2009 Kasm Anneleri

zeynep'cim allah kavuştursun canım ya kızlarda yazmış hiç değilse annenin yanında annen ona misler gibi bakar,hem anladım kadarıyla hafta sonlarıda gidebilecek mesafadesiniz.sık sık gider gorursun canım.sayılı gun çabuk geçer allah sağlık sıhat versinde.

mert'te reklamlar olunca bir sanıye gozunu ayırmıyor,seslensen bile duymuyor eleman.yemek yerken tv açıyorum ondada bebek kanalını.yemek yer yemez kendisi kapatıp alkılş yapıyor):ben gun içinde açmıyorum televizyonu yanlız son 2 haftadır master şefe bakıyorum mert onla ilgilenmiyor zaten oyununa devam ediyor.haber falan izlemiyoruz etkılenmesin diye 8:30 gibi uykuya gıttığınden dizileri biz izlerken o uyumuş oluyor zaten.yemek yerken izlemekten vazgeçirebilirsem çok mutlu olacağım ama başka turlu ağzını açmıyor

ay deryacım çok zor bir geceymiş.ağrı kesici verseydin keşke.

çok geçmiş olsun,bundan sonra daha sık bekleriz o zaman topiğimize...

ay deryacım çok zor bir geceymiş.ağrı kesici verseydin keşke.

meralcim bişey söyleyeyimmi bende zaten rahatsızdım çağanada ağrı kesici vermek hiç aklıma gelmedi sadece dua ediyordum artık uyusun diyeeeeeee
bide bizimki pütürlü şeyleri yiyo yavaş yavaş ama arada bi kıpkırmızı oluyo bende korkuyorum devam edemiyorum

ya kızlar bişey söyliycem 3 gündür çağan o kadar çok ağlıyoki binadaki komsular sağolsun hiç susmayınca bişeymi var neden bu kadar çok ağlıyo diye kapıyı çalıyolar çağan onlar gelince susuyo ama onlar giderken tekrar başlıyoooooo çıldırcam yaaaaaa

derya'cım sıkılıyor mu evde acaba dışarı çıkarsan parka falan gotursen,yada balkonda oynasa biraz sakinleşirmiki.çok zor devamlı ağlayınca insan panikte oluyor.pişiği geçtı mı,geçmediyse oda canını yakıyor olabilir.

evet canım evde çok sıkılıyo ama hava çok soğuk ve yağmurlu çıkamıyorum yani bugün arkadasa gitcektim onunda kızı var ama yağmur yağıyo şakır şakır pişiği yok canım geçti çok şükür ama başka nesi olabilir acaba?evet bende panik oluyorum ve kendimide suçlu hissdeiyorum eğer çarsamba günü hava güzel olursa pikniğe gitcez bakalım inş yağmur filan yağmaz

bakiyorum kiz alip vermeler ohh ne ala ne alaaaa yaza dugunumuz var yani :)) ya ben dusunuyodum aslinda zeynebinkileri (bi tane degil iki tanesini birden ) iki kardes iki kardese gelsin fena mi :)) kacirdik kizi bak simdi yaa ..
meral merti kizim olmadigi icin kendime istiyorum :) yasimi kuculturum merak etme azcikta mertin yasini buyulturuz ortada bulustuk demekktir. gecmisi okudum ama tek tek cvp yazamiyorum gece yazicam simdilik bu kadar bunlari bile ne zorluklarla yaziyorum tahmin edersiniz biri basimda biri ayagimi cekiyo ama ne yapayim buraya gelmeden gunum gecmiyor bu arad ogullarimi keltos yaptim babalari biz kizdi bi kizdi ne bunlar boyle diye olsun koku var cikar gene dedimsede adam kopurdu valla :)) bi ara kellerimin resmini koyarim

heee bu arada kurutma makinesinde olan resimleri kaldirdim ayy ugrasamam oyle milletin fikriyle bi andir olmus bitmis ne kadar uzattilarda uzattilar. sanki ben koydum cocugu icine . napayim yani tedbir olsun diye makineleridemi atsak evden hee millet bebelerini pamuklar icinde buyutuyo galibada benimkileri gorunce soka girdiler :))

zeynepcigim cimcimeyi yollamissin annene valla bence en dogrusunu yaptin hayatim. hic dusunme annen cok guzel bakar kizina. sende moralini bozma dusunmemeye calis oyalanicak bir seyler yap oyle geciyor tabiki hic cikmiyacak aklindan ama zamani oyle gecirirsin.
bu arada kiz seni niye sevmesin sana ettigi cevri sitem sevgisindendir bunu unutma. hangi kuzu anasini sevmezki

