slm kızlar..benden bir göz atayım dedim..dizi izliyordum aşkı memnu.. annem bir melek sende doktordan gelmişsin iyi şeyler duymuşsun gözün aydın...ama cinsiyeti hala ögrenenmemişsin.. neyse ben çıkıyorum görüşürüz yarın..
ayyyyy ne kaaaa şanslısınnnnnnnnnnnnn maşallahhdua et teyzesiii yarın akşam bende böle güzel haberlerlen gelim nolurrr :Saruboceq: rabbim hepimizin bebişlerini korusun her türlü hastalık kaza bela ve kötü şeylerdennnn :Saruboceq:
AnnemBirMelek, cerin, dilmuh, gurbetyaren, mart09, sgumus, unique öptüm hepinizi oğlanlara kızlara iyi bakın tamammı iyiki varsınız şahsen tanışmasakta birbirimize verdiğimiz destek çok önemli bence insan en yakınlarından bulamıyo bunu çoğu kez hepinizi seviyorumm muccuuukkka.s.
cerinciğim kapri de var mıdır acaba bakırköy pazarında o tezgahta ? ben hamile kaprisi istiyorum. buarada bakırköy pazarına bayılırım :1rolleyes:
maşallah canım, darısı başımıza inş. ben de haftaya pazartesi alıcam sonucu
canım sen bul sonra yerini bize tarif et emi.ne yapalım bi daha gideriz artık.kocişi kandırabilirsek.ya bide bikini değilde şu mini elbise gibi geniş mayolar varya onlar nasıl rahatmıdır.ben bikini giyemem heralde yani rahatsız olurum ya hani belli sonuçta hamiş olduğumuz.
Ben haftasonu bir tane gördüm ama magazanın adını hatırlamıyorum, mayo degildi iki parcaydı ama üst parcasının altından altın üstüne kadar uzanan bir parcası vardı, yani ayaga kalkınca göbiş gözükmez ama yatarken sıyırıp göbegide acabilirsin ben cok begendim cünkü mayo giymektende korkuyorum simdi ya hemen degişemezsem bebişim göbişime gelen ıslak mayodan üsürse ne olucak????????
Ekleyebildimmi emin değilim ama işte bebişimin iki bodysiyerimseniben
uni napıyosun tatlım baktım ama kızlardan haber yok yatıcam bırazdan bugün çok yoruldum...mirmirmirmir
ayyy bugun 14.haftaya girmişiiiimmmm ne kaaa güsel bebişlerimis büyüyo inşallahhh...
ya kıslar acaip heycanlıyım bugun ikilinin sonuçları çıkıyo doktora ditcem nolur dua edin ya hayırlı haberlerle geleyimmm :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılısınız
mart9 canım bende snin gibi hergün çok garip rüyarala görüyorum her sabah eşime anlatıyorum... o kadar çok alışmış ki anlatmadığım gün hayırdır bügün yine film edasında rüya görmedin mi sen diye soruyor ........ resmen giriş gelişme sonuçdan ibaret:1closedeyes:
ayyy bugun 14.haftaya girmişiiiimmmm ne kaaa güsel bebişlerimis büyüyo inşallahhh...
ay canım benim hayırlı sabahlar herşey iyi çıkıcak düşünme her gün büyüyoruz artık 16.haftadayım kuzenim 21 haftalık aynı doktora gidiyoruz doktor yolu yarıladın artık dedii ne kadar sevindim bende özendim:asigim:
günaydın tontiklerim,
kahvaltı yapıp gelicem hemen a.s.
Hayırlı olsun canımcım Allah tamamına erdirsina.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?