2009 Kasm Anneleri

kızlar miniğim ile dışarı çıktık önce parka gittik kaydıraktan kayarken yüzünü çarptı kaydırağa ve dudağını patlattı çok ağladı sussun diye markete girdik çok seviyo marketi..
eve dönerkende kırtasiyeden boya kalemi ve parmak boyası aldık bu parmak boyalarının nasıl kullanıldığını biliyormusunuz?

ayyy hayyy allah unutulmusum ben galiba kimse bana yazmamis hatta resimler de yukledim aytesin hani yani unutuldugumdan dolayi kimse de bakmaz simdi zaten hali hazirda lohusayim

canım benim nasıl unuturuz seni,sen girmediğinde hep merak ettik,ediyoruz.kızlarda yazdı kaç kere,bende yazdım ozledik seni..,şoyle hemen bakıp çıktım yazamadım,mert'in yemek saatıydi.

minişin fotoları harika maşallah aytes''e....gazlı demek oda bizimkiler gibi.nuran'cım gece uyumuyor demişsin karnına ılık bez koymanı ve yarım kundak yapmanı tavsiye ederim işe yarıyordu bizde....
allah yardımcın olsun canım işin zor ama bır o kadar da keyıflı,iki guzel oğluşun annesisin.seneye bu zamanlar rahatlayacaksın,oğluşları alıp gezmeye çıkarsının:))

Son düzenleme:

canım sızde guzel oyunlar oynuyormuşsunuz sağol.puzzle ve çadır fikirlerini bende uygulayacağım.çadır aklımda çoktandır ama erkenmidir diyordum.demek goktuğ seviyor,bizde alalım o zaman:))

kıyamam ya geçmiş olsun.neyseki market işe yaramış:))benim hiç parmak boyası tecrubem yok ama sanırım kutudakı boyayı parmağa batırıp kagıda resim yapıyorsun.hani sulu boya gibi suyla karıştırılmıyor.

Son düzenleme:

şennemcim uzmek ne demek.burda birbirimize sıkıntılarımızı anlatcazkı rahatlayacağız deme.

bende alışverişe vuruyorum kendimi,ne aldığım onemlı değil bir sey alayım yetıyor valla,son zamanda bu alına seyler hep mert'e oluyor ama neyse:)gerçekten bende soyle bir sorun oluştu,kendime birsey alasım yok kendime alayım birseyleer diye çıkıyorum mert'e alıp geliyorum.bundan vazgeçip yazla birlikte gardrobu yenilemem lazım:))yarında kıtap fuarına gideceğim,korkuyorum yıne mert'e tum parayı kaptırmaktan

sebnemcim bende okurken bile kötü oldum mekanları cennet olsun başka diycek kelime bulamıyorum tüylerim diken diken oldu çünkü

canım sözlerime tercüman olmuş benim hissetklerimide dile getirmişsin o yavrucak bari iyi insanlara düşse

aa olalir canım benimki iyi çıktı memnunum yani özellikle oto koltuğundann hatta yıkadım hiçbişey olmadı

ayyy hayyy allah unutulmusum ben galiba kimse bana yazmamis hatta resimler de yukledim aytesin hani yani unutuldugumdan dolayi kimse de bakmaz simdi zaten hali hazirda lohusayim

gecmis olsun canim . park mevsimi acildi kazalarda baslar artik bizde de olur ufak tefek kazalar allahim buyuklerinden korusun. parmak boyasini direk parmagini batirsin bos kagida istedigi gibi elini sursun dursun :) eminim cok eylenecek yavrucuk. ustu basi boyansin hic telaslanma yikaninca hemen cikiyo...hadi kolay gelsin :) laf aramizda bende cok seviyorum parmak boyalari cok eylenceli

saol canim icimi rahatlattin . o dedigin bendede oluyo kendime diye cikiyorum cocuklara aliyorum hep. ama napayim dayanilmiyoki gorunce o minnacik sirin seyler almamak mumkun degil. ayyy birde burda kiz seylerini bi gorsen cildirisin ya sanki buyuklerin giysilerini minyaturlestirmisler ay o suslu puslu ayakkabilarmi dersin sikidim sikidim egece elbiselerimi dersin alli pullu badiler etekler valla turkiye planim olmasa baslicam calismalara niyeti bozmaya basladim gene ben :))

Geçmiş olsun canım aman çok dikkatli olmak lazım bizimki korkuyodu kaydıraktan binse o da biryerine zarar verir bende korkuyorum walla bindirmye

yok hayatım unutulurmusun aytesin fotolarına yorumda yaptım halbusem

Allah yardımcın olsun canım çok zor ama senin dikişler ne durumda iyileştinmi tamamen ..bende sütten keserken hiç zorlanmadım acaba hamileyi< diyemi oldu??walla gözüm korktu şimdi ne yapıcam ben

ama öyle hayatım son derece dikkatlisin arada kaçamak olur sonuçta insanız zaaflarımız olabilio hele çocuklar söz konusuysa

