her zaman böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canımkizlar kim var kim yok
gecmisi okumadan yazicam hemen
doktordan geldik
cok sükür hersey yolunda,anormal bisey yok dedi doktor teyze
bebisim büyümüs 7,4 cm olmus teyzeleri ama velet öyle bir serilmis yatiyodu ki sanirsiniz ki günesleniyo,valla hic kipirdamadi
okadarda meyve suyu yaptim sabahin köründe azcik hareket etsin diye ama tembel usak kiprasmadi bilekaydirigubbakcemile3
cinsiyetinide söylemedi doktor tahmin ettigim gibi daha erken söylemek icin dedi
kanda almadi benden doktor gerek duymadi,karindan ultrason yapti bide onun yaninda bu sefer birde bana detayli vajinal muayene yapti...
neyse iste benden bukadar baska kimler doktordaydi bugün
gözün aydın canımkızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool:
oyy çok sevındım canım ne güsel ya canım...hadi gözün aydın...
bende bugün doktora gittim geçmişi okumadan yazıyorum yazdıktan sonra okucam..
bebişimizi gördük büyümüş 5cm olmuş miniğim..ense kalınlığı iyi çıktı.doktor ikili teste gerek yok bebeğin iyi dedi bende tamam dedim..birdaha 15 hazıranda gitcez..
ay bu arada bebişim kıpı kıpıdı ya dönüp duruyodu ilk kez kareket ederken gördük çok duygulandık babasıyla yaa...
tabii cinsiyet için bi yorum yapmadı bende sormadım..artık bidahakı aya kaldı...doktor elevit verdi hamıleliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi.bol bol sıvı al artık havalar daha sıcak oluyo dedi.süt ürünlerini daha bol tüket dedi...
buarada uni tatlım aldım güneş kremını sağol canım..doktoruma çatlak için bir krem önerir misiniz dedim.çatlağı önleyeck hiçbir krem yok onlar para tuzağı dedi.sadece vucüdunu iyi nemlendir dedi...öyle kızlar ya çok sevındım bugün bende fotosunu koyabilirsem koyarım öptümmm geçmişi okucam şimdi
sağol iyiyim canım sen nasılsıngünaydın kıslarrrr ....... aseba sgumus nasılsınız
hayrolsun güzelimgünaydıııın,
bende sabahın köründe geldim garip bir rüya gördüm. Arabamı kullanamıyorum ben burada degilken muayene süresi gecmiş diye, muayenesinide yaptıramadığım için. Heralde bu içime dert etmiş. Rüyamda arabayla giderken polis ceviriyo, bende ehliyet ruhsat kimlik hiçbirsey yok ayrıca poliste arap!!! yani ben rüyamda Türkiyedede degilim, anlaşamıyoruz nasıl agladım ama rüyamda bir bilseniz........
Neyse kendim kendime iyi yorum yapayım rüyaların tersi olurmus demekki ben cok gülücem:)
ya benmii körüm annnem bir melek resim eklemiş nerdeebende dün annemlere giderken kilere uğradım biizm ufaklığa çok şeker badi aldım 2 tane kendimi zor tutuyorum ya annemde daha erken diyor kız kıyafetlerii çok şeker ve daha uygun fiyata ama erkekler için güzel şeyler var eşimde geçen emzik alıcakmış eczacı çok çeşit var hangisi deyince ben eşime bir danışıyım demş kaydirigubbakcemile3kızlar evi toparlayıp
günaydın kızlar
benım bugun moralım bozuk
bu aksam sırketın asya yakasında eglencesı vardı
kociş gondermıyoo beni sabah ben gidicem dıye tutturunca
uzak mesafe rahatsızlansan benım gelmem 1 saat dedı,
bıde cuma trafıgı varmısss.
sonuc olarak kociş kazandıı
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2bende bugün doktora gittim geçmişi okumadan yazıyorum yazdıktan sonra okucam..
bebişimizi gördük büyümüş 5cm olmuş miniğim..ense kalınlığı iyi çıktı.doktor ikili teste gerek yok bebeğin iyi dedi bende tamam dedim..birdaha 15 hazıranda gitcez..
ay bu arada bebişim kıpı kıpıdı ya dönüp duruyodu ilk kez kareket ederken gördük çok duygulandık babasıyla yaa...
tabii cinsiyet için bi yorum yapmadı bende sormadım..artık bidahakı aya kaldı...doktor elevit verdi hamıleliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi.bol bol sıvı al artık havalar daha sıcak oluyo dedi.süt ürünlerini daha bol tüket dedi...
buarada uni tatlım aldım güneş kremını sağol canım..doktoruma çatlak için bir krem önerir misiniz dedim.çatlağı önleyeck hiçbir krem yok onlar para tuzağı dedi.sadece vucüdunu iyi nemlendir dedi...öyle kızlar ya çok sevındım bugün bende fotosunu koyabilirsem koyarım öptümmm geçmişi okucam şimdi
hoşgeldüünnarkadaşlar merhaba. bende katılayım dedim aranıza. benim doğum 6 kasımda. yarın 15. haftayı bitiriyoruz. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım uslu olacak sanırım benimki:)) yarın doktora gidiyoruz büyük ihtimalle cinsiyetini öğreniriz. bu sırada daha 1,5 kilo aldım ama normalmiş. aklıma gelen bunlar umarım kasım ayı bir an önce gelir
naaan sen yürüyonmu o kaddeeerr iyimiş vallaaangara daki arkadaşlar düğün sezonu açıldı farkettiniz mi ? ben akşamları eve giderken 1 saat yürüyom yarı yolda inip oynaya oyna 1,5saatte evi zor buluyom gıııııııız gııııız ne ideceğükk hemiii
angaradan bir yel esti karadan karadan
aylar geçti yıllar geçti aradan dilek dilek
sülalen melek sositososito
:1shok: :1shok:sağolun arkadaşlar. valla kocaman oldu elimi kasığımın biraz üstüne koyunca hissediyorum artık.
ya bişey olacağından diil canım da hani allah korusun bişi olursa gördükçe üzülünür falan babından olabülüüü emin diilim yaaaniya ben almaya başladım.hepsini birden alırsam çok zor olur para konusunda ve ben bir ay sonra istanbuldan gitcem gitmeden burdan alabildiğimi alayım diyorum.yani ne olurki alınca anlamadım ben.