çocuklar bu hava yüzünden bunalıma girdi ya allahım bir açsaydı yakınınız falan yokmu canım 1 kaç gün evden uzaklaşsanız seninde çağanında çok ihtiyacı var gibi gelio iyice bunaldınız eğer başka birşeyi yoksa sıkıntıdan ağlıyodur annemler olmassa bende kafayı yerdim herhalde çünkü okula problemli başladığım için insanlar içlerine almadılar şimdi tavırları değişti ama bu sefer önyargılı oldukları için ben onları sallamıom evden okula dışarda hiçbir şekilde görüşmüyoruz arkadaşım yok kardeşlerim varya birde ihtiyaçta duymuyorum kankilerim başka şehirlerde kaldı ama 1- 2 ii sıkı dost lazım her eve böyle sıkıntılı zamanları atlatacağımız kafayı dağıtacağımız

evet canım dün bıraktıkta geldik akşamda eşim iş çıkışı yanına gitmiş hiç ilgilenmedi diyo dedsini arıyomuş dede gitti diyerek çok mutluymuş teyzesi ve dayısının tepesinden inmiyomuş zaten teyzesiyle çok eğleniyor kahkahalar havada uçuşuo çok mutlu şükür arada anne gitti babaa diyomuş ama iyi olsunda biz burda özlemden ölelim eşim diyo onun değilde bizim psikolojimiz bozulacak

evet meralcim yabancıya gitmesin dedim...

Evet canım 1 saatlik yol her hafta gidiyorduk ama şimdi şart oldu babam bize taşın der yakında ay keşke okulum annemlere yakın olsada gitmeler gelmeler bitse ama malesef koskoca izmit bitmiş yalovanın kenarına koymuşlar tek okulumuzu... sen benim idolumsun aslında kararlılığınla ama mertide unutmamak lazım maşşalah kuzuma 8.30 ha uyku vakti ben dayanamıyorum sıkılıorum tv açılmassa sen evde olmana rağmen tebrikler seninkidemi tvsiz yemioo allahım ya ne anlıolar anlamamki

kızlar hangi marka araba koltuğu kullanıosunuz bir tane vardı cemre kullanmıo ii bişi alalım diyoz eşim cumaları eve getirir o oturursa bakıyorum ama bulamıyorum tavsiyeye ihtiyacım var çok kararsızım bebek arabamızda zaten beğenmiodum biz sağa çekioz o sola gidiyor aynısından meryem de almıştı oda memnun değil ondada marka söylerseniz ve kaça aldığınızı ben bahtiyarr edersiniz hatunlar

canım var yakınlarımda hava kötü diye çıkamadık yarın annemlere gidebilirim çarsambada pikniğe gitcektik ama yağmurluymuş galiba artık haftaya kalıcak oda benimde annemler çok yakın çok bunaldığımda hemen oraya gidiyorum ama aksama kadar zaten bin defa konusuyoruz annemle

canım biz oto koltuğunda suny baby kullanıyoruz çok memnunuz kumaşı kadife hem rahat hemde yıkanabilir bebek arabasında ise yine suny baby ve babygo2 diye marka kullanıyoruz birisi bizde birisi annemlerde kalıyo oraya çok sık gittiğim için bi çok eşyamzda orda tabiki

selam kızlar nasılsınız zeynep canım ben konuyu kaçırdımda neden kızı annenlere bıraktın...bide kızlar benimki hem televizyon hem pc hastası sabahtan akşama kadar yumurcak tv açık

evet canim dis konusunda malesef ikimiz cok sansliyiz rabbim diger bebilserede nasip etsin sorunsuz ciksin disleri. efe'ye kasikla yogurt veriyorum kendi yiyor. ustunu eski atletle birakiyorum doke saca yesin diy. yemeginide oyle yapiyorum onada veriyorum kasikla o bir tane yiyorsa arada ben hizli hizli veriyorum. mama sandalyesinin altina serin eski bi sofra bezi doksun sacsin boyle ogrenecek keratalar.
yarim tost ekmegini yiyor pankek te cukulatalisini yiyor sadece. bal koydum yemedi. onunda yarisini yiyor o kadar. bulamac yapinca tatli namina bi sey koymuyorum istemiyo tatli tuzlu karisik anasina benzemis.iki rafadan yumurta ekmek ici peynir tereyag karistirip yediriyorum ama tam ezmeden. ne zeytin ne peynir ne bal bunlari hic yemiyo peyniri sadece o sekilde yiyor. ama zorlamiyorum mircanda hic yemedi tek tek ama simdi hepsini yiyor. belki efede oyle olur. meyve pure halinde ama elinede veriyorum bizimki isirarak yemegi cok seviyo hele sandovic gorsun hic affetmez saldirir ama en enteresani yemeklerini yerken cignemiyo lop lop yutuyo..findik fistik cigniyo biraz sonra tukuruyo kuru uzum incir falan hic yemiyo limona eksiye bayiliyo :)