Bu arada kızlar haber veryim sevinçten uykum kaçtı pazartesi babası cemreyi gördükten sonra yola çıktı bizimki mızırdanmaya başlamış ateşi çıkmış o gece kusmuş annemle kardşimin üzeri ve yataklar dolmuş neyse ateş ertesi günde devam etmiş annem babaannem ağlayıp durmuşlar cemrenin böyle olmasına dün kardeşim aradı abla gelin bu hafta dersaneyi asarım size gelirim diye akşam aldık geldik annenler gelio deyice morali düzeldi ağlaması bitti diyolar beni görünce ne yaptı derseniz gözünün ucuyla bakıp arkayı gösterip babaaa babaaa diye ona gitmek istiyor bende aradan öpücükler aldım zilli tam babacı oldu kimseyi gözü görmüyor bu arada hem moral bozukluğu hemde diş kızıma ateş yaptı 5 te uyandık epyi babası oyaladı süt falan içti bktık ateş yükselio calpolü dayadık şimdi uyuyor kuzum..annemler 2 gün uyumamışlar dayıyı odadan çıkarmamış hiç dayımmm deyişi var görmelisiniz dedede abdeste falan gitse peşinde bitiyor dede gitti diyerek asker etmiş anlayacağın kızıma kıyamıyorum hasta ettik çocuğu annesinden ayıramam deyip dertleniyodu annemde...fena alıştılar birbirlerine ama bizmki biraz şımarmış gibi neyse böyle kızlar sonrasında da babaannem bakıcak inş. anlaşabilirler evde sorun yokta sürekli baş başa kalmak nasıl olcak acaba haffta sonlarıda izmit gene bahçeyi bahane ediyordu babaannem eşimde ben beller fideleride dikerim zevkle deyince bahanesi kalmadı:76:

günaydın canlarım ne çok yazmışsınız hepinize cvp vermeye çalışıcam atladığım olursa şimdiden özür diliyorum
nurancım çok geçmiş olsun inş aytes en kısa zamanda daha sakin daha uysal geceleri deliksiz uyuyan bir bebek olur biraz gerçekleşmesi zor bir dua oldu galiba ama umut işte inş gerçekleşir
şebnemcim anlattıklarına üzülmemek imkansız eskidende içim sızlardı ama itiraf ediyorum anne olduktan sonra daha bir başka yaklaşıyorum olaylara bu konuda en iyi siz anlarsınız beni veee bende sizler gibi kendime bişey almaya diye çıkıyorum eymene alıp geliyorum eşim kızıyo artık kendine al diye hatta dün dedim ki ben bir harcama yaptım ama kızma hayırdır dedi dedim yüz yıkama,gece kremi,gündüz kremi,göz çevresi kremi aldım dedim ne dese beğenirsiniz şimdiye kadar neden almıyodun aaaaa sen böyle de yeter almammı canım kocişim
zeynepcim gözün aydın cnm hasret kısa sürmüş :)
deryaaaa sen nasılsın :)
kızlar eymen 5 gündür ishal ama başka bişeyi yok ne yapıcam bilemedim poposuda pişik oluyo ishalden dişten olabilir diyoruz ama ağzına baktık öyle bir durumda yokartık dr ye götürücem :18:

nurancım çok geçmiş olsun çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum ALLAH yardımcın olsun

sebnemcim bende senin gibiyim alışveriş yapmayı çok ama çok seviyorum ve küçücük bişeyde almış olsam çok mutlu oluyorum çocuklar gibi seviniyorum yaramaz efe seni demek saksılarını deviriyooo çok işimiz var bu muzurlarla canım

aaa olurmu nurancım unuturmuyuz seni bende giremiyorum bu aralar pek bide gelen giden derken çağanı uyutunca elime alıyorum pcyi eşim hemen tavır yapıyo aman hemen aldın laptopu filan diye geri kapatmak zorunda klaıyorum aytesin resimlerine baktım çok tatlı ya hele saçları sapsarı çok sevimli maşallah nartancığımıda öp ayteside benim yerime

canım ya çok geçmiş olsun bişey yoktur umarım

canım benim ya ateş çok zor çok geçmiş olsun bizimkide bana düşkün babaındayken bana bakıyo inip hemen yanıma geliyo al beni diye hoşumda gidiyo hani ama çok yoruluyorumm

nagihancım iyi yapmışsın arada çocuklardan fırsat bulup kendimizede almamız lazımm bende napayım canım biraz moralim bozuk eşim bugün izinli ama aramız açık çağanı aldı arabada oturuyolar dün çağan gündüz hiç uyumadı aksamda 7 de uyuyunca gece 4.30 da kalktı veee bende uykusuz kaldım misafirimiz vardı geç gittiler 1.30 da yaattım zaten gözlerim çok acıyooo bide eşimle tartıştık ağladım sinirimden iyice acıdııı

nuran aytesin fotoları gördüm çok tatlı
şebnem senin yakışıklılarda süper ammaaa enerjine hayranım o ne kahvaltı tabakları öyle ne şanslı bir ailen var özendim kız gelsem banada hazırlarmısın tabi oğlumada :26:

cnmmm hayırdır ya neden tartıştınız üzüldüm ya bu kocaların arada gıcıklığı tutuyo haftasonuda biz küstük tartışmadık ama inan ağzımı açsaydım çok uzardı şükretsinki küslüğe dayanamayan bir eşi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…