2009 Kasm Anneleri

slm kızlar..benden bir göz atayım dedim..dizi izliyordum aşkı memnu.. annem bir melek sende doktordan gelmişsin iyi şeyler duymuşsun gözün aydın...ama cinsiyeti hala ögrenenmemişsin.. neyse ben çıkıyorum görüşürüz yarın..

evet tatlımm öğrenemedım artık bidakı aya kaldı.sen nasılsın canım iyisin demı?
yaaa nerde bu kızlar bı cevap yazsalar nerde bu İTEK ve NILKAN.kızlar nerdesiniz..
ELİFATİHEFU canım sağol senın bebişte çok tatlı ama annesi maşallah bizden dee :1hug:
göbişimi cekıp koyarım sonra suan çok yemek yedım davul gibin yaa..neyse yatmadan bidaha bakarım bizim kızlardan haber var mı die...öptümm hepinizi

inş canımm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ebisceeee ŞenizŞenizŞeniz

cerinciğim kapri de var mıdır acaba bakırköy pazarında o tezgahta ? ben hamile kaprisi istiyorum. buarada bakırköy pazarına bayılırım :1rolleyes:

kızlar yaa siz hamile pantolonları giymeye başladınız mı :uhm:

maşallah canım, darısı başımıza inş. ben de haftaya pazartesi alıcam sonucu

senin de güzel çıkar canım hiç merak etme.... :Saruboceq:

ayy ben de bugün bunları düşündüm ...eski bikiniler olur mu acaba...ya da olsa bile koca göbişle nasıl durur ki ?? ebru maternity nin sitesinden ben bi kaç bikini resmi eklemiştim buraya ama bi kere giyilicek şeyler için de sürekli para harcamak istemiyorum yaa....

Ekleyebildimmi emin değilim ama işte bebişimin iki bodysiyerimseniben

ayy çok güzellleeerrrrr alkisalkisalkis

uni napıyosun tatlım baktım ama kızlardan haber yok yatıcam bırazdan bugün çok yoruldum...mirmirmirmir

canım geçmişi okumaya uğraşırjen kaçırmışım seni...senağlama

mevzeycim ben de 108 tl verdim ikiliye...yaa galiba ben bu dr ve tahlil için fazla para harcıyorum dr.umun muayene ücreti de çok yüksek... bi kere bebişimizi kaybettik o yüzden bu sefer çok korkuyoruz herşey iyi olsun diye uğraşıyoruz ama biraz abarttık galiba zorlıycak sanki bizi biraz.....:uhm:

uni çok geçmiş olsun canım tabi sende haklısın endişe etmekte ama sömürmelerine izin vermemk lazım onlarda işlerini biliyolar herşey normalken hep korkuttu beni şimdi eşimle beraber olamıyoz bile bir araştır bakalım daha ii bir yer varmı sonuçta biz özgürüz ticaret gibi görülüyorsa sağlığımız değilmi cicim:enbuyukkk:

Ay kıslar günaydın ben uyuyamadım maaş günü ya bu ay ne kadar içerdeyiz diye bakmak istedim. ayyy ne zaaman toparlancaz bilmiom tatile çıkmadan olsaydı kimse inanmıyor bize 2 maaşlı niye böle diye ucu kaçtı işte aman para pul ama insan genede sıkılıyo yoksa bebiş için kendimi zor tutuyorum sahalara atlamamak için neyse gününüz güzel geçsin inş.a.s

günaydıııın,
bende sabahın köründe geldim garip bir rüya gördüm. Arabamı kullanamıyorum ben burada degilken muayene süresi gecmiş diye, muayenesinide yaptıramadığım için. Heralde bu içime dert etmiş. Rüyamda arabayla giderken polis ceviriyo, bende ehliyet ruhsat kimlik hiçbirsey yok ayrıca poliste arap!!! yani ben rüyamda Türkiyedede degilim, anlaşamıyoruz nasıl agladım ama rüyamda bir bilseniz........
Neyse kendim kendime iyi yorum yapayım rüyaların tersi olurmus demekki ben cok gülücem:)

ayyy bugun 14.haftaya girmişiiiimmmm ne kaaa güsel bebişlerimis büyüyo inşallahhh...

ya kıslar acaip heycanlıyım bugun ikilinin sonuçları çıkıyo doktora ditcem nolur dua edin ya hayırlı haberlerle geleyimmm :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılısınız

mart9 canım bende snin gibi hergün çok garip rüyarala görüyorum her sabah eşime anlatıyorum... o kadar çok alışmış ki anlatmadığım gün hayırdır bügün yine film edasında rüya görmedin mi sen diye soruyor ........ resmen giriş gelişme sonuçdan ibaret:1closedeyes:

ay canım benim hayırlı sabahlar herşey iyi çıkıcak düşünme her gün büyüyoruz artık 16.haftadayım kuzenim 21 haftalık aynı doktora gidiyoruz doktor yolu yarıladın artık dedii ne kadar sevindim bende özendim:asigim:

oyyy bu rüyalar oyyyy tiyatro sahnesi 2.perde de gösterime girio her gece lülülülülülü

:1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…