide erkek verirse çok güzel olur tabi en başında sağlık ne zaman belli olacak cinsiyeti
haftaya gidicem canım 12. haftada erken dedi artık ayıp olur söylemsse değilmi merak ediyorum çok bişeylerde almak istiyorum miniğime ait:))eşim ve kardeşim öncesinde cemrenin aynısı erkek bebek gördüler rüyalarında ikiside aynı rüya ama o yüzden iddalaşıolar eşim kızım oğlum diye ayırmadan seviyo göbüşü farketmiyor... kızın olur seninde inş. anlarsın aralarında farklı bir aşk var sabah cemre uyanırken baba diye uyanıo o kadar yanii...resmiyet oluyorda canım eşimin arada kanı kaynıyor farketmeden sulanıyor annemde alıştı kendi ailesinin yaında utanır ama ne olcak karım değilmisin diyor edepsiz
Tamam canim bi dahaki sefere veje kofteyi denerim. bu arada senin su eski cin lokantasi gunleride dinlemek isteriz yanioy şebnemcim çin lokantası falan dedin beni anılara gomdün.neyse onlar derin mevzular...
çın yemeklerinden vejeteryan kofteyı oneririm,hala tadı damağımdadır
midye dolma yerim tatlım hamilelikte yasaktı sonrada unuttum bak hatırlattığın iyi oldu:))kurbağa bacağımıonuda yerim ne olacak kı dermişim.şaka tabi o kadr da değil
şebnem o oyun kartlarının benzeri bizdede var ama eşleştirme kartı bizimkiler.pek çakmıyor daha bizim sıpa.birde ben her ay meraklı minik dergisi alıyorum her çok renklıbir dergi mert'in ilgisini çekiyor birlikte bakıyoruz. yanında da oyun kartları ve oyun veriyor her ay.bizimkiler için daha erken ama ben alıyorum şimdiden,seneye daha verimli kullanırız diye tahmin ediyorum
bizim domates,biberı yalan oldu valla,eşim geçen hafta çiçek fideleri getırmiş onları dikınce yer kalmadı.
maşallah efeye dillenmiş o da.nasıl oldu efe iyi mi artık.
kestane kebap acele cevap
aydın nagihancım aslında haklsın çalıştığın için eymenle ilgilenmen lazımmmm..koca milleti kesinlikle ilgi bekliyo ve haklılarda ayy bende neler duyuyorum yaa insan tırsıyo en iyisini yapıyosun canımmm ..çağanıda babası berbere götürdü saçlarını kestircek sonra bıcı bıcı yapıcaz ben bugün evdeyim annaannemi yoğun bakıma almışlar mide kanaması geçirmiş çok yaşlıydı yatalaktı ALLAH kurtarsın annemi öyle üzgün ve ağlarken görünce içim yanıyo kıyamıyorum annemim ağlamasınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?