kızlar ben çıkıyorum uzanıcam azcık dönücem sonra itek ve nilkanı merak ettım çok öptümm hepinizii sevgiyle kalın Şeniz
Ekleyebildimmi emin değilim ama işte bebişimin iki bodysiyerimseniben
damar dediğin varisli gibi mi pek anlamadım ama bende yok öyle birşey
gözün aydin dadlu anni$ resmide cok tadlu veledinin masallahoyy çok sevındım canım ne güsel ya canım...hadi gözün aydın...
bende bugün doktora gittim geçmişi okumadan yazıyorum yazdıktan sonra okucam..
bebişimizi gördük büyümüş 5cm olmuş miniğim..ense kalınlığı iyi çıktı.doktor ikili teste gerek yok bebeğin iyi dedi bende tamam dedim..birdaha 15 hazıranda gitcez..
ay bu arada bebişim kıpı kıpıdı ya dönüp duruyodu ilk kez kareket ederken gördük çok duygulandık babasıyla yaa...
tabii cinsiyet için bi yorum yapmadı bende sormadım..artık bidahakı aya kaldı...doktor elevit verdi hamıleliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi.bol bol sıvı al artık havalar daha sıcak oluyo dedi.süt ürünlerini daha bol tüket dedi...
buarada uni tatlım aldım güneş kremını sağol canım..doktoruma çatlak için bir krem önerir misiniz dedim.çatlağı önleyeck hiçbir krem yok onlar para tuzağı dedi.sadece vucüdunu iyi nemlendir dedi...öyle kızlar ya çok sevındım bugün bende fotosunu koyabilirsem koyarım öptümmm geçmişi okucam şimdi
dilmuh canım nasılsın, evet millet dizi izliyo sanırım
bende şimdi aşkı memnuyu izlicem bi yandan da gözatıyorum
neler yazmışsınız..
bende öyle bi damar yok canım
acaba senin göbişte ki çizgi şimdiden çıkmaya mı başladı?
çok şükür canım iyim bende
aşkı memnu çok heyecanlı bu akşam
kaçıcak bizim deliler,öldürücem ikisini de...
evet adını bilmiyorum ama çok korkutucu bi çizgi oluşuyo
ama herkeste oluyo mu bilmiyorum,çok kötü gözüküyo
oluş sebebi ne ne işe yarıyo bilmiyorum valla :)))
karnın gerilmeye başladıysa ondan çıkmışta olabilir canım
zaman geçtikçe anlarız ne olduğunu..
hayır canım varis değil.bildiğin ince damar.göbişiminde şöyle yana doğru.çok net değil ama aynada ince görünüyo
mart canım çok güzeller
güle güle giysin bebişin
ben daha bi iğne bile almadım
cinsiyeti bi belli olsun da alıcam inş.çok hevesliyim..
Bendede birkac gün önce öyle birsey olusmustu ama simdi baktım yok olmuş, demekki gecici birseymiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?