:1shok:sağolun kıslar hastaneye arkadaşım gittiydi (bende özele gidiyorum) o sormuş 40 alıyolarmış, arkadaşlar illa doğum hastanesine git diyolarben diyarbakırdayım ama dok ayıp olmasmı? birde dok un ultrason cihazı daha yeni 3 boyutlu devlette yokki böle olanaklar ama bir yandanda özele gidene illa kötü bişi söylüyolar 3lüyü garantilemek için tabi psikolojimiz kimin umurunda bilmiom ne yapmalıyım sizce????kafamçokkarıştı
ben de göbüşte diil di göğüslerimde damarlar belirginleşmiş bunu farkettimmhayır canım varis değil.bildiğin ince damar.göbişiminde şöyle yana doğru.çok net değil ama aynada ince görünüyo
ben giyiyom vallaaa ooh pek rahatkızlar yaa siz hamile pantolonları giymeye başladınız mı :uhm:
ben içtim gene kahvaltı daaa -tatlicadiarzu-afyet ossun gulümmm cokacimcoook ne yiyon bakemmm çay içme sakun haa süt falan iç hemi :lepi:
emeenn dediğime bakma bende çay içtim ama zaten faydalı bişi yememiştim yani etkisini kaybetcek bişi yoktu simitin yanında süt mü içem yauws :))
canım yaa ne yapsın kocişinde seni düşünüyogünaydın kızlar
iyilik asebaaamm çalışıyohh nolsunnn
kızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool:
oyy çok sevındım canım ne güsel ya canım...hadi gözün aydın...
bende bugün doktora gittim geçmişi okumadan yazıyorum yazdıktan sonra okucam..
arkadaşlar merhaba. bende katılayım dedim aranıza. benim doğum 6 kasımda. yarın 15. haftayı bitiriyoruz. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım uslu olacak sanırım benimki:)) yarın doktora gidiyoruz büyük ihtimalle cinsiyetini öğreniriz. bu sırada daha 1,5 kilo aldım ama normalmiş. aklıma gelen bunlar umarım kasım ayı bir an önce gelir
angara daki arkadaşlar düğün sezonu açıldı farkettiniz mi ? ben akşamları eve giderken 1 saat yürüyom yarı yolda inip oynaya oyna 1,5saatte evi zor buluyom gıııııııız gııııız ne ideceğükk hemiii
angaradan bir yel esti karadan karadan
aylar geçti yıllar geçti aradan dilek dilek
sülalen melek sositososito
AnnemBirMelek, cerin, dilmuh, gurbetyaren, mart09, sgumus, unique öptüm hepinizi oğlanlara kızlara iyi bakın tamammı iyiki varsınız şahsen tanışmasakta birbirimize verdiğimiz destek çok önemli bence insan en yakınlarından bulamıyo bunu çoğu kez hepinizi seviyorumm muccuuukkka.s.
ya gercekten kızlar bu bıkını veya mayo işini napıcaz yaa bende gecen senekıleri giyemem ama denıze girmeden de duramam napcazz yaaa...
bende gelmek isterdim sizle pazara gizerdik yaa toplanıp cümbür cemaat delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Ay kıslar günaydın ben uyuyamadım maaş günü ya bu ay ne kadar içerdeyiz diye bakmak istedim. ayyy ne zaaman toparlancaz bilmiom tatile çıkmadan olsaydı kimse inanmıyor bize 2 maaşlı niye böle diye ucu kaçtı işte aman para pul ama insan genede sıkılıyo yoksa bebiş için kendimi zor tutuyorum sahalara atlamamak için neyse gününüz güzel geçsin inş.a.s
günaydın kızlar
eneee karakızımda gelmüşşşş napiyon gı
uleyn karnında ikiz bebeklen hiç bi yerden de geri durma emi allam yaauwww tabi ki de enişte kazanacak delü mü neeeklava: klava: klava: klava: klava:
ayran iç şekerim
kızlar evi toparlayıp kayınvalideme gidicem bu akşam orda kalırız heralde ara ara okurum siziia.s.
ohh gez bakalım delikafadulden
kızlar benim ayağım daha doğrusu baldırım çok kötü şiş gibi hissediyom
ama bakıyom bastırıyom heçç şiş deel
emme geçen gün çok yoruldum ondan oldu
çarşamba eve gittim temzilik yaptım bi güzel
sonra kocişle pazara çıktık eve geldim yemek yaptım
yemeği yedik ortalığı topladım gezmeye gittik
heçç dinlenmedim ve gittiğim yerdede ayağımı sallayıp oturmak zorunda kaldım
zaten gün boyu iş yerinde ayaklar sarkıyo bide gece 11 e kadar olunca
bacaklarım dayanamadı çok ağrıyo
öfff be emme yazdım haa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?