OTE=larem35;18750074]

oyy şebnem yerim ben bunları,fotoların açıklamalarına da bayıldım yalnız:)

kızım efe olmuş artıkben makarna yıyor mert diye seviniyordum,efe koca tostu eline alımış ısıra ısıra yıyor,yanında da meyve suyunu içiyor:)mert su veriyorum bardakta bırazını içiyor geri kalınıyla oyun oynuyor elini sokuyor yada suyu dokup alkış yapıyor o yuzden meyve suyu vermeye cesaretım yokhavalar ısınsın doksun saşsın hiç ses çıkarmayacağım,her dk duşa girecek nasıl olsa.
fotoları gordukten sonra abi faktorunun taklıt ederk oğrenmesinde etkili olduğuna iyice ikna oldum.bak kaka çiş olayınada girmiş,birazda sen ustune duşersen kısa surede kurtulursunuz bezden.
bizde lazımlığa kopeği ile ayının çişini yaptırıyoruz,çiş çiş diye oturtuyor lazımlığa onları.sonra onlara aferim deyıp alkış yapıyoruz.lazımlık devamlı gozunun onunde arada gidip giysili olarak oturuyor ustune çiş diyor.beni izliyor tuvaletteyken:76:kaka demedi hiç ama çok duzenlı yapıyor her kahvaltı sonrası oturtsam yakalarım aslında biraz daha sıcakları beklıyorum.[/QUOTE]

efede her firsatta suyu dokup sap sap vuruyo heryer su oluyo ama bunu arkami doner donmez yapiyo. yaninda durunca yapicak gibi oluyo bi bakis atiyorum kaslarim acik gozlerim portlemis elini cekiyo hemen sirinlik yapiyo meyve suyu verdigimde hic yanindan ayrilmiyorum o bi hisimla saldiriyo bardaga yavass dokulucek diyorum sakinlesiyo yoksa elini sokar doker oooo neler yapmaz ki bakma sen onun resimde durdugu halina :) birde gozume bakarak eliylede istemedigim seyleri almaya calisirken ki halini gorsen olursun gulmekten yavas yavas caktirmiyo guya uzanip alicak sanki eline baktigim an hemen cekiyo sanki gormuyom hasbam :))
ben iki yasindan once dusunmuyorum wc ama efe hizli gibi iste mircanin sayesinde. bak iki cocugun olmasi ne buyuk sans iyiki arka arkaya yapmisim ikisi buyutsun birbirini diye :)) catlada patlaaa sen daha tek cocuk diye diye kal saka bi yanayapin ikinciyi gitsin yaa

efede her firsatta suyu dokup sap sap vuruyo heryer su oluyo ama bunu arkami doner donmez yapiyo. yaninda durunca yapicak gibi oluyo bi bakis atiyorum kaslarim acik gozlerim portlemis elini cekiyo hemen sirinlik yapiyo meyve suyu verdigimde hic yanindan ayrilmiyorum o bi hisimla saldiriyo bardaga yavass dokulucek diyorum sakinlesiyo yoksa elini sokar doker oooo neler yapmaz ki bakma sen onun resimde durdugu halina :) birde gozume bakarak eliylede istemedigim seyleri almaya calisirken ki halini gorsen olursun gulmekten yavas yavas caktirmiyo guya uzanip alicak sanki eline baktigim an hemen cekiyo sanki gormuyom hasbam :))
ben iki yasindan once dusunmuyorum wc ama efe hizli gibi iste mircanin sayesinde. bak iki cocugun olmasi ne buyuk sans iyiki arka arkaya yapmisim ikisi buyutsun birbirini diye :)) catlada patlaaa sen daha tek cocuk diye diye kal saka bi yanayapin ikinciyi gitsin yaa[/QUOTE]

kızzz sebnem nispetmi yapıyosun bize..merall ben senin yerinde olsam hemen merte kardeş yapardım ama ben istemiyorum tabiki bakamam ya çağan çok zor bi çocuk ya diğeride öyle olursa gözüm çok korkuyo bide ben kız çocuklarını çok seviyorum hatta çağanda hep kız istiyodum ama erkek diyede hissediyodum bana arkadaslarım derya ya ikinci kız olrsa diyolar ona rağmaen direk yok istemiyorum diyorummm

bende 2 çocuk düşünüyordum.ama şuan kararsızım gerçekten.Allah herşeyin hayırlısını versin.2.ciyi yapmak sorun değil ama bir çocuk yetiştirmek,sorumluluk almak,herşeyini hakkıyla yapıp iyi bir gelecek hazırlamak gerçekten çok büyük emek gerektiriyor.hele de günümüz şartlarında.bence bir dr.a gözük canım.2 ay olmadım diyorsun çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…