Valla bende burada yasıyo olsam belki hiçbirsey almazdım ama bir daha ağustosta gelecegim tatil için, eylülde 1 aylığına işe gidecegim yani alısveriş için son 1 ayda kosturmam gerekecek benneyaptımki
Birde su var tabii, simdi aldığımız seyler ancak yazlık olabiliyo oysaki bizim bebişler tamda kış bebekleri olacak. O yüzden alısverişte çok mantıklı değil tabii...
Bu arada bu kadar konustum bebişimin varı yogu tanesi 2,5 liradan 2 body:roflol::roflol::roflol:
canım bende 95 ödedim sadece ikili için
ya ben almaya başladım.hepsini birden alırsam çok zor olur para konusunda ve ben bir ay sonra istanbuldan gitcem gitmeden burdan alabildiğimi alayım diyorum.yani ne olurki alınca anlamadım ben.
kızıııımmm godoman hastanesine gidersen ödersin tabüüüüüüüüüüüüü hem medical parka git hemde ooo laelaelaelaelae 95 az büle almuşlar beee
yani batıl inançlamı alakalıa anlamadım.ya öyle nerde ne görsem hevesleniyorum.geçen hafta bakırköy pazarından bady aldım 1,5 tanesi çok şirin.
Hiçbirsey olmuyor gülümmmmm, ben sadece hala olaya adapte olamadığımdan yavas yavas ısınmaya calısıyorum bebişimedelikafadulden
ayy kısss bakırköy pazarında bi tezgah var denk geldin mi bilmem adam harika hamile pantolonları satıyo yauwwww 25 liraya kotlar off off gidersen aklında olsun sor bul onu falla kabinde var denersin kıss ben bu hafta gitmeyi duşunuyom ii olarsam işallah maaşıda alırım yarın ınnnnnnnnn tutmayın benüüüüüüü delikafadulden
sağolun kıslar hastaneye arkadaşım gittiydi (bende özele gidiyorum) o sormuş 40 alıyolarmış, arkadaşlar illa doğum hastanesine git diyolarben diyarbakırdayım ama dok ayıp olmasmı? birde dok un ultrason cihazı daha yeni 3 boyutlu devlette yokki böle olanaklar ama bir yandanda özele gidene illa kötü bişi söylüyolar 3lüyü garantilemek için tabi psikolojimiz kimin umurunda bilmiom ne yapmalıyım sizce????kafamçokkarıştı
sağolun kıslar hastaneye arkadaşım gittiydi (bende özele gidiyorum) o sormuş 40 alıyolarmış, arkadaşlar illa doğum hastanesine git diyolarben diyarbakırdayım ama dok ayıp olmasmı? birde dok un ultrason cihazı daha yeni 3 boyutlu devlette yokki böle olanaklar ama bir yandanda özele gidene illa kötü bişi söylüyolar 3lüyü garantilemek için tabi psikolojimiz kimin umurunda bilmiom ne yapmalıyım sizce????kafamçokkarıştı
kızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool:
cerinciğim kapri de var mıdır acaba bakırköy pazarında o tezgahta ? ben hamile kaprisi istiyorum. buarada bakırköy pazarına bayılırım :1rolleyes:
tatlım ben cumartesi gidersem bakim bi yani işallah tezgahı bulurum anam çok karışık nevrim dönüyo benim orda :)) bende bayılıyom o pazara heehe şimdi her taraf bikini dolmuştur heee :) dur dur bulcem ben o tezgahı bakim karıştırim :sm_cool:
canım sen bul sonra yerini bize tarif et emi.ne yapalım bi daha gideriz artık.kocişi kandırabilirsek.ya bide bikini değilde şu mini elbise gibi geniş mayolar varya onlar nasıl rahatmıdır.ben bikini giyemem heralde yani rahatsız olurum ya hani belli sonuçta hamiş olduğumuz.
Ben haftasonu bir tane gördüm ama magazanın adını hatırlamıyorum, mayo degildi iki parcaydı ama üst parcasının altından altın üstüne kadar uzanan bir parcası vardı, yani ayaga kalkınca göbiş gözükmez ama yatarken sıyırıp göbegide acabilirsin ben cok begendim cünkü mayo giymektende korkuyorum simdi ya hemen degişemezsem bebişim göbişime gelen ıslak mayodan üsürse ne olucak????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?