2009 Kasm Anneleri

Günaydın cici anneler hepinizi öpüyorum Şeniz

her zaman böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
bebişinde göbüşüde tatlı çıkmışlar
Allah bağışlasın canım

kızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool:
gözün aydın canım

delikafadulden ohhhh ne mutlu sizlere darısı diğer dr a giden annişlerin başına inşallah
amanda aman resmini koymuş annesi
bayağı belirginleşmiş canım yaaa alkisalkisalkis

günaydın kıslarrrr ....... aseba sgumus nasılsınız
sağol iyiyim canım sen nasılsın

hayrolsun güzelim
evet sen iyi düşünki iyi olsun
karamsarlık yoookk

ya benmii körüm annnem bir melek resim eklemiş nerdee bende dün annemlere giderken kilere uğradım biizm ufaklığa çok şeker badi aldım 2 tane kendimi zor tutuyorum ya annemde daha erken diyor kız kıyafetlerii çok şeker ve daha uygun fiyata ama erkekler için güzel şeyler var eşimde geçen emzik alıcakmış eczacı çok çeşit var hangisi deyince ben eşime bir danışıyım demş kaydirigubbakcemile3kızlar evi toparlayıp

günaydın kızlar
benım bugun moralım bozuk
bu aksam sırketın asya yakasında eglencesı vardı
kociş gondermıyoo beni sabah ben gidicem dıye tutturunca
uzak mesafe rahatsızlansan benım gelmem 1 saat dedı,
bıde cuma trafıgı varmısss.
sonuc olarak kociş kazandıı

kızlar evi toparlayıp kayınvalideme gidicem bu akşam orda kalırız heralde ara ara okurum siziia.s.

uleyn karnında ikiz bebeklen hiç bi yerden de geri durma emi allam yaauwww tabi ki de enişte kazanacak delü mü neee klava:klava:klava:klava:klava:

kızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hoşgeldüünn
ben de sanırım 500 gr aldım ama emin diilim hergün değişiyo gramajlar -tatlicadiarzu-
naaan sen yürüyonmu o kaddeeerr iyimiş vallaa
ben sabah ve akşam servise kadar 15-20 dk civarı yürüyom sadece ama evin orda çok dik yokuşlar var bacaklarım kas yaptı o yokuşu çıkacam deyüüü
sağolun arkadaşlar. valla kocaman oldu elimi kasığımın biraz üstüne koyunca hissediyorum artık.
:1shok: :1shok:
yaa ben hissediyom da habarımm mı yok yaaa -tatlicadiarzu-
ya ben almaya başladım.hepsini birden alırsam çok zor olur para konusunda ve ben bir ay sonra istanbuldan gitcem gitmeden burdan alabildiğimi alayım diyorum.yani ne olurki alınca anlamadım ben.
ya bişey olacağından diil canım da hani allah korusun bişi olursa gördükçe üzülünür falan babından olabülüüü emin diilim yaaani
ben de çıksam dayanamayıp alcam ondan çıkmıyom zaten cinsiyeti de bilmiyokkk -tatlicadiarzu-
:1shok:
ya ben de özele gidiyom muayene ücretinden başka 1 kuruş param nasip olmamıştır o hastaneye ikili yapılmadı zaten de diğer kan tahlilleri de bedafaydı yaa
hayır canım varis değil.bildiğin ince damar.göbişiminde şöyle yana doğru.çok net değil ama aynada ince görünüyo
ben de göbüşte diil di göğüslerimde damarlar belirginleşmiş bunu farkettimm
kızlar yaa siz hamile pantolonları giymeye başladınız mı :uhm:
ben giyiyom vallaaa ooh pek rahat
afyet ossun gulümmm cokacimcoook ne yiyon bakemmm çay içme sakun haa süt falan iç hemi :lepi:
ben içtim gene kahvaltı daaa -tatlicadiarzu-

emeenn dediğime bakma bende çay içtim ama zaten faydalı bişi yememiştim yani etkisini kaybetcek bişi yoktu simitin yanında süt mü içem yauws :))

canım yaa ne yapsın kocişinde seni düşünüyo
mesafe uzak bişe olursa nasıl gelip alcam diyo baksana
peki kocişinde seninle gelemez mi canım?

canımmmm çok sevindim süper bir haber darısı nazlımla benim başıma inşallah bizlerde iyi haberler alacağız :Saruboceq:

canımmm seninde gözün aydın maşallah diyelim

hoşgeldin bacım nerdeydn bugune kadar bakem sen kaydirigubbakcemile
hayırlı olsun bebişin maşallah ne güzel hiç üzmemiş seni

:teytey: :teytey:

biz yokuz dimi :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

canım çok güzel hamile mayo ve bikinileri var onlara baksana ayyıldızda falan kaydirigubbakcemile2

canım aynı dertten bende muzdaribim iki kişi çalışıyosunuz parayı napıyosunuz diyolar ama kimse demiyo ya bişeye ihtiyacınız varmı yardıma ihtiyacınız varmı bılmemne demez anca onu derler allaha şükür bizde eşimle çalışıp kazanıp uğraşıyoruz allah sağlık versinde işimiz gücümüz olsun yeterki çalışalım herşeyimiz olur canım Şeniz

canımmm eşinde gelse olmazmı acaba belki birlikte gitseniz ama gitmessende üzülme senin iyiliğin için söylüyo eşin canım benim üzme kendinide bebişlerinide emi Şeniz

eneee karakızımda gelmüşşşş napiyon gı

günaydınnnnnn Şeniz geçmişi okmaya çalışıyom anca bititrdim nan

uleyn karnında ikiz bebeklen hiç bi yerden de geri durma emi allam yaauwww tabi ki de enişte kazanacak delü mü neee klava:klava:klava:klava:klava:

aaaaa kızım ıkızlerımız olacak dıeee gezmeyecekmıyızzz yaniiiiii
sende kocişindenn sakın yakınma burada bende enıstenın tarafını tutcam lülülülülülü

kızlar evi toparlayıp kayınvalideme gidicem bu akşam orda kalırız heralde ara ara okurum siziia.s.

ohh gez bakalım delikafadulden

kızlar benim ayağım daha doğrusu baldırım çok kötü şiş gibi hissediyom
ama bakıyom bastırıyom heçç şiş deel
emme geçen gün çok yoruldum ondan oldu
çarşamba eve gittim temzilik yaptım bi güzel
sonra kocişle pazara çıktık eve geldim yemek yaptım
yemeği yedik ortalığı topladım gezmeye gittik
heçç dinlenmedim ve gittiğim yerdede ayağımı sallayıp oturmak zorunda kaldım
zaten gün boyu iş yerinde ayaklar sarkıyo bide gece 11 e kadar olunca
bacaklarım dayanamadı çok ağrıyo

öfff be emme yazdım haa delikafadulden

ayy bizde buradayız farkediyonuzmu bilmem ..aşagıda görünce tezahüratlar falan yapılıyor başkasına ama ..tüstüm işteee.

oh evi toparldım duş aldım nefes nefese kaldım kahvaltı edem ancak yollara düşerim

kızlar yürüyüş çok önemli ben haftadaa 3 gün derse başladım acayip bir yol yürüyorum sonra doğumumuz kolay olurmuş iş yerinde olanlar bile merdiven kullansınlar asansör yerinